- 2 Ocak 2008
- 1.757
- 5
- 41
- Konu Sahibi ata_tanem24
kızlarr nerelerdesınız ya konu ta nerelere dusmus aaa arada bır selam verın cnm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canimm cokk gecmis olsuna.s. sen cok stres yaptin sana kac defa dedik ama bos ver kaynana maynana sen sagligini dusun aman kendine dikkat et sik disini lutfen a.s.bubusum ende bakiyom kimse bisey yazmamis ne yazim diye dusunuyomm bu arada wavy dan hic ses cikmiyoo acaba biseymi olduki merak ettim:uhm:kızlar ben pek iyi değilim oğlum çok aceleci çıktı doğmaya çalışıyo biz de ilaçla durdurmaya çalışıyoruz.erken doğum tehlikem var kasılmalarım başladı ilaç kullanmama rağmen şuan hala devam ediyo doktorla görüşücem bugün dua edin nolur ters bişey olmasın zamanında gelsin oğlum da bizi üzmesin
canlariimm nasilsinizz .size birr haerimm varrr:lepi:istenn cikarildimm:lepi:daha calismiyacagimm issizlikk parasii alcamm sizlerrle bol oll gorusuruzz bu arada hamis olurumm insallahh zaman cokkk cunkuu .uzulsemmii sevinsemmii bilemedimm vallahiisizlerrden ne haberr canlarrhihoyyytravzanuır canım inşallah ya az kalmış regline inşallah olmazsın ve bize müjdeler verirsin:))
ata tanemm allahh seniii birr avazda kurtarsinn kizzzzzzzz aklimii aldinnnnefes almadann cumlenii okumaya calistimm sankii uc satirr cumle bana 2 sayfa gibi geldii bende senii dogumm yaptinn zannetttm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıayyyy cokk sokk oldummm icimm irr tuhaff olduuu inanilmazz ir duyguu sankii kardesimm dogumm haberini alcakmisim gibi seni bekliyomm valla herr internett acisimdaa tabikii pamukumm senii de cok heyecanliyimmcokkk:dance::dance:kızlar ben ve oğlum çok iyiyiz şükür doktor herşey çok iyi tehlikeyi atlattın dedi.oğluşum 2700gr ve 44cm di yanakları nasıl tombikti anlatamam hatta siteye koydum fotosunu kasım bebeklerinin ultrason fotoları başlığından görebilirsiniz.doğum gününü 21 kasım ayarladık doktorla tabii bizim sıpa beklerse.artık istediğim zaman doğurabilirmişim.