sana göre ben uzatıyorum, bana göre sen uzatıyorsun.Uzar uzamaz kimseyi ilgilendirmez.yazmak isteyen yazar yazmak istemeyen yazmaz uzatmaz.
güzel soru.E yazılanı da beğenmiyorsun ona değinme buna girme onunla ne alaka, sabrımı taşırma, sizi kim yolladı...
konudan haberiniz yok sanki yollanmissiniz ezbere konusuyorsunuz.
Şismaniyeyi hiç tanımam nomu ile de ilişkimiz didişmeye dayanır daha çok, bizi kim yollamış olabilir buraya yönetim mi,kim?
onu pabuç ve dark söyleyecek, onlar biliyor.
ben de bilmiyorum beni kim yolladı.
E yazılanı da beğenmiyorsun ona değinme buna girme onunla ne alaka, sabrımı taşırma, sizi kim yolladı...
güzel soru.
Uzamasindan rahatsiz olan sensin.tantanisi soyledigi benimde soylemem icin can attigin o kelimeleri kullanmiyorum bekleme.sana göre ben uzatıyorum, bana göre sen uzatıyorsun.
Yollanmissiniz degil sanki yollanmissiniz iyi okuyun anlamlari farkli.
sanki olunca daha masum mu oluyor yani?Yollanmissiniz degil sanki yollanmissiniz iyi okuyun anlamlari farkli.
tantanis kim, ne söylemiş, bilmiyorum. o yüzden fikrim yok.Uzamasindan rahatsiz olan sensin.tantanisi soyledigi benimde soylemem icin can attigin o kelimeleri kullanmiyorum bekleme.
Ben nerede demisim sizi buraya birilerinin yolladigini? Lutfen gosterin ilgili mesajimi da herkes gorsun.Gercekten ezbere konusuyorsunuz. Herkes herkesle her zaman ayni fikirde olamaz ki. Kovulan arkadaslarla da pek cok defa fikir ayriligi yasamisimdir ki bu gayet normal.onu pabuç ve dark söyleyecek, onlar biliyor.
ben de bilmiyorum beni kim yolladı.
Fikrin yok konuyu bilmiyorsun aciklamalari bilmiyorsun ama laf cok masallah.sanki olunca daha masum mu oluyor yani?
tantanis kim, ne söylemiş, bilmiyorum. o yüzden fikrim yok.
Orantisiz guc kullanma kinarim.Ben nerede demisim sizi buraya birilerinin yolladigini? Lutfen gosterin ilgili mesajimi da herkes gorsun.Gercekten ezbere konusuyorsunuz. Herkes herkesle her zaman ayni fikirde olamaz ki. Kovulan arkadaslarla da pek cok defa fikir ayriligi yasamisimdir ki bu gayet normal.
Fikrin yok konuyu bilmiyorsun aciklamalari bilmiyorsun ama laf cok masallah.
Uc konu saydim sabah sana okusaydin anlardin.Şu konuya yorum yapmak için kaç üyenin konu yorum ve profil mesajını bilmeliyiz, darkmore un da dediği gibi her konuya bakamayız değil mi
Valla benim bildiklerimden fazlasini bilmek gerekiyormus sanirim onu anladim. Cogu seye ben de hakim degilim. Ayni fikirde olmasak da suradaki varligimiz bence onemli. Herkes ayni gorusten olacaksa o zaman siteye uye olurken anket yapsin patron,begenmedigini almasin. Sonradan kovmaktan daha iyiŞu konuya yorum yapmak için kaç üyenin konu yorum ve profil mesajını bilmeliyiz, darkmore un da dediği gibi her konuya bakamayız değil mi
Pardon kib yazmışsın
Kazene yazmayı denedin mi ben yazmadım ama cevap veriyo diyo bak grill
AdAm_OLaCaK_KIZ tamam etiketledi seni birisi. Bilgim yok deyip geçseydin keşke. O kesin beni savunurdu dediğin üyelerin burayı okuyup üzüldüğünü düşünemiyor musun? Bırak biz haksızlığa uğradıklarını düşünenler savunmaya, onların sesi olmaya devam ederiz.
biz de aynı şeyleri diyoruz işte.Ben nerede demisim sizi buraya birilerinin yolladigini? Lutfen gosterin ilgili mesajimi da herkes gorsun.Gercekten ezbere konusuyorsunuz. Herkes herkesle her zaman ayni fikirde olamaz ki. Kovulan arkadaslarla da pek cok defa fikir ayriligi yasamisimdir ki bu gayet normal.
ooo sataşma var. en sevdiğim.Fikrin yok konuyu bilmiyorsun aciklamalari bilmiyorsun ama laf cok masallah.
anlam farki oluyor ilkokul 1 dersi bunlar.
Valla benim bildiklerimden fazlasini bilmek gerekiyormus sanirim onu anladim. Cogu seye ben de hakim degilim. Ayni fikirde olmasak da suradaki varligimiz bence onemli. Herkes ayni gorusten olacaksa o zaman siteye uye olurken anket yapsin patron,begenmedigini almasin. Sonradan kovmaktan daha iyi
Neyse ben bekliyorum,ne zaman kime demisim siz buraya yollandiniz diye,bir ara gosterirsiniz o mesajimi.biz de aynı şeyleri diyoruz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?