- 2 Ocak 2008
- 1.757
- 5
- 41
-
- Konu Sahibi ata_tanem24
bubuşcum herşey olabilir bende de inanılmaz sıcak basmaları olmuştu ki daha mart ayındaydık patlıyodum geceleri sıcaktan.ben ilk ozaman şüphelenmiştim hamilelikten.inşallah tahmin ettiğimiz şeydir de bayrama bebişle girersin bubuşcum
canlar hepinize gunaydin.... ask olsun ubus vallahi sabah kalkar kalkmaz ilk isim sana n oldu diye neti acip kapamam olduuu . bende hamilelik belirtisi olarak cokkk sicakliyodum yataktan sanki alevler icinde kalkiyodummm sana umut vermis gibi olmim ama bence hamissin guzelim insallah canimmmmhihoyyytgeliyo bitane daha kizlar hadiii yarini iple cekiyom ..ama haber alir almaz lutfennn nete yazzz sadece 5 dk. alir biz burda bekliyoruz canimmm kaydirigubbakcemile5kizlar sizöer nasilsiniz bakimmmmmm
canım sen git bi test daha al
yaptığın testleride iyice incele ben cama doğru tutp bakınca görmüştüm gölge gibi bi iz bak bakalım sende yoksa hala yinede doktora gitmeyi ihmal etme adet gecikmesi kandınlar için öenmli bi konu
Canım bide bişi sorucam hani insan adet olacağı zaman sinirli alıngan asabi oluyo ya sendede oluyomuydu o ve şuanda nasılsın