Bu beni ilgilendirir tek basimada olsa kurallar cercevesinde yazarim.yazarak bir yere varilir insanlar konusarak anlasir.Hiç aklıma gelmemişti bu, kastım konu daha ne kadar uzayacaktı, yazarak bi yere varılmadıgi aşikar kazen de yokmis
Konu kisisellestiriliyor bende demistim bana boyle dendi bu konu acik vs gibi.Daha fazla konu disindaki mesajlara yorum yapilmasin bence.konu witche nerden geldi yahu..
bende dark ve bibiyi haksız bulmuştum o konuda .. her üyenin her düşüncesini beğeneceğiz diye birşey yokki..
ben bilmiyorum sosyal medyadaki geyiği.. o profil sohbetinin gidişatına göre böyle düşündüm..
ne güzel kendinizi anlattınız yanlış anladığım şeyi düzelttiniz çünkü buradasınız ve benim ithamıma karşı kendinizi savunabildiniz..
işte diyorum ki keşke kapıyı suratlarına kapatmadan önce bazılarınında aslında öğle tatilindeyim derken neyi kastettiğini dinleyebilme şansımız olsaydı..
özetle başından beri söylediğim şey budur..
Bunun icin konu ac istiyorsan biz kazen ve munenin adres gosterdigi bolumde siteyle yonetimle olan sorunlarimizi tartisiyoruz.uye savunmaktan ote adaletsizligi konusuyoruz.
konu witche nerden geldi yahu..
bende dark ve bibiyi haksız bulmuştum o konuda .. her üyenin her düşüncesini beğeneceğiz diye birşey yokki..
ben pek çok soru sordum ama cevap alamadım.Ne yapmami istiyorsun gaza gelip gidiyorum buralardan dememimi yildirma politikasimisiniz.Sen ne yapardin bu durumda.
Elimden geldigince cevaplamaya calistim unutmayin bu konu size aciklama icin degil kazenden aciklama beklemek icin var ama fikirlerimizi tartisiyoruz tabikide merak ettiginiz seyleri atkadiklarimi sorun cevaplarim.ben pek çok soru sordum ama cevap alamadım.
sen ne önerirdin ben aynı durumda olsaydım?
hangi seçenekleri uygun bulurdun?
Bence çok net yazdım alakasını, bu konunun özeti adaletse eskiye dönüp bir bakmak gerekir,tanımadığım kişiyle empati yapamam o arkadaşım der iltimas geçersen yönetimi de şu neden az banlandı bu neden bilmem kaç saat banlandı diye eleştiremezsin o da benim arkadaşım derse cevap ne olacak
Alaka kuramamak imkansız burda arkadaşlarını savunan kişilere dedim ki x üye olsa onu da savunacak miydiniz hayur
Acabilirsin iste zamaninda sana sanane dendiyse bana denmiyor diye soylenmene gerek yok.Burda bile bir gütme çabası ona yorum yapılsın buna yapılmasın, konuyu kişiselleştirmiş olsam bende aylar önce açardım bir konu
Anlatmak istediğim ilkeli davranmak yahu daha nasıl yazayim
2-3 sayfa önceki yorumda konuyla bağlantılı "ben yapsaydım" temalı 20 ye yakın soru vardı ya hani.Elimden geldigince cevaplamaya calistim unutmayin bu konu size aciklama icin degil kazenden aciklama beklemek icin var ama fikirlerimizi tartisiyoruz tabikide merak ettiginiz seyleri atkadiklarimi sorun cevaplarim.
Hangi durumda olsaydin anlayamadim cidden :/
tamam işte bende diyorum ki o konuda zaten bana görede witchi savunanlar haksızdı .. hatta benimde sert yorumlarım oldu.. ben bana göre doğru olana doğru diyorum zaten tamamen kişisel düşüncelerim doğrultusunda .. üi leride yanlış bulduğum içinde bunu da söylüyorum..
Ben cevapladim onlari yanlismi anliyorum suan suphedeyim.2-3 sayfa önceki yorumda konuyla bağlantılı "ben yapsaydım" temalı 20 ye yakın soru vardı ya hani.
Acabilirsin iste zamaninda sana sanane dendiyse bana denmiyor diye soylenmene gerek yok.
yok. aslında yaşananlar, seçenekler ve olayın fazla uzadığı yönündeydi o sorular.Ben cevapladim onlari yanlismi anliyorum suan suphedeyim.
Eger sen benim gibi konu acip yonetimden cevap alamasaydin gibi bir soru soruyorsan benim yaptigimi yap derdim tek olsan bile yaz.
yok. aslında yaşananlar, seçenekler ve olayın fazla uzadığı yönündeydi o sorular.
ben/sen/o olsaydı aynısı olur muydu gibisinden.
Uzasin kime ne gibi bir zarari var mesela.yok. aslında yaşananlar, seçenekler ve olayın fazla uzadığı yönündeydi o sorular.
ben/sen/o olsaydı aynısı olur muydu gibisinden.
Bizde baska taraftan cifte standarti konusuyoruz genel olani.Sana denmiyor olması ikiyüzlülük işte, üyelerle ilgili konu açmak yasak ban yememe değmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?