• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeffaflık

valla siteye yeni girdim hiçbişey anlamadım

Munenin "mesaj alınmıştır merkez" sözündeki mesajı
"Mesaj değil o meşaz" diye düzelttiğin içinmiş
Protesto konusunda "meşazını aldım" diye bir söz geçmiş
Ondan gönderme yaptığın düşünülmüş
Senin de dediğin gibi etliye sütlüye karışan biri olmadığın için, ihtimal vermedim...
Yani meşaz lafı geyikte kullanılır, ben de kullanırım
Es kaza meşaz üzerinden geyik yapmış olsam o gün ben de suçlanacağım demek ki
Değişik geldi.

"o protesto konusuna etiketlenerek dahil oldum. etiketleyen üye yazım yanlışı yaparak meşazımı oku yazmış..bende alıntılayıp okudum aldım meşazını diyerek yaptığı yazım yanlışıyla dalga geçtim.. bu konuşmayı yöneticilerden biri profil mesajlarında dalga geçmek yada şaka yapmak için kullanmış.. şimdi sen söyle şakayı sadece yöneticiler mi yapabiliyor üyeler yapınca dalga geçmek mi oluyor?"

O mesajı atılan kızlar mı yazmış? Bilginiz var mı?

Bana özel bir bilgi tabiki yok kaldı ki ne gidenleri tanırım ne de konuyla bir alakam var. Ama Eğer onlar dememişse yönetim neden onlarla ilgili bir konuya bunları yazsın? Belliki onlar demiş bu çok açık belli, biraz mantıkla çözülebilir.

Haa gene siz oldum anlaştığımız konu olursa aok ya da sen olmayınca siz neyse...

Kim kime ne dedi bilip takip edeceğiniz bir durum yoktu zaten konudaydınız, olmadığınız bir konu için neden tepki göstermediniz demiyorum yani, okuyodunuz, görüyordunuz, empati konusuna neden taktığımı neden anlamadığınızı da ben anlamadım, tanımadığım kişiyle empati yapamam diyosun dışarda aç gezen insanla da yapamıyorsunuz yani öyle mi, evladı ölen tanımadığın biriyle?

Evli bir kadın aşık olmuş bu yanlış diyorum doğrusu bosanip yoluna bakması, ama kişi diyor ki boşanırsam maddi yardım alamam, bu içeriği yeni üye açsa vurun abalıya olur ama arkadaş olunca yağlanıp ballandı, o zaman nerde forum? Nerde adalet? İlişkisi işte bu, sizin duruşunuz buysa bugün yönetim neden birilerine tolerans tanıyo banı 8 saat sürüyor diyemezsiniz, siz nasıl arkadaşım diyip kıyak geçiyoSan yönetim de velev ki geçiyo, velev ki diyorum

Alakası işte bu

Duruş
Etik
Karaker
Yonetime bir defa bile falancanin bani neden 8 saat surdu diye sormadim. Yonetimin tarafli oldugunu dusunuyorum,dusunebilirim. Herkes de dusunebilir. Ben sizi elestiririm siz beni elestirirsiniz, garip bir durum degil. Herkes caninin istedigi sekilde yorum yapabilir, ki yapiyor.
Siz mukemmel duruslu,harika etik ozellikli ve muthis karakterli de olabilirsiniz. Ben olmayabilirim. Napayim,öleyim mi?

Ben sadece buradan kimsenin kovulmamasini isterdim. Ha site sahibi boyle dusunmuyormus demek ki,olabilir. Bir gun benim de sitem olursa, ben kimseyi kovmam,olur biter. Tek soylemek istedigim buydu benim. Kovulan arkadaslarimla ayni fikirde olmayabilirim %100. Bu arada kimseyi yaglayip ballamam ben, tarzim degildir.

İyi ki konular cevaplar duruyo silinmiyo, büyük nimet

@Kazen tehdit edilen üyeyi açıklar mısın kim tehdit etmiş

Munenin "mesaj alınmıştır merkez" sözündeki mesajı
"Mesaj değil o meşaz" diye düzelttiğin içinmiş
Protesto konusunda "meşazını aldım" diye bir söz geçmiş
Ondan gönderme yaptığın düşünülmüş
Senin de dediğin gibi etliye sütlüye karışan biri olmadığın için, ihtimal vermedim...
Yani meşaz lafı geyikte kullanılır, ben de kullanırım
Es kaza meşaz üzerinden geyik yapmış olsam o gün ben de suçlanacağım demek ki
Değişik geldi.

"o protesto konusuna etiketlenerek dahil oldum. etiketleyen üye yazım yanlışı yaparak meşazımı oku yazmış..bende alıntılayıp okudum aldım meşazını diyerek yaptığı yazım yanlışıyla dalga geçtim.. bu konuşmayı yöneticilerden biri profil mesajlarında dalga geçmek yada şaka yapmak için kullanmış.. şimdi sen söyle şakayı sadece yöneticiler mi yapabiliyor üyeler yapınca dalga geçmek mi oluyor?"

ay inanamıyorum pess, o meşazını aldım lafı siyasetle sosyal medyada bi geyik, aratın "meşazını aldım kardeşim" diye çıkar videoları pes ya:olamaz::olamaz::olamaz:, o gün de tamamen kendi aramızda geyik çevirdik eğlendik, nesi dalga bunun, üstelik üyelerle hiç bi alakası bile yok, siteyle de alakası yoktu, tamamen saçma sapan konulardan konuştuk, bi anlamı bile yoktu

Son düzenleme:
işin daha komik tarafı ben her konuyu okumuyorum, popüler olmuş patlamış konuları hiç okumuyorum, protesto konusundan benim çok çok sonra haberim oldu, o konuyuda hiç okumadım sadece bi iki sayfasına baktım, bi de en sondaki munenin mesajına
o konuyu bi de biri link vermiş öyle buldum, nerde durduğundan bile haberim yoktu, ortalık karışınca bi bakayım dedim o kadar, zaten ben baktığımda konu kitlenmişti, peace sin konusu da okumadım, ben sadece siyaset bölümünü tam okuyorum, sitenin kalan taraflarıyla pek ilgilenmiyorum açıkcası, bazen bdv de cevap yazmayı uygun gördüğüm konulara yazıyorum hepsi bu, arkadaş beni hiç tanımadan hedef göstermiş pesss

valla seni hiç tanımıyorum, zaten ben kimseyi tanımıyorum burda, kimseyle özelden görüşmem, mesajlarım bile kapalıdır, özel istek olursa sana mesaj atcam diye, istersem ben atarım, ben profillerde üyelerin yazdıkları mesajlara espiri yapıyorum, bunu beraber eğlenelim diye yapıyorum çünkü ben kk ya hoş vakit geçirelim diye giriyorum, ya kaç senedir üyeyim kimse bana benle dalga geçtin demedi, şoklardayım şuan, sanırım yanlış anladın, ben kimseyle grup olmam, yandaşta olmam, kimsenin de etlisine sütlüsüne karışmam zaten benim KK daki tarzım bu
yani üyelere karşı beni hedef görstermeni beni bişeylerin içine çekmeye çalışmanı hiç anlamadım
üyelikleri silinen arkadaşlara ben de üzüldüm ama bu topik onlar için mi öyleyse onlar için konuşulsun, iftira atılmasın, ayrıca o konu hakkında bile bilgim yok benim, özellikle bilgi edinmek istemdim yoksa Kazen Kazen e @Mune ye mesaj atardım konu hakkında, söylesinler bu konuda onlara bi mesajım olmuş mu, soru sormuşmuyum

off neden anlatamıyorum derdimi acaba?
nomuya yazdığım mesajda daha açıklayıcı bilgi var.. bende sizi tanımıyorum tanıdığımı falanda iddia etmedim zaten..
yorumumun içeriği özetle dalga geçmek, şaka yapmak gibi konular kişinin algısına özelse , mesela siz çıkıp ben kimseyle dalga geçmedim dediğinizde ben bunu baz alıp size inanıyorsam neden dalga geçti diye üyelerin atılığı idi..
demek istedimki kazene bakın aynı şey işte..aynı tarz üye tarafından sergilendiğinde dalga, yönetici tarafından sergilendiğinde şaka.. dikkat çekmek istediğim ve adaletsizce bulduğum şey budur..yoksa sizin yazdığınız meşazlı yorumun beni zerre ilgilendirdiği yoktur..

Yonetime bir defa bile falancanin bani neden 8 saat surdu diye sormadim. Yonetimin tarafli oldugunu dusunuyorum,dusunebilirim. Herkes de dusunebilir. Ben sizi elestiririm siz beni elestirirsiniz, garip bir durum degil. Herkes caninin istedigi sekilde yorum yapabilir, ki yapiyor.
Siz mukemmel duruslu,harika etik ozellikli ve muthis karakterli de olabilirsiniz. Ben olmayabilirim. Napayim,öleyim mi?

Ben sadece buradan kimsenin kovulmamasini isterdim. Ha site sahibi boyle dusunmuyormus demek ki,olabilir. Bir gun benim de sitem olursa, ben kimseyi kovmam,olur biter. Tek soylemek istedigim buydu benim. Kovulan arkadaslarimla ayni fikirde olmayabilirim %100. Bu arada kimseyi yaglayip ballamam ben, tarzim degildir.

Bence şuan çok haklısın.
Ben de ui yerine aylarca süren banı tercih ederdim mesela ama bu bencesi.

Ayrıca pek çok kişinin hepsi iyi niyetli, ak pak üyelerdi diye niteledikleri üyeler arasında bence çok da ak pak olmayan üyeler vardı diyebilirim böyle düşünebilirim.

Ama böyle düşünüyorum diye az önce yönetime yalakalık ediyor oldum Editörlük kapacakmisim falan.

Ya bir herkes işine gitsin ya..

Adalet nerede?
Herkesin görmek istediği yerde.
Vay arkadaş güzelmiş!

Tamam tamam anladık.
Siz doğrusunuz herkes sizin gibi düşünmek zorunda.

Kendilerini ne kadar büyük insan sanmışlar ki nefret biriktirdim sanmışlar :)
Içimde onlar için nefret biriktirecek fazlalık bir yer yok. Yeterince doluyum.

Onlar doğruyu söyleyince Güçlü kadın olurken, biz söyleyince pis yalaka olduk.

off neden anlatamıyorum derdimi acaba?
nomuya yazdığım mesajda daha açıklayıcı bilgi var.. bende sizi tanımıyorum tanıdığımı falanda iddia etmedim zaten..
yorumumun içeriği özetle dalga geçmek, şaka yapmak gibi konular kişinin algısına özelse , mesela siz çıkıp ben kimseyle dalga geçmedim dediğinizde ben bunu baz alıp size inanıyorsam neden dalga geçti diye üyelerin atılığı idi..
demek istedimki kazene bakın aynı şey işte..aynı tarz üye tarafından sergilendiğinde dalga, yönetici tarafından sergilendiğinde şaka.. dikkat çekmek istediğim ve adaletsizce bulduğum şey budur..yoksa sizin yazdığınız meşazlı yorumun beni zerre ilgilendirdiği yoktur..

derdini anlatamıyorsun çünkü tüm yazdıklarımı okumadın, benim konulardan hiç bir haberim yok!!! lütfen yazdığım mesajları okur musun derdin beni anlamaksa tabii, bana bi özür borçlusun bence

Ben banlı bir üyeyi savunduğumda sanane denmişti mesela avukatlık yapma dendi, şimdi kimse bunu demiyo, aksine hak aranıyo oysa biz hakkı savunmuyoruz müthiş bir manipülasyon var

derdini anlatamıyorsun çünkü tüm yazdıklarımı okumadın, benim konulardan hiç bir haberim yok!!! lütfen yazdığım mesajları okur musun derdin beni anlamaksa tabii, bana bi özür borçlusun bence

okuyarak geliyorum ben yazarken son mesajınız buydu.. sabır..

ay inanamıyorum pess, o meşazını aldım lafı siyasetle sosyal medyada bi geyik, aratın "meşazını aldım kardeşim" diye çıkar videoları pes ya:olamaz::olamaz::olamaz:, o gün de tamamen kendi aramızda geyik çevirdik eğlendik, nesi dalga bunun, üstelik üyelerle hiç bi alakası bile yok, siteyle de alakası yoktu, tamamen saçma sapan konulardan konuştuk, bi anlamı bile yoktu

muhtemelen Velvette Velvette o protesto başlığında yazan arkadaşta aynı siyasi geyiğe gönderme yapmıştır gerçekten yanlış yazdığından değil

Aynen ben biliyorum o videoyu şimdi paylaşırdım baya da komik bir video ama siyaset dışındayız şu an
Youtubeda falan çıkıyor zaten "meşazını aldım" yazınca

Fazlasıyla cımbızlanmış oldu söylediğin
Munenin orağının önünde durmama lafı (neden cımbız değil? hapis değil?) diyerek yine gönderme yapıldığı düşünüldü
Referandum sebebiyle banlanma ve yemek yiyip yatma üzerine görülen kabus üzerine geyik yaparken oldu bunlar
O yüzden alakası yoktur kızlarla dedim

Bence artık kimse kimseye bir şey anlatmasın.
Yeterince can sıkıcı zaten, iyice gerilmesin artık kimse.

Bana özel bir bilgi tabiki yok kaldı ki ne gidenleri tanırım ne de konuyla bir alakam var. Ama Eğer onlar dememişse yönetim neden onlarla ilgili bir konuya bunları yazsın? Belliki onlar demiş bu çok açık belli, biraz mantıkla çözülebilir.
Mantıkla çözülemediği için sorguluyoruz. O yazıyı tekrar okuyun.

Ben banlı bir üyeyi savunduğumda sanane denmişti mesela avukatlık yapma dendi, şimdi kimse bunu demiyo, aksine hak aranıyo oysa biz hakkı savunmuyoruz müthiş bir manipülasyon var

Aok senle pek çok konuda tarzımız farklı olsa da bazen seni fazla sert bulsam da işte bu yüzden saygı duyuyorum.

Farklılıklar güzel evet böyle olunca. .
Adil olan her farklılığa saygım sonsuz.
Aksine saygı duyamam.
Yanar döner kimseye şapka çıkaramam.
Göz ardı et güzel bir butondur arada kullanırım.
Grup olmam, gruplasarak ezmem ya da grupça hak aramaya da gerek duymam.
Sevmiyorsam ilgilenmem olur biter.
Olay çıkarmam. Yandaş toplamam.
Fikrimi belirtir geçerim kolay sevmem kolay da uyuz olmam.

Kolay vermem kararları.
Buradaki yorumlarım da uzun analizlerim sonucu bende oluşmuş fikirler.

Rahatsız mi ediyor?

Etmesin.
Bence site bu farklılıklarla güzel :)

ben bilmiyorum sosyal medyadaki geyiği.. o profil sohbetinin gidişatına göre böyle düşündüm..
ne güzel kendinizi anlattınız yanlış anladığım şeyi düzelttiniz çünkü buradasınız ve benim ithamıma karşı kendinizi savunabildiniz..
işte diyorum ki keşke kapıyı suratlarına kapatmadan önce bazılarınında aslında öğle tatilindeyim derken neyi kastettiğini dinleyebilme şansımız olsaydı..
özetle başından beri söylediğim şey budur..

Bunun icin konu ac istiyorsan biz kazen ve munenin adres gosterdigi bolumde siteyle yonetimle olan sorunlarimizi tartisiyoruz.uye savunmaktan ote adaletsizligi konusuyoruz.

Back
X