• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeffaflık

peki bez bebeğin atılanlarla ilgisi var mı? bireysel bir protestomuymuş? kazenin peace in konusunda bahsettiği 10 üyelikli vatandaş bez bebek mi ?
birde bu atılan arkadaşlar rahatsızlıklarını bu topik altında dile getirmiş olsalardı sonuç değişirmiydi?
verdiğin mesaj örnekleri yolun doğru olmadığından ziyade alaycı tavırlar sergilendiğini gösteriyor. ancak atılanların hepsi öyle değil ki ,sadece yolları yanlış.. atılmaktan ziyade uyarı ve banla sorun çözülemezmiydi?

Bezbebek benim önceki üyeliğimdi evet, ama bireysel bir protestoydu sürekli aynı konuyu anasayfada görmekten sıkılmştım. "Protesto" başlığına yazanlarla da adminlere mesaj atıp şu kişiler fake diyenlerle de burada bir ilişkim yok, gerçek hayatta da tanıdığımı sanmıyorum.

8-10 üyelik aktif üyelik sayısı değil, 2012 yılından bu yana açıp kapadığım üyelik sayısı. Bazen sitede çok oyalandığımı düşünüp kendim kapadım bazen şifre unutup yeni üyelik açtım vs. Örneğin bezbebeği 10 martta açmışım, bir önceki üyeliğim thisiswhatmakesusgirls idi, mayıs 2016'da açıp ağustos 2016'ya kadar kullanmışım.

Bezbebek benim önceki üyeliğimdi evet, ama bireysel bir protestoydu sürekli aynı konuyu anasayfada görmekten sıkılmştım. "Protesto" başlığına yazanlarla da adminlere mesaj atıp şu kişiler fake diyenlerle de burada bir ilişkim yok, gerçek hayatta da tanıdığımı sanmıyorum.

8-10 üyelik aktif üyelik sayısı değil, 2012 yılından bu yana açıp kapadığım üyelik sayısı. Bazen sitede çok oyalandığımı düşünüp kendim kapadım bazen şifre unutup yeni üyelik açtım vs. Örneğin bezbebeği 10 martta açmışım, bir önceki üyeliğim thisiswhatmakesusgirls idi, mayıs 2016'da açıp ağustos 2016'ya kadar kullanmışım.

açıklama için teşekkürler..
bu durumda danışıklı dövüş gibi bir şey sözkonusu değil gibi duruyor .

umarım kazen davete icabet ettiğinde bunuda göz önünde bulundurur..

Mune Mune seni severim ama daha önce adaletine güvenirim. kazeni alaşağı etmek, kazene karşı üyeleri ayaklandırmak? bunları inanarak mı yazdın cidden?
ilk mesajları atan üyeler fake atın diyen kişileri deşifre edin madem . bakalım siteden atılan kişilerden biri var mı içlerinde.
bizlerde o zaman herşeyi bilerek kendi adalet terazimizde tartalım olayları..

kazenin istediği gibi sorunlar kısmına yazdım..
şu an sitede yaşadığım sorun budur..

Merhaba,
Defalarca uyarıldılar, özelden Mune Mune çoğunu konferansa alıp bakın artık tadı kaçtı diye kaç kez uyardı bilmiyorum. Site yönetiminden bir memnuniyetsizlik var ise bunu imzalarda yönetime laf çakarak değil de açık yüreklilikle buraya yazmalarını isterdim. Israrla doğru yerde doğru konuyu açın eleştiriye açığız dedik ısrarla bunu dikkate almadılar. "Agamiz bizimle egleniyy" bu profil mesajı sadece 1 tane örnek, Ne ağası ? ne eğlenmesi. Bu eğlence değil artık haddini aşmaktır.

Gelelim diğer konulara üyelerin konuları ile dalga geçmek ? Bu konuda defalarc auyardık, size profil sahte geliyor ise bize bildirin diye bir çok kez uyardık. Yaptılar mı ? Hayır konuya gidip yok konu tekrarı, yok bu konu sahte.... Oysa içlerinden 2. üyelik ile öyle konular açan var ki ! Arkadaşları onu şikayet etti bu profil sahte diye oysa konu gerçekti. İnsanların dertlerini kimse böyle tiye alamaz. Konunun sahte olduğunu düşünüyorsan gider Şikayet et butonuna basarsın baktın işlem yapılmıyor bu üyeyi gözardı edersin açtığı konuları görmezsin. Bunu yapmak varken olay çıkarttıkları durumlarda siz iyi niyet mi arıyorsunuz ?

" yönetim yani Kazen'i sözüm ona al aşağı etmek, sıkıştırmak, dediklerini yaptırmak adına kalktılar" bunu bile anlamadı kimse alaşağı etmek cümlesini aldılar çevir babam çevir .... Yaptıkları itibarsızlaştırmaktan başka bir şey değil. Aradan bir kelimeyi cımbızla al "mağdurum da mağdurum"

Diğer konuda ısrarla açıklama yapmadım yukarıda kısmen demetooo isimli üye açıklama yapmış onun diğer üyeliklerini yakalamak için bekledik, bunu özelden neden işlem yapılmıyor diyen en az 10 kişiye tek tek anlattım. Kendisinin de tüm üyeliklerini bulduk. Bunla bile gidip dalga geçtiler,

"Biri internette ipyi başka bir ülkeden bile gösterecek uygulamalar olduğunu söylese iyi olacak.
bir kullanıcının aynı bilgisayardan ikinci bir üyelik aldığını anlamanın korkunç araştırma gerektiren süper hackerlık bilgisi ile yapılan bir şey olmadığını bilse insanlar."

bunun gibi böyle dalga geçmeler, ne hackerlığı ? sanırsın Nasa'yı hackledik, yarında uzaya çıkıyoruz. Bu üyenin 2012 yılında ki üyeliğine ulaşmak için IP bilgisinin yeteceğini sanmıyorum. Neden deşifre etmedik, kendisi de yazmış diğer üyeliklerini kullanmıyor. En son Temmuz ayında kullanmış sonra bu hesabı açmış ... Bazı şeyleri de izin verin açıklamayalım....

Bir diğer konu hiç çekinmeden sıkılmadan bu senaryoları bizim ürettiğimizi söylemeleri... Benim bu kadar hayal gücüm olsa inanın kitap yazarım... Herkes kendi işine bakacak....

Şunu da buraya yazayım da aklınızda soru işareti kalmasın, Peace denen üyenin cezası neden yarım gün sürmüş ? Çünkü üyelik iptalini telefon edince kaldırdık, sonrasın yanı gün o konuda polemiğe girdi. Polemikten ceza verdiğimde o gün yasağı kalktığı için ceza vermeyince Elle 1 gün sonraya cezayı uzattım saat 24'ü geçince de sistem yasağını kaldırdı. Bu nasıl oluyor diye sormak yerine gidip vayyyy yarım günlük ceza, bu kadın torpilli vs vs vs....

Site ile teknik sorunu olan buradan özel sorunu olan ise benle özel mesaj ile iletişime geçebilir. Bunun yeri konularda bize laf sokarak olmamalı...

Olayın özü budur ....

Not : dün hastanedeydim, 2 saate evde olurum dedim velev ki olamadım, fenalaştım, öldüm hiç mi 1 gün tolerans tanıyamadınız ? Aklıma geldi o tolerans yok zira @mune babasını kaybettiği gün bile neredesin görevini yap diyen oldu !

Merhaba,
Defalarca uyarıldılar, özelden Mune Mune çoğunu konferansa alıp bakın artık tadı kaçtı diye kaç kez uyardı bilmiyorum. Site yönetiminden bir memnuniyetsizlik var ise bunu imzalarda yönetime laf çakarak değil de açık yüreklilikle buraya yazmalarını isterdim. Israrla doğru yerde doğru konuyu açın eleştiriye açığız dedik ısrarla bunu dikkate almadılar. "Agamiz bizimle egleniyy" bu profil mesajı sadece 1 tane örnek, Ne ağası ? ne eğlenmesi. Bu eğlence değil artık haddini aşmaktır.

Gelelim diğer konulara üyelerin konuları ile dalga geçmek ? Bu konuda defalarc auyardık, size profil sahte geliyor ise bize bildirin diye bir çok kez uyardık. Yaptılar mı ? Hayır konuya gidip yok konu tekrarı, yok bu konu sahte.... Oysa içlerinden 2. üyelik ile öyle konular açan var ki ! Arkadaşları onu şikayet etti bu profil sahte diye oysa konu gerçekti. İnsanların dertlerini kimse böyle tiye alamaz. Konunun sahte olduğunu düşünüyorsan gider Şikayet et butonuna basarsın baktın işlem yapılmıyor bu üyeyi gözardı edersin açtığı konuları görmezsin. Bunu yapmak varken olay çıkarttıkları durumlarda siz iyi niyet mi arıyorsunuz ?

" yönetim yani Kazen'i sözüm ona al aşağı etmek, sıkıştırmak, dediklerini yaptırmak adına kalktılar" bunu bile anlamadı kimse alaşağı etmek cümlesini aldılar çevir babam çevir .... Yaptıkları itibarsızlaştırmaktan başka bir şey değil. Aradan bir kelimeyi cımbızla al "mağdurum da mağdurum"

Diğer konuda ısrarla açıklama yapmadım yukarıda kısmen demetooo isimli üye açıklama yapmış onun diğer üyeliklerini yakalamak için bekledik, bunu özelden neden işlem yapılmıyor diyen en az 10 kişiye tek tek anlattım. Kendisinin de tüm üyeliklerini bulduk. Bunla bile gidip dalga geçtiler,

"Biri internette ipyi başka bir ülkeden bile gösterecek uygulamalar olduğunu söylese iyi olacak.
bir kullanıcının aynı bilgisayardan ikinci bir üyelik aldığını anlamanın korkunç araştırma gerektiren süper hackerlık bilgisi ile yapılan bir şey olmadığını bilse insanlar."

bunun gibi böyle dalga geçmeler, ne hackerlığı ? sanırsın Nasa'yı hackledik, yarında uzaya çıkıyoruz. Bu üyenin 2012 yılında ki üyeliğine ulaşmak için IP bilgisinin yeteceğini sanmıyorum. Neden deşifre etmedik, kendisi de yazmış diğer üyeliklerini kullanmıyor. En son Temmuz ayında kullanmış sonra bu hesabı açmış ... Bazı şeyleri de izin verin açıklamayalım....

Bir diğer konu hiç çekinmeden sıkılmadan bu senaryoları bizim ürettiğimizi söylemeleri... Benim bu kadar hayal gücüm olsa inanın kitap yazarım... Herkes kendi işine bakacak....

Şunu da buraya yazayım da aklınızda soru işareti kalmasın, Peace denen üyenin cezası neden yarım gün sürmüş ? Çünkü üyelik iptalini telefon edince kaldırdık, sonrasın yanı gün o konuda polemiğe girdi. Polemikten ceza verdiğimde o gün yasağı kalktığı için ceza vermeyince Elle 1 gün sonraya cezayı uzattım saat 24'ü geçince de sistem yasağını kaldırdı. Bu nasıl oluyor diye sormak yerine gidip vayyyy yarım günlük ceza, bu kadın torpilli vs vs vs....

Site ile teknik sorunu olan buradan özel sorunu olan ise benle özel mesaj ile iletişime geçebilir. Bunun yeri konularda bize laf sokarak olmamalı...

Olayın özü budur ....

Not : dün hastanedeydim, 2 saate evde olurum dedim velev ki olamadım, fenalaştım, öldüm hiç mi 1 gün tolerans tanıyamadınız ? Aklıma geldi o tolerans yok zira @mune babasını kaybettiği gün bile neredesin görevini yap diyen oldu !
yazmadim dedim ama dayanamadım kusura bakmayin.benlik bir durum yok ama fikrimi söylemek istiyorum.
ilk önce o üyeye gercekten fazla yuklenildigini düşünüyorum.ben gunlerdur konuyu görüyorum konu sahibi yok ama konu hep son mesajlarda ilk siralarda.ve hep ayni sey "bu konu neden açık"
bir daha bakmadim konuya.banane..
yani rahatsizsak begenmiyorsak bakmayiz olur biter.burda kimse eski üye yeni üye diye kimsenin konusundan rahatsiz olma hakki olmaz.yorum yapmazsin olur biter.
o açılan protesto topiginin gercekten eglence amaçlı oldugunu dusunuyorum.hatta bende dahil olmaya çalıştım bir iki mesajla ama Mune Mune nin dedigi gibi aslinda sonunu tahmin etmek zor değildi..
verilen cezanın ağır olduğunu düşünüyorum bana göre hepsi uyariyla anlayabilecek olgunlukta insanlardi.
ancak burası bir sosyal plortfom ve kimsenin şahsi evi bilgisayari değil.sahibi kazen bey ve biz güzel zaman geçirmek icin yada vakit öldürmek için burdayız genelde.
herşeyi bu kadar kisilestirmesek ciddiye almasak daha güzel olur.yarın bir gün bende olmayabilrim bir üyenin dedigi gibi ne ben birşey kaybederim ne koca site bensiz bisey kaybeder..
herkese saygılar sadece şahsi fikrimi paylaşmak istedim..

Merhaba,

Olayın özü budur ....

Merhaba,
Bildiğim kadarıyla sadece peace dahil bir kaç üye ile ilgili
Sorular sorulmuş Mune ye.
Ama bu atın bunu, fake bu, siteden atmalısınız şeklinde değil.

Hatice için bir konusunda 2 çocugu olduğunu söylemiş
bir konusunda 3. Gerçek olduğunu düşünmüyorum gibi..
Yada peace aynı konuları açıyor sürekli
Neden konuları kilitlenmiyor gibi..
Sonuçta bizler aynı içerik, yada konu tekrarı gibi durumlarda konular
kilitleniyor diye biliyoruz.

Birde sanırım aldatıldığı için eşine s***m agzına diyen bir üye
banlanmış, canın fıstıgı bu sebeple Mune ye keşke banlamasaydınız minvalinde
birşeyler yazmış..

Ki o konuya baktığımda aslında herkes buna tepki göstermiş.

Bazı oturmayan şeyler paylaşılmış, konuşulmuş, sorulmuş..

Konferans şeklinde
Mune nin onlara tadı kaçtı, artık uzatmayalım şeklinde bir yaklaşımı
olmamış..
Olsaydı eğer bence aralarında halledebilirlerdi.
Sonuçta atılan üyelerin zeki insanlar oldukları konusunda sanırım herkes
hemfikirdir..

Karşılıklı yanlış anlaşılmalar var..

aradan bir cümleyi çektim (onların yaptığı gibi)

Mune nin onlara tadı kaçtı, artık uzatmayalım şeklinde bir yaklaşımı
olmamış..

bunu ben yaptıysam ( S shot ile görüşebilirsiniz) Mune Mune %100 yapmıştır. Mune ile bu konuyu konuşmadım bile ama yaptığına eminim. Zira dönem dönem ben ricada bulunuyorum lütfen özelden uyar diye... Bunu da her konuda yapması çifte standarttır. Sizde belirtmişsiniz zeki insanlar her konuda tek tek uyaralım mı ?

Karşılıklı memnuniyetsizlik var, site kuralları var buna uymuyorlar ... Artık sitede değiller artık haklarında konuşmayalım zira cevap hakları yok. Site ile ilgili sorularınız var ise cevaplayabilirim.

Kazen Kazen üyeliklerini iptal etmek yerine, 2 hafta, 1 ay vb. bir ban cezası verseydiniz? Sorgulamak haddim değil, sonuçta sitenin imtiyaz sahibi sizsiniz ama bu kadarı ağır değil mi?

Aile gibiydiniz, kaç yıldır burada birlikteydiniz, aktif-paylaşımcı üyelerdi...
Sizin de içiniz burkulmuyor mu? Ayrı bir sessizlik var sitede artık.

Kazen Kazen üyeliklerini iptal etmek yerine, 2 hafta, 1 ay vb. bir ban cezası verseydiniz? Sorgulamak haddim değil, sonuçta sitenin imtiyaz sahibi sizsiniz ama bu kadarı ağır değil mi?

Aile gibiydiniz, kaç yıldır burada birlikteydiniz, aktif-paylaşımcı üyelerdi...
Sizin de içiniz burkulmuyor mu? Ayrı bir sessizlik var sitede artık.

Herhangi bir üyenin sitemi bu sorunu çözmeye yetmeyecek.
Bitti gitti diyor zaten kazen.
Boşa kürek çekmek oluyor demek ki gerisi.

Merhaba,

Olayın özü budur ....

kazen öncelikle geçmiş olsun..
kendi adıma neden hemen cevap gelmedi diye bir alınmam olmadı sonuç olarak sitenin sahibide olsanız ki mune içinde geçerli bu her daim sitenin başında beklemenizi beklemiyorum. hepimizin özel hayatları var..

ben yazdıklarınızın çoğunda hemfikirim . yazdığınız profil mesajlarını da ip için yazılan mesajlarıda görmedim kimler yazdı bilemiyorum..
rahatsız olunan bir üye varsa göz ardı et seçeneğide var bunda da hemfikirim..
bez bebek konusuna gelince onun peace olmadığı aşikardı.. kaldı ki peace in fake olup olmamasıda beni ilgilendirmiyor .. herkes içinde geçerli bu okurum geçerim yazarım yazmam olayı bazı üyeler gibi gerçeğe taşıyıp rüyalarımda falan görmüyorum yani..
ban süresi ile de ilgilenmiyorum yazılmasa farketmezdim bile kaldı ki konusunda açıklamada yapılmıştı evet bu konuda da haklısınız.. hatta en son bende sadece 1 gün banlanmıştım şaşırmıştım önceden daha uzun sürüyordu:)

benim demek istediğim atılan arkadaşların hepsinde mi yol yöntem uslüp sorunu vardı ? ciddi uzun ban süreleri bu sorunu çözmek için yeterli olmaz mıydı?

arada kaynayan kişiler olduğunu düşünüyorum..

son olarak beğenmeyen gitsin gibi bir tavır sergilediğiniz düşünüldüğü ve bazı üyeler bunu onayladığı için belirtmek isterim ki, beğenilmeyen şeyleriyle severiz bazen . illa bir konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz diye gitmek çözüm olsaydı önce memleketi terk etmemiz gerekirdi..
bu memleket bizimse bu kk da bizim kurucusu siz olsanız bile.. burada bahsettiğimiz basit bir internet sitesi değil..
belkide bu atılma olaylarını o yüzden kk ya yakıştıramadım .
dediğim gibi sadece çözüm konusunu fazla tek adamca buldum yoksa diğer yazdıklarınızda hem fikirim sizinle..

aradan bir cümleyi çektim (onların yaptığı gibi)

bunu ben yaptıysam ( S shot ile görüşebilirsiniz) Mune Mune %100 yapmıştır. Mune ile bu konuyu konuşmadım bile ama yaptığına eminim. Zira dönem dönem ben ricada bulunuyorum lütfen özelden uyar diye... Bunu da her konuda yapması çifte standarttır. Sizde belirtmişsiniz zeki insanlar her konuda tek tek uyaralım mı ?

Karşılıklı memnuniyetsizlik var, site kuralları var buna uymuyorlar ... Artık sitede değiller artık haklarında konuşmayalım zira cevap hakları yok. Site ile ilgili sorularınız var ise cevaplayabilirim.

Site kurallarına uymayan her üye bu şekilde atılmıyor ama.
Onlar ifade olarak doğru değillerdi diyorsunuz
Ama sizler de çözüm kısmında haklı görünmüyorsunuz..

Belli bir süre uzaklaştırma olabilirdi.
1 defaya mahsus uyarı yazısı gönderilebilirdi.

Ama tamamen atmak, uzaklaştırmak..
Olmadı.

Her konuda beni haklı buldunuz ama cezanın katı olması konusunda haklı bulmadınız. Eyvallah...

Hep hata yapıyoruz bir kerede yaptığımız hatanın hakkını verelim.

Bakın şunu gözden kaçırıyorsunuz; sürekli bir laf sokma çabası var, ciddi memnuniyetsizlik var, kurallardan memnun değiller, siteden memnun değiller bana hadsizce "ağamız bizle eğleniy" gibi terbiyesizlik yapıyorlar. "ağamız bizimle eğleniy" ne demek ? Ne ağası ? Bu nasıl terbiyesizliktir ? Bu eleştiri veya sitede eksiklikleri düzeltmek için olan bir cümle değil bu dalga geçmektir, terbiyesizliktir. Buradan memnun değiller, onlarla konuşun buraya dönmek istediklerini düşünmüyorum.

Konuya yeterince cevap verdiğimi düşünüyorum, burada yoklar cevap hakları da yok. Haklarını yiyorsak onlar yokken haklarında konuşarak yapıyoruz. Bizim için konu kapanmıştır.

Geçmiş olsun Kazen...

Belliki çok üstünüze geldiler ama çoğu geyik yaptı işinize karışmak gibi anlamayın da cezayı hepsine kesmek doğru değil...
Lütfen sizden rica ediyoruz tekrar bi vaktiniz olunca inceleyin
Çözümü siteden atmak olmamalıydı
Yıllardır tanıdığınız uyelerdi tamam haddini aşan olmuştur ama yinede siteden atmak değilde süresiz ban cezası verilebilirdi diye düşünüyorum

Kk ahalisini birlikte görmek istiyoruz saygılar

Her konuda beni haklı buldunuz ama cezanın katı olması konusunda haklı bulmadınız. Eyvallah...

Hep hata yapıyoruz bir kerede yaptığımız hatanın hakkını verelim.

Bakın şunu gözden kaçırıyorsunuz; sürekli bir laf sokma çabası var, ciddi memnuniyetsizlik var, kurallardan memnun değiller, siteden memnun değiller bana hadsizce "ağamız bizle eğleniy" gibi terbiyesizlik yapıyorlar. "ağamız bizimle eğleniy" ne demek ? Ne ağası ? Bu nasıl terbiyesizliktir ? Bu eleştiri veya sitede eksiklikleri düzeltmek için olan bir cümle değil bu dalga geçmektir, terbiyesizliktir. Buradan memnun değiller, onlarla konuşun buraya dönmek istediklerini düşünmüyorum.

Konuya yeterince cevap verdiğimi düşünüyorum, burada yoklar cevap hakları da yok. Haklarını yiyorsak onlar yokken haklarında konuşarak yapıyoruz. Bizim için konu kapanmıştır.

son sözünüz buysa ve konu kapanmıştır diyorsanız konuya ilişkin yorum yazmayacağım ancak belirtmek istediğim bir şey var hiçbirini tanımıyorum reelde görüşmüyorum .. kimseyi savunmuyorum. çözüm yolunu fazla sert bulduğum için açılmış bir konudur bu..
belki de dediğiniz gibi gelmek istemezler.

yinede son olarak yazmadan edemeceğim ki kurunun yanında yaş da yandı..

Arkadaslar merhaba, sanirim kim oldugum asikar :)
3 yillik forum maceramin bu sekilde bitmesini istemezdim bu nedenle ufak bir aciklama yapmak istedim.

Oncelikle Kazen Kazen in belirttigi ozelden gorusme konusu en azindan benim icin dogrudur. Daha farkli bir konuda ama bu olaylarla eszamanliydi.

Ikincisi, zaman zaman elestirsem de kazen'i de mune'yi de severim. Elestirilerimi yuzlerine de soyledigim icin bu konuda icim rahat. Mune'nin bahsettigi ozelden uyelerle ilgili sikayette bulunmak gibi bir durumum hic olmadi, mune de bunu teyit edebilir.

Gidis sebebimi kazen ve mune biliyor, bu konuda spekulasyon olmasini istemem, hele ki bundan sonra cevap veremeyecek konumdayken. Ozelden kimseyle herhangi bir gorusmem olmadi, konulara dair tum yazdiklarim forum genelindedir.

Kazen'e dedigim gibi ne bu forumu ben var ettim, ne de bu forum beni var etti. Biz gideriz yeni uyeler gelir, sıkıntı olmaz. 3 sene boyunca tartistigim insanlar oldu, kimseyi bilerek kirmak istemedim, eger kirdiklarim olduysa, surci lisan eylediysek affola.

Gercek hayatta gorustugum cok guzel birkac dost kazandim, sadece bu bile benim icin yeterli bir kazanimdir.

Dedigim gibi benimle ilgili soru isaretleri varsa umarim yanitlayabilmisimdir, gidisimin herhangi bir olaya karismakla bir ilgisi yok. Daha da merak ediyorsaniz kazen ve mune burada. Hakkimda ne diyeceklerse dogrudur.

Bugune kadar forum kurallarina azami uymaya calistim, kendimi bile kibleyip banlattim :KK70: bu nedenle arkamdan dolasabilecek laflarin onune gecmek istedim, bu mesajimi da kibliyorum :)

Sonuc olarak uyeligi iptal edilen tum arkadaslara gecmis olsun. Bu olaylarin daha da buyuyup farkli yonlere kaymamasini temenni ediyorum. Arada kaynayanlar olmus mudur, olmustur. Ama hepimiz yetiskin insanlariz, bunu hayat memat meselesi yapmaya gerek yok. Baska bir arkadasa dedigim gibi, salla bosver :)

Ben inanmayan biriyim ama herhangi bir uye icin onemliyse hakkimi -varsa- herkese helal ediyorum. Herkesin hakkinda hayirlisi.

Herkese iyi forumlar, bansiz kalin :)

Yakın arkadaşlarımı kaybetmiş gibiyim. C caninfistigi elvanelvan88 elvanelvan88 office office S shot şimdiye kadar bir çok konuda fikirlerimi aydınlattılar. Seviyordum bakış açılarını. Ötesinde kimseyle bir samimiyetim yok ama burası için değerli kadınlardı. Yazık oldu.
Tesekkur ederim.

Back
X