Şeffaf oda 6. haftanın konuğu "leyla01" Buyrun burdan :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

azeri farslara denir,tarihten okudugum kadariyla.ben de turkum azerbaycan turkuyum.ne mutlu turkum diyene
aynen canim cok dogru biliyorsun.
Hala-bibi
Teyza-hala :))
asansor-lift

Son düzenleme:

azeri farslara denir,tarihten okudugum kadariyla.ben de turkum azerbaycan turkuyum.ne mutlu turkum diyene
aynen canim cok dogru biliyorsun.
Hala-bibi
Teyza-hala :))
asansor-lift

Tsk,ler fistik..Bu arada Ruscayi iyi konusuyorsundur dimi?Biraz bahsetsene ordaki egitim sisteminden.Cok cok iyi bilmiyorum fakat cocuklarini iyi yetistirmeye calisan sanati,müzigi seven bi halk.

Merhaba canım bende seni resimlerinden gördüm masallah dedikleri kadar güzelsin.
Okurken evlendin, zor olmadı mı? Peki ailen nasıl karsıladı?

Tsk,ler fistik..Bu arada Ruscayi iyi konusuyorsundur dimi?Biraz bahsetsene ordaki egitim sisteminden.Cok cok iyi bilmiyorum fakat cocuklarini iyi yetistirmeye calisan sanati,müzigi seven bi halk.

evet en az ruslar kadar :))
egitim sisteminin nnesinden bahsedeyim bilmiyorum ki.net olarak neyi bilmek istiyorsun mesela?
dogru biliyorsun ama zaten tum anne babalar cocuklarini daha iyi yetistirmege calisiyorlar ulke din farki yok bunun bence.
sanati cok sevdigimiz dogru.
ben 7 sene piano okudum diplomam da var :)))

Merhaba canım bende seni resimlerinden gördüm masallah dedikleri kadar güzelsin.
Okurken evlendin, zor olmadı mı? Peki ailen nasıl karsıladı?

merhabaopuyorumnanaktan

evet son siniftayken evlendim.
yo hayir hicbir zorlukla karsilasmadim.
ailem nasil karsiladi derken beraber bu karari vermistik,
tabi erkendi biraz ama hic pisman degilim.
hatta babam bana su sozleri dedi :"Mastr da okumak istiyordun guya ama evleniyorsun artik mastr filan ruya olur senin icin"
Bu sozlerden yola cikarak hamile hamile hazirlandim ve kazandim.
Istemek basarmanin yarisidir.

ne kadar guzel bende ruscaya merak saldım bu aralar okulun ıkıncı donemınde kursa baslamayı dusunuorum zor bı dıl bıldıgım kadarıyla ıns basarabılırım.

ne kadar guzel bende ruscaya merak saldım bu aralar okulun ıkıncı donemınde kursa baslamayı dusunuorum zor bı dıl bıldıgım kadarıyla ıns basarabılırım.

evet alfabesi farkli.
okunmasi zor yeni baslayanlar icin.
sozlerde vurgular var onlari iyi bilmen gerek.vurguyu duzgun soylemezsen sozun anlami degisebilir.Mesela bir soz var "muka"
vurguyu ilk heceye salarsan muuuuka dersen keder dert anlaminda
ikinciye salarsan mukaaa dersen un anlaminda :)))
ama coook zengin muhtesem bir dil

merhabalar rusçayı nasıl öğrendin ???
eşin evlenme teklifi etti mi ettiyse nasıldı ??
eşinle evlenmeden ne kadar flört ettiniz??*
keşke evlenmeseydim dedin mi hiç???
kaç kardeşsin???
kitap okumayı sever misin??
ayyy çok sordum canım aklıma gelirse yine yazarım kaydirigubbakcemile3

aa bılmıodum bunu wurgu onemlı demek.
olsun yenı dıl ogrenmek guzel ıns basarırım canım.

ruscayi okulda ogrendim.
ilkokul 1-den 11e kadar rusca derslerimiz var.
ayrica etrafta da rusca konusanlar oldumu tamamdir ogreniyorsun,
hayir yaa etmedi
2 sene gibi
2 kardesiz.bir de kiz kardesim var benden kucuk.
cooook severim hemde bayilirim....

aa bılmıodum bunu wurgu onemlı demek.
olsun yenı dıl ogrenmek guzel ıns basarırım canım.

evet ama her sozde degil,sayili sozlerde boyle anlam degisiyor ama diger sozlerin de vurgusunu dogru soylemek lazim komik konusmamak icin :))) ogrenirsin canim merak etme.

yenı baslıcagım ıcın o komıklıkten nasıbımı alacagım kesın canım
guwenıorum kendıme en azından kendımı ıfade edıcek kadar konusabılcem.
en son okudugun kıtap ne yada suan okudugun kıtap.

konusursun canim...
en son okudugum kitab azerbaycan edebiyyatindan kriminal :)))
elhan elatli-Cehennemden gelen ses mafoldumben cok etkilenmistim mafoldumben

Bizimkiler malesef okumadan vermezler hatta 30'a kadar yolu varmıs. Gerci daha maddi imkanlarımız da yeterli degil ama yeterli olsa da bir kulp bulurlardı eminim. =)

Bizimkiler malesef okumadan vermezler hatta 30'a kadar yolu varmıs. Gerci daha maddi imkanlarımız da yeterli degil ama yeterli olsa da bir kulp bulurlardı eminim. =)

ben mesela tipta okusaydim tabiki ne ben giderdim,ne de verirlerdi.tip cok zor cunku.
ama benim bolumum o kadar zor degil.hic de zorluk cekmedim evlendikten sonra.hatta diplomam kirmizi.yani tum puanlarim 85in uzerinde.kirmizi diplomayi yalnizca puanlari cok yuksek olanlara veriyorlar.

hmmm yanılmışım ya, kusura bakmayınsempatiksalakcinni
hadi bakalım azerbaycan-türkiye maçında bakalım azer. rövanşı alabilicek mi.:roflol:
cevap icin de tesekkur ederim:lepi: erken bebek yapmanın sırrı derken de yanlıs demisim tekrar k. bakmayınbilmiyorumkismile hani evlendikten cok kısa bi sure sonra bebek yapmıssınız ya, ondan bahsetmistim-tatlicadiarzu- neyse iste tesekkur ederim tekrar ilginiz icin, umarım terlemessiniz sorularımızla. deodorant parasını biz vermeyelim sonra:roflol:

azerbaycanin futbolu guclu degil ki,ben umutsuzum simdiden tebrikler turkiye.
baska dallarda evet cok guclu ama futbolda bir turlu basaramadik. bilmiyorumkismile
evet kisa surede oldu iyikide oldu yani zemuszemus keske ilk aydan olsaydi :kedi:
deodorant parasini senden alicam

:) tahmin etmistim zaten..

egitim sistemi derken sunu merak ettim!mesela teknik-mesleki okullar varmi,illaki vardir ama bunlarin daha sonrasi genel olarak fiyaskomu yoksa kisinin önünü acan kurumlarmi?

okul öncesi egitim sartmi mesela?

eminim sartta burdaki sistem ne?yani milli ahlak ve degerlerin ögretilmesine karsi bakis nasil bunu ögrenmek istemistim acikcasi..

bu arada oglumun piano ögrenmesini bizde cok istiyoruz,bakalim yetenegi vardir insl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…