- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Gidelim hadi ikimiz olalim sadece :)Gel biz seninle baska topige gidelim, biz anladik seni ama devam edersen banlanacaksin
nerede çıktı o isyan?Hayir iste adil degildi yonetim ayricalik tanidiklari banlamadiklari uyeler vardi buna sinirlendi herkes madem oyle ayricalikli uyelere yazmiyoruz dendi zaten uyelik iptallerinden once isyan cikti.
çünkü canım yazmak istiyor.Adalet net olmaz ama kurallar yazili ve net olur gorgu kurali degil bunlar site kurali.
Uzasin yazma istemiyorsan kapanmasi konunun senin icin neden bu kadar onemli.
Gidelim hadi ikimiz olalim sadece :)
Peace konusunda gorursun ne oldugunu gercekten sizlere aciklama yapmak zorunda degildim ama guzel fikir alisverisi olabilir diye yazdim ama konudan haberiniz yok sanki yollanmissiniz ezbere konusuyorsunuz.nerede çıktı o isyan?
konu peace yüzünden değil miydi?
o üyeye gıcık olanlar açmadı mı kendinizi yormayın diye o başlığı?
ayrıcalık mevzusu ban olayından sonra ortaya atıldı?
ayrıca neden ayrıcalıklı olsunlar ki, kazenin sitesine para mı kazandırıyorlar üye mi?
tamam şikayet ettiğimiz şeyler olabilir de adil değiller, üyelere ayrıcalıklı davranıyorlar diye konuyu dallandırıp budaklandırmak, bilerek veya bilmeyerek iftiraya kadar gidiyor, farkında mısınız?
site tahminim 2006 dan beri var ve şimdi mi anladınız adil olmadığını?Yoo benim gorusum hic adil olmamislar demek ki. Bize hep sakin olun,birbirinize tahammulkar olun, begenmediginiz uyeyi gormemezlikten gelin, herkes burada uye olma hakkina sahip,siz begenseniz de begenmeseniz de herkesin soz hakki var diyorlarken simdi suresiz olarak uye banlamak bana mantiksiz geldi. siz bana saka yapsaniz ben guler gecerim. Yonetim de gulup gecebilirdi.
İftira diyorsunuz da, ben gorusumu soyledim. Siz de herhangi birine gorusunuzu soylediginizde iftira etmis olmazsiniz emin olun.
Yaz o zaman ne diyim sen bana surekli konuyu uzatma deyince oyle dedim istedigin kadar yazabilirsin.çünkü canım yazmak istiyor.
kurallar belli ama esnek de aynı zamanda.
yoksa bir ütü markasını sormak için bile millet bdv de konu açarken, süre tanıyan gayet anlayışlı bir yönetim de var mesela.
Dogrudur,ben de aksini iddia etmedim zaten.Ayrıca ben de her konuyu okumuyorum beni kendi konusuna PabucumunNicki yönlendirdi bu konuyla alakalı açmış siteye sorularım konusunu
Ben bugüne kadar banları dahi bilmiyodum kızlar siyasette yazışıyo sanıyodum malum referandum zamanı malzeme bol
Evet simdi anladim,daha once hic boyle 10 kisinin kovuldugunu gormemistim. Yazmaya devam edebilir miyim izninizle?site tahminim 2006 dan beri var ve şimdi mi anladınız adil olmadığını?
adil değilse neden burada devam ediyorsunuz yorum yapmaya?
bir gün yönetim devrilir de yeni biri gelir diye mi?
Dogrudur,ben de aksini iddia etmedim zaten.
Bahsettiginiz sayfaya bakindim da, site sahibi falanca uye soyle kacti,bilmem hangi uye boyle kacti diye cevaplamis :) ilginc. Uyelerin kacma gerekcesi de genel olarak site uyelerinin gecmis konulari surekli one surmesiymis vs vs. Anlasildi.
Ama o uyeler uyelik iptallerinden sonra gitmis vaybe banli halleri bile titretiyor uyeleri.Dogrudur,ben de aksini iddia etmedim zaten.
Bahsettiginiz sayfaya bakindim da, site sahibi falanca uye soyle kacti,bilmem hangi uye boyle kacti diye cevaplamis :) ilginc. Uyelerin kacma gerekcesi de genel olarak site uyelerinin gecmis konulari surekli one surmesiymis vs vs. Anlasildi.
Hadi ya oyle mi olmus? Valla ben kit akilli anlamamisim.Ama o uyeler uyelik iptallerinden sonra gitmis vaybe banli halleri bile titretiyor uyeleri.
peace den gayet haberdarım.Peace konusunda gorursun ne oldugunu gercekten sizlere aciklama yapmak zorunda degildim ama guzel fikir alisverisi olabilir diye yazdim ama konudan haberiniz yok sanki yollanmissiniz ezbere konusuyorsunuz.
Anladim. Ben isimleri bir yerde gordunuz sanmistim ondan sordum yani yanlis anlasilma olmasin.Bende işte x y kimse bilelim diyorum böyle üstü kapalı olmuyo, itham olarak kalıyo yukarıdaki yollanmışsınız ifadesi gibi
senin için demedim.Yaz o zaman ne diyim sen bana surekli konuyu uzatma deyince oyle dedim istedigin kadar yazabilirsin.
klavyem zangır zangır.Ama o uyeler uyelik iptallerinden sonra gitmis vaybe banli halleri bile titretiyor uyeleri.
peace den gayet haberdarım.
elvanla beraber saatlerce sayfalarca yazdık ama sonuç yok.
baktım sürekli aynı konular ve yorumlar. kibledim ve gözardı ettim.
sonra da önce toplaşın sonra protesto başlığı altında etiketlendim.
ki beni etiketleyen kişilerle yorum ve beğeni dışında hiçbir bağım yok.
tanışmayız ne özel ne whatsapp ta.
ama beni de etiketlemişler neden, peace e yazdıklarım yüzünden.
konu en başta peace idi ve sonradan geyik oldu. geyik yönetime laf çakmaya dönüştü. sonra arka planda bir şeyler olmuş ve olanlar bunlar.
siz bu kişileri sonuna kadar savunun da savunurken, genelleme yapmayın.
2006 dan bu yana nice üye gelip geçti, banlandı, iptal edildi ve düzen devam ediyor.
şimdi bu 3-5 üye üzerinden kazen ve mune yi gömmek de hiç adil değil bana göre.
ayrıca başta yazdığım gibi, savunduğunuz değerlere bakarak bir daha bu siteye girmemeyi de tercih edebilirsiniz bundan sonrası için. ya da mune ve kazen i de gözardı edin, yorumlarını görmezsiniz.
şimdi sen ve dark bir oldunuz ve bize biz ezbere konuşan yalaka olduk.
adam olacak kız, nomu ve şişmaniye arkadaşla ben de bir olup, size istenmediğinizi düşünüyorsanız hadi güle güle mi diyelim?
ki onlarla da beğeni ve yorum dışında hiçbir bağım, tanışıklığım yok.
onu pabuç ve dark söyleyecek, onlar biliyor.Şismaniyeyi hiç tanımam nomu ile de ilişkimiz didişmeye dayanır daha çok, bizi kim yollamış olabilir buraya yönetim mi,kim?
Uzar uzamaz kimseyi ilgilendirmez.yazmak isteyen yazar yazmak istemeyen yazmaz uzatmaz.senin için demedim.
genele yazdım konu uzadı diye.
ki öyle.
Uzar uzamaz kimseyi ilgilendirmez.yazmak isteyen yazar yazmak istemeyen yazmaz uzatmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?