şeffaflık

konudan haberiniz yok sanki yollanmissiniz ezbere konusuyorsunuz.

Şismaniyeyi hiç tanımam nomu ile de ilişkimiz didişmeye dayanır daha çok, bizi kim yollamış olabilir buraya yönetim mi,kim?

onu pabuç ve dark söyleyecek, onlar biliyor.
ben de bilmiyorum beni kim yolladı.

E yazılanı da beğenmiyorsun ona değinme buna girme onunla ne alaka, sabrımı taşırma, sizi kim yolladı...

Yollanmissiniz degil sanki yollanmissiniz iyi okuyun anlamlari farkli.

onu pabuç ve dark söyleyecek, onlar biliyor.
ben de bilmiyorum beni kim yolladı.
Ben nerede demisim sizi buraya birilerinin yolladigini? Lutfen gosterin ilgili mesajimi da herkes gorsun.Gercekten ezbere konusuyorsunuz. Herkes herkesle her zaman ayni fikirde olamaz ki. Kovulan arkadaslarla da pek cok defa fikir ayriligi yasamisimdir ki bu gayet normal.

Orantisiz guc kullanma kinarim.

Şu konuya yorum yapmak için kaç üyenin konu yorum ve profil mesajını bilmeliyiz, darkmore un da dediği gibi her konuya bakamayız değil mi
Valla benim bildiklerimden fazlasini bilmek gerekiyormus sanirim onu anladim. Cogu seye ben de hakim degilim. Ayni fikirde olmasak da suradaki varligimiz bence onemli. Herkes ayni gorusten olacaksa o zaman siteye uye olurken anket yapsin patron,begenmedigini almasin. Sonradan kovmaktan daha iyi

Pardon kib yazmışsın

Kazene yazmayı denedin mi ben yazmadım ama cevap veriyo diyo bak grill

vermiyor..
ben önce muneye attım özel mesaj ben bilmiyorum kazen bilir dedi..
kazene attım sonra yanlışlık mı var, yanlış bilgi aktarımı mı var acaba diye, sep konusunda zira bu olaylar, o konular olduğunda banlıydı ama siteden atılmış.. cevap vermedi..
cidden merak ettiğim ve anlamdıramadığım için sordum..bir sepi bir namevarın öğle tatili mesajının altında yatan derin anlamı almadı kafam..

Geçmek istemedim, neye üzülecek o üyeler, daha önce de yazdım haklı olduğunu %100 bildiğim bir durumda caninfistigi için ban bile yedim ben, gene olsa gene de yerim ama burda %100 haklılık payı göremiyorum, hemfikir olduğum nokta süresiz uzaklaştırmanın fazla olduğu, siz gene ses olun sessiz kalın denmiyo ki, karşılıklı yazışıyoruz

biz de aynı şeyleri diyoruz işte.

Bu ayar vermeler yüzünden birilerinin başı yanmış giderek buna daha fazla inanıyorum, yazma git sabrımı taşırma yollanmis gibisiniz...sitede tehdit olduğuna daha fazla ikna oluyorum

kör dövüşüne döndü.. yemek topiği üzerinden tehditler falan.. bende görmemişim onu ..7/24 mesai yapmak lazım demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…