dolaylı hakaret de var.Bu ayar vermeler yüzünden birilerinin başı yanmış giderek buna daha fazla inanıyorum, yazma git sabrımı taşırma yollanmis gibisiniz...sitede tehdit olduğuna daha fazla ikna oluyorum
Yemek topiginden tehdit etsen birini totosuyla guler yahukör dövüşüne döndü.. yemek topiği üzerinden tehditler falan.. bende görmemişim onu ..7/24 mesai yapmak lazım demek ki..
Neyse ben bekliyorum,ne zaman kime demisim siz buraya yollandiniz diye,bir ara gosterirsiniz o mesajimi.
Evetdolaylı hakaret de var.
Evetsaymadiginiz baska buyuk gunah kaldi mi?
Ben de sizi adam olacak kiz ile beraber mi anmaliyim o zaman? Ben her birinizi ayri birer kisi olarak goruyorum ama. Sorun olmaz umarim.birlik olduğunuz için, ikinizi birden andım.
ayırmaya kıyamadım.
atak sizden.Evetsaymadiginiz baska buyuk gunah kaldi mi?
Tamam biz de süresiz uzaklaştırmanın fazla olduğunu savunuyoruz. Ama senin ekstra neleri savunduğunu pek anlayamıyorum. A'dan girip z'den çıkıyorsun. Mesele haksızlığa bi dur demek. Beni kesin savunurdu dediğin kişilerin ardından ama şöyle hatalı böyle yanlış diyebiliyorsun. Biz de diyoruz ki hatalarına uyarı ban yeterdi. Konuyu karıştırmak saptırmak yerine bu ortak noktada birleşseydik keşke. Belki işe yarardı da siteye geri gelirler o zaman yüzlerine söylerdin yanlışlarını.Geçmek istemedim, neye üzülecek o üyeler, daha önce de yazdım haklı olduğunu %100 bildiğim bir durumda caninfistigi için ban bile yedim ben, gene olsa gene de yerim ama burda %100 haklılık payı göremiyorum, hemfikir olduğum nokta süresiz uzaklaştırmanın fazla olduğu, siz gene ses olun sessiz kalın denmiyo ki, karşılıklı yazışıyoruz
Kim kime ayar vermis :)Bu ayar vermeler yüzünden birilerinin başı yanmış giderek buna daha fazla inanıyorum, yazma git sabrımı taşırma yollanmis gibisiniz...sitede tehdit olduğuna daha fazla ikna oluyorum
Geçmek istemedim, neye üzülecek o üyeler, daha önce de yazdım haklı olduğunu %100 bildiğim bir durumda caninfistigi için ban bile yedim ben, gene olsa gene de yerim ama burda %100 haklılık payı göremiyorum, hemfikir olduğum nokta süresiz uzaklaştırmanın fazla olduğu, siz gene ses olun sessiz kalın denmiyo ki, karşılıklı yazışıyoruz
Yok artik :) gercekten sacma olur.
öyle mi?Ben de sizi adam olacak kiz ile beraber mi anmaliyim o zaman? Ben her birinizi ayri birer kisi olarak goruyorum ama. Sorun olmaz umarim.
hem fikiriz ama aynı zamanda karşı taraf avukat, biz yalaka oluyoruz ne hikmetse.aynı şeyi diyoruz aslında hepimiz sadece hepimizin kendine özgü üslubu var..
çözümün sert olduğu konusunda hepimiz aynı noktadayız ..
Tamam biz de süresiz uzaklaştırmanın fazla olduğunu savunuyoruz. Ama senin ekstra neleri savunduğunu pek anlayamıyorum. A'dan girip z'den çıkıyorsun. Mesele haksızlığa bi dur demek. Beni kesin savunurdu dediğin kişilerin ardından ama şöyle hatalı böyle yanlış diyebiliyorsun. Biz de diyoruz ki hatalarına uyarı ban yeterdi. Konuyu karıştırmak saptırmak yerine bu ortak noktada birleşseydik keşke. Belki işe yarardı da siteye geri gelirler o zaman yüzlerine söylerdin yanlışlarını.
Demagoji nedir? Niye yapılır?Bu ayar vermeler yüzünden birilerinin başı yanmış giderek buna daha fazla inanıyorum, yazma git sabrımı taşırma yollanmis gibisiniz...sitede tehdit olduğuna daha fazla ikna oluyorum
Valla iki uyeyi birlestirip sizi ayirmak istemedim tarzinda bir cumle sarfetmedim. Ki niye edeyim? Farkliyiz sizinle. Bu siteden grill de kovulmamali,darkmore da kovulmamali dusuncesindeyim. Saatlerdir de bunu yaziyorum. Birileri birilerini kovuyor ve oh olsun iyi olmus beter olsunlar demiyorum. Tek gunahim bu.öyle mi?
yazdıklarınızı hiç öyle yorumlamadık.
Ben de diyorum bu konuda şahsi kin gütme. Hepsinin hakkı teslim edilsin gelsinler yine bibiye diyeceğin şeyleri demeye devam et.Orda yanlışın var beni kesin savunurdu dediğim office elvan ve caninfistigi onlara değil başka konularda taraflı davrandığı için bibiye dedim bişeyler
Ben de sizi adam olacak kiz ile beraber mi anmaliyim o zaman? Ben her birinizi ayri birer kisi olarak goruyorum ama. Sorun olmaz umarim.
Kim kime ayar vermis :)
Tehdit iddasini ortaya atana sor onu soramiyorsun ama.
hem fikiriz ama aynı zamanda karşı taraf avukat, biz yalaka oluyoruz ne hikmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?