Bu konu Üİ yapılan üyelerin gitme sebeplerini öğrenmek adına yönetimden bilgi istemek adına acılan bir konu. Ama birileri gelip giden üyelerin arkasından kendi içinde biriktirdiklerini öögggk yapmış. Valla bravo ya. Yok gidenler sivri diliymiş, konularda laf sokmuş. Kendileri de cooh mütevazi canım burada 15 mesajla giden üye nasıl gömülürü örneklerle gösterdi. Bir de ben sözumu sakınırım, dikkat ederim bla bla. Demek ki mütevazi ve sözünü sakınan biri olmasa gidenlerin ne anası ne babası kalacaktı. Oyle bi yaptiniz ki gidenler forumun en ahlaksiz, en kibirli kadınlarıydı ama siz sevgi pötürcügü minnos ki kadınları.
Belli ki gidenlerden birkaçı çok dokundurmusta neden ne hakla tüm gidenleri zan altında birakirsiniz ki? Ayıp denen birşey var. Çok dertlendiysen üyeler gitmeden o kişilere derdini anlatacaktın.
Arkalarından herkesi zan altında bırakarak böyle ağır suçlamalar olmaz. O insanlar konuda millete laf sokmuş ama sen arkalarından kendilerini savunamazken laf sokuyosun ve kınadıgin şeyi yaparak kendinle celisiyorsun ki yapma günah. Dedikoducu musun sen?
Konu giden üyeler hakkında bilgi edinmekse gelip burada kendi defterlerini açıp milletten hesap soranlar konu dışı mesaj atmaktadır. Kendi namınıza seffaflık arıyorsanız gidin kendi şeffaf konunuzu acın bi zahmet.
Ben de bu giden kimseyle özel diyaloğa girmedim asla ama yine de haksızlık oldugunu düşünüyorum. Mümkünse olayı kisisellestirip ama sen de beni savunmadin, o da benim konumda bunu dedi laf soktu, o ak pak değil çünkü ben ak pak olduğunu düşünmüyorum, ben de ban aldım coh da ban alırım ama ağlamam minvalinde kisisellestirip sonra da biz haklıyı haksızı savunuruz gibi ironi yapmayın. Bireysel çıkarınızı gözetip, icinize attiklarinizi kusup ama ben çatır çatır doğruyu konuşurum demek komik oluyor. Konu siz gelene kadar gayet genel ve içeriğe uygundu. Resmen bireysel çıkarlarınızla amacından çıkardınız.