şeffaflık

o konunda kaç kişiyi destek için konunda etiketledin?

O kisiye fake diyen pek yok aslinda kendiside kabul etti ne cok yardim edildiginin ama hep basa donuyor.
Mesela peace adli uyeye kazen polemikten ban verdi bani 8 saat sonra acildi herkes itiraz etti yanlislikla sistem acti denildi hepimiz biliyoruzki ilk defa ban almayan kisiler cok daha fazla uzun sure banli kaliyor acilinca bani tekrar banlamak zormu.
Iste bunlara itiraz edildi yonetim takmadi bizlerde o zaman geyik yapalim surda kayirilan uyelerin konularina prim vermeyelim dendi.

Sonra uyelik iptalleri geldi kendilerine bile aciklama yapilmadan mune kazeni alasagi etmek vs diye girdi yasak konu dedi bende yasaksa neden konuyu kapatmadi ilk gordugunde dedim kazene konu degil sebep dedi.uyelik iptali olanlar mail atti cevap yok.

Tamam konuyu acmak hata ise mune ilk gordugunde banlasin kapasin konuyu tasisin.Bahane lazimdi buldular tepkileri gorunce belkide sebep bulamadilar aciklama yok.

Alıntı yapmayacağım artık sıkıldım.
Sizinle aynı fikirde olmak zorunda değiliz.
Yönetime yalakalık yapıyormuşum ha.
Bakın bakalım yönetimden kimle ne kadar samimiyetim var..
Kimseyi kolayca göklere çıkarıp kolayca yerlere sermem. Pro üyelik bile forumun hediyesiydi bir gün girdim kırmızı olmuştum. Editörlük falan istemez.
Silik bir üye olarak mutluyum.
Kimse gibi sivrilerek öne cikma ihtiyacım hiç olmadı.
Bu nedenle eski üye olmama rağmen pek tanınmam.

O konuyu açmak gereksiz yanlış ve kurallara aykırıydı. Milleti tokatlayan kural abidesi üyeler can sıkıntısına açtı o konuyu.
Doğru mu doğru?
O zaman millete bu konu yasak diye ayar vermeyecekler benim sevmediğim nokta o.
Şeffaflıksa herkes benim kadar şeffaf olsun diyerek konudan ayrılıyorum.
Sanıldığı kadar ak pak değilden kastım da budur.

Yönetimi baştan sona hatalı bulanlar, duygusal yaklaşan üyelerdir.
Şahsen yönetici olsam tercihim üi olmazdı ama asla sıradan ban da olmazdı. Çünkü onların aldıkları banlar kaç oldu değişen bir şey yok, düzelme adına bir özen yok.
6 gün falan değil benim tercihim aylarca ban olurdu çok da yerinde olurdu bana göre.
Ama yönetici değilim.
Karara karışma hakkım yok.
Detay da bilmiyorum görünen dışında görünmeyen neler var kim bilir.
Hayırlısı olsun..

Iyi forumlar sizlere.

Ben de yillardir uyeyim, bu ikinci uyeligim. Eskiden cok cok aktif degildim. O yuzden birazdan tarifini yapacagim seye hic sahit olmadiydim, bu bir ilk oldu.
Zaman zaman ben de sinirlenirim, falancaya gicik olurum, muneye sikayet etmisligim de vardir hatta, su insan canimi skiyor,gitsin istemiyorum diye mune bana gulerek cevap verirdi hep, he dark sen gene sinirlisin minvalinde :) gulerdik gecerdi aaa ama boyle de olur mu tarzinda.
Pek cok uyeyi fake diye,terbiye sinirlarini asiyor diye veya baska sebeplerden sikayet etmisligim vardir, gecmis gun,isim isim hatirlamam olanaksiz su an.
Gelelim sadede.
Sebep her ne olursa olsun, suresiz olarak siteden yasaklanmayi dogru bulmuyorum. Uyeyi seveyim veya sevmeyeyim. Fark etmez. Cezasi olan cezasini ceker gelir. Siteden atmak cok yanlis, hatta yanlis otesi. Evet, babamin oglu degil ya kimse, herkesle de ayni fikirde olamam. En sinir
Oldugum uyelerden birkaci bu topige de yazmis, ben onlar gibi 10 tane sevmedigim uye de kovulsa ve ben buna sahit olsam yine ayni tepkiyi gosteririm. Ozetle budur. Burasi cok sesli ve cok renkli bir site. Her gorusten her tip insan var. Tek tip olsa bu kadar guzel olmazdi degil mi? Ben cokluktaki tezatlardan mutluydum. Nefret ettiklerim de olabilir, benden nefret edenler de olabilir. Hepsi gayet normal. Kim kovulsa ve ben de sahit olsam ayni tepkiyi gosterirdim.

Aslında kendi yaptıkları onlara yapıldı sanırım. Çünkü kazenin alıntıladığı o mesajlarda birilerini psikolojik şiddet ile göndermişler, kovmaktan beter yani. Kendileri de böyle atılmış ve yöneticilerin mesajlarıyla psikolojik şiddet gördüler bir nevi.
Hiçbirinin yaptığı da doğru değil ama sanırım benim mesajlardan anladığım yöneticilerin onlara kendileri gibi davranıp belki de yaptıklarının kötü bir şey olduğunu göstermek istemesi !

witch hunt için bu kadar dürüst olmamıştın darkmore,bibi de öyle arkadaşımız olduğu için empati yapıyoruz dediniz,ben size yeni üyeler için yapılmıyo ama bu empati dedim hani adalet dedim, benimle her zaman senli benli yoeumlaşan sen siz diye yorum yapmaya baslamistin bana o konuda,bunun şu an bu konuyla alakası duruş, ben o zaman da adil olunsun diyodum şimdi de öyle diyorum, bu meseleye vakıf değilim birçok iddia var özel yazışmalar deniyor vs vs

Üİ olmasaydı keşke ama bu temelde az da özeleştiri yapmak gerekiyo

Ozelestiriyi tanimadigim ve sartlarini bilmedigim insan icin yapamam. Siz yapabilirsiniz bir sey diyemem. Witch benim arkadasim, sartlarini iyi kotu bana anlatmis bir insan, ayni sekilde bibi de oyle. İcinde bulundugu durumu bilmezsem nasil fikrimi soyleyeyim? Sizin hayatinizla ilgili hicbir fikrim de yok mesela,nasil empati yapayim? 3 cocuklu pasif bir ev hanimina kocam beni takmiyor dedigi zaman nasil diyeyim "aaaaa ne dert ediyorsun,bin arabana al cocuklarini cik disari kafa dagit, kocan da ne hali varsa gorsun" diye? Herkesin durumunu icinde bulundugu sartlara gore degerlendirmek lazim diye dusunuyorum. Size de ben bir gun dertlerimi anlatirsam bana gore cevap verirseniz sevinirim,zira siz kendinize gore cevap verirseniz o cevap benim hayatima uygulanamaz ise isime yaramaz,insallah duzgun sekilde anlatabilmisimdir ne demek istedigimi.

O mesajı atılan kızlar mı yazmış? Bilginiz var mı?

Witch hunt konusunda ben seninle aynı taraftaydım. Bibi ve darkmore gibi düşünmüyordum. Ordan bir husumet sürdürelim de yanlışa yanlış demeyelim mi?

Ay lütfen yaa genel geçer şeyler vardır evliyken başkasıyla birlikte olmaya çalışmak yanlıştır arkadaşın da olsa bu böyledir, o zaman yeni üyeler hiç konu açmayacak belli üyeler çalıp söyleyecek bu mu, kahve kokulu kadın vardı ve bir diğer kişi daha ikisine de belaltı vurdu aldatılmaları üzerinden, bana neler dedi, birinizde çıkıp tamam seni severiz ama bi dur çüş demediniz edebi değil samimi yorum istiyorum

Adam bana boşandığımızda da maddi yardım yaptı şimdi başka biri için boşanırsam maddi yardımı keser anamın evine gidip tarhana mi yiyim diyen üyeyi savundunuz

Allah aşkına

Witch hunt konusunda ben seninle aynı taraftaydım. Bibi ve darkmore gibi düşünmüyordum. Ordan bir husumet sürdürelim de yanlışa yanlış demeyelim mi?

İşte ben de onu diyorum keşke yanlışa yanlış denseydi ama arkadaşımız denmeseydi, o konuda konu netti doneler açıktı zira konu sahibi kendi yazıyodu burda doneler açık değil özelde konuşulanları yönetim okumuş deniyo yönetim açıklama yapmıyo deniyo hep söz, neyi ne kadar biliyorum?

Süresiz Üİ olmasaydı konusunda hemfikir olabilirim sadece

kiminle dalga geçmişim? öyle bi tarzım hiç yok, kimseyle dalga geçmem ben, konuyu da hiç anlamadım, mevzuya neden dahil edildim öğrenebilir miyim

valla siteye yeni girdim hiçbişey anlamadım

@
neden bu empati konusunu bu kadar uzattiniz ben onu anlayamiyorum esasen. Size hangi konuda kim ne dedi onu mu bekleyecegiz? Kiminke ne yazisiyorsunuz bilemem, ama gun gelip de adam olacak kiz kovulmus, derlerse o zaman nooluyor da bu insani atiyorsunuz derim elbette. Ha bu da alkislik bir konu degil, size bir faydasi veya zarari yok . Kendim icin soylerim yani.
Ben kin gutmem, yorumlara bakarim, begendiysem begenmisimdir. Aaaa bana falanca zaman sunu dediydi bu insan ben de gideyim ona sacma bir yorum yapayim da gorsun gununu demem. 33 yasina girdim ya,cocuk muyuz ?esek kadar kadin olmusum ayip yani bana eger gecmisi durmadan cemkirme maksatli kullanirsam oyle degil mi?

Haa gene siz oldum anlaştığımız konu olursa aok ya da sen olmayınca siz neyse...

Kim kime ne dedi bilip takip edeceğiniz bir durum yoktu zaten konudaydınız, olmadığınız bir konu için neden tepki göstermediniz demiyorum yani, okuyodunuz, görüyordunuz, empati konusuna neden taktığımı neden anlamadığınızı da ben anlamadım, tanımadığım kişiyle empati yapamam diyosun dışarda aç gezen insanla da yapamıyorsunuz yani öyle mi, evladı ölen tanımadığın biriyle?

Evli bir kadın aşık olmuş bu yanlış diyorum doğrusu bosanip yoluna bakması, ama kişi diyor ki boşanırsam maddi yardım alamam, bu içeriği yeni üye açsa vurun abalıya olur ama arkadaş olunca yağlanıp ballandı, o zaman nerde forum? Nerde adalet? İlişkisi işte bu, sizin duruşunuz buysa bugün yönetim neden birilerine tolerans tanıyo banı 8 saat sürüyor diyemezsiniz, siz nasıl arkadaşım diyip kıyak geçiyoSan yönetim de velev ki geçiyo, velev ki diyorum

Alakası işte bu

Duruş
Etik
Karaker

valla seni hiç tanımıyorum, zaten ben kimseyi tanımıyorum burda, kimseyle özelden görüşmem, mesajlarım bile kapalıdır, özel istek olursa sana mesaj atcam diye, istersem ben atarım, ben profillerde üyelerin yazdıkları mesajlara espiri yapıyorum, bunu beraber eğlenelim diye yapıyorum çünkü ben kk ya hoş vakit geçirelim diye giriyorum, ya kaç senedir üyeyim kimse bana benle dalga geçtin demedi, şoklardayım şuan, sanırım yanlış anladın, ben kimseyle grup olmam, yandaşta olmam, kimsenin de etlisine sütlüsüne karışmam zaten benim KK daki tarzım bu
yani üyelere karşı beni hedef görstermeni beni bişeylerin içine çekmeye çalışmanı hiç anlamadım
üyelikleri silinen arkadaşlara ben de üzüldüm ama bu topik onlar için mi öyleyse onlar için konuşulsun, iftira atılmasın, ayrıca o konu hakkında bile bilgim yok benim, özellikle bilgi edinmek istemdim yoksa Kazen e Mune ye mesaj atardım konu hakkında, söylesinler bu konuda onlara bi mesajım olmuş mu, soru sormuşmuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…