şeh-i Muhabbete Hoşgeldiniz...

pardon canım ya atlamışımdır valla vucut olarak pek ağırlaşmadımda artık göbeğim kocaman oldu sıcaklar cok bunaltıyo farkettimki eşimin hissettiği sıcaklığın yüzde 50 fazlasını hissediyorum özellikle geceleri dün uyuyamadım onuda uyutmadım boğuluyorum sandım resmen bide bacaklarıma kıramp giriyo gece uykumdan uyanıyorum kocam ovuyo öle geciyo berbat bişi bende diyodum denizde kıramp girince nasıl boğulunur meğer boğulunurmuş

walla kızlar ben kendime maşallah diyorum hala aynıyım sadece basket topu büyüklüğünde bi karnım var gerisi nerdeyse aynı hala da pire gibiyim çok rahat hareket ediyorum hiç şişme hantallaşma yok bende.inşallah sizlerde böyle olursunuz ben çok hareket ediyorum hep iş yapıyorum şimdide pilates yapmaya başladım hadi bakalım hayırlısııı

günaydın kızlar bikaçgündür yokum ama başıma neler geldi inanamazsınız çok büyük şoklar ve sıkıntılar yaşadım.bu nasıl söylenir bilmiyorum ama hem benim haneme hem de eltimin hanesine büyü yapılmış hem de kim yapmış biliyomusunuz kayınvalide hazretleri.ve büyüyü neden yapmış bilin bakalım?ona daha çok ilgi göstermemiz sürekli aramamız için!!!ve büyü amacını okadar aşmış ki herşeyimizi etkilemeye başlamış ve eğer hemen bozulmazsa herşey çok daha kötü olucakmış.benim doğumumu bile tehlikeye atıyomuş büyü ve en çok da bebeğimi etkiliyormuş.sinirden kuduruyorum yaaa.bozmamız için adaklık bir kurban alıp fakire dağıtmamız istendi bugün kurban işini halledicez hemen eşim çok korktu annesine çok öfkelendi çünkü onun en çok korktuğu şey büyüdür.falıma bakan abla da doğuma kadar görüşme de konuşma da o kadınla en çok seni etkiliyo şuan kadın senin üstüne yoğunlaşmış durumda dedi.ya kayınvalidem bize resmen açıkça söylüyomuş yaptığını ama biz eltimle salak gibi onu ti'ye alıyomuşuz.biz oraya gittiğimizde yemek yerken hep diyodu ki sizin yemeklerinizin hepsini okunmuş sularla yapıyorum diye.hep okuyom size diyodu.bizde eltimle beni tehtid ediyodu beni kzıdırmayın bi okurum size çarpılırsınız diyodu.meğerse kadın üç harflilerle uğraşıyomuş sürekli.bize falı bakan abla eltimin akrabası ve bu işi para için yapan biri değil genç zaten üniv. mezunu çok kültürlü ve iş güç sahibi biri.ve öyle şeyler söyledi ki inanmamazlık edemiyosun.o da üçharflilerle bakıyo fala ama onunkiler rahmani yani imanlı ve iyi yüreklilermiş.ama kayınvalidemin evini şeytani olanlar sarmış ve rahmanileri eve sokmamışlar kız çok fena oldu bakarken.bana büyü çıktığını söylemedi eltime söylemiş hamile kızı korkutmayayım üzülür diye.eltim de bilmesi lazım mutlaka demiş öyle öğrendim.aslında kayınvalidem kötü kalpli biri değilmiş iyi niyetle yapmış bu büyüyü ama kendisi yapmıyomuş zaten ona yaptırıyolarmış.ve ondaki bu atakların sebebi de hep bunlarmış buakşam abla bize gelicek ve kayınvalidemle ilgili bakıcak ona ne yapılması gerekiyor diye.kızlar dua edin de şu işi çözelim ben normalde pek prim vermem böyle şeylere ama bu iş çok farklı.çok emin bir ağız bunu söylüyor ve diğer bildiği şeyleri duyunca da ağzım açık kaldı.of ya şuraya bak dertlerimiz bize yetmiyo nelerle uğraşıyoruz sinir oluyorum

bi debu büyüm 3 ay önce yapılmış tam haziran ayı kayınvalidemin atağının enkötü olduğu dönemdi hatırlarsanız çok fenaydım ozaman ve karabasanlar tarafından rahatsız ediliyodum eşim evden gittiği an yatınca hemen geliyolardı meğerse bundanmış nezaman annem bana okudu başıma cevşenle bıçak koydum ozaman kesilmişti.gerizekalı kadın yüzünden bebeğimle benim hayatım da tehlikede bencil şey hayatım boyunca onu asla sevemiycem ve affedemiycem.haksızmıyım??neler yaşatmıştı bizde ve hala da neler yaşatıyomuş haberimiz yok!!!
en çok üzüldüğüm şey daha dünyaya gelmeden okadın yüzünden ne sıkıntılar yaşadı bebeğim sırf bu yüzden okadının gırtlağını sıkasım geliyo şeytankötükedihüso görsün yüzünü.haa buarada büyü bende tam ters tepmiş biliyonuzmu.bana dedi sen bu akdının ne yüzünü görmek istiyosun ne de sesini duymak istiyosun ama
elinde olmadan hep onu düşünüyosun ve için huzursuz dedi.yani bende tam ters tepmiş büyü ohhh canıma değsin göremesin yüzümü.ben bu kadını lohusayken evime almam ya korkarım istemiyorum onu görmeeeeek:mymeka::kızgın:

Kizlarrr geldim tatilden bugun ise basladim.
Tatilim super gecti iyice dinlendim valla bodrumda torba koyundaydim.hersey guzeldi bebk konusunu artik pek konusmuyoruz bile.tatile gidecegim gun gittim ilac aldim dogum kontrol ictim 4 gun falan adet olmiyim diye.nitekim olmadim ama karnimin icinde degisik agrilar oldu neyse gelmeden 2 gun once biraktim cumartesi yavas yavas adet olmaya basladim.dun sabah uyandim bir sanci agladim resmen karnimin icinde biseyler sokuldu sanki yazik esimde panik oldu biseyde yapamiyo.sonra wc ye gittim kocaman bir parca dusmus sonra agrim kesildi kanamam da normal devam ediyo.
Neyin nesi anlamadim sanirim ben bu ay hamile kaldim ama canlanmadi olusan o pihtida atti disari olabilirmi sizce.bu kadar gecikmem normal degildi sonrada ilaci ictim adet oldum birakinca.aman iste gorusmeyeli kisaca bunlar oldu.
Yazilarinizi okudum inanin cok mutlu oldum sizleri cok seviyorum.desteginiz icin tesekkurler.

Atatanem senin adina ben bile cok sinirlendim bu kadinin baska isi gucu yokmuymus. Hem seni hem torununu tehlikeye atiyo.gerci o artik saglikli dusunemiyodur.iş işten gecti yani o zor duzelir en iyisi sen yanasma ona.dedigin gibi logusayken sakin yanina evine girmesin.eşine söyle loğusayken bu tarz korkular falan olursa ve ustune boyle biri gelirse omur boyu o korku gitmezmis ustunden. Düşünsene adetliyken bile 40 i cikammis cocuga gidilmez.aman kendine dikkat surekli ihlas nas felak surelerini oku. Evden cikarken eve girerken ayetel kürsüyü oku.onlar korur seni. Kendine dikkat et cnm.

bubusumm kizzz hosgeldinnn .yaaaaa benimm nerdeyse vatanimm bodrumm kiskandim simdi bu sene gidemedimm agbimler amcamlar orda .cokk guzell denizi varr. iyi gecmis olmasina sevindimm canimm ama senin o pihti dedigini ben ocak ayinda yasamistimm tam14 gun adetim gecmistii .ve doktor dediki bu senin beyninden oluyoooo beyin yapiyoo herseyii dusunme demistii eee 14 gunluk pis kan oylee ncikar herhalde disari aynii bende oyle olmustu canimm yoksa kan testinde cikardi dedi doktor icini rahat tutt.canim ata tanem sende yaa tamamda bu buyuculere inanma o sana oyle goren kisi o zaman butun insanlarin herseyini bilirr .bence kayin validenden uzak durr yeter birde egerki icin rahat etmez ise besmele ile her seyi yap canimm o zaman bir allahin kulu sana bisey yapamaz evden cikmadan once ayetel kusu okuu canimm.birde herkesin ramazani insaalllah hayirli gecer sizleri cokk optummŞeniz

günaydın kızlar nabersiniz bubuş hoş geldin cnaım sevindim tatilinin güzel geçmesine
biz büroyu kapatıyporuz kızlar büyük ihtimalle cumadan sonra ben yokum hepiniz kendinize iyi bakın tekara girebilirmiyim ne zaman girebilirim hiç bilmiyorum allah sizleride bebeklerinizle kavuştursun inşallah

günaydın kızlar nabersiniz bubuş hoş geldin cnaım sevindim tatilinin güzel geçmesine
biz büroyu kapatıyporuz kızlar büyük ihtimalle cumadan sonra ben yokum hepiniz kendinize iyi bakın tekara girebilirmiyim ne zaman girebilirim hiç bilmiyorum allah sizleride bebeklerinizle kavuştursun inşallah

aaa cnm fırsat buldukca gır nete ozlerız senı cnm kendıne cok ıyı bak allah sağ salim bebeğine kavustursun.sende ınsallah cok kolay dogum yaparsın. gorusemezsek allaha emanet ol. bebişini kucagına alınca bızlerı de haberdar et cok merak ederız.bızlerede duanı eksık etme.opuyorum senı cnm arkadasım.:1hug:

canlar günaydın.
Atatanem canım inanamıyorum ya. neler var hala.. canım benim zaten kayınvalidenin psikolojisi pek iyi değil bahsediyordun. bence bu dönemler senin için önemli. ondan uzak dur derim sonuçta eşinde bu konuda anlayışlı..ayetel kürsü oku bolbol. bide yatak odanda evin istediğin yerine biraz çörekotu koy canım. allah yardımcın olsun. ve kesinlikle lahusalık döneminde kayınvalidenle görüşme canım. 3 harflilere karıştıysa senin en riskli dönemin canım benim..

PAmukumm ee biz senden nasıl haber alıcaz. bizi habersiz bırakma canım benim.

Ravzanur cankuş nabersin nasıl gidiyor çalışmalar..

Bubuş yavrum hoşgeldin. eğlendiğine ve dinlendiğine çok sevindim canım benim. adetine gelince büyük ihtimalle gecikmeden dolayı içinde pelteleşmiştir o yüzden öyle olmuş olabilir.

yasin okuyorum kızlar devamlı annemde okuyor bana zaten falıma bakan abla doğuma girince herkes felak nas okusun senin için demişti o da bana okudu merak etme senin için artık tehlike yok dedi.fala bakan kişi akrabamız sayılır çok yakın birisi öyle atan tutan biri de değil kız neleri söyledi şaştık kaldık zaten.eşim de sürekli senelerdir karabasanlar tarafından rahatsız ediliyordu geceleri çığlıklarla uyanıyordu(hala oluyor)meğerse kayınvalidemin evine zamanında domuz yağı sürülmüş ve eşimde buna çarpmış oyüzden büyü geçtiği halde eşime dadanmışlar.başına kuran yastığının altına da bıçak koyduk.bi de kızlar bu güllü yasin kitaplarından birinde name-i peygamberi diye bi dua var.onu fotokopi çektirip yastığınızın altına koyun biz koyduk o dua onları yanaştırmıyormuş.dün gece o duayı koyduk ve ikimiz de çok rahat uyuduk.eşimin bu ona musallat olanlardan kurtulması için cuma günü 7 caminin suyunu 1 bidona doldurması lazımmış abla bu suya okuycak ve eşim de 7gün bu suyla yıkanınca bunlardan kurtulucakmış.ay kendini kocakarı gibi hissediyorum ama yeterki kurtulsun başka bişey istemiyorum zaten para falan da vermediğimiz için yapalım bu dediklerini bakalım ne olucak.

canlar günaydın.
Atatanem canım inanamıyorum ya. Neler var hala.. Canım benim zaten kayınvalidenin psikolojisi pek iyi değil bahsediyordun. Bence bu dönemler senin için önemli. Ondan uzak dur derim sonuçta eşinde bu konuda anlayışlı..ayetel kürsü oku bolbol. Bide yatak odanda evin istediğin yerine biraz çörekotu koy canım. Allah yardımcın olsun. Ve kesinlikle lahusalık döneminde kayınvalidenle görüşme canım. 3 harflilere karıştıysa senin en riskli dönemin canım benim..

Pamukumm ee biz senden nasıl haber alıcaz. Bizi habersiz bırakma canım benim.

Bubuş yavrum hoşgeldin. Eğlendiğine ve dinlendiğine çok sevindim canım benim. Adetine gelince büyük ihtimalle gecikmeden dolayı içinde pelteleşmiştir o yüzden öyle olmuş olabilir.

wavycim hosbulduk tatlim.gercekten guzeldi tatil. Valla artik adet madet dusunecek hlde degilim ustune bide dun aksam grip oldum oluyorum kafam sepet gibi. Izinden dondum izinde alamam.bencede adetim cok geciktigi icin sanki boyle oldu.

yasin okuyorum kızlar devamlı annemde okuyor bana zaten falıma bakan abla doğuma girince herkes felak nas okusun senin için demişti o da bana okudu merak etme senin için artık tehlike yok dedi.fala bakan kişi akrabamız sayılır çok yakın birisi öyle atan tutan biri de değil kız neleri söyledi şaştık kaldık zaten.eşim de sürekli senelerdir karabasanlar tarafından rahatsız ediliyordu geceleri çığlıklarla uyanıyordu(hala oluyor)meğerse kayınvalidemin evine zamanında domuz yağı sürülmüş ve eşimde buna çarpmış oyüzden büyü geçtiği halde eşime dadanmışlar.başına kuran yastığının altına da bıçak koyduk.bi de kızlar bu güllü yasin kitaplarından birinde name-i peygamberi diye bi dua var.onu fotokopi çektirip yastığınızın altına koyun biz koyduk o dua onları yanaştırmıyormuş.dün gece o duayı koyduk ve ikimiz de çok rahat uyuduk.eşimin bu ona musallat olanlardan kurtulması için cuma günü 7 caminin suyunu 1 bidona doldurması lazımmış abla bu suya okuycak ve eşim de 7gün bu suyla yıkanınca bunlardan kurtulucakmış.ay kendini kocakarı gibi hissediyorum ama yeterki kurtulsun başka bişey istemiyorum zaten para falan da vermediğimiz için yapalım bu dediklerini bakalım ne olucak.

cnm sen cokda boyle seylerle ugrasma icin sikilir daha fazla. Dualarla bu is cozulur bence. Sen bol bol oku ve o cadi kaynananla biraraya gelme.allah korusun seni bebegini ve esini..

canlar günaydın.
Atatanem canım inanamıyorum ya. neler var hala.. canım benim zaten kayınvalidenin psikolojisi pek iyi değil bahsediyordun. bence bu dönemler senin için önemli. ondan uzak dur derim sonuçta eşinde bu konuda anlayışlı..ayetel kürsü oku bolbol. bide yatak odanda evin istediğin yerine biraz çörekotu koy canım. allah yardımcın olsun. ve kesinlikle lahusalık döneminde kayınvalidenle görüşme canım. 3 harflilere karıştıysa senin en riskli dönemin canım benim..

PAmukumm ee biz senden nasıl haber alıcaz. bizi habersiz bırakma canım benim.

Bubuş yavrum hoşgeldin. eğlendiğine ve dinlendiğine çok sevindim canım benim. adetine gelince büyük ihtimalle gecikmeden dolayı içinde pelteleşmiştir o yüzden öyle olmuş olabilir.

kızlar internete girebilirmiyim bilmiyorum annemlere gidince girmeye calışırım
bizde yok bilgisayar kocam biraz oyun hastasıda aldırmıyorum o yüzden yoksa bozuşuyoruz bende hepinizi özliyeceğim hepinizi merak edicem
atatanem seni ve bebişini daha cok merak edicem acıkcası inşallah haber verebilrim doğumumu inşallah bebeğim sağlığışile zamanında gelir burdan size yazarız birlikde atatanem snein içinde gecerli bu dualarım

pamukum canım bütün dualarım şimdiden seninle olucak sen gene sık sık girmeye çalış çok özletme kendini lütfen.ve doğumunun olucağı zamanı mutlaka bişekilde haber ver ki biz de senin için okuyalım burdan.beni merak etme allaha sığınıyorum ve çok iyi olucam canım benim iyilere kötülük işlemez:))seni çok seviyoruz sakın bizi unutma haaa

kızlarr iş buldummm bir ay kadar daha calışıcam sonra doğumdan sonra olursa devam edicem
ama internet var mı girebilirmiyim nasıl olacak bilmiyorum şimdiye kadar hep tek calışıyodum fakat benim haricimde iki calışan daha var nasıl olacak yapabilirmiyim bilmiyorum olmazsa çalışmayacağım bi müddet bi yandan sevindim bi yandan da içimde tuhaf bi his var nedense hayırlısı olur inşallah

canım çok sevindim hayırlısı olsun senin için sen gene de çok yorma kendini biliyosun riskli dönemlerdeyiz

kızlarr iş buldummm bir ay kadar daha calışıcam sonra doğumdan sonra olursa devam edicem
ama internet var mı girebilirmiyim nasıl olacak bilmiyorum şimdiye kadar hep tek calışıyodum fakat benim haricimde iki calışan daha var nasıl olacak yapabilirmiyim bilmiyorum olmazsa çalışmayacağım bi müddet bi yandan sevindim bi yandan da içimde tuhaf bi his var nedense hayırlısı olur inşallah

canım benım hakkında hayırlısı olsun ınsallah net vardır ve gırebılırsın.cok sevındım.1 aydan sonrada zaten senın calısman dogru degıl.kendını cokda fazla zorlama tatlım bebegın daha önemli. saglıkla dunyaya gelsın sonra ıstersen yıne calısırsın. opuyorum senı kendıne ıyı bak.:1hug:

kızlar ya nerelerdesınız konu taa nerelere dusmus zor buldum aa boyle bos bıramayın cnm ozlettınız kendınızı..

kızlar ya nerelerdesınız konu taa nerelere dusmus zor buldum aa boyle bos bıramayın cnm ozlettınız kendınızı..
ayyyy cok mu ozledin kizz hihoyyythihoyyyt tamam tamam bende cokk ozledimm .yaa simdi ramazanyaa ben sabah ciydimm gecen hafta eve gelince alis veris yorgunluk derken neti hic acmadimmm kaydirigubbakcemilebenimm boyle gecerlöi sorunumm oldumnu.

canlar nabersiniz.
ben perşembe gecesi adet oldum:KK43: çok sancılı oldu. cmt akşama kadar yatak döşek yattım. bu ayda olmadı. artık normal yoldan olmayacağına kanaat getirdim. ancak aşılama veya tüp bebk. gel gelelim şu an için bu aşamalara hem maddi ham manevi hazır değiliz:KK43:

X