- 17 Eylül 2007
- 4.714
- 8
- Konu Sahibi ata_tanem24
atatanem canım çok geçmiş olsun allah korumuş bitanem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canimmm cokk gecmis olsunnn yokk duymamistim... simdi haerleri actimm tamm seni okurken duydumm haberlerdenn canimmmm vallahi allahimm korumus canimm benim:1hug:kızlar bizim burda bomba patladı haberlerde gördünüzmü bizim eve 15 dk mesafede sabahın köründe oldu yataktan bomba sesiyle sıçradım kara kara dumanlar gördük eşimle çok korktum allah korudu eşimi yarım saat erken gitse işyerine tam bombanın oraya denk gelicekti ay düşünmek bile istemiyorum delirirdim herhalde.çok korkuyorum hala habire eşimi arıyorums esini duyup rahatlamak için.
tatile çıkmadan öğrenmen en iyisi olur canım hem aşırı hareketlerde bulunmazsın dikkat edersin hamişsen.inşallah hamişsindir de eşine süpriz yaparsın
olmuştu benim sanki belimin üstüne birisi ayağıyla bastırıyomuş gibi tek ortası ağrıyodu
atatanem geçmiş olsun canım ben haber falan izleyemediğim için duymadım dün kasım annelerine yazmışsın ama onuda sonradan okuyup cıktım allah korumuş canım ya istediğin kadar dikkat et işte sabahın köründe allah kendi yaptıklarını kendi ayaklarına dolandırsın bunların canım yaralı falan varmı ben haber izleyemedim akşam yine alışverişdeydik geç gittik sende sakin olmaya calış bebeğin için stres cok olumsuz eşin iyi ve sizin başınızda yarım saat önce kalksaydı falan diye düşünme senin de erkeknden kalkıp orada işin olabilirdi o gün ne yazıldıysa o olur allah korumuş sizi
bubuşcum hala adet olmamışsın bencede tatile gitmeden öğrenmen en iyisi olmuş ona göre hareket edersin ki tatil sonrası ona göre bi planınız olur hem var mı yok mu düşünerek stres altında ne kadar tatil yapılabilirki inşallah rabbim minicik bi melek yerleştirmiştir rahmine hayırlı bi evlat vermiştir inşallah dua et canım cuma vakti rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepinize
canim inan simdi actim netti isteydim geldim alisveris yemek ye bulasik derken ancak firsat bulabildimm.sen simdi zaten alacagini almisindir ama ben ne yaptimm biliyomusunn soyle yuvatlak yuvarlak metal gibi birseyin icnde mumlar varya onlardan evin her kosesine dizdimm guzell bir masa hazirladimm birde muzikk koydum cok guzeldi o da cok sasirdi ayrica :jeyyar::jeyyar:hem bu arada evlilik yildonumuz kutlu olsunnn allahimmm nice guzel evlilik yildonumleri gecirmeyi nasip etsinnkızlarrr sizebişey soruvcam bu ğün bizim evlilik yıl dönümümüz ilk yılımızı tamamladık cok şükür özel bi hediye almak istiyorum kocama ne önerirsiniz acay,p fikrlerinize ihtiyacım var bir aydır düşünüyorum düşünüyorum bulamadım kemer cüzdan ve kol düğmesi takımı alsam mı bide güzel bi gömlek aklıma bişey gelmiyo