şeh-i Muhabbete Hoşgeldiniz...

kızlar geldım geldım valla benım bı sucum yok sıteye gıremedım bır turlu.
sabah test yaptım tabıkı negatıf.acayıp sınır oldum.neyse bu arada.dun aksam yattım sırt ustu.kasıklarıma bır agrı gırıp cıkıyo anlatamam.resmen yatamadım bacaklarımı bukup yan yattım.adet falanda yok gorunurde yanı ne yapacagımı anlamadım
kızlar bı fıkrınız varmı ne olduguna daır??

ravzanurcum anlamadım ne yazdıgını ben evde ıdrar testı yaptım zaten aman yok ıste ben dr a dogru yol alıcam bellı oldu

canım ne var ne yok adet oldun mu olmadınsa tekrar yap bakalım bi test hatırlıyosanız benimde ilk testimde cıkmamıştı tabi ben bi iki gün önceden yapmıştım :) ama 5 gün gecince yaptım o zaman cıkmıştı oncomed al her ne kadar oncomed konusunda kazıklanmış olsamda oğlumun havberini ondan aldım

bubuş kız ne oldu üşenme de gidip bi kan testi yaptır bak o kesin nasılsa walla çok merak ettik

canlarım geldım merakınız ıcın hem cok mutlu oldum hemde ozur cunku dun ıslerden dolayı bı turlu gıremedım sayfaya.
kızlar ben hala adet olmadım ıyımı kafayı yıycem .dun aksam esım ben gırmeden test almıs sozum ona bu sabah ılk ıdrarla yapacaktık.aksam yatmadan eşim dayanamadı yaptırdı tabıkı negatıf.dun ateşim 37,3 tü aksam ılık dus aldım oyle yattım yanıyodum resmen.sabahta 37,1 idi.kasıklarım cok sert.göğüslerimdede hiçbir belirti yok henüz yani umutlanmak istemiyorum ama geç döllenme falan olabilirmi?? yani hala bi şansım varmı??
bu aksam kan vericem cunku bu kadar gecıkme doğal değil.:1hug:

bubuşcum herşey olabilir bende de inanılmaz sıcak basmaları olmuştu ki daha mart ayındaydık patlıyodum geceleri sıcaktan.ben ilk ozaman şüphelenmiştim hamilelikten.inşallah tahmin ettiğimiz şeydir de bayrama bebişle girersin bubuşcum

bubuşcum herşey olabilir bende de inanılmaz sıcak basmaları olmuştu ki daha mart ayındaydık patlıyodum geceleri sıcaktan.ben ilk ozaman şüphelenmiştim hamilelikten.inşallah tahmin ettiğimiz şeydir de bayrama bebişle girersin bubuşcum

inşallah bitanem ya bu ay hıssettıklerım neler bak yazıyım sana.normal adet tarıhımden 1 hafta once benım göğüslerim şişer,belim ağrır,karnım ağrır. bu ay gunum gelmeden bu belirtilerin hiçbiri olmadı.sonra günüm geldi sadece kasıklarımda ani batmalar oldu gece sırt ustu yatınca kasıklarımda ınanılmaz kramplar oldu.ateşim 37,3 tü dün.alt karnımda da sertlik var.ben yasmini bıraktıktan sonra gecıkmelerım oldu ama hep şiştim her an olacak gibi bu ay tam tersi hiçbir belirtim yok aksine fazla rahatım :1hug:

canlar hepinize gunaydin.... ask olsun ubus vallahi sabah kalkar kalkmaz ilk isim sana n oldu diye neti acip kapamam olduuu . bende hamilelik belirtisi olarak cokkk sicakliyodum yataktan sanki alevler icinde kalkiyodummm sana umut vermis gibi olmim ama bence hamissin guzelim insallah canimmmmhihoyyytgeliyo bitane daha kizlar hadiii yarini iple cekiyom ..ama haber alir almaz lutfennn nete yazzz sadece 5 dk. alir biz burda bekliyoruz canimmm kaydirigubbakcemile5kizlar sizöer nasilsiniz bakimmmmmm:eek::eek:

canlar hepinize gunaydin.... ask olsun ubus vallahi sabah kalkar kalkmaz ilk isim sana n oldu diye neti acip kapamam olduuu . bende hamilelik belirtisi olarak cokkk sicakliyodum yataktan sanki alevler icinde kalkiyodummm sana umut vermis gibi olmim ama bence hamissin guzelim insallah canimmmmhihoyyytgeliyo bitane daha kizlar hadiii yarini iple cekiyom ..ama haber alir almaz lutfennn nete yazzz sadece 5 dk. alir biz burda bekliyoruz canimmm kaydirigubbakcemile5kizlar sizöer nasilsiniz bakimmmmmm:eek::eek:

cnm ınsallah dedıgın gıbı olur ama ne bılıyım sankı olsaydı cıkardı testte dıye dusunuyorum.soz sonucu alır almaz yazarım. dualarınızı eksık etmeyın benden ne olur cok opuyorum hepınızı.:1hug:

burcuu siteye girer girmez senden haber varmı diye bakar oldum. canım inşallah bitanem dualarım seninle. ayy inşallah bu ayda sen yüzümüzü güldürürsün. yarını bende iple çekiyor olucam.

Kizlar sagolun bende kafamdan bi atiyorum hatta farkindaysaniz pek girmedim siteye bi kafama takiyorum ne yapacagimi bilemedim.bakalim aksam bi aksilik cikmazsa gidicem optum

canlarım bılıyorum bana kızacaksınız ama ben dün aksam gidemedim kan vermeye çünkü gözümde it dirseği çıktı.hayatımda hiçde bilmem ne oldugunu o kadar agrıyokı gozum.hem dedik bu arada 1-2 gün daha geçer.çünkü evdeki testte cıkmayınca aklıma geç döllenme olasılıgıda geldi.hala adetımden bı haber yok bu arada.ateşimde düşmedi.ne düşüneceğimi şaşırmıs vazıyetteyım.

canım sen git bi test daha al
yaptığın testleride iyice incele ben cama doğru tutp bakınca görmüştüm gölge gibi bi iz bak bakalım sende yoksa hala yinede doktora gitmeyi ihmal etme adet gecikmesi kandınlar için öenmli bi konu
Canım bide bişi sorucam hani insan adet olacağı zaman sinirli alıngan asabi oluyo ya sendede oluyomuydu o ve şuanda nasılsın

canım sen git bi test daha al
yaptığın testleride iyice incele ben cama doğru tutp bakınca görmüştüm gölge gibi bi iz bak bakalım sende yoksa hala yinede doktora gitmeyi ihmal etme adet gecikmesi kandınlar için öenmli bi konu
Canım bide bişi sorucam hani insan adet olacağı zaman sinirli alıngan asabi oluyo ya sendede oluyomuydu o ve şuanda nasılsın

hımmmm
bak süper bi fikir hiç aklıma gelmedi.bende dıyorum acaba geç döllenme olabilirmi? cnm bak benim adet belirtilerim öncelikle göğüslerim şişer.belim ağrır sinirli olurum her an ağlayabilirim. ama şimdi ne göğüslerim şişti.ne asabiyim ne de gerginim cok normalim.benim hatırlarsan gecikmelerim olmustu daha once gerçi en uzun gecikmemi yasmini bıraktıgım ay yasadım 20 gün ama o zaman patlayacak gibi olmustum butun belırtılerım olmustu asırı şiştim ve sonunda kendiliğinden olmustu.:1hug:

burcuuu kıs sana hiç bişey demiyomkaydirigubbakcemile:dilcikar::dilcikar::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:

inanmazsinuiz belki ama sabah 5,5 da kalktim ise gitmek icin dun aksam misafirlikte idim o yuzden bakamadin eve gec geldim bir an dusundum acim bizim sayfayi diye ama esim vardi simdi acsam bu saaatte kizacak diye acmadim netti. sabah oldu hemen actim zim sayfayi ama yine bubus tan bir haber yok tu .calistrim eve geldim hemen netti yine actim cokk sinir lendimkötükedihüsogercekten hak etti bubus:eek:klava::eek:klava:yaa ev numarasini bilsem inanki accaktim .ve bu zamana kadar yine haber yokkk bubus ask olsun sanacokacimcoook

kızlarrr haklısınız ama benı bı dınleyın once pardon okuyun hihoyyyt
sabah yazdım ya sağ gözümde arpacık cıktı halk arasında it dirseği. hayatımda ilk defa basıma geldi dün aksam bi anda oldu gidemedim o yuzden agrıdan kan falan vermeye gıdemedım. bugünde şirketin doktoru geldi.ona gittim gözümde o biriken iltihabı sıktı mahvoldum ınanamazsınız.damla ve krem verdi. şimdi onları surcekmısım 5 gün.
halada adet olmadım.kendımı ıyı hıssedersem bu aksam gıdıcem klınığe ama sonucu hemen vermezlerki bu saatten sonra.
şimdi affettinizmi beni. sacma sapan seyler geliyo basıma hadi hayırlısı vardır bi hayır.
göğüslerimde falanda hala ne bir acı ne bir şişlik var.kasıklarımdaki batmalar ara ara devam ediyor o kadar.öptüm hepinizi.dua edin bana:1hug:

X