yasin okuyorum kızlar devamlı annemde okuyor bana zaten falıma bakan abla doğuma girince herkes felak nas okusun senin için demişti o da bana okudu merak etme senin için artık tehlike yok dedi.fala bakan kişi akrabamız sayılır çok yakın birisi öyle atan tutan biri de değil kız neleri söyledi şaştık kaldık zaten.eşim de sürekli senelerdir karabasanlar tarafından rahatsız ediliyordu geceleri çığlıklarla uyanıyordu(hala oluyor)meğerse kayınvalidemin evine zamanında domuz yağı sürülmüş ve eşimde buna çarpmış oyüzden büyü geçtiği halde eşime dadanmışlar.başına kuran yastığının altına da bıçak koyduk.bi de kızlar bu güllü yasin kitaplarından birinde name-i peygamberi diye bi dua var.onu fotokopi çektirip yastığınızın altına koyun biz koyduk o dua onları yanaştırmıyormuş.dün gece o duayı koyduk ve ikimiz de çok rahat uyuduk.eşimin bu ona musallat olanlardan kurtulması için cuma günü 7 caminin suyunu 1 bidona doldurması lazımmış abla bu suya okuycak ve eşim de 7gün bu suyla yıkanınca bunlardan kurtulucakmış.ay kendini kocakarı gibi hissediyorum ama yeterki kurtulsun başka bişey istemiyorum zaten para falan da vermediğimiz için yapalım bu dediklerini bakalım ne olucak.