şeffaflık

Bu ayar vermeler yüzünden birilerinin başı yanmış giderek buna daha fazla inanıyorum, yazma git sabrımı taşırma yollanmis gibisiniz...sitede tehdit olduğuna daha fazla ikna oluyorum
dolaylı hakaret de var.
 
Neyse ben bekliyorum,ne zaman kime demisim siz buraya yollandiniz diye,bir ara gosterirsiniz o mesajimi.

birlik olduğunuz için, ikinizi birden andım.
ayırmaya kıyamadım.
 
bu arada kim bizi yollamış olabilir, neden, bunların da açıklamasını bekledik ama konu sataşmaya ve hakarete evriliyor giderek.

müddei, iddiasını ispata mecburdur.
 
Tamam biz de süresiz uzaklaştırmanın fazla olduğunu savunuyoruz. Ama senin ekstra neleri savunduğunu pek anlayamıyorum. A'dan girip z'den çıkıyorsun. Mesele haksızlığa bi dur demek. Beni kesin savunurdu dediğin kişilerin ardından ama şöyle hatalı böyle yanlış diyebiliyorsun. Biz de diyoruz ki hatalarına uyarı ban yeterdi. Konuyu karıştırmak saptırmak yerine bu ortak noktada birleşseydik keşke. Belki işe yarardı da siteye geri gelirler o zaman yüzlerine söylerdin yanlışlarını.
 

aynı şeyi diyoruz aslında hepimiz sadece hepimizin kendine özgü üslubu var..

çözümün sert olduğu konusunda hepimiz aynı noktadayız ..
 
Ben de sizi adam olacak kiz ile beraber mi anmaliyim o zaman? Ben her birinizi ayri birer kisi olarak goruyorum ama. Sorun olmaz umarim.
öyle mi?
yazdıklarınızı hiç öyle yorumlamadık.
 
aynı şeyi diyoruz aslında hepimiz sadece hepimizin kendine özgü üslubu var..

çözümün sert olduğu konusunda hepimiz aynı noktadayız ..
hem fikiriz ama aynı zamanda karşı taraf avukat, biz yalaka oluyoruz ne hikmetse.
 

Orda yanlışın var beni kesin savunurdu dediğim office elvan ve caninfistigi onlara değil başka konularda taraflı davrandığı için bibiye dedim bişeyler
 
öyle mi?
yazdıklarınızı hiç öyle yorumlamadık.
Valla iki uyeyi birlestirip sizi ayirmak istemedim tarzinda bir cumle sarfetmedim. Ki niye edeyim? Farkliyiz sizinle. Bu siteden grill de kovulmamali,darkmore da kovulmamali dusuncesindeyim. Saatlerdir de bunu yaziyorum. Birileri birilerini kovuyor ve oh olsun iyi olmus beter olsunlar demiyorum. Tek gunahim bu.
 
Orda yanlışın var beni kesin savunurdu dediğim office elvan ve caninfistigi onlara değil başka konularda taraflı davrandığı için bibiye dedim bişeyler
Ben de diyorum bu konuda şahsi kin gütme. Hepsinin hakkı teslim edilsin gelsinler yine bibiye diyeceğin şeyleri demeye devam et.
 
hem fikiriz ama aynı zamanda karşı taraf avukat, biz yalaka oluyoruz ne hikmetse.

ama bu mesajınızın muhattabı ben değilim..
hiçbir mesajımda bdv de dahil kimseye hakaret etmişliğim yok..

iş üyeleri savunmaya geldi halbuki bu konuyu açış amacım ilk sayfalarda belirttiğim gibi verilen cezanın ağır oluşuydu..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…