şeffaflık

siz gıyabında sevdiğiniz veya yanlış bulduğunuz şeyi savunurken "kahraman", diğerleri aksine davranınca "yancı" mı oluyor?

ben de başta "yönetimi alaşağı etme" açıklamasını çok ütopik bulmuştum ama giden veya gönderilen üyeler üzerinden, gelen giden tabir caizse "yönetime laf sokuyor, ayar çekmeye çalışıyor"

beğenmiyorsanız zalim yönetimi terkedersiniz. bu kadar basit.

Hepsi de sevdiğim üye cidden, hele caninfistigi için ban yediğim oldu, o cirkinlesemedi ben cirkinlestim

Süresiz uzaklaştırma çok fazla ve olaya bu kişiler sanki darbe yapacakmış gibi yaklaşmak da abartılı,öte yandan kazenin de haklı bulduğum yanları var özel yazışmaları bilmiyorum yorum yok o konuda,kazenin hissiyatı şu şekil olmuş resmen, ağa ağa ağa alın size ağa, madem ağa benim al işte böyle olur ağa hıncı sezdim

Fake üye meselesine de sinir oluyorum, benim de fake dediğim üyeler var ama sündürmüyorum fake ise fake yaw benim oksijenimden mi çalıyor, neyse ne, bu kadar mesele yapacak ne var bunda, en hakiki bulduğumuz üye bile aslında erkek çıkabilir kim bilebilir bunu

Aga diyen yercekimli karanfilin uyeligi ui den bana cevrildi ya digerleri ne yapmis ozel mesaj holavidanin name icin varsayimi.
Ustelik patron mudur derken sorun yok agadami sorun var.

Mevzu olan yorumlar profilimde oldugu ve yanlis anlasildigi icin acikladim, sonucta x anlamina gelen yorumlar y olarak goruldugu icin neden insanlar burada birbirine bozulsun.

Kimi salak yerine koyuyorsunuz dediginiz icin de sonra oyle yazdim, konuyu bildigim icin.
Neden birini aklamak/salak yerine koymak amacimiz olsun (herkes kendi adina konusabilir) manasinda.

Sonra chess, aok vs konuya dahil edildigi icin de oyle dedim. Isi gucu olan kimsenin bu topicte soylendigi gibi sevindigini sanmiyorum, bence bosuna sucluyorsunuz insanlari. Zaten boyle biseyden haz alan kucuk isler pesindedir, dikkate almaya degmez.

Orasini bilemem, bilmiyorum, sitede de eskisi kadar aktif degilim, peacein konularini da okumadim acikcasi, orasini en iyi Chess aciklar bence ama dedigim gibi sanmiyorum, neden yapsin yani aralari iyi diye biliyorum

Son düzenleme:
Konu cok sacma yerlerdee suanda.

Nomu senin yazdiklarina hic girmemek lazim ama sunu soylemekte fayda var.
one surdugun seyi kendin bu konuda yapiyorsun cunku.
Onlar geyik yaparak, gruplasarak can sikmislarsa
Ilgi gostermek zorunda olmadiklari konularda,
Sende bu konuya ilgi gosterip can sikma durumunda degilsin.
Onlar boyle yapiyordu ya getirip
Ayni seyi yapmak...
Olmamis.
Bir takim rahatsizliklar karsi taraf zor durumda birakilmisken
Dile getiriliyorsa ben o noktada ne samimiyet ararim, nede insani olarak degerlendirebilirim.
Bu bilenmislik buradan bakinca aciziyetin dile gelmis hali olarak gorunuyor.
Neyse konu sen ve ne dusundugun degil.

Bizler kimse icin bir ayricalik koparma pesinde olmadik.
Haksizlarlarsa, yanlis yapmislarsa herkes gibi banlanabilirlerdi.

Siteden tamamen atilmak icin ciddi anlamda
Bir hata yapmis olmalari gerekirdi.
Kazen yada Mune gelip hakaret ettiler deselerdi hepimiz anlardik.
Yada bir uyeye tehtid mesajlari yolladilar.
Yada yada...

Protesto konusundan dolayi gittiklerini dusunduk.
Yanlis anlasildilar seklinde aciklamaya calistik.
O konuyla ilgisi yok denildi.

Yazdiklari bazi seyler uzerinden gittiler dediler. Su aga bizle egleniyi yada ogle tatili gibi cumleler..
Bu kez o cumlelerin yanlis anlasildigini izah etmek istedik..

Giden bazi uyelerin veda mesajlari paylasildi..
Buna sebebiyet verecek birsey olmadi en azindan bizim kizlarla alakasi yok bu tarz durumlarin diye yine anlatmaya calistik.

Oyle bile olsa kim kimin yuzunden bu siteden gitmek istemiyor ki.
Her gidenin pesinden sebep olan da mi atildi bu siteden..
Buda cok oturmadi esasen..

Burada ceza almalarina yada banlanmalarina karsi sergilenen bir tavir yok.
Bir cevap beklenildi sadece..
Atilma=bu gibi...

Olayi taraf yada tarafsizliga dayandirmak...
Olayi saptirmakdan baska birsey degil.

Giden insanlarla tekrar ediyorum
Elvan disinda hicbir kisisel bagim yoktu..

Caninfistigi, elvan, name yorumlari taransa seviye zehirlenmesine sebep olur.
Office,bibi mizahi yonu guclu bir arkadaslarimiz.
Hepsini tek tek orneklendirmeme gerek yok sanirim..

Gordugumuz uzere bazi uyeler bazi uyeler tarafindan nefret kusulacak kadar sevilmez
Ama bazi uyeler tarafindan da benimsenir..
Bu isin tek dogrusu tek tarafi yok..

Oradan bakinca oyle gorunen buradan bakinca boylede gorunebiliyor..
Zaten soyle yapmislardi ohhh iyi oldu yaklasimini yonetimin takdirine birakiyorum.

Atilmislar iste gerisini didmeye gerek yok
Tavrindakiler mumkunse
Bizlerin degil kendilerinin adalet terazisi ile ilgilensinler.

Ben en çok şuna takıldım x kişisi birini tehdit etmiş sana karşı milleti doldururum yemek topigine giremezsin diye

Harbi yuh dedim sedat pekerliğe özenen var mı cidden, ve giden üyeler arasında, o kızlar böyle bi kekoluk yapmaz gibime geliyor, kimdir bu tehdidi savuran

Yönetimi ben de 'kısmen' haklı buluyorum.

Evet peace'nin üzerine çok gidildi.
Fake olma ihtimali üzerinde abartılı bir şekilde duruldu.
Bu tutumu eleştirenlere de 'biz bütün konularda destek olduk, konuya biz hakimiz, istediğimizi söyleriz, siz kim oluyorsunuz' mesajı verildi.
Protesto ordan çıktığı için ben de bu konu üzerinden gittim.
Tepkiler artık çok çok abartılıydı ve bence de ordan kesinlikle ceza çıkmalıydı.

Kim tepkide sınırı aştı, kim en çok üzerine gitti bilmem, o kadar aklımda tutamam, siteden atılanlar ban hak etmiş miydi onu da bilmem.
Ama evet peace konusunda haddini aşan çok oldu, kim bilir hatırlamıyorum ama zaman zaman ben de aşmış olabilirim.

Sorun ceza alınması değil ki -bence-.
Sorun Kazen'in çok sıkışık bir zamanında hoooop siteden atılmaları.
Arkasından da açıklama diye anlamsız, anca kenarına köşesine dokunan bir şeyler söylenmesi.
Belki söyledikleri süreli bir banı açıklayabilecek düzeyde ama siteden atılmayı değil.

Şahsen ben bu üyelerin de deşifre edilmesini isterim.
Ama bu bile süresiz banı gerektirmez.

Ne konuşulmuş ki özelde, kazen senaryo yazıyo yönetim denmesine bozulmuş bu mu konuşuldu mesela, çünkü bana da sen aslı da söylesin böylesin 2.uyeliksin diyen oldu bende ayar oldum

Varsa oyle iddaayi ortaya atan aciklasin gidenlerden biri olsaydi kazen bunu kullanirdi.

Ne konuşulmuş ki özelde, kazen senaryo yazıyo yönetim denmesine bozulmuş bu mu konuşuldu mesela, çünkü bana da sen aslı da söylesin böylesin 2.uyeliksin diyen oldu bende ayar oldum
Ne konuşulduğunu bilmiyorum ama muhtemel kezani muneyi çekiştirmişlerdir ne olacak :)))
Siteyi ele geçirmek falan biraz komik olmuş :)

Varsa oyle iddaayi ortaya atan aciklasin gidenlerden biri olsaydi kazen bunu kullanirdi.

Lütfen açıklasin ne demek insanlari tehdit etmek!

Ne konuşulduğunu bilmiyorum ama muhtemel kezani muneyi çekiştirmişlerdir ne olacak :)))
Siteyi ele geçirmek falan biraz komik olmuş :)

Evet komik ama okudukça anladığım şu kastedilen bu değil zaten, eleştiriyorsunuz madem neden konular üzerinden bunu yapıyorsunuz diyo mune abla, kazene yaz diyo

Protesto konusunu okudum ben ban yemişim yoksa beni de davet etmişler ama samimi söylüyorum hem geyik sevmediğimden hem de bu tip bir protestoyu anlamsız bulduğumdan bir iki yazar çıkardım, yorum yazmayalım şöyle yapalım böyle yapalım...nasıl desem çocukça değil mi, e yazmak zorunda değiliz zaten, peace bin konu açtı tek tüktür yorumum sarmadı çünkü

Süresiz banı hala abartılı buluyorum dalımı kıranın kökünü kazirim gibi olmuş buyurgan bir tavır, cool bi duruş beklerdim

Ozelde konusulanlarla protesto konusunda yazilanlar ayni.Bakildi cok kisi rahatsiz konu olsun orda yazisalim dedik.Donup dolasip ayni seyleri yazip bosa donecegimize banlanacagimiza kendimiz orda yazisiriz mantigiydi.Bazi uyelere taninan ayricaliklar ortada.

Onu bu kızlar mı yapmış? Sanmıyorum. Peki bu atılmalarla ilgisi neydi. Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı olmuş. Biz protesto topiğinde atılanları soruyoruz gelen cevap başka yerden. Sıkıntı işte burda.

Ama yazmamak da seçenek ben yazmıyorum yazmadım o kişiye,kimi insan kaos sever bunu anladığım anda uzarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…