şeh-i Muhabbete Hoşgeldiniz...

Kizlar gunaydin nerelerdesiniz??
Benim adet tarihim yine yaklasti bakalim bu ay nelerle karsilasicaz.
Gerçi dediğim gibi gecen ay cok sinirlendigim için bu ay pek düşünmedim dogrusu..hayirlisi allahtan.

canimm gunaydinnn .ewett enimde 29 eylul bende sabirsizlasmaya basladimmm.eee ne yaptinizz gorusmiyeli:1hug:

ne yapalım ravzanurcum ramazanı bıtırıyoruz az kaldı . onumuzdekı hafta bayram tatılı. oh bı guzel uyuyup dınlencez gezcez.
bende gecen ay tatılden donerken 29-30 gibi işte olmustum daha nerdeyse 1 hafta var ama patlayacak kadar şiştim. hasta olurum buyuk ıhtımal artık testde yapmayı dusunmuyorum 10 gun gecene kadar. sen ne durumdasın umudun varmı bu ay ,için değişiklik varmı vücudunda.:1hug:

VESTA aramıza hosgeldın bu kadar umutsuz olma lütfen ben cok kısı bılıyorum varıkosel amelıyatından sonra hamıle kalan.cok gordum hayırlısını dıle

hoşbulduk, saol canım.O gün karamsarlık bastırdı bir anda.Hep umutluyum, ama zaman zaman oluyo işte.:uhm:

kızlarrr günaydınnnn ben geldim nabersiniz bakalım beni merak etmeyin cok iyyim gecen hafta bebişim tam 2 kiloydu cok şükür herşey normal gidiyo ama cok kıpırak hoplatıyo bişey değil milletin yanında da kıpırdanıyo ayağını cıkartıyo hemen sol kemiğimin üstünden napıcamı bilemiyorum nsıl sklıyacağımı bilemiyorum bide inat ceksin diye pıt pıt vuruyorum daha cok itiyo bayramdan sonra kaynımın nişanı var söz bohcalarını nişandn sonra kız evi bize getirecekmiş onla uğraşacam haft sonu temizlik yapıcam alışverişe cıkılacak şu nişan faslını bi atlatsam baya rahatlıyacam Kaynvalidemler burya taşındı çiftliğe demiyo buraya getirsinler sen nasıl uğraşıcan diye aman rahat insan napalım oğlunu evlendirecek cebinde parası yok masa alacakmış bilmem ne yapacakmış gamsızlar ya neysem gelir gelmez dedikoduya başladım hepiniz kendinize dikkat edin eskisi kadar sık giremeyebilirim cünkü burası diğer tarafa göre daha yoğun hepnizi öpüyorum inşallah şu mubarek günde hepinine rabbim sğlıklı hayırlı evlatlar verir bi akrabamızın daha hamile olduğunu öğrendim daha 8 ağustosda evlenmişti maşallah pek hızlılar allah isteyen kimseyi fazla bekletmesin sizide inşallah

Pamukum masallah sana ve bebısıne. inşallah kucagına alırsın saglıkla mutlulukla cok sevındım cnm. kayınvalıdene falanda kafanı takma sakın hepsi öyle düşüncesizler bosver.
kızlar hepinizin kandili mubarek olsun.allah dualarımızı kabul etsin gunahlarımızı affetsin inşallah bebişlerimizide kucağımıza verir inşallah hayırlı zamanda.

seninki pek bi hareketli olacak demekki ısırcan o ayakları doğunca işte poposuna poposuna vurcan pat pat diye yerim ben onu....
bende adetimi bekliyorum ama bişey yok bakalım şimdilik bugünkü orucumu kurtarsam bari.opuyorum hepinizi:1hug:

rabbim hepinize yaşatsın inşallah o duyguyu muhteşem bişey daha diyorum nohut kadar oldu diye sevinirken kocaman oldu oğlum zaman cok hızlı kızlar inanamıyorum 7 haftamız kaldı sezaryan olursam dahada az belki dahada dahada az cok heyecanlıyım birazda korkuyorum allah herkeze yardımcı olsun inşallah ama onu koklamayı düşünmek insana cesaret veriyor

PAMUKUMM ATA TANEMM GUNLERR YANASTII.Allahimmm kolayyy dogumm nasip etsinnn .bubusum wavyimm sizlerr nasilsiniz ,ben kirmizi karti gordumm .sizlerinn haberlerini bekliyorummm HERKESE IYI BAYRAMLARR insallah bebisler,ata tanemm ve pamukumm kurbamm bayraminda ebislerinizz kucaklarinizda bizimde goislerimizde olurr yarabbimm her kezz icin sana yalvariyorummm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin allah bu güzel dualarını kabul etsin ravzanurcum.hepinize hayırlı bayramlar diliyorum öptüüüm

kizlarrrrr... nailsinizzz hadiii gunlerrr yanastiii nezaman diii dogumm zamaninizz ... hadiii sabirsizlaniyozzz haberdarr edin bizi lutfennnn:teytey:

ravzacım ben 25 kasıma gün belirledim sezeryan olucam ama bakalım bizimki pek bi hareketli doktor bile şaşırdı tekmeleri görünce.ben 25ini beklemez diyorum ama normal doğum zamanı 30 kasım çok da erken doğurmak da istemiyorum normal zamanına yakın olsun diye geç tarih seçtim.ama bizim sıpa erkenden çıkıp gelirse o da allahın takdiri artık.buarada benim göbişi bi görseniz koca davul gibi:)))resmini çekince linkini koyarım bakarsınız

ravzacım ben 25 kasıma gün belirledim sezeryan olucam ama bakalım bizimki pek bi hareketli doktor bile şaşırdı tekmeleri görünce.ben 25ini beklemez diyorum ama normal doğum zamanı 30 kasım çok da erken doğurmak da istemiyorum normal zamanına yakın olsun diye geç tarih seçtim.ama bizim sıpa erkenden çıkıp gelirse o da allahın takdiri artık.buarada benim göbişi bi görseniz koca davul gibi:)))resmini çekince linkini koyarım bakarsınız
canimm n guzell:emir_bebek::emir_bebek:hadi hayirlisi reminide merakla ekliyomm .eee wavycimm pamukumm bubusum sizlerr nasilsiniza.s.

kızlarr gunaydınn geçmiş bayramınız kutlu olsun inşallah güzel geçmiştir. valla benim bayram pek kanlı geçti. size tarif edemem bu seferkini afedersiniz tuvaletten cıkamadım..
nıye boyle oldu anlamadımda gecen aya gore 2 gun falan erken bıle oldu.bakalım kızlar bız esımle bu ayın 15 ınde doktora gıdıyoruz bakalım neler gelecek basımıza erkek doktor emnıyetın doktoru aynı zamanda bır ıkı arkadasın tavsıyesıyle gıdıyoruz adam bu konuda bayagı basarılıymış hayırlısı
kzılar gunler yanastı ıns saglıkla kucagınıza alırsınız rahat olun bu arada karanfil çiğneyin devamlı doğuma cok faydalıymıs netten arastırın ıstersenız duymustum bı ara.

ravzanurcum masallah sana gobısın ne guzel cıkmıs oyle ıcındekı yaramaz bı an once gelsın ınsallah saglıkla..

AAAAA NIYE OYLE OLDU ANLAMADIM SENI DUSUNEREK YAZDIM AMA YANLIS YAZMISIM ALLAH SOYLETTI HERALDE..
NEYSE CNM SENDE BOZUNTUYA VERME ATATANEM .....:)
TEKRAR MASALLAH CNM. OZUR:1hug:

X