şeh-i Muhabbete Hoşgeldiniz...

kizlarrr gunaydinnn.ata tanem n oldu yaa kapsma alani disindasinn insllah kotu bisey yoktur.himmmmm uzmeyin akim benim hamis arkadasimi.pamukum sabirsizlikla sizin haberlerinizi ekliyoz canimmm allahimmm kolay dogum nasip etsin her ikinize:CüvCüv:wavyim bubusum bizde pesinden insallahh hadi bakalimm kolay gelsinn kaydirigubbakcemile5

kızlar gunaydın evet atatanem hayırdır ne oldu.
ravzanurcum bencede wavy sen ben sırayla bebeklerimize kavusuruz ınsallah.
pamukum az kaldı ayy ne guzel hazırlık yapıyosunuzdur sımdı allah kolaylık versın.inşallah saglıkla mutlulukla kucagına alırsın.
wavycim cnm son mesajını okudum. bence sen bu asılama işini falanda biraz kafandan at ben en son kan testınden sonra eşime dedimki cocuk konusu kapanmıstır gercekten karar verıp doktora gıdene kadar kendılıgınden olursa olsun yoksa doktor destegıyle de ne zaman olursa olur.cunku artık ılıskı bıle sankı gorev halıne gelıyo işin sihri kactı yani.sonra tabiki beyinde sureklı o yonde calısıyo hormonlar etkılenıyo sen ıstedıgın kadar dusunmuyorum de. dimi ama?lülülülülülü

Kıslar nabersiniz. bubuş ben ilk adımı attım canım bugün. artık boş boş oturmak istemiyorum.doktordan geliyorum. Cmt günü rahim filmim çekilcek. eşimin sperm değerlerini çok iyi buldu.. morfoloji işte bi tek o da aşılamada problem olmaz dedi.

kıslar doktorla biraz konuştuk çok komikti. en sonunda bana şey dedi biz çok güzel vakit geçircez dedi. asistanlarım bile bu kadar bilgili değil dedi:))))
Bu arada hani kimyasal olduğundqn şüphelendiğimiz durum vardı ya onu söyledim. ben bişey demeden kimyasal geçirmişsiniz dedi.annemin 4 düşüğü olmuştu onu söyledim genetik bişey olabilir hepsini göreceğiz dedi.. bilmiyorum çok endişeliyim yaaa... cmt günü kötü sonuç almaktan çok korkuyorum...

Bu arada dün randevu aldığım kıs muayene olmayacak demişti bende bi güzel orucumu tuttum doktor demez mi muayene edeyim yumurta rezervine bakalım . bende müsait olmadığımı söyledim. gitti beleş muayene:)))))))))))))

kızlar banlamışlar beni ondan.sebep de aşağıdaki çizelge kısmına resim koymam.insan gibi uyarmadan pat diye banlamışlar zaten çok tepem attı.bi de sağlık problemleriyle uğraşıyorum mide kanaması geçiriyomuşum sanırım çok kan kaybetmişim doktordaydım bugün ilaçlı serum verildi 4 kere daha yiyicem o serumdan.1 hafta takip edilcem mide kanaması geçirip geçirmediğim kesinleşicek.anasını satayım ben kanama geçirmiycem de kim geçiricek yaşamadığım sıkıntı,stres,üzüntü kalmadı.burası bile banladı beni tepemi attırdı.gel de hasta olma!!!!!!!!!!!

kızlar banlamışlar beni ondan.sebep de aşağıdaki çizelge kısmına resim koymam.insan gibi uyarmadan pat diye banlamışlar zaten çok tepem attı.bi de sağlık problemleriyle uğraşıyorum mide kanaması geçiriyomuşum sanırım çok kan kaybetmişim doktordaydım bugün ilaçlı serum verildi 4 kere daha yiyicem o serumdan.1 hafta takip edilcem mide kanaması geçirip geçirmediğim kesinleşicek.anasını satayım ben kanama geçirmiycem de kim geçiricek yaşamadığım sıkıntı,stres,üzüntü kalmadı.burası bile banladı beni tepemi attırdı.gel de hasta olma!!!!!!!!!!!
canimm cokk gecmis olsunnna.s.yaaa birakkk sen kaynana komsuu felan gir iceri kitle kapiyi otur asagii dusun bebeginin kucagina alacagin gunleri bak nasilmutlu olursunn :sm_confused: dunya gelipgecici allah korusun sana ve bebege bisey olsa gelip onlarmi bakcaklar sana ne olur kendine dikkat et canimm :nazar:

atatanem canım çok geçmiş olsun canım. ya çok sıkıntı yaşadın tabi. canım herkesi boşver. hep diyorum önemli olan sen bebişin ve eşin. canım gerisi boş seni takmayanı üzeni sende takma üz canım....

sağolun kızlar teşekkür ederim çok sıkmamaya çalışıyorum ama sanki paratöner gibi hergün beni üzücek yeni bişey oluyo.

sağolun kızlar teşekkür ederim çok sıkmamaya çalışıyorum ama sanki paratöner gibi hergün beni üzücek yeni bişey oluyo.

cnm yaa cok gecmis olsun. Aman ne olur su son zamanlarin dikkat et kendine bosver kimseyi takma kafana bebegin onemli herseyden once. Bak bizler nasil ugrasiyoruz olsun diye sen elde ettin cok sukur o yuzden saglikla kucagina almayi dusun sadece.gerisini allaha havale et.

canlarimm nerdesinizz hepinize gunaydinnn.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:bu ay mujdemii ekleyin cokkk umitliyimm nedense 29 eylulu sairsizlikla ekliyomm :CüvCüv:hadi hayirölisi .sizlerden ne haberrrrkaydirigubbakcemile5

ravzanur canım allah ümitlerini boşa çıkarmasın. inşallah bu ay ikimizde müjdeli haberler veririz. nedense bi kaç gündür doktora gidiyorum ondanmıdır benimde içim kıpır kıpır:))

Cmt Rahim filmimi çektirdim hemide anestezisizkaydirigubbakcemile ve hiç abartıldığı gibi değil. valla benim adet sancılarımın yanında hiç kaldı:)))
Biraz önce doktordan geldim herşey mükemmel kanallar açık hiç bi sorun yok... hatta muayene etti sağ yumurtalığımda iki yumurta oluşmuş. ölçüleride çok iyiymiş. çarşambadan sonra gün aşırı yapın dedi:jeyyar: hani olmazya bu ay tutarsa ikiz yapma şansımız var. çift yumurta falan. ama nerde:)) bu arada doktorunda ikzleri varmış. elim uğurlu gelir ikizleriniz olur inşallah dedi:))):emir_bebek:

ravzanur canım allah ümitlerini boşa çıkarmasın. inşallah bu ay ikimizde müjdeli haberler veririz. nedense bi kaç gündür doktora gidiyorum ondanmıdır benimde içim kıpır kıpır:))

Cmt Rahim filmimi çektirdim hemide anestezisizkaydirigubbakcemile ve hiç abartıldığı gibi değil. valla benim adet sancılarımın yanında hiç kaldı:)))
Biraz önce doktordan geldim herşey mükemmel kanallar açık hiç bi sorun yok... hatta muayene etti sağ yumurtalığımda iki yumurta oluşmuş. ölçüleride çok iyiymiş. çarşambadan sonra gün aşırı yapın dedi:jeyyar: hani olmazya bu ay tutarsa ikiz yapma şansımız var. çift yumurta falan. ama nerde:)) bu arada doktorunda ikzleri varmış. elim uğurlu gelir ikizleriniz olur inşallah dedi:))):emir_bebek:

AY INSALLAH CNM DOKTORUN ELI UGURLU GELIR. BIZIM BEBISLERIN DR GORESI GELMISTIR BIRAZDA MASRAF YAPTIRACAKLAR ONDAN SONRA GELECEKLER.kaydirigubbakcemile
BENDE INSALLAH EKIMDE GIDICEM DR A.BAKALIM ARASTIRIYORUM ANKARADAKI DR LARI.
HAYIRLISI BAKALIM. BEN ARTIK PEK DUSUNMUYORUM SU EN SON HAYAL KIRIKLIGI BENI COK SINIRLENDIRDI. ONUN ICIN EVDE O CIZGIYI GORENE KADAR KIMSEYE BISEY DEMIYCEM ESIME BILE..

AY INSALLAH CNM DOKTORUN ELI UGURLU GELIR. BIZIM BEBISLERIN DR GORESI GELMISTIR BIRAZDA MASRAF YAPTIRACAKLAR ONDAN SONRA GELECEKLER.kaydirigubbakcemile
BENDE INSALLAH EKIMDE GIDICEM DR A.BAKALIM ARASTIRIYORUM ANKARADAKI DR LARI.
HAYIRLISI BAKALIM. BEN ARTIK PEK DUSUNMUYORUM SU EN SON HAYAL KIRIKLIGI BENI COK SINIRLENDIRDI. ONUN ICIN EVDE O CIZGIYI GORENE KADAR KIMSEYE BISEY DEMIYCEM ESIME BILE..

Bubuş canım bizimkiler bize şimdiden yapmadıklarını bırakmadılar. doğunca parmaklarında oynatırlar valla:)))

Canım seni çok iyi anlıyorum. inşallah hiç bişeye gerek kalmadan müjdeli haberlerimizi paylaşırız..
okadarçok istiyorum ki burcu anlatamam. allah hakkımızda hayırlısını versin. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...

Bubuş canım bizimkiler bize şimdiden yapmadıklarını bırakmadılar. doğunca parmaklarında oynatırlar valla:)))

Canım seni çok iyi anlıyorum. inşallah hiç bişeye gerek kalmadan müjdeli haberlerimizi paylaşırız..
okadarçok istiyorum ki burcu anlatamam. allah hakkımızda hayırlısını versin. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...

WAVY CİM NAZLI BUNLAR HERALDE.AMAN SAGLIKLA DUNYAYA GELSINLERDE BEKLERIZ NE YAPALIM ZAMANI VAR HERALDE DAHA.
BENDE CNM O KADAR ISTIYORUMKI ARTIK ETRAFTA GORDUKCE DOGUM YAPANLARI ICIM ERIYO. YANI EVLILIGIMDE 3 YILA GIRDIM ARTIK ZAMANI DIYE DUSUNUYORUM.HAYIRLISI ALLAHTAN. SAHURA KALKINCA HER GECE SABAH EZANINDA DUA EDIYORUM ALLAH KABUL EDER INSALLAH.

ESIM BANA HEP DIYODU BAK BIZ BIRBIRIMIZI COK SEVIYORUZ COCUKLARIDA COK ISTIYORUZ BIZIM HEMEN OLMAYACAK BIRAZ MUCADELE EDICEZ DIYE ICIME DOGUYO DERDI. BIZ ESIMLE BIRAZ ZOR EVLENDIKDE YAZIK HERSEYIMIZ ZOR OLUYOR DIYE UZULUYO ODA:1hug:

KIZLARR NABERSINIZ YA KIMSECIKLER GELMEZ OLDU AAA PAMUKUM SENDEN HABER ALAMIYORUZ MERAK ETTIM DOGRUSU NASILSIN IYIMISIN KIZLAR YA DOGUMLARINIZADA AZ KALDI BEN BILE HEYECANLANIYORUM ALLAHIM YA DUY SESIMIZI BIZIDE SEVINDIR :1hug:

valla burcu bi ikimiz kaldık sayılır.
Ravzanur Ramazan dolayısıyla pek yazamıyor.
Pamukum işten ayrılacaktı.
Atatanemde yok ortalarda. problemleri vardı allah yardımcısı olsun. kolay değil yaşadıkları..

Bende elimden geldiğince yazıyorum tek başına yazınca tadı çıkmıyor:KK43:((

kizlarr bende burdayimmm yaaaahihoyyythihoyyyt allahimmm bu gunlerde niye ben cok heyecanliyim icim kipir kipirr hadi havalardan desemm burasi 1 veya 5 derece bumbuzzz :ecrin_bebek::ecrin_bebek:sizler iyiki varsinizz sizleriii cokkk seviyorummm kendinize iyi bakinn allahimm birgun dualarimizi yakin bir zamanda gerceklestircekkk a.s.

İNŞALLAH CNM MUBAREK AYDA ALLAH DUYAR BELKI SESIMIZI
BU ARADA SIZIN CALISMALAR NASIL GIDIYOR.
ESIN DE SANA SUPRIZ YAPMISTI YA UMARIM FAZLA BEKLEMEZSINIZ.
WAVYDE DR A GITTIYA KAFASI RAHATLADI BU AY INS OLUR. BENDE DR A GITMEDEN OLMAYACAK DIYE UMUDU KESIP TAKMIYORUM BELKI BENIMDE ONDAN DOLAYI OLURhihoyyyt

kızlaaar canlarım bikaçgündür giremedim bugün de serum yemeye falan gittim çarşıya indim anca girebiliyorum ay kızlar hadi bakalım gayret allahım sen duy arkadaşlarımın seslerini de bu ay müjdeli ahber alalım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
buarada kızlar hastane çantası için herşeyim tamam sadece yıkanıp ütülenicek sonra çantaya yerleşicek ve biz doğumu bekliycez.haftaya salı da eşimle bebişin odasını boyıycaz ve süsliycez doğduktan sonra odayı alıcaz ama şimdiden hazır olsun dedik.çok heyecanlıyız sormayın.bizim batu bey artık okadar hareketliki kıvrandırıyo beni walla karnımdan çıkıcak resmen okadar deliriyo bazen:))
buarada kızlar yarın evlilik yıldönümümüz bi program falan yok bakalım bişey yapıcaz mı yaparsak süpriz olucak ama pek beklemiyorum çünü okadar çok masraf yaptıkki eşimden bişey beklemiyorum yazık son kuruşuna akdar bana veriyo kuzum zaten.fedakar babamız bizim.neyse hepinizi çok öptüm kızlar şimdilik benden bukadar buralardayım merak etmeyin kaybolmadım.daha yeğen gelicek bize gidermiyim biyerlere hiç....

kızlar aman dıkkat edın kendınıze az kaldı hayırlısıyla bı kucagınıza alsaydınız.. sonra gorusemıycez gercı sız bebegın gazıyla ve uykusuz gecelerıyle ugrasacagınız için..
ama olsun onlar saglıklı olsunlarda benım komsum bu hafta ıcı erken dogum yaptı bebek 1300 gr cıgerlerı bıle tam gelısmemıs ıgneyle gelısecek.allah yardım etsın kuvezde sımdı bebek.
ıstıyoruz ıstıyoruz ama allah hayırlı vaktı ne zamansa o zaman versın ınsallah.
opuyorum sızı :1hug:

X