• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeffaflık

Göz ardı etmem söylenirim demek daha mı mantıklı, kişiye hasta derim fake derim hep aynı konuları açıyo derim ama gene yazarım?
Burda bana acik acik kufur eden ui yapilmadi belki banlanmadi bile nickini bilmiyorum.Isteyen.istedigi konuyu acabiliyorsa yorumlarada acik olmali yorumlar uygunsuzsa banlanir.

Ay bu yorumu bekliyodum :)
Adam kayırıyo ne demek peki ne desek bu ifade için
Sakamisin suan muneye saydirmamimi bekliyorsun saygi ve kurallar cercevesinde yaziyorum isterse cevap verebiliyor hersey bitti muneye laf carpitmayami basladin.

Kisilikle kurallari uygulamak farkli seyler.

Burda bana acik acik kufur eden ui yapilmadi belki banlanmadi bile nickini bilmiyorum.Isteyen.istedigi konuyu acabiliyorsa yorumlarada acik olmali yorumlar uygunsuzsa banlanir.

Bana da çok küfür edildi eşime dahi, o mükemmel eşime (az kocamı öveyim) küfür edip bana yemedi? Mune Mune abla bak bu da iddia

Bu arada tehdit meselesi nedir? Kim tehdit edilmis? Kim ne demis ben bilmiyorum bile.

Sakamisin suan muneye saydirmamimi bekliyorsun saygi ve kurallar cercevesinde yaziyorum isterse cevap verebiliyor hersey bitti muneye laf carpitmayami basladin.

Kisilikle kurallari uygulamak farkli seyler.

Arkadaşım adam kayırıyolar ne demek doğrusunu sen söyle diyorum işte işkembe-i kübradan sallayıp duruyosun tahmin adı altinda

Adil değilsen adalet beklemeyeceksin. Sen adam kayırırsan yönetim de kayırır isterse. Şimdi herkesi banlar, üyelikleri iptal edilenler geri açılır yönetimin tutumuna kalmış bu. Kazen dese ki, ben bu üyeleri kendime uzak gördüm, istemedim onları. Siz de kendi arkadaşlarınıza arka çıkıp, benzer konuyu açan diğer üyeleri kovmaktan beter ediyordunuz, şimdi de ben yapıyorum bunu diye. Ne adaletini isteyebilir insanlar. Sen tarafsız ol sonra aynı muameleyi bekle. O zaman haklısın derim ben. Bu konuda yönetim de, üyeler de hatalı. Benim üyeliğim iptal edilse kimse neden edildi demez mesela. Böyle bir ortamda da yönetim adil olsun diye beklemek bana göre mantıksız. Herkese eşit mesafedeyim, 1 tane bile arkadaşım yok burada. Tarafsız olarak gözlemimi yazıyorum. Şunu da ekleyeyim genel olarak site yönetiminin tutumunu beğenmiyorum. Uzak duruyorum onlardan, elimden gelen bu sadece. Site onun sonuçta zorla tutmuyor bizi. Beğenmiyorsan kapı şurda dese der yani. Bu yüzden hep diyorun göz ardı edin gitsin size uzak üyeleri. Polemiğe girmek zaman kaybı.

Sır değil ki kazen konuda yazmış siz de okuyabilirsiniz şaşıracak bişey yok
Her konuyu okumuyorum ki,denk gelmemisimdir. Bu kadar ayrintisini biliyorsaniz siz de bizi aydinlatabilirsiniz,benim gibi olayi ilk kez duyan pek cok insan vardir eminim. İsimleri soylemeyince ne degisiyor anlamadim.

Her konuyu okumuyorum ki,denk gelmemisimdir. Bu kadar ayrintisini biliyorsaniz siz de bizi aydinlatabilirsiniz,benim gibi olayi ilk kez duyan pek cok insan vardir eminim. İsimleri soylemeyince ne degisiyor anlamadim.

İsimleri bilmediğim için x y yazdım
Detaylar için siteye sorularım konusu sayfa 1

Ayrıca ben de her konuyu okumuyorum beni kendi konusuna PabucumunNicki yönlendirdi bu konuyla alakalı açmış siteye sorularım konusunu

Ben bugüne kadar banları dahi bilmiyodum kızlar siyasette yazışıyo sanıyodum malum referandum zamanı malzeme bol

Back
X