- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Kisilige laf etmek baska saptirip dikkat cekmeye yonlendirmeye calisma.Kayırdıkları banlamadıkları üyeler var demek kişiliğine laf etmek evet, ben konuyla alakalı yazıyorum ama sen anlamak istemiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kisilige laf etmek baska saptirip dikkat cekmeye yonlendirmeye calisma.Kayırdıkları banlamadıkları üyeler var demek kişiliğine laf etmek evet, ben konuyla alakalı yazıyorum ama sen anlamak istemiyorsun
Goz ardi et istege bagli degilmi isteyen yapar istemeyen yapmaz uyelerle alakali cok konu var hepsinemi ui yapildi.
Kisilige laf etmek baska saptirip dikkat cekmeye yonlendirmeye calisma.
Burda bana acik acik kufur eden ui yapilmadi belki banlanmadi bile nickini bilmiyorum.Isteyen.istedigi konuyu acabiliyorsa yorumlarada acik olmali yorumlar uygunsuzsa banlanir.Göz ardı etmem söylenirim demek daha mı mantıklı, kişiye hasta derim fake derim hep aynı konuları açıyo derim ama gene yazarım?
Sakamisin suan muneye saydirmamimi bekliyorsun saygi ve kurallar cercevesinde yaziyorum isterse cevap verebiliyor hersey bitti muneye laf carpitmayami basladin.Ay bu yorumu bekliyodum :)
Adam kayırıyo ne demek peki ne desek bu ifade için
Burda bana acik acik kufur eden ui yapilmadi belki banlanmadi bile nickini bilmiyorum.Isteyen.istedigi konuyu acabiliyorsa yorumlarada acik olmali yorumlar uygunsuzsa banlanir.
Sakamisin suan muneye saydirmamimi bekliyorsun saygi ve kurallar cercevesinde yaziyorum isterse cevap verebiliyor hersey bitti muneye laf carpitmayami basladin.
Kisilikle kurallari uygulamak farkli seyler.
Ban yemedi demiyor orda banlanmadi bile belki diyorum.Bana da çok küfür edildi eşime dahi, o mükemmel eşime (az kocamı öveyim) küfür edip bana yemedi?Mune abla bak bu da iddia
Bu arada tehdit meselesi nedir? Kim tehdit edilmis? Kim ne demis ben bilmiyorum bile.
Sabrimi zorluyorsun basindan beri uyariyorum kelime oyunu yapma baska konu konusma diyeArkadaşım adam kayırıyolar ne demek doğrusunu sen söyle diyorum işte işkembe-i kübradan sallayıp duruyosun tahmin adı altinda
Ban yemedi demiyor orda banlanmadi bile belki diyorum.
Sabrimi zorluyorsun basindan beri uyariyorum kelime oyunu yapma baska konu konusma diye
Gel biz seninle baska topige gidelim, biz anladik seni ama devam edersen banlanacaksinSabrimi zorluyorsun basindan beri uyariyorum kelime oyunu yapma baska konu konusma diye
Bu kadar ayrinti biliyorsaniz isimleri bilmemeniz bana sasirtici geldi acikcasi.X kişisi y kişisine sana karşı milleti doldururum yemek topigine girecek yüzün kalmaz demiş x y kimdir ben de merak ediyorum
Bu kadar ayrinti biliyorsaniz isimleri bilmemeniz bana sasirtici geldi acikcasi.
Her konuyu okumuyorum ki,denk gelmemisimdir. Bu kadar ayrintisini biliyorsaniz siz de bizi aydinlatabilirsiniz,benim gibi olayi ilk kez duyan pek cok insan vardir eminim. İsimleri soylemeyince ne degisiyor anlamadim.Sır değil ki kazen konuda yazmış siz de okuyabilirsiniz şaşıracak bişey yok
Her konuyu okumuyorum ki,denk gelmemisimdir. Bu kadar ayrintisini biliyorsaniz siz de bizi aydinlatabilirsiniz,benim gibi olayi ilk kez duyan pek cok insan vardir eminim. İsimleri soylemeyince ne degisiyor anlamadim.