• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeffaflık

Ben de diyorum bu konuda şahsi kin gütme. Hepsinin hakkı teslim edilsin gelsinler yine bibiye diyeceğin şeyleri demeye devam et.

Kin güttüğümü nerden çıkardın yahu, karşıt görüşlü olmak nefret anlamı mı taşıyo, geldiler de ben gelmesinler mi dedim

Az evvel biz gidelim sadece ikimiz olalım dediniz ya ona istinaden ayırmadı zahir

Sordum cevap bekliyorum
Ben kimsenin banlanmasini istemiyorum daha fazla. Surekli olarak sizinle polemige girmesin ki banlanmasin oyle degil mi? Ayirmak falan ;) fazla abartili yasiyor olabilir arkadas duygularini

ama bu mesajınızın muhattabı ben değilim..
hiçbir mesajımda bdv de dahil kimseye hakaret etmişliğim yok..

iş üyeleri savunmaya geldi halbuki bu konuyu açış amacım ilk sayfalarda belirttiğim gibi verilen cezanın ağır oluşuydu..
size yazarken diğerlerine de cevap vermiş oldum sadece.

Ben kimsenin banlanmasini istemiyorum daha fazla. Surekli olarak sizinle polemige girmesin ki banlanmasin oyle degil mi? Ayirmak falan :KK66: fazla abartili yasiyor olabilir arkadas duygularini
ben mi banlanayım?
üzüldüm şimdi.
aşırı duygusallıktan işte.

:) pabuc orada sizinle konusmuyordu ki, adam olacak kiz ile konusuyordu.
yani iş tek tek kim kime ne demiş, ben araya girmeyeyim e mi döndü?

bence hep beraber polemikten ban yiyeceğiz.
bari kibleyelim.

Gelmesinler dememiş olman nomu ve grill ile dayanışma halinde 'gönderildiler ama hakettiler' mesajı vermediğin anlamına gelmiyor.

O tamamen senin yorumun baştan beri anlatmaya çalıştığım şey bu, ben kimseyi seviyorum diye savunmam sevmiyorum diye de yermem, müstakil bir insanım kimseyle dayanıştığım da yok aynı fikirdeyiz demek ki

yahu önce siz birleşip hadi gidelim dediniz.
ben de onun üzerinden devam ettim.
Peki bu konuya niye geldiniz? Gerçekten kışkırtma var yazılarınızda. Biz kararı adil bulmadık burda yazıyoruz siz bulmuşsunuz kendi işinize dönün o halde. İlle kib yapacaksınız konu kapanacak öyle mi hitama erecek?

Valla iyi ki de gel gidelim banlanma demisim sana :KK66: artik bunu da 48492848482958842 yil unutmazlar
Tehditmi ettin sen simdi :)
Herkesin fikri ayri olabilir Fil Bo Riva Fil Bo Riva ninde dedigi gibi nedir bu fikir degistirme cabasi bizim fikrimiz bu yazip ciziyoruz bu konudaki tek amaclari banlatmak yada kendi agzimizla gidiyoruz dememizi beklemek.

Back
X