Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
foto olarak at 1-2 taneeKızlarr yemediğim pastayı göstermek istyrm ama video gitmyyyyrrr
Dayanamazsam öyle yaparım sağol canımSüte kakao kat iç, varsa 1 hurma da katıp tadlandırabilirsin
hahahha bütün aile löp löp yedi bnm canım çekmedi sizin çekiyo vay arkadaaşşşherkes silmiş süpürmüş, benim de aklıma düştü bak, hiç yokken
yoo nasıl istyrsan öyle atlaYa bu ip atlamayı beceremiyorum ben illa 2 ayak birden mi zıplamak lazım, tek tek olmuyor mu?
kokusundan doydun sen belkihahahha bütün aile löp löp yedi bnm canım çekmedi sizin çekiyo vay arkadaaşşş
yoo nasıl istyrsan öyle atla
Ahahh valla çok kolay ya tavşan gibi zıp zıpkokusundan doydun sen belki
gıcık oldum yaa...hantallıktan mı ikili atlayamıyorum ben, hani şu iki ayak bitişik nasıl zıplıyorsunuz
Ahahh valla çok kolay ya tavşan gibi zıp zıp
sen çocukken ip atlamadın mıİpin boyunu da ayarladım olmuyor, ya tokama ya ayağıma takılıyor yok bırakıyorum bu akşamlık ipi ben, şerbetli tatlılar kategoresinde bulursunuz beni
Hani benŞEKERSİZ 3. GÜNÜ TAMAMLAYANLAR
pofu BenimKemiklerimiri CKbeautyandsheer @Summer-girl Birbardakcay aypare ackerman hande_buse Samsonn
harikayızzz kızlarrr devaammm
diğerleri de eminimm ki devam eidyorr
son 87 günn
bakın 3 gün bitti bileee
senin menüyü görmedim ama :SHani ben
Zamanla alışınca takılmıyorsun ben de ilk zamanlar takılıyordum halıya avizeyle ayağıma dediğin gb toka ya.kaldigin yerden devam.et canim ayakkabı kullanıyor.musun atlarkenİpin boyunu da ayarladım olmuyor, ya tokama ya ayağıma takılıyor yok bırakıyorum bu akşamlık ipi ben, şerbetli tatlılar kategoresinde bulursunuz beni
Hımmm Menü yazmanın zorunlu olduğunu bilmiyordum.nasıl okuduysam kurallarısenin menüyü görmedim ama :S
Bir bakmışız son 3 günü bekliyor olacağız ben inanıyorum kendimi hic bu kadar iyi hissetmemiştim. Haftaiçi yapıp hafta sonu bozuyordum özellikle kahvaltılarda. Çünkü h.ici standartlasiyor kahvaltılarımız çalışınca.ŞEKERSİZ 3. GÜNÜ TAMAMLAYANLAR
pofu BenimKemiklerimiri CKbeautyandsheer @Summer-girl Birbardakcay aypare ackerman hande_buse Samsonn Anka
harikayızzz kızlarrr devaammm
diğerleri de eminimm ki devam ediyorr
son 87 günn
bakın 3 gün bitti bileee