- 30 Ocak 2008
- 5.103
- 2
- Konu Sahibi ata_tanem24
:1hug:amin bubusummm saglikli olsunnn da gec olsunnn...ata tanem sen boyle anlatttikca ben ile heyecanlandim kizzzz hadii geri sayim basladi allhimm yardimciniz olur insallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:1hug:amin bubusummm saglikli olsunnn da gec olsunnn...ata tanem sen boyle anlatttikca ben ile heyecanlandim kizzzz hadii geri sayim basladi allhimm yardimciniz olur insallahhh
kizz bende ayni oldumm bu sabahh ve inannirmisinn altimi islattimm sandimm bi ann kontroll ettimm yuzumm kipkirmiziydii. ve bu ayy 13 . gunu aksami yaptikk ama kocamma sooylemedimm yoksa konsantre olamiyoo ama bisey daha okudumm gebelik.com da esinler beraber odugnda cocuk ne zaman oluyomus biliyonmuu her iki taraf organzm olunca cunkuu organzm olunca kadin beyin bir salgii uretiyomuus ve o salgii spermlerin kapilmasini sagliyomuus olabilirmi sencesenağlamaoldu hayatım hatta ben ilk ordan anlamıştım çok acayip sıcak basmıştı menapozlu karı gibi olmuştum resmen
doğru canım aynı şeyi ben de duydum ten uyumu ve zevk bebek olmasında nerdeyse %50 önemliymiş.bizim ikimizin de zevk aldığı bi ilişkide dünyaya geldi bebişimiz yani aşk bebeği:)))yoksa görev yapar gibi oluyo robot gibi çok ruhsuz geliyo bana.
canimm oncelikle aramiza hos geldinn .. biz burda 5 kisiyizz simdi iki kisimiz hamis ve onlarda ayni sen ve benim gibi umutsuzduk ama simdi hamislerr. o yuzden umudumuzu kaybetmiyelimm senin regl tarihi ve ne zamandir evlisiniz:1hug:keske bu kadar kolay olsaydı bebişin gelmesi senağlama %50 yeterli olmuyor heralde bazen.
canim umudunu kaybetme insallah kismetse olur birde ovulasyan gunlerini hic hesaplama tamammi bde oyle dene canimma.s.3 yıldır evliyiz ama 1 yıl korunmuştuk, çok saçma geliyo şimdi.Hiç gerek yokmuş.15 ekim gelecek regl.Bu ay ovulasyon dönemi bayram tatiline denk geliyor, bayram ziyaretlerinden pek evde olmucaz, bu ay beklentim yok.
canim kac yasindasinn.ve esin ameliyat olmussa kendini 4 5 ay daha bu konuyu dusunmeden yasa cunkuu kendine zarar verirsinneşim 1 ay önce varikosel ameliyatı oldu, en az 3 ay diyorlar zaten gebelik oluşma ihtimaline.Yani 2 ay daha takvim hesabı yapmasam da olur aslında.Ama artık takıntı oldu bende.
canimm sen hic doktora gittin mii gitmediysen git ve doktor sana derseki hic korkma cocugun olcakk ozaman icin rahat olur ve ayrica simdi tip cokk gelistii kafani takma canim zamani var herhaldeea.s.evet ya haklısın, ben de biliyorum ama şu an için çok sakin davranamıyorum.30 oldum, çok geç değil ama keşke bu kadar gecikmeseydi diyorum.Tabi belki daha çooooook yaşlar beklicem, gelecek ne getirecek, daha ne kadar gecikecek bilmeden konuşuyorum.
canimm kafani takma ne oluurr herseyin bir caresi varr artikk sadece sabir gerekiyoo oyle insanlar varkiii kac yill bekliyoo kaydirigubbakcemile53 aydır tedavi sürecine girmiş olduk, benim bütün testlerim, ultrasonlar iyi çıktı.Fakat eşiminki pek iyi değil,ameliyat dediler oldu bakalım şifa olmuş mu görücez.Sabırlı ve stressiz günler geçirmemiz gerekiyor ama son 3 aydır bu konuda çok başarılı değiliz.