- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.302
- 598
Bizde baska taraftan cifte standarti konusuyoruz genel olani.
Aynı şeyden bahsediyoruz o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde baska taraftan cifte standarti konusuyoruz genel olani.
Uzasin kime ne gibi bir zarari var mesela.
Protesto konusunu acan sen olsaydin ban bile yemezdin bu arada![]()
O kadar kibleyen olmazdi goze batmazdi onlara gelen kibler siyaset bolumunden bilenenlerdi daha cok.Neden yemezdi grill torpilli de haberimiz mi yok
O kadar kibleyen olmazdi goze batmazdi onlara gelen kibler siyaset bolumunden bilenenlerdi daha cok.
Gerci sonra konuyla alakasi yok dendi iste boyle celiskiler.
Burdaki uyelik iptalleri sebepsiz yani komik sebepli mesela namenin ogle tatili buyuk oynuyorum bunlar ui sebebiymis.Aynı şeyden bahsediyoruz o zaman
Evet benim tahminim kimin olabilir.Kimler kibledi nerden biliyosun, bu senin tahminin, ha 20 kişi çıkıpta ben kibledim dediyse bilemem
O kadar kibleyen olmazdi goze batmazdi onlara gelen kibler siyaset bolumunden bilenenlerdi daha cok.
Kimler kibledi nerden biliyosun, bu senin tahminin, ha 20 kişi çıkıpta ben kibledim dediyse bilemem
Evet benim tahminim kimin olabilir.
Grill ben olsaydim diye sordugu icin onun uzerinden ornek verdim.Ama bu manipülasyon işte, üstelik bunu grill üzerinden yaptın, herkesin seveni ne kadar kim kimi ne sebepten banlıyo kaç ban alıyo bunlara nasıl hakim olabilirsin, grill çok kib almazdı ban yemezdi, e sen diyosun banların o konuyla ilgisi yokmuş diye
Ki bence de yok, uzun zamandır birikmiş
az önce yazdığım gibi bence sorun olmayan bir yorumdan dolayı 2,5 gün ceza yedim :)Uzasin kime ne gibi bir zarari var mesela.
Protesto konusunu acan sen olsaydin ban bile yemezdin bu arada![]()
Suan seninle ne alakasi var grill ben olsaydim dedi kisa bir ornek verdim.Hani ben nefret biriktirmişim yaa o konu açılır açılmaz görüp '' Ne tezatlık ama'' diye iç geçirip
kiblemeyen usul usul konudan çıkan kişiyim ben.
Zaten kib butonunu benimle tartışma yaratan yakamdan düşmeyen üyeler söz konusu olunca hatırlıyorum sadece..
Ban almamak adına..
valla aynı soruyu başka bir üye sormuştu. kazen 19 kez ceza aldığımı yazmıştı :)Neden yemezdi grill torpilli de haberimiz mi yok
Benim konumun basindada benim ban sebebim yaziyor konu sahibi bile guldugu geyik yaptigi konuda ben banlandim.Iste bunlarin adaletsizligini tartisiyoruz dogrudur banlanabilirdin.az önce yazdığım gibi bence sorun olmayan bir yorumdan dolayı 2,5 gün ceza yedim :)
ilgisi yok bence.O kadar kibleyen olmazdi goze batmazdi onlara gelen kibler siyaset bolumunden bilenenlerdi daha cok.
Grill ben olsaydim diye sordugu icin onun uzerinden ornek verdim.
Kib sebeplerini mune acikladi ordan hakimim konuya.
Tahmin yurutmek yasak degil fikrim bunlar kiblemistir diyorum bu fikrim kimseye tartisma konusu degil beynimin icinimi yargilama derdindesin neden boyle dusundun diye.
adaletsizlik dediğin süresiz banlanmaları, üyelik iptali mi?Benim konumun basindada benim ban sebebim yaziyor konu sahibi bile guldugu geyik yaptigi konuda ben banlandim.Iste bunlarin adaletsizligini tartisiyoruz dogrudur banlanabilirdin.
kazen de isteyen herkese özelden cevap verdim dedi. ben de sordum, bana da cevap verdi.Mune açıkladı dedin, önceki sayfalarda cevap alamadık yazıyo, kazenden ayrıca mi cevap bekliyorsun
kazen de isteyen herkese özelden cevap verdim dedi. ben de sordum, bana da cevap verdi.
Mune kib iceriklerini acikladi dedim.Mune açıkladı dedin, önceki sayfalarda cevap alamadık yazıyo, kazenden ayrıca mi cevap bekliyorsun
Uyelik iptali benim konumda yersiz banlamalar birini banlayip besini banlamama.adaletsizlik dediğin süresiz banlanmaları, üyelik iptali mi?
eğer öyleyse burada yazan herkes bu konuda hemfikir görünüyor.
ama yönetim de kendi açısından böyle bir yolu seçmiş.
onlara göre de bu adil olabilir.
şu anda burada yapılmaya çalışılan şey, tam olarak ne?
yönetimin açıklamaları tatmin edici gelmiyor. yeni bir açıklama mı?
cezaların değişmesi mi?
üyelerin geri gelmesi mi?