şeffaflık

Tartismanizi balla böluyorum ama tartışmanın her iki tarafina da diyecek sözlerim var.ben ne popüler bir uyeyim ne de kimse ile ozelden görüşen biriyim.sadece iyi bir gozlemciyim.

Adam olacak kızı ilk witchunt un konusunda gördüm ve o konuda ve sonrasında olanlarda sonuna kadar haklıydı bence.burada ondan destek isteyen üyeler onu o konuda yalniz bırakmıştı hatta witchuntun profilinden yapılan hakaretlere destek verenler vardı.eğer objektiflikten yanaysak haksızlığa dur diyeceksek bu herkese karşı eşit olmalı.

Ancak adminin dediği gibi bu 10 üyenin atılması konulara yaptıkları ağır yorumlar yüzünden olduysa o zaman da bunlardan önce adam olacak kız ve bu konuya da yorum yapan grill daha ağır yorumlarıyla görüyorum mesela.hatta çok üye tarafindan konularda uyarilip hedef gösterdiklerine bile sahidim.orası da bir gerçek.

Yani diyeceğim şu hic bir uye yaptığı yorumlar nedeniyle atılmamalı.

Birde okuduğum kadarıyla kimi o konudaki yorumlarindan kimi özel mesajlarindan gitmiş fakat office ve eski nickiyle sephoraa niye atıldı kimse bilmiyor ve en çok üzüldüğüm isimler de onlar oldu.

Uyelerden degil yonetimden adalet istiyoruz.

ben de baştan gayet tarafsızdım ama nedense bazıları yalaka ve yollanmış muamelesi yaptı detaylarda farklı düşündüğümüz için.
şimdi saldırgan olan onlar. naif saldırganlık olunca sorun yok da sert olunca mı sorun?

gözardı ediniz.

eksik okumuşsunuz maalesef.

Yalniz o kelimeler sonda gecti baska cevap litfen :) neden bu konudasiniz biz adaletsizlige inandik yaziyoruz siz diyor.

Yalniz o kelimeler sonda gecti baska cevap litfen :) neden bu konudasiniz biz adaletsizlige inandik yaziyoruz siz diyor.
ben de pek çok cevap verdim. isteyen yeniden okuyabilir.
neyse.
iyi geceler.
konu kapanmazsa ya da polemikten ban yemezsek devam ederiz.

Adil olmayan adalet beklemesin ne alaka yahu? Bizler vatandaşız, adil olmayabiliriz ama yönetimden adalet bekleriz. Çünkü onlar yönetim yani üst makam. Kişilerin yanlışları, adil olmayan tutumları, yönetimden adalet beklemelerine ve bunu sağlamaya yönelik adımlar atmalarına engel değildir.

Heh geldi biz hedef alsaydik bu kizin yaninda olurduk.Gerci gene anlamayacaklar neyse anlamasi gerekenler anlar saygilar sevgiler hurmetler :)

grillciğim konunun başına yazdıkların, protesto konusuna yazdıkların anya; konunun sonunda yazdıkların ise konya. Hatta bir yerde peaceful'a hasta dediler demişsin (şimdi aramaya üşendim) ama sen de demişsin, şaka mısın yoksa çift kişilikli misin?

Sanki burasi mahkeme :) her vatandasin adil yargilanma hakki vardira dondu. Ben her seyi yaparim keyfim bilir, insanlar bana adil davransin. Ne guzel utopik bir dusunce bu. Keske hep boyle olsa.

Sanki burasi mahkeme :) her vatandasin adil yargilanma hakki vardira dondu. Ben her seyi yaparim keyfim bilir, insanlar bana adil davransin. Ne guzel utopik bir dusunce bu. Keske hep boyle olsa.

Mahkeme değil ama insanlara hizmet veren ve bundan para kazanan bir site. Herhangi bir şirketten nasıl ciddiyet bekleniyorsa buradan da beklenebilir, insanların burası ile ilgili de şikayetleri olabilir ve bunu da dile getirebilirler. Hangi firmalardan adalet beklemek için bizim de adil olmamız gerekiyor?

Ben bana yapilmasini istemedigim bir seyi baskasina yapmissam, hak talep etmem acikcasi. Zamaninda ayip ettigim insanlar oldu bu yuzden bana bunu yazma, hakaret eder gibi konusma diyemiyorum. Herkesin kisilgi farkli.

Sirketlerle arada hukuki iliski kurulur. Burada kimseye bir vaatte bulunulmuyor. Elinizde yaptirim gucunuz var mi? Yok. O sirketlerle de siz ediminizi yerine getirmezseniz karsiligini bekleyemiyorsuniz mesela.

Ben bana yapilmasini istemedigim bir seyi baskasina yapmissam, hak talep etmem acikcasi. Zamaninda ayip ettigim insanlar oldu bu yuzden bana bunu yazma, hakaret eder gibi konusma diyemiyorum. Herkesin kisilgi farkli.

Hadi diyelim ki tüm dedikleriniz doğru olsun, site yönetimini adil olmaya davet etmek için adil olmak gereksin. Bu konuya destek veren onlarca yazar var, hangilerini baz alacağız adalete davet için? Geçmişinde adil davranmayanlar yazmasın ok, ama bunun konunun içeriği ile ne alakası var?

Sirketlerle arada hukuki iliski kurulur. Burada kimseye bir vaatte bulunulmuyor. Elinizde yaptirim gucunuz var mi? Yok. O sirketlerle de siz ediminizi yerine getirmezseniz karsiligini bekleyemiyorsuniz mesela.

Ben ciddi şirketlerden bahsediyorum, müşteri memnuniyetini önemseyen. Bu site de şikayetlerimizi dile getirebileceğimiz forumun bu kısmını kurmuş, site yönetiminin belirli bir konuda adil davranmadığı ile ilgili şikayet dile getirilmiş. E siz de adil değilsiniz ne alaka? Üyelerin ban, üyelik iptali vb yetkileri mi var? Adil değillerse değiller, yönetim her ne olursa olsun adil olmalı, çünkü dediğim gibi yönetici pozisyonundalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…