- 30 Ocak 2008
- 5.103
- 2
-
- Konu Sahibi ata_tanem24
canimm cokk gecmis olsunnna.s.yaaa birakkk sen kaynana komsuu felan gir iceri kitle kapiyi otur asagii dusun bebeginin kucagina alacagin gunleri bak nasilmutlu olursunn :sm_confused: dunya gelipgecici allah korusun sana ve bebege bisey olsa gelip onlarmi bakcaklar sana ne olur kendine dikkat et canimmkızlar banlamışlar beni ondan.sebep de aşağıdaki çizelge kısmına resim koymam.insan gibi uyarmadan pat diye banlamışlar zaten çok tepem attı.bi de sağlık problemleriyle uğraşıyorum mide kanaması geçiriyomuşum sanırım çok kan kaybetmişim doktordaydım bugün ilaçlı serum verildi 4 kere daha yiyicem o serumdan.1 hafta takip edilcem mide kanaması geçirip geçirmediğim kesinleşicek.anasını satayım ben kanama geçirmiycem de kim geçiricek yaşamadığım sıkıntı,stres,üzüntü kalmadı.burası bile banladı beni tepemi attırdı.gel de hasta olma!!!!!!!!!!!
sağolun kızlar teşekkür ederim çok sıkmamaya çalışıyorum ama sanki paratöner gibi hergün beni üzücek yeni bişey oluyo.
ravzanur canım allah ümitlerini boşa çıkarmasın. inşallah bu ay ikimizde müjdeli haberler veririz. nedense bi kaç gündür doktora gidiyorum ondanmıdır benimde içim kıpır kıpır:))
Cmt Rahim filmimi çektirdim hemide anestezisizkaydirigubbakcemile ve hiç abartıldığı gibi değil. valla benim adet sancılarımın yanında hiç kaldı:)))
Biraz önce doktordan geldim herşey mükemmel kanallar açık hiç bi sorun yok... hatta muayene etti sağ yumurtalığımda iki yumurta oluşmuş. ölçüleride çok iyiymiş. çarşambadan sonra gün aşırı yapın dedi:jeyyar: hani olmazya bu ay tutarsa ikiz yapma şansımız var. çift yumurta falan. ama nerde:)) bu arada doktorunda ikzleri varmış. elim uğurlu gelir ikizleriniz olur inşallah dedi:)))
AY INSALLAH CNM DOKTORUN ELI UGURLU GELIR. BIZIM BEBISLERIN DR GORESI GELMISTIR BIRAZDA MASRAF YAPTIRACAKLAR ONDAN SONRA GELECEKLER.kaydirigubbakcemile
BENDE INSALLAH EKIMDE GIDICEM DR A.BAKALIM ARASTIRIYORUM ANKARADAKI DR LARI.
HAYIRLISI BAKALIM. BEN ARTIK PEK DUSUNMUYORUM SU EN SON HAYAL KIRIKLIGI BENI COK SINIRLENDIRDI. ONUN ICIN EVDE O CIZGIYI GORENE KADAR KIMSEYE BISEY DEMIYCEM ESIME BILE..
Bubuş canım bizimkiler bize şimdiden yapmadıklarını bırakmadılar. doğunca parmaklarında oynatırlar valla:)))
Canım seni çok iyi anlıyorum. inşallah hiç bişeye gerek kalmadan müjdeli haberlerimizi paylaşırız..
okadarçok istiyorum ki burcu anlatamam. allah hakkımızda hayırlısını versin. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...