şeh-i Muhabbete Hoşgeldiniz...

kızlarr nerelerdesınız ya konu ta nerelere dusmus aaa arada bır selam verın cnm.

kızlar ben pek iyi değilim oğlum çok aceleci çıktı doğmaya çalışıyo biz de ilaçla durdurmaya çalışıyoruz.erken doğum tehlikem var kasılmalarım başladı ilaç kullanmama rağmen şuan hala devam ediyo doktorla görüşücem bugün dua edin nolur ters bişey olmasın zamanında gelsin oğlum da bizi üzmesin

kızlar ben pek iyi değilim oğlum çok aceleci çıktı doğmaya çalışıyo biz de ilaçla durdurmaya çalışıyoruz.erken doğum tehlikem var kasılmalarım başladı ilaç kullanmama rağmen şuan hala devam ediyo doktorla görüşücem bugün dua edin nolur ters bişey olmasın zamanında gelsin oğlum da bizi üzmesin
canimm cokk gecmis olsuna.s. sen cok stres yaptin sana kac defa dedik ama bos ver kaynana maynana sen sagligini dusun aman kendine dikkat et sik disini lutfen a.s.bubusum ende bakiyom kimse bisey yazmamis ne yazim diye dusunuyomm bu arada wavy dan hic ses cikmiyoo acaba biseymi olduki merak ettim:uhm:

slm kıslar,
Atatanem canım inşallah herşey yoluna girer yeğenimiz seni üzmez ve vaktini bekler. herşey stre ve üzüntüden oluyor.. sakin olup takma hiç kimseyi canım..

canlar ben siteye girsemde pek yazmıyorum bu sıralar biraz yoğunum. iki gündürde yoktum.. bazen de bakıyom hiç bişey yamamışsınız bende yazmıyom öyle gidiyor.
hala bende tık yok bildiğiniz gibiyim....

ravzanuır canım inşallah ya az kalmış regline inşallah olmazsın ve bize müjdeler verirsin:))

ravzanuır canım inşallah ya az kalmış regline inşallah olmazsın ve bize müjdeler verirsin:))
canlariimm nasilsinizz .size birr haerimm varrr:lepi:istenn cikarildimm:lepi:daha calismiyacagimm issizlikk parasii alcamm sizlerrle bol oll gorusuruzz bu arada hamis olurumm insallahh zaman cokkk cunkuu .uzulsemmii sevinsemmii bilemedimm vallahii:nazar:sizlerrden ne haberr canlarrhihoyyyt

selam kızlar nabersiniz bakamlım bizim günümüz iyice az kaldı
doktora göre 7-10 arası olacak ama dahada erken olabilir cok heyecanlıyım
biraz korkuyorum cok özledim bebeğimi cok tuhaf b his şuan yaşadıklarım inanılmaz bi heyecan garip bişey korku sevinç hepsii var sizde ne var ne yok ben yarın izne cıkıyorum artık sat a göre 3 hafta kaldı sezeryan olursam 2 oğlumda gelecem ben demese tabi sizde ne var ne yok
doktora gittiniz mi ben pek giremem artık sanırım doğumumu haber vermek isterdim ama naıl vericem bilmiyorum biriniz bari yakınımda olaydı hepinize duyuyrurdu inşallah oğluşumun reimlerinide paylaşırım sizlerle hepiniz için dua edicem sizde eksik etmeyin nolur allah sağ salim kavuştursun bizi evladımla

pamukum ınsallah sağ salim oğluna kavusursun. allah yar ve yardımcın olsun. fırsatın olursa yaz bız bı sekılde goruruz. benım ıs yerımde yogun evımde de tadılat var gıremıyorum pek ama hep aklımdasınız. sızlerı sevıyorum.
atatnem ıns erken gelmez bebıs kendını sıkma stres yapma erken olacak dıye rahat ol lutfen.bak az kaldı opuyorum hepınızı

ata tanemm ve pamukumm inanain sizlerr kadarr olamasaktta bizlerrde cokk heyecanliyizz buu zamana kadarr herseyimizzi paylastikk gonuldennn allahimm saglikkla bebislerinizi kucaklariniza almayii nasip etsinnn dogumdann sonrra hemenn burada isterizz resimlerininizz lutfennn wavy bubus bizde devamm artikk kaydirigubbakcemile

kızlar selammm.
Pamukum canım inan gün sayıyoruz sizlerle. Atatanemi merak ediyorum bi süredir yazmıyor. inşallah iyidir..
evet kıslar üçümüz kaldık ha gayret. kıslar doğuracak nerdeyse bizde tık yok:))))
öpüyom hepinizi..

bende iyiyim canım daha doğurmadım şükür:))bekliyoz p.tesi yi doktor kontrolümüz var ogün sanırım doğum tarihim de ozaman kesinleşir.hayırlısı bakalım haber veririm mutlaka size de

ızlar bu gün iş de son günüm sat a göre 3 haftam kaldı bebeğe göre 2 haftam bana göre 1 dermişim bilmiyorum tabiki ama bundan sonra büyük ihtiamlle giremem atatanem ile haberleşicez inşallah o sie bildirir cok dua edin olur mu sağlık ile kavuşayım bebişime hepinizi öpüyorum allah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah

kizlarr hihoyyythihoyyytnasilsinizzkaydirigubbakcemile5ben turkiyeye geliyomm :lepi:cocuklar gibi sevincliyimmhihoyyyt

pamukum atatanem allah kurtarsın ıkınızıde hayırlısıyla sızlerı sevıyorum kendınıze ve bebıslere ıyı bakın wavy ravzanurcum allah buyuk bızde ınsallah yasarız o gunlerı bende co yogunum optum

kızlar ben ve oğlum çok iyiyiz şükür doktor herşey çok iyi tehlikeyi atlattın dedi.oğluşum 2700gr ve 44cm di yanakları nasıl tombikti anlatamam hatta siteye koydum fotosunu kasım bebeklerinin ultrason fotoları başlığından görebilirsiniz.doğum gününü 21 kasım ayarladık doktorla tabii bizim sıpa beklerse.artık istediğim zaman doğurabilirmişim.

kızlar ben ve oğlum çok iyiyiz şükür doktor herşey çok iyi tehlikeyi atlattın dedi.oğluşum 2700gr ve 44cm di yanakları nasıl tombikti anlatamam hatta siteye koydum fotosunu kasım bebeklerinin ultrason fotoları başlığından görebilirsiniz.doğum gününü 21 kasım ayarladık doktorla tabii bizim sıpa beklerse.artık istediğim zaman doğurabilirmişim.
:kızgın::kızgın: ata tanemm allahh seniii birr avazda kurtarsinn kizzzzzzzz aklimii aldinnn:kızgın:nefes almadann cumlenii okumaya calistimm sankii uc satirr cumle bana 2 sayfa gibi geldii bende senii dogumm yaptinn zannetttm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıayyyy cokk sokk oldummm icimm irr tuhaff olduuu inanilmazz ir duyguu sankii kardesimm dogumm haberini alcakmisim gibi seni bekliyomm valla herr internett acisimdaa tabikii pamukumm senii de cok heyecanliyimmcokkk:dance::dance:

ravzanurcum biz 21i diyoz ama benim oğlan pek bi aceleci sanki beklemiycek.sancılanmalar başladı şimdilerde gece gündüz sıklaşırsa doğuruveririm:))ama mutlaka buraya yazıcam merak etme baktınmı benim oğlanın fotosuna

kızlar slm bende valla gırıyorum nete ara sıra yazmasamda bakıyorum hemen dogum haberınız varmı dıye aman dıyorum sımdılerde olmasın daha zamanı var.allah zamanında ve saglıkla versın kucagınıza.
ayyy nasıl guzel olurlar onlar dogunca fare gıbı ınsan kucagına almaya kıyamaz.sonra sonra pamuk gıbı oluyorlar..darısı bıze ıns..atatanem pamukum allah yardımcınız olsun.korkmayın bol bol dua edın sızlerın guzel haberını dort gozle beklıyorum.opuyorum ıkınızıde keske aynı ehırde olsaydık zıyarete bıle gelırdık..logusayken bızede dua edın olurmu sız sımdı melek olacaksınız gunahlarınızdan kurtulacaksınız...meleklerım benımmm muccckkk....

canım benim sağolasın güzel dileklerin için ben doğuma girerken hepiniz için dua edicem aklımdasınız merak etmeyin

X