- 22 Ocak 2008
- 671
- 3
- 40
-
- Konu Sahibi ata_tanem24
günaydın kızlar nabersiniz bubuş hoş geldin cnaım sevindim tatilinin güzel geçmesine
biz büroyu kapatıyporuz kızlar büyük ihtimalle cumadan sonra ben yokum hepiniz kendinize iyi bakın tekara girebilirmiyim ne zaman girebilirim hiç bilmiyorum allah sizleride bebeklerinizle kavuştursun inşallah
canlar günaydın.
Atatanem canım inanamıyorum ya. Neler var hala.. Canım benim zaten kayınvalidenin psikolojisi pek iyi değil bahsediyordun. Bence bu dönemler senin için önemli. Ondan uzak dur derim sonuçta eşinde bu konuda anlayışlı..ayetel kürsü oku bolbol. Bide yatak odanda evin istediğin yerine biraz çörekotu koy canım. Allah yardımcın olsun. Ve kesinlikle lahusalık döneminde kayınvalidenle görüşme canım. 3 harflilere karıştıysa senin en riskli dönemin canım benim..
Pamukumm ee biz senden nasıl haber alıcaz. Bizi habersiz bırakma canım benim.
Ravzanur cankuş nabersin nasıl gidiyor çalışmalar..
Bubuş yavrum hoşgeldin. Eğlendiğine ve dinlendiğine çok sevindim canım benim. Adetine gelince büyük ihtimalle gecikmeden dolayı içinde pelteleşmiştir o yüzden öyle olmuş olabilir.
yasin okuyorum kızlar devamlı annemde okuyor bana zaten falıma bakan abla doğuma girince herkes felak nas okusun senin için demişti o da bana okudu merak etme senin için artık tehlike yok dedi.fala bakan kişi akrabamız sayılır çok yakın birisi öyle atan tutan biri de değil kız neleri söyledi şaştık kaldık zaten.eşim de sürekli senelerdir karabasanlar tarafından rahatsız ediliyordu geceleri çığlıklarla uyanıyordu(hala oluyor)meğerse kayınvalidemin evine zamanında domuz yağı sürülmüş ve eşimde buna çarpmış oyüzden büyü geçtiği halde eşime dadanmışlar.başına kuran yastığının altına da bıçak koyduk.bi de kızlar bu güllü yasin kitaplarından birinde name-i peygamberi diye bi dua var.onu fotokopi çektirip yastığınızın altına koyun biz koyduk o dua onları yanaştırmıyormuş.dün gece o duayı koyduk ve ikimiz de çok rahat uyuduk.eşimin bu ona musallat olanlardan kurtulması için cuma günü 7 caminin suyunu 1 bidona doldurması lazımmış abla bu suya okuycak ve eşim de 7gün bu suyla yıkanınca bunlardan kurtulucakmış.ay kendini kocakarı gibi hissediyorum ama yeterki kurtulsun başka bişey istemiyorum zaten para falan da vermediğimiz için yapalım bu dediklerini bakalım ne olucak.
canlar günaydın.
Atatanem canım inanamıyorum ya. neler var hala.. canım benim zaten kayınvalidenin psikolojisi pek iyi değil bahsediyordun. bence bu dönemler senin için önemli. ondan uzak dur derim sonuçta eşinde bu konuda anlayışlı..ayetel kürsü oku bolbol. bide yatak odanda evin istediğin yerine biraz çörekotu koy canım. allah yardımcın olsun. ve kesinlikle lahusalık döneminde kayınvalidenle görüşme canım. 3 harflilere karıştıysa senin en riskli dönemin canım benim..
PAmukumm ee biz senden nasıl haber alıcaz. bizi habersiz bırakma canım benim.
Ravzanur cankuş nabersin nasıl gidiyor çalışmalar..
Bubuş yavrum hoşgeldin. eğlendiğine ve dinlendiğine çok sevindim canım benim. adetine gelince büyük ihtimalle gecikmeden dolayı içinde pelteleşmiştir o yüzden öyle olmuş olabilir.
kızlarr iş buldummm bir ay kadar daha calışıcam sonra doğumdan sonra olursa devam edicem
ama internet var mı girebilirmiyim nasıl olacak bilmiyorum şimdiye kadar hep tek calışıyodum fakat benim haricimde iki calışan daha var nasıl olacak yapabilirmiyim bilmiyorum olmazsa çalışmayacağım bi müddet bi yandan sevindim bi yandan da içimde tuhaf bi his var nedense hayırlısı olur inşallah
ayyyy cok mu ozledin kizz hihoyyythihoyyyt tamam tamam bende cokk ozledimm .yaa simdi ramazanyaa ben sabah ciydimm gecen hafta eve gelince alis veris yorgunluk derken neti hic acmadimmm kaydirigubbakcemilebenimm boyle gecerlöi sorunumm oldumnu.kızlar ya nerelerdesınız konu taa nerelere dusmus zor buldum aa boyle bos bıramayın cnm ozlettınız kendınızı..