şeh-i Muhabbete Hoşgeldiniz...

kızlar bizim burda bomba patladı haberlerde gördünüzmü bizim eve 15 dk mesafede sabahın köründe oldu yataktan bomba sesiyle sıçradım kara kara dumanlar gördük eşimle çok korktum allah korudu eşimi yarım saat erken gitse işyerine tam bombanın oraya denk gelicekti ay düşünmek bile istemiyorum delirirdim herhalde.çok korkuyorum hala habire eşimi arıyorums esini duyup rahatlamak için.
canimmm cokk gecmis olsunnn yokk duymamistim... simdi haerleri actimm tamm seni okurken duydumm haberlerdenn canimmmm vallahi allahimm korumus canimm benim:1hug:

atatanem cnm cok gecmıs olsun.allah korumus esını bebeğinizin yüzü suyu hürmetine sizleri korusun allah. hep bi arada olun aklına kötü kötü şeyler getirme sakin ol bebişde strese girmiştir.eşinde bebeğinde ömür boyu yanından ayrılmaz inşallah.:emir_bebek:

evet kızlarrr sabah 08:30 da kan verdim evin karsısındaki polikliniğe sonra işe geldim.sonucunu 4 gibi alıcam.telefonla öğrenebiliyorum.ve dün akşam eşimle bulustuk tatil için biraz alışveriş yaptık.sonra anneme gittik o yüzden eve geç döndük.eşimde dediki tatilden dönene kadar test falan yaptırma ne evde ne kanda.dönene kadar hala olmazsa baktır diye ama 1 hafta daha nasıl dayanırım.dedim sen rahatsan bende rahatım. aslında kızdım vermeyecktim son anda sabah karar verdim.şu anda eşim evde uyuyo ve haberi yok kan verdiğimden. eğer negatif olursa hiç bahsetmiycem bile.ayy bugün günde geçmez.
hayır şimdi öğrenmekte fayda var ona göre beslenmeme falan dikkat ederim.her akşam folik asit içiyorum son 3 gündür.ne olur ne olmaz.ateşimi sabah ölçtüm 36.9 cıktı.

tatile çıkmadan öğrenmen en iyisi olur canım hem aşırı hareketlerde bulunmazsın dikkat edersin hamişsen.inşallah hamişsindir de eşine süpriz yaparsın

tatile çıkmadan öğrenmen en iyisi olur canım hem aşırı hareketlerde bulunmazsın dikkat edersin hamişsen.inşallah hamişsindir de eşine süpriz yaparsın

inşallah atatanem ben bu ay ciddi ciddi ayaklarımı duvara dayamıstım.hani sanada demiştim ya gerçekten işe yararmı acaba diye.bakalım 6 saat sonra görücez yaramısmı yaramamısmı. tatile gitmeden öğrenmem hem kafamıda rahatlatacak düşünsene zaten 5 gün tatil düşün dur ha vardı ha yoktu nıye olmadım yoksa baska bıserymı var.oyle tatılmı gecer.ayyy ne olacaksa olsun artık yedım bıtırdım kendımı.
cnm bu arada dün belimin tam ortası agrıdı sendede oldumu.

olmuştu benim sanki belimin üstüne birisi ayağıyla bastırıyomuş gibi tek ortası ağrıyodu

atatanem geçmiş olsun canım ben haber falan izleyemediğim için duymadım dün kasım annelerine yazmışsın ama onuda sonradan okuyup cıktım allah korumuş canım ya istediğin kadar dikkat et işte sabahın köründe allah kendi yaptıklarını kendi ayaklarına dolandırsın bunların canım yaralı falan varmı ben haber izleyemedim akşam yine alışverişdeydik geç gittik sende sakin olmaya calış bebeğin için stres cok olumsuz eşin iyi ve sizin başınızda yarım saat önce kalksaydı falan diye düşünme senin de erkeknden kalkıp orada işin olabilirdi o gün ne yazıldıysa o olur allah korumuş sizi

bubuşcum hala adet olmamışsın bencede tatile gitmeden öğrenmen en iyisi olmuş ona göre hareket edersin ki tatil sonrası ona göre bi planınız olur hem var mı yok mu düşünerek stres altında ne kadar tatil yapılabilirki inşallah rabbim minicik bi melek yerleştirmiştir rahmine hayırlı bi evlat vermiştir inşallah dua et canım cuma vakti rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepinize

atatanem geçmiş olsun canım ben haber falan izleyemediğim için duymadım dün kasım annelerine yazmışsın ama onuda sonradan okuyup cıktım allah korumuş canım ya istediğin kadar dikkat et işte sabahın köründe allah kendi yaptıklarını kendi ayaklarına dolandırsın bunların canım yaralı falan varmı ben haber izleyemedim akşam yine alışverişdeydik geç gittik sende sakin olmaya calış bebeğin için stres cok olumsuz eşin iyi ve sizin başınızda yarım saat önce kalksaydı falan diye düşünme senin de erkeknden kalkıp orada işin olabilirdi o gün ne yazıldıysa o olur allah korumuş sizi

bubuşcum hala adet olmamışsın bencede tatile gitmeden öğrenmen en iyisi olmuş ona göre hareket edersin ki tatil sonrası ona göre bi planınız olur hem var mı yok mu düşünerek stres altında ne kadar tatil yapılabilirki inşallah rabbim minicik bi melek yerleştirmiştir rahmine hayırlı bi evlat vermiştir inşallah dua et canım cuma vakti rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepinize

inşallah cnm allah kısmet etmiştir. bu mubarek gunde alırım hayırlı haberi.saatlerde gecmez oldu.ve işin garibi sadece ben öğrenicem sonucu. eşimin hiçbişeyden haberi yok.
eğer pozitif olursa nasıl haber veririm düşünemiyorum.akşamda kayınvalıdemlere gidicez.
tatile cıkıyoruz yarın. bakalım gıtmeden allah bıze nelerı gosterecek.kızlar dua edin ne olur....yaaaaaaaaasu vakıt hızlı gecsınnŞeniz

Vakit gecti kizlar aldik agzimizin payini negatif. Yani ne düşüneceğimi bilmiyorum.ben yarin tatile gidiyorum kendinize iyi bakin.sizleri cok seviyorum.kafami dagitiyim biraz.optum

hayırlısı canım bunda da bi hayır vardır üzülme sen şimdi bunu unut ve git tatilinin tadını çıkar gz toz eğlen gül nasılsa zamanı gelince bebiş de gelicek

burcu canım benim herşeyde bi hayır vardır. meleklerimizn vakti gelmemiş demekki. tatilde iyi dinlen hiç düşünme bunları.. canım benim öpüyorum kocaman

canimmm bak icim rahatladi simdi :1no2:hic olmazsa varmi yokmu oldugunu ogrendin degil miisüprizzzzzinan ki seninle hep beraber oldugumuzu simdi daha iyi anlamisindirr dusunsene kim evde iste yolda yatmmadan once kalkar kalkmaz bir insan icin merakta kalir tedirgin olurşutarafagittiiste bunu gordun biz oldukk iyikide varmis bizim dostlugumuz biz bir baskayizz diyorum ben biz 5 kisi yanii degilmiii kaydirigubbakcemile3hem iyiki yaptin testi cunku tatilde kafan hep dolu olcak ti degil mi canimmm hadiii allahimm birgunn bu guzell olayi bize mujdeleyecekkk bir zamani var demekk kii allhimmm insallahh bebisleri bize ayni ayda nasip eder yarabbimmmm :CüvCüv:hayirlisiyla bu tatilini de gecirr guzel ye ic dolas mirmirmirmirkocanla guzel vakit gecir belki bidaki tatilini bebisle gecirirsin guzelimmm hadi bakalimmm can sagligi olsunn ve geldikten sonrada doktora gitmeyide ihmal etme canimmm seni cokk opuyorummmmŞeniz

CANIMVARDIR BUNDADA BİR HAYIR AMA kafan birazdaha rahat hiç olmazsa bakarsın tatil yarar geliverir bebişin

kızlarrr sizebişey soruvcam bu ğün bizim evlilik yıl dönümümüz ilk yılımızı tamamladık cok şükür özel bi hediye almak istiyorum kocama ne önerirsiniz acay,p fikrlerinize ihtiyacım var bir aydır düşünüyorum düşünüyorum bulamadım kemer cüzdan ve kol düğmesi takımı alsam mı bide güzel bi gömlek aklıma bişey gelmiyo

kızlarrr sizebişey soruvcam bu ğün bizim evlilik yıl dönümümüz ilk yılımızı tamamladık cok şükür özel bi hediye almak istiyorum kocama ne önerirsiniz acay,p fikrlerinize ihtiyacım var bir aydır düşünüyorum düşünüyorum bulamadım kemer cüzdan ve kol düğmesi takımı alsam mı bide güzel bi gömlek aklıma bişey gelmiyo
canim inan simdi actim netti isteydim geldim alisveris yemek ye bulasik derken ancak firsat bulabildimm.sen simdi zaten alacagini almisindir ama ben ne yaptimm biliyomusunn soyle yuvatlak yuvarlak metal gibi birseyin icnde mumlar varya onlardan evin her kosesine dizdimm guzell bir masa hazirladimm birde muzikk koydum cok guzeldi o da cok sasirdi ayrica :jeyyar::jeyyar:hem bu arada evlilik yildonumuz kutlu olsunnn allahimmm nice guzel evlilik yildonumleri gecirmeyi nasip etsinn:nazar:

nice mutlu senelere pamukum benim de evlilik yıldönümüm çok yakın 17 eylül bende ne alıcağıma karar veremiyorum üfff ne zor şey şu erkeklere hediye almak

sağol canım üçümüz ailecek yemeğe gittik oğplumda tepiklemeleri ile bize eşlik etti Pek keyifliolduğumuz söylenemezdi ama kocamın yanında olmak gercekden cok güzel Ben ona siyah kol düğmeli şık bi gömlek aldım kol düğmeleri ile birlikde oda bana altın kolye almış
herşey ne kadar ters giderse gitsin allah sağlık ve huzuru eksik etmeyince yenilen bir yemek bile tüm moralinizi düzenleyiveriyor allh kimseyi sevgisiz bırakmasın
Bu arada makinayı aldık en sonunda artık resimlerimizi koyabiliriz eğer becerebilirsem tabi

canlarr nasilsinizzz wavyim bubusumm.. ata tanemm pamukumm sonlara yanasiyosunuz hadi yureginiz pir pirdir simdiii ...cokk agirlastinizmi vucut olarakkk .neysee sizleri seviyoruumm .himmm ayrica pamukumm insan bi tesekkur eder okumadin herhalde yazdigimi canimm daridim vvaalla:dilcikar:

X