Askolsun teessuf ederim@Mune konuyu kapatabiliyormuyuz konunun amacından yeteri kadar saptığını düşünüyorum..
Askolsun teessuf ederim
Tartismanizi balla böluyorum ama tartışmanın her iki tarafina da diyecek sözlerim var.ben ne popüler bir uyeyim ne de kimse ile ozelden görüşen biriyim.sadece iyi bir gozlemciyim.
Adam olacak kızı ilk witchunt un konusunda gördüm ve o konuda ve sonrasında olanlarda sonuna kadar haklıydı bence.burada ondan destek isteyen üyeler onu o konuda yalniz bırakmıştı hatta witchuntun profilinden yapılan hakaretlere destek verenler vardı.eğer objektiflikten yanaysak haksızlığa dur diyeceksek bu herkese karşı eşit olmalı.
Ancak adminin dediği gibi bu 10 üyenin atılması konulara yaptıkları ağır yorumlar yüzünden olduysa o zaman da bunlardan önce adam olacak kız ve bu konuya da yorum yapan grill daha ağır yorumlarıyla görüyorum mesela.hatta çok üye tarafindan konularda uyarilip hedef gösterdiklerine bile sahidim.orası da bir gerçek.
Yani diyeceğim şu hic bir uye yaptığı yorumlar nedeniyle atılmamalı.
Birde okuduğum kadarıyla kimi o konudaki yorumlarindan kimi özel mesajlarindan gitmiş fakat office ve eski nickiyle sephoraa niye atıldı kimse bilmiyor ve en çok üzüldüğüm isimler de onlar oldu.
Selam herkese12 ziyaretçi mi hem de bu konuda BBG:)
ben de baştan gayet tarafsızdım ama nedense bazıları yalaka ve yollanmış muamelesi yaptı detaylarda farklı düşündüğümüz için.Peki bu konuya niye geldiniz? Gerçekten kışkırtma var yazılarınızda. Biz kararı adil bulmadık burda yazıyoruz siz bulmuşsunuz kendi işinize dönün o halde. İlle kib yapacaksınız konu kapanacak öyle mi hitama erecek?
eksik okumuşsunuz maalesef.Tartismanizi balla böluyorum ama tartışmanın her iki tarafina da diyecek sözlerim var.ben ne popüler bir uyeyim ne de kimse ile ozelden görüşen biriyim.sadece iyi bir gozlemciyim.
Adam olacak kızı ilk witchunt un konusunda gördüm ve o konuda ve sonrasında olanlarda sonuna kadar haklıydı bence.burada ondan destek isteyen üyeler onu o konuda yalniz bırakmıştı hatta witchuntun profilinden yapılan hakaretlere destek verenler vardı.eğer objektiflikten yanaysak haksızlığa dur diyeceksek bu herkese karşı eşit olmalı.
Ancak adminin dediği gibi bu 10 üyenin atılması konulara yaptıkları ağır yorumlar yüzünden olduysa o zaman da bunlardan önce adam olacak kız ve bu konuya da yorum yapan grill daha ağır yorumlarıyla görüyorum mesela.hatta çok üye tarafindan konularda uyarilip hedef gösterdiklerine bile sahidim.orası da bir gerçek.
Yani diyeceğim şu hic bir uye yaptığı yorumlar nedeniyle atılmamalı.
Birde okuduğum kadarıyla kimi o konudaki yorumlarindan kimi özel mesajlarindan gitmiş fakat office ve eski nickiyle sephoraa niye atıldı kimse bilmiyor ve en çok üzüldüğüm isimler de onlar oldu.
Yalniz o kelimeler sonda gecti baska cevap litfen :) neden bu konudasiniz biz adaletsizlige inandik yaziyoruz siz diyor.ben de baştan gayet tarafsızdım ama nedense bazıları yalaka ve yollanmış muamelesi yaptı detaylarda farklı düşündüğümüz için.
şimdi saldırgan olan onlar. naif saldırganlık olunca sorun yok da sert olunca mı sorun?
gözardı ediniz.
ben de pek çok cevap verdim. isteyen yeniden okuyabilir.Yalniz o kelimeler sonda gecti baska cevap litfen :) neden bu konudasiniz biz adaletsizlige inandik yaziyoruz siz diyor.
Heh geldi biz hedef alsaydik bu kizin yaninda olurduk.Gerci gene anlamayacaklar neyse anlamasi gerekenler anlar saygilar sevgiler hurmetler :)Adil olmayan adalet beklemesin ne alaka yahu? Bizler vatandaşız, adil olmayabiliriz ama yönetimden adalet bekleriz. Çünkü onlar yönetim yani üst makam. Kişilerin yanlışları, adil olmayan tutumları, yönetimden adalet beklemelerine ve bunu sağlamaya yönelik adımlar atmalarına engel değildir.
ben üyenin fake olmasından ziyade yani peaceful16 için diyorum, farklı kelimelerle sürekli aynı konuyu açıyor.
biz aynı şeyleri yazıyoruz ve o aynı cevapları veriyor.
yani çıldırtıyor.
birkaç kişi akıllanıp engelliyoruz ama takip edilen birinin attığı mesajı görünce bir bakalım diyoruz.
hala değişen bir şey yok.
şimdi onun burada sürekli aynı şeyi yazması takıntılı bir hasta olduğunu göstermez mi?
ona benzeyen bir de ecebanu nur mu biri vardı? fotoğraflarda benzerliğe takık rahatsız biriydi. o da hep aynı konuları açıyordu ama o hep banlandı.
telefonla ulaşacak kadar cesareti olmadığı için mi?
Sanki burasi mahkeme :) her vatandasin adil yargilanma hakki vardira dondu. Ben her seyi yaparim keyfim bilir, insanlar bana adil davransin. Ne guzel utopik bir dusunce bu. Keske hep boyle olsa.Adil olmayan adalet beklemesin ne alaka yahu? Bizler vatandaşız, adil olmayabiliriz ama yönetimden adalet bekleriz. Çünkü onlar yönetim yani üst makam. Kişilerin yanlışları, adil olmayan tutumları, yönetimden adalet beklemelerine ve bunu sağlamaya yönelik adımlar atmalarına engel değildir.
Sanki burasi mahkeme :) her vatandasin adil yargilanma hakki vardira dondu. Ben her seyi yaparim keyfim bilir, insanlar bana adil davransin. Ne guzel utopik bir dusunce bu. Keske hep boyle olsa.
Sirketlerle arada hukuki iliski kurulur. Burada kimseye bir vaatte bulunulmuyor. Elinizde yaptirim gucunuz var mi? Yok. O sirketlerle de siz ediminizi yerine getirmezseniz karsiligini bekleyemiyorsuniz mesela.Mahkeme değil ama insanlara hizmet veren ve bundan para kazanan bir site. Herhangi bir şirketten nasıl ciddiyet bekleniyorsa buradan da beklenebilir, insanların burası ile ilgili de şikayetleri olabilir ve bunu da dile getirebilirler. Hangi firmalardan adalet beklemek için bizim de adil olmamız gerekiyor?
Ben bana yapilmasini istemedigim bir seyi baskasina yapmissam, hak talep etmem acikcasi. Zamaninda ayip ettigim insanlar oldu bu yuzden bana bunu yazma, hakaret eder gibi konusma diyemiyorum. Herkesin kisilgi farkli.
Sirketlerle arada hukuki iliski kurulur. Burada kimseye bir vaatte bulunulmuyor. Elinizde yaptirim gucunuz var mi? Yok. O sirketlerle de siz ediminizi yerine getirmezseniz karsiligini bekleyemiyorsuniz mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?