- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Amac buydu zaten yazmmak zorunda degiliz konu hep ayni bazen banla sonuclaniyor bu konular gelin dostlar bu tekrar konulara prim vermeyelim kendimizi yormayalimdi bunu nerde yapabiliriz konu acarak tabiki.yazmak zorunda değiliz zaten
Amac buydu zaten yazmmak zorunda degiliz konu hep ayni bazen banla sonuclaniyor bu konular gelin dostlar bu tekrar konulara prim vermeyelim kendimizi yormayalimdi bunu nerde yapabiliriz konu acarak tabiki.
Ama yazmamak da seçenek ben yazmıyorum yazmadım o kişiye,kimi insan kaos sever bunu anladığım anda uzarım
Geyik konusu iste birazda amac toplanmak.Zaten kazenin aciklamasinda konuyla alakasi yok dedi hedef konu gosterildi ama sonra degisti name icin ogle tatilindeyim mesaji uyelik iptali sebebi oldu mesela.Bunun konu açacak neyi var Allah aşkına,göz ardı et bitti
yani özetle mune ve kazen o üyelere takıktılar ve bir bahaneyle şutladılar mı?Geyik konusu iste birazda amac toplanmak.Zaten kazenin aciklamasinda konuyla alakasi yok dedi hedef konu gosterildi ama sonra degisti name icin ogle tatilindeyim mesaji uyelik iptali sebebi oldu mesela.
Takiklar demeyelim iyi gunlerin hatiri var.Bence konu yanlis anlasildi yanlis lanse edildi bir hizla yapildi.Oyle olmasa yercekimli karanfili geri almazlardi.yani özetle mune ve kazen o üyelere takıktılar ve bir bahaneyle şutladılar mı?
yanlış anlaşılma olsa onların da süresiz banı kalkmaz mıydı?Takiklar demeyelim iyi gunlerin hatiri var.Bence konu yanlis anlasildi yanlis lanse edildi bir hizla yapildi.Oyle olmasa yercekimli karanfili geri almazlardi.
Insanlarin yorumlari cocukca falan diye assagilama istersen cevap haklari olmadigini bilerek yaz aklimiza her geleni dile getirmiyoruz kibarlik acisindan.Kusura bakmayın ama popi ne demekse artık popi yaptirmayacagiz şu bu çok çocukça, forumu gütme çabası bu, adı tam olarak bu, konuda bile yazılmış: engellerim ama sonra merak eder engeli açarım...bu ne yaman çelişki, popüler olmasın derken bile merak ederim deniyor
Bu banlar sadece o topik yüzünden olmamış hanımlar
Uyelerle ilgili bir konuda oyun topiginde vardi azerinin actigi 700 kusur sayfalik isim vermeden yaziliyordu fark nedir.Protesto konusu tek uye icin degil o tarz konular icin acildi.Üyelerle ilgili konu açmak da yasak ayrıca, protesto konusu niye açıldı isim verilmese de peace başta olmak üzere birkaç kişi için, açıklama yapmadılar demişsiniz ama çarşaf çarşaf yazılmış üyelerin konusunu tiye alamazsınız denmiş özetle, bir süredir bunu yapıyosunuz denmiş ha cevabı sizi tatmin etmedi ise bilemem
Insanlarin yorumlari cocukca falan diye assagilama istersen cevap haklari olmadigini bilerek yaz aklimiza her geleni dile getirmiyoruz kibarlik acisindan.
Bizde uyelik iptallerinin sebeplerini soruyoruz zaten o konu degilmis ne diyoruz.
Kolay degil demek yaptiklari yanlisi silmek zaman gerekiyor.Bu ilk olan birseyde degil daha oncede silindi uyelikler yok yere.yanlış anlaşılma olsa onların da süresiz banı kalkmaz mıydı?
yani yönetim kendi yanlışında neden ısrar etsin?
Bende ilk defa son banim icin sinirlendim ve siteye sorularim adli konuyu actim hem bu olaylar hem banim icin.Benim derdim ben banlandim diger geyik yapanlar neden banlanmadi oldu munenin cevabi okumuyoruz hepsini kiblere gore banliyoruz haklimiyim evet ama cozum kible bakariz.mesela ben de geçen hafta kendime göre haksız ceza aldım ama yönetim onun yanlış olduğunu düşünmüş.
bunun için arkadaşları toplayıp başlık açmalı mıyım?
başlık acarsam, konu şikayet olarak mı algılanır, baş kaldırı mı, birbirine gaz vermemi, sonuna kadar hakkını savunmak mı?
Yonetim aciklama yapmadi.yönetim açıklama yapar ama beni tatmin etmezse konuyu uzatmam mı gerekir,
Kazen o baslikla alakasi yok dedi okudunmu okumadin tabiki.Üyelik iptallerinin sebebi yazıyo diyorum işte,bardağı taşıran son damla o başlık olmuş, başlı başına sebep o değil
tamam da çözüm de sunuldu.Uyelerle ilgili bir konuda oyun topiginde vardi azerinin actigi 700 kusur sayfalik isim vermeden yaziliyordu fark nedir.Protesto konusu tek uye icin degil o tarz konular icin acildi.
çeyiz :)Bendeniz de bir dönem sadece çeyiz bölümüne girebilmek üzere ceza almıştım en çok bana yiyenlerden de biriyim
Kazen o baslikla alakasi yok dedi okudunmu okumadin tabiki.
çeyiz :)
Hayir uyeler uyari almiyordu.Ben de o başlıkla bire bir alakası yok diyorum zaten, yazdıklarından benim anladığım bir süredir bu üyelerin uyarı aldığı ve son noktanın bu olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?