• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Bnm tabağım boş gördüğünüz üzre 😂😂 Samsonn Samsonn

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    197,5 KB · Görüntüleme: 27
  • image.jpg
    image.jpg
    153,3 KB · Görüntüleme: 27
hahahha bütün aile löp löp yedi bnm canım çekmedi sizin çekiyo vay arkadaaşşş
yoo nasıl istyrsan öyle atla
kokusundan doydun sen belki :P

gıcık oldum yaa...hantallıktan mı ikili atlayamıyorum ben, hani şu iki ayak bitişik nasıl zıplıyorsunuz :spor::KK61:

İpin boyunu da ayarladım olmuyor, ya tokama ya ayağıma takılıyor :KK42: yok bırakıyorum bu akşamlık ipi ben, şerbetli tatlılar kategoresinde bulursunuz beni :KK55:
Zamanla alışınca takılmıyorsun ben de ilk zamanlar takılıyordum halıya avizeyle ayağıma dediğin gb toka ya.kaldigin yerden devam.et canim ayakkabı kullanıyor.musun atlarken

senin menüyü görmedim ama :S
Hımmm Menü yazmanın zorunlu olduğunu bilmiyordum.nasıl okuduysam kuralları :D

12:30 kepekli galeta ayran( midem bulanıyordu hiç bişey yiyemedim.Dyetisyen bunları ayarladı.

18:30
Izgara köfte(3 adet) salata ayran

Su:2 lt
Spor 8000 adım
500 ip
15 squat :)

Aralarda üç beş tane leblebi attım mide bulantısı için.

ŞEKERSİZ 3. GÜNÜ TAMAMLAYANLAR

pofu pofu BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer @Summer-girl Birbardakcay Birbardakcay aypare ackerman aypare ackerman hande_buse hande_buse Samsonn Samsonn Anka Anka

harikayızzz kızlarrr devaammm
diğerleri de eminimm ki devam ediyorr
son 87 günn
bakın 3 gün bitti bileee :eğlence::eğlence::KK50::KK50:
Bir bakmışız son 3 günü bekliyor olacağız ben inanıyorum kendimi hic bu kadar iyi hissetmemiştim. Haftaiçi yapıp hafta sonu bozuyordum özellikle kahvaltılarda. Çünkü h.ici standartlasiyor kahvaltılarımız çalışınca.

Back