çok zenginim. öyle böyle değil.Umut fakirin ekmaağa
Aga diyen yercekimli karanfilin uyeligi ui den bana cevrildi ya digerleri ne yapmis ozel mesaj holavidanin name icin varsayimi.Hepsi de sevdiğim üye cidden, hele caninfistigi için ban yediğim oldu, o cirkinlesemedi ben cirkinlestim
Süresiz uzaklaştırma çok fazla ve olaya bu kişiler sanki darbe yapacakmış gibi yaklaşmak da abartılı,öte yandan kazenin de haklı bulduğum yanları var özel yazışmaları bilmiyorum yorum yok o konuda,kazenin hissiyatı şu şekil olmuş resmen, ağa ağa ağa alın size ağa, madem ağa benim al işte böyle olur ağa hıncı sezdim
Fake üye meselesine de sinir oluyorum, benim de fake dediğim üyeler var ama sündürmüyorum fake ise fake yaw benim oksijenimden mi çalıyor, neyse ne, bu kadar mesele yapacak ne var bunda, en hakiki bulduğumuz üye bile aslında erkek çıkabilir kim bilebilir bunu
ben o mesajları arkadaşımın aktiviteleri kısmından gördüm mune ekli bende . sizi neyin içine çekmeye çalıştığımı merak ettim mesajımda sizin isminiz bile geçmedi. hatta munenin kendi profilinde yaptığı bir konuşma olarak aklımda kaldığı için mune.profilinde demişim.. sizin profilinizde yapılan bir konuşma olduğu aklımda bile kalmamışken sizi etiketlememişken adınızı geçirmemişken sizi neyin içine çekmeye çalıştım acaba?
chesse gelince o konudaki bir mesajımla sizin profilinizde ki o konuşmada dalga geçtiği doğrudur..
hedef göstermek falan komik olmuş yani..
Aga diyen yercekimli karanfilin uyeligi ui den bana cevrildi ya digerleri ne yapmis ozel mesaj holavidanin name icin varsayimi.
Ustelik patron mudur derken sorun yok agadami sorun var.
Ben en çok şuna takıldım x kişisi birini tehdit etmiş sana karşı milleti doldururum yemek topigine giremezsin diye
Harbi yuh dedim sedat pekerliğe özenen var mı cidden, ve giden üyeler arasında, o kızlar böyle bi kekoluk yapmaz gibime geliyor, kimdir bu tehdidi savuran
Holavida özel mesajlar okunuyor dedi ya...taşlar oturdu...
Zaten mantıklı düşününce okunmuyor fikri saçma geliyor...
Kısaca özelden konuşmalar yüzünden oldu herşey...
Ne diyceğimi bilemiyorum şu an !
Şahsen ben bu üyelerin de deşifre edilmesini isterim.
Ama bu bile süresiz banı gerektirmez.
Varsa oyle iddaayi ortaya atan aciklasin gidenlerden biri olsaydi kazen bunu kullanirdi.Ben en çok şuna takıldım x kişisi birini tehdit etmiş sana karşı milleti doldururum yemek topigine giremezsin diye
Harbi yuh dedim sedat pekerliğe özenen var mı cidden, ve giden üyeler arasında, o kızlar böyle bi kekoluk yapmaz gibime geliyor, kimdir bu tehdidi savuran
Ne konuşulduğunu bilmiyorum ama muhtemel kezani muneyi çekiştirmişlerdir ne olacak :)))Ne konuşulmuş ki özelde, kazen senaryo yazıyo yönetim denmesine bozulmuş bu mu konuşuldu mesela, çünkü bana da sen aslı da söylesin böylesin 2.uyeliksin diyen oldu bende ayar oldum
Varsa oyle iddaayi ortaya atan aciklasin gidenlerden biri olsaydi kazen bunu kullanirdi.
Ne konuşulduğunu bilmiyorum ama muhtemel kezani muneyi çekiştirmişlerdir ne olacak :)))
Siteyi ele geçirmek falan biraz komik olmuş :)
Ozelde konusulanlarla protesto konusunda yazilanlar ayni.Bakildi cok kisi rahatsiz konu olsun orda yazisalim dedik.Donup dolasip ayni seyleri yazip bosa donecegimize banlanacagimiza kendimiz orda yazisiriz mantigiydi.Bazi uyelere taninan ayricaliklar ortada.Holavida özel mesajlar okunuyor dedi ya...taşlar oturdu...
Zaten mantıklı düşününce okunmuyor fikri saçma geliyor...
Kısaca özelden konuşmalar yüzünden oldu herşey...
Ne diyceğimi bilemiyorum şu an !
Kazene sor alirsan cevap ne ala.Lütfen açıklasin ne demek insanlari tehdit etmek!
Onu bu kızlar mı yapmış? Sanmıyorum. Peki bu atılmalarla ilgisi neydi. Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı olmuş. Biz protesto topiğinde atılanları soruyoruz gelen cevap başka yerden. Sıkıntı işte burda.Ben en çok şuna takıldım x kişisi birini tehdit etmiş sana karşı milleti doldururum yemek topigine giremezsin diye
Ozelde konusulanlarla protesto konusunda yazilanlar ayni.Bakildi cok kisi rahatsiz konu olsun orda yazisalim dedik.Donup dolasip ayni seyleri yazip bosa donecegimize banlanacagimiza kendimiz orda yazisiriz mantigiydi.Bazi uyelere taninan ayricaliklar ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?