şeffaflık

Mesela beni nasil bilirsin.
Yada bu konu disi dalga gecme mesajini neye borcluyuz konunun kendisine yorum yapsaniz.

Bozaci sahidi siraci pardon bu hakaretler nerden geliyor curretinize hayran kaldim.
Sonra bir de polemik var diye yöneticileri etiketlemiş. Anlamıyorum bu konu bdv ye açılsa herkes gelsin yorum yapsın da burda amaç belli. Şeffaf bulmayanlar şeffaflık istiyor senin konuda işin ne sana göre herşey akça pakçaysa?

Evet bu bir şirket, gülmeniz bitince sizi web siteleri ne zaman vergi öder konusunu araştırmaya davet ediyorum. Buradaki yönetici 7/24 sadece kadınlarla çene çalmak için bu siteyi kurmadı. Bu ne peki? Darbe mi?

Ayol neyden rahatsızmışım ben fazla hararet yapmışsın gece gece. Forumda göz ardı ettiğim kimse yok üzgünüm yani kimseye bu kadar hırs yapmadığım için :) hiçbir yorumdan rahatsızlık duyduğum yok amma tantana yaptınız ha. Hiç mi başka işiniz gücünüz yok arkadaş koca koca insanların konuştuğu şeylere bak.

Seviyenin bozuldugu nokta belli uyarilara ragmen istedigim yere yazarim tavirlarini surdurduler.Yonetim okuyor ama bunlar kraldan cok kralci hakaret degisik konulari dile getirme konu amacini saptirdilar.

Sen de bizdensin ama bak yazıyorsun.

@Kazen @Mune konuda polemik, hakaret var.

bu konuda iyi kötü yazan yorum yapan herkesin derdi aynı şeydi..bir sizi çözemedim..sürekli konuyu üslubunuzla aşağı çekmeye çalışıyorsunuz.. öyle şeyler yazıyorsunuz ki ortadan ortadan .. beni alıntılayıp başkalarına cevap vermek gibi..
zaten konu kapatılsın diye ayrıca mesaj da attım müsterih olun..

Arkadaşlar üşenmedim, buldum. grill arkadaşımız demiş ki "Bildiğiniz üye olursa yorma kendini deyin. Parola bu olsun" Hadi canım yorma kendini

O kadar tutarsız ki yazıların birebir karşılaştırma da yapardım ama gece 12.30 oldu, herkes anlamıştır zaten kumaşını

Neyse arkadaşlar benim arazi olma vaktim gelmiş iyi kokular almıyorum konudan. Olayın peace konusu olmadığını tahmin ettiğimden iç yüzünü de bilmediğimden uzak kalmayı tercih etmiştim ama madem yazmış bulundum iki kelam edeyim. Giden arkadaşlar için üzgünüm umarım geri gelirler öyle olacağını da düşünüyorum zaten, selam edelim buradan okuyorlardır muhtemelen

Adalet madalet diye bizi koparıyonuz ha siz de aşkolsun

Evet gülmem de bitti gideyim ben yarın iş var

Oooo birilerinin yaninda olma cabasi onlar gitti baskalarini bulmus.Bu yaptigin cok ayip demeto :)

"Ayol" la başlayan cümleniz hakkınızdaki ilk izlenimimi doğruladı, eklemek istediğim bir diğer husus "hiç mi başka işiniz gücünüz yok koca koca insanların konuştuğu şeylere bak" Sizi bu cümledeki paradoksu fark etmeye davet ediyorum (ipucu: sizin şu an konuştuğunuz şey ne?) hala paradoksun ne olduğunu bulamadıysanız bol bol balık yumurta süt ve süt ürünleri.

Mesela beni nasil bilirsin.
Yada bu konu disi dalga gecme mesajini neye borcluyuz konunun kendisine yorum yapsaniz.
Pabucumunnicki seni çook eskiden tepehome mobilya fikir alışverişinden hatırlarım, sonra mizah yeteneğin naçizane hoşuma gider yorumlarına gülerim. Dalga falan geçtiğim yok okuyoruz son yorumları nerelerden nerelere gitmiş konu gülmeyip napalım.

Eminim ki ben de şu mesajlardan sonra içini kusan yarası olan sevinçten teneke çalan kötü kalpli ilan edeceksiniz ama sorun değil insanların zanlarıyla pek ilgilenmem. Giden arkadaşların hiçbiriyle de bir husumetim yoktu zaten daha doğrusu forumda kimseye yok.

Fakat konuda ciddi bir gruplaşma ve algı çarpıtma olduğunu söyleyebilirim.

Protesto konusunda belirlediğin parola neydi grill? Ben hatırlayamadım, sen o parolayı söyle de sen ve arkadaşların bu konuya yazmayın
Buradaki arkadaşlar tartışıyorlar haklı olarak hepsi kendince haklı, ben de okuyorum ama peace denen arkadaşın konusundan beri takip ediyorum da 10 tane üyelikle sitede dolanıp sonra da adalet istemeniz sizce de gülünç değil mi? Yani aslında o protesto konusu sizin yüzünüzden de açıldı bence. Çünkü orda da geçiyor sanırım ifşa edin 10 tane üyeliği var kimdir diye.
O yüzden buradaki sözlerinize de güldüm bu sebeple :)

Tesekkur ederim yorumlarima guldugun icin.Beni hatirla diye sordum nasil bilirsin diye.

Sencede konunun ortasina girip adalet falan bizi yemegin arkadaslar demen dalga gecmek degilmi.Konu ne kadar seviyeli ilerlerken konu gidisatini bozanlara iki cift laf etmek varken.

demetooo ay allahım bi de böyle üst perdeden tespitler tavsiye vermeler olmazsa olmaz zaten neyse sayın üstün kişilikli matmazel hadi sana hararetli tartışmalar

Protesto konusunun onunla alakasi yok peace inde cok uyeligi var onunda ifsasi istendi.
Peace e karsi kin nefret beslenseydi bez bebege destek olurduk ki mesela benim ters mesajlarim var konusunda.

Yönetimin sırf yönetici oldukları ve düzen sağlama işlevini üstlendikleri için adil olmaları gerektiğini sadece Hz. Rabia mı savunabiliyor? 10 üyelikle ilgili gerekli açıklamayı ben de yönetim de yaptı, 5 seneye yayılmış iki üç ay kullanılmış üyeliklerdi ve ifşa edildi, 10 üyelikle dolaşmıyorum yani ama dolaşıyorsam da siz de bu konuyu dile getirilmelisiniz, ben bundan rahatsızlık duymam, dile getirenlerden de duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…