- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.302
- 598
Mune kib iceriklerini acikladi dedim.
ben başka üyeyi fake diye alıntıladım ama ben banlandım. çünkü fake değilmiş, sadece konularında yalan söylemiş. gizlilik içinmiş vs.Uyelik iptali benim konumda yersiz banlamalar birini banlayip besini banlamama.
Yonetimin aciklamasini bir benmi gormuyorum mesela aciklama denen sey baskalarinin veda mesajlari onlar giderken zaten uyelik iptalleri coktan olmustu.
Ceza kurallar degisti deniyor mesela bunlar yazili olsun iki hafta arayla tekrar konu acabilecegini biliyormusun mesela hayir bunu peace itiraz ederken ogrenildi.
Mesela beni geyikten banlarken alintiladigim yada beni alintilayan gozden kacamaz degilmi oda banlansin.
Evet uyelerin uyelik iptalleri bana cevrilsin belirli bir sure sonra gelsinler yercekimli karanfilin oyle oldu kalanlar icinde ayni seyi istiyoruz siz istemezmisiniz.
Esasen de konustugumuz olay uyelerin birbirine olan adaleti degil bence de. Yani o kadar mantiksiz ki falan konuda sen bana sunu dediydin ,bunun konusunda oyle anlattiydin gibi. Yani bu sitenin yonetiminin adaleti hepimizi ilgilendiriyor. Darkmore adaletsiz davranmis, empati (su kelimeden de gina geldiBizde baska taraftan cifte standarti konusuyoruz genel olani.
yani atılan üyelere kadar yönetim adildi ama ucu onlara dokununca zalim mi oldular?Esasen de konustugumuz olay uyelerin birbirine olan adaleti degil bence de. Yani o kadar mantiksiz ki falan konuda sen bana sunu dediydin ,bunun konusunda oyle anlattiydin gibi. Yani bu sitenin yonetiminin adaleti hepimizi ilgilendiriyor. Darkmore adaletsiz davranmis, empati (su kelimeden de gina geldi)yapamayan bir kafasizmis, ilkesizmis kimin umrunda? Zarari kime dokunuyor? Dendigi gibi gozardi eder gecersin. Ama patron ve mudurlerin adaletli olmasi sart,sonuclari bugun holavidaya, yarin aok'a, 3 gun sonra nomuya,5 gun sonra bibiye, 7 gun sonra da dark'a patlar. Mutlaka olur bu. Sonradan demedi demeyin
Munenin hangi yazdiklarinin basta kazene isyan dedi daha sonra alakasi yok dendi.sildim ama genel olarak mune'nin yazdıklarının özetiydi.
Hayir iste adil degildi yonetim ayricalik tanidiklari banlamadiklari uyeler vardi buna sinirlendi herkes madem oyle ayricalikli uyelere yazmiyoruz dendi zaten uyelik iptallerinden once isyan cikti.yani atılan üyelere kadar yönetim adildi ama ucu onlara dokununca zalim mi oldular?
artık adil olmayı boş verip, kafalarına göre banlayacaklar mı?
bu hem afaki hem de iftiraya kaçmıyor mu sence de?
Soyle kazene aciklama bekliyoruz de.Kazen gerekirse ekran fotoları koyarak anlatsın, tehdit edilen de çıksın söylesin kayıkçı kavgası gibi uzadıkça uzar bu
Hayir iste adil degildi yonetim ayricalik tanidiklari banlamadiklari uyeler vardi buna sinirlendi herkes madem oyle ayricalikli uyelere yazmiyoruz dendi zaten uyelik iptallerinden once isyan cikti.
Adalet net olmaz ama kurallar yazili ve net olur gorgu kurali degil bunlar site kurali.ben başka üyeyi fake diye alıntıladım ama ben banlandım. çünkü fake değilmiş, sadece konularında yalan söylemiş. gizlilik içinmiş vs.
şimdi buradan bakınca ben sonuna kadar haklıyım, yönetim haksız. ama üye açısından bakınca üye hem haklı hem haksız, yönetim haklı.
yani adalet algısı net değil. kurallar motomot uygulanamaz hiçbir ortamda. mutlaka hatalar olur.
siz buradan, biz şuradan, yönetim oradan bakarak karar veriyor.
bu yüzden size yakın, sevdiğiniz veya önemsediğiniz kişileri savunurken, karşı tarafı ve yönetimi nesnel bakış açısıyla yargılayamazsınız ve bunun için diretemezsiniz.
söylenenler söylendi, yazıldı, cevaplar tatmin edici veya değil.
bence konu daha fazla uzatılmamalı.
Soyle kazene aciklama bekliyoruz de.
Adalet net olmaz ama kurallar yazili ve net olur gorgu kurali degil bunlar site kurali.
Uzasin yazma istemiyorsan kapanmasi konunun senin icin neden bu kadar onemli.
Bir tane kelime secip uzerinden yurume konuya geldiginden beri konuyla alakali 5 yorumun ya var ya yok 50 tane konu siraladin suraya.Herkes biraz abartılı bi ifade olmadı mı, nerde peki o herkes bak bdv akıyo gene, ben o kadar bariz bi adaletsizlik görmedim hiç, kimseye karşı, peace mi kayrıldı yani, Mune ablanın o kadar yazısı var profillerinizde ne güzel ne sıcak muhabbetler etmişsiniz o sırada diş mi biliyodu yani bu kadar mı kötüydüler
Yoo benim gorusum hic adil olmamislar demek ki. Bize hep sakin olun,birbirinize tahammulkar olun, begenmediginiz uyeyi gormemezlikten gelin, herkes burada uye olma hakkina sahip,siz begenseniz de begenmeseniz de herkesin soz hakki var diyorlarken simdi suresiz olarak uye banlamak bana mantiksiz geldi. siz bana saka yapsaniz ben guler gecerim. Yonetim de gulup gecebilirdi.yani atılan üyelere kadar yönetim adildi ama ucu onlara dokununca zalim mi oldular?
artık adil olmayı boş verip, kafalarına göre banlayacaklar mı?
bu hem afaki hem de iftiraya kaçmıyor mu sence de?
Bir tane kelime secip uzerinden yurume konuya geldiginden beri konuyla alakali 5 yorumun ya var ya yok 50 tane konu siraladin suraya.
Mune kotuydumu dedik kisiliginemi laf ettik site kurallarindan ve uygulanisindan bahsediyoruz.Simdiye kadar banlanmalarimla bile dalga gectim kendimi kibledim suan bunlarin alakasi ne.
Goz ardi et istege bagli degilmi isteyen yapar istemeyen yapmaz uyelerle alakali cok konu var hepsinemi ui yapildi.Üyeler için konu açılmaz da bir kural ama, protesto konusu bariz peace üzerinden açılmış hatta biri diyo ki burdan cevap alamıyoruz peace in konusuna yazalım böyle göndermeler var, hayır cidden çok mu zordu peace ı göz ardı etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?