Lekeler, Çiller Sedu'nun TCA % 20'lik Deneyimi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
canım kırmızılık derken kendin mi soyuyosun yoksa soyulan kısım mı kırmızı çıkıyor alttan anlamadım.burada lekeler var olan lekelerdeki açılmamı yada soyulan kısımlarda mı leke oluyor.

Canım, soyulan yerlerin altı kıpkırmızı. Kabuklarda alın kalın soyuluyor. Önceki lekelerde açılma var gibi. Sabah uyandığımda kırmızıkları azalmış gibiydi ama kısa sürede tekrar koyulaştı. Anlamadım gitti

hafif pembe kırmızıysa bu normal ama baya kırmızıysa ve o kırmızılık hala geçmediyse istersen bir cildiyeye git ihmal etme her ciltte aynı reaksiyonu vermiyor demekki.

hafif pembe kırmızıysa bu normal ama baya kırmızıysa ve o kırmızılık hala geçmediyse istersen bir cildiyeye git ihmal etme her ciltte aynı reaksiyonu vermiyor demekki.
Luccy, bugün kırmızıklar pembeye dönüşmüş durumda. Çene civarım ise yara gibi. Doktora gitmeden önce birkaç gün daha beklemek istiyorum. Pembeleştiğine göre iyileşir diye düşünüyorum.

son durumunuz nedir acaba merak ettim geçtimi kırmızılıklar normale döndümü

son durumunuz nedir acaba merak ettim geçtimi kırmızılıklar normale döndümü

Merhaba Luccy, kırmızılıklar ve pembelikler geçti. Ancak deri tam olarak toparlanmadı. Soyulan yerlerde hafifte olsa koyuluk var. Hala minik minik soyulmalar ve cilt üstünde deformasyonlar var. Aşırı derecede kuruluk var. Nemlendiricilerde çaresiz kalıyor. Lekelerin renginde açılma söz konusu ancak hala varlıklarını sürdürmekte. Önceden olmayan bazı çil gibi lekeler oluşmuş durumda. Yani lekelerin yok olmasını ümit ederken yeni lekelerinin oluşmasını sağlıyor bende. Ben mi tuhafım yoksa bu durum olası ihtimaller arasında mı bilmiyorum. Bir değişiklik olursa yazmaya devam ederim. Size benim kadar olumsuz etki etmiyor sanırım. Bir daha kullanıp kullanmamakta kararsızım.
İlgine çok teşekkür ederim...

benimde bazen ikinciye çok ince şekilde soyuluyor dediğiniz gibi.ama olmayan kısımlarda herhangi bir lekelenmeye sebep olmadı sadece ilk seanslarımda bazı kısımlarda olan lekeler yok olmuş gibi görünüp bir iki hafta sora tekrar belirginleşmeye başlıyordu ama şimdi cildim giderek daha tek tona yaklaştı.benim lekeler adına kullandığım en etkili yöntemdi açıkçası.ama sanırım size pek yaramıyor cildinizi siz daha iyi tanırsınız soyulmadan sonra çeşitli ışıklar altında cildinizi inceleyin öncesine göre bi ilerleme varmı daha mı kötüye gidiyor sahsen ben öyle yapmıştım.ilk seansta belirgin fark vardı öncesine göre o yüzden de devam ettim.eğer sizde farkı görebiliyorsanız devam edin ama daha kötüye gitti diyorsanız isterseniz bir seferliğine de olsa uzmana yaptırın.

Sevgili Luccy, daha önce leke olmayan yerlerde lekelenmeler var çil gibi. Ben bu gidişle bir daha yapmam sanırım. Dediğim gibi iyileşme beklerken gerileme oluyor gibi. Ben bazı bölgelerde beyazlaşma görüyorum ama diğer taraftan yeni lekeler. Yani bir taraf düzelirken bir taraf bozuluyor anlamıyorum. Daha önce bana direk lazer denmişti ama korktum. Bahsetmiştim ya daha öncede.
Birde gözenekler dahada belirginleşiyor gibi. Daha önce bahsettiğim yaraların izleri sanki çukur gibi duruyor. Bakalım iyileşecekmi

canım ozaman sen bir daha yapma cildin belki reaksiyon göstermiş olabilir.yani bukadar zamnda iyileşmediyse hala bilmiyorum dikkatli ol çünkü en fazla 10 günde tamamen soyulup bitmesi lazım kızarık olan yerlerde aşşağı yukarı bukadar sürede normale dönüyor en azından bende öle sende neden öle oldu hala anlamadım.hele olmayan yerderde lekelenme olması daha ilginç düşününce tca üst yüzeyi yakıp tamamen alttan yeni bir yüzeyin olumasını sağlıyor mantıken alttaki derinin daha sağlıklı ve temiz olması lazım.tamamen iyileşsin bi daha net yazarsınız sonucu.

Tamam canım, ortalama bir hafta sonra yazarım gene. Bugün için değişen birşey yok çünkü. Belkide benim cildim aşırı hassas bir ciltl. Bu yüzden böyle sonuç veriyor. Gelişmelerden haberdar edeceğim.

Eski lekeler bu birkaç gün içinde yeniden belirginleşti sanki. Tca kullanım sonrası çok koyulaşan yerler hala gölge gibi duruyor. Onun haricinde yeni lekeler var olmuş durumda. Yara oluşan yerler iyileşti ancak koyuluk yaptı suratımda. Bir daha denemeyi pek düşünmüyorum. Hiç yüz güldürücü sonuç almadım malesef...

geçmiş olsun ozamn sakın bidaha deneme üzüldüm sonucun sende böle olmasına.lekeler ve koyu olan kısımlar için expigmenti bi araştır istersen.

geçmiş olsun ozamn sakın bidaha deneme üzüldüm sonucun sende böle olmasına.lekeler ve koyu olan kısımlar için expigmenti bi araştır istersen.

Selam canım, expigment daha önce beni mutlu etmemişti. Bir dahaki sefere uzman kontrolunde yapmak istiyorum. Bakalım ne olacak. İlgine teşekkür ederim.

Bana göre evde denenmemesi gereken birşey. Yüzümde küçük çukurlar oluşturdu. Bu çukurlar kalıcı. Yakında bir uzmana gidip çözüm bulmaya çalışmak istiyorum varsa tabi

Okuduklarıma inanamadım :/ ben de tca yapıyorum sanırım bu 5. seansım oldu 1o günde bir yapıyorum %15. ben de anlattıgınız durumlar olmadı 2 dk bekletiorum az bi yanma oluyor ama korkutucu değil 3 gün içinde de soyuluyor. ben de artık pespembeyim nerdeyse ama lekeeler daha azalmıs gibi ama tabiki mükemmel değil.... gelişmeleri yazıcam. Siz %20 kullanmıssınız ve 3dk bekletmişsiniz bu yüzden olmus olabilir

Artık sebep nedir bilemiyorum. Ancak şuna inanıyorum ki bu tarz şeyler evde denenmemeli. Ben 10 günde bir yapmayı kendi adıma hayal bile edemiyorum. Yüzü dinlendirmek gerekir bence.
Yüzüme sürer sürmez cayır cayır yanıyordu.
Geçende bir sitede okudum uzman ellerin yaptığı leke tedavisi bile dikkat edilmezse yeni lekeler oluştururmuş. Yani demek istediğim güneşe çıkarken koruma altına almak değil de tedavi esnasında ilacın yahut lazerin ayarlamasına dikkat edilmesi. Belki bu yüzden yüzümde karartı şeklinde lekeler peydah oldu....
İyi bir dermatalog araştırıyorum. İnşallah cildim düzelir arkadaşım... İlginize teşekkür ederim....

Son düzenleme:
arkadaşlar niçin bilgi almadan yapıyosunuz bu işleri. mesela tca ilk kullanımında kesinlikle vee KESİNLİKKLE 30 saniyeden fazla tutulmaaaz. yüzünün verdiği tepkiye göre daha sonraki yaptıklarında 10 sn 20 sn gibi arttırırsın. yanma aynı oranda olursa daha da az tutarsın. sizler hemen bi defada olsun diye yaslanıyosunuz asite. biraz forumları okuyun. onları okumuyosanız bari kullanma kılavuzunu okuyun ben yıllardır arastırırım bunu hiç duymadım ilk defada 2 dakika kaldıgını. hatta doktor da yaptı bana 3 seans o bile okadar yapmadı. zaman cok önemli sanıyeler cok önemli. ben 5. kez yapıyorum çok memnunum bende %20 kullanıyorum 5. defada bile 1dk 45 sn tuttum yüzümde. forumlarda bas bas bağırıyoruz ella soymayın diye sitelerde doktorlar anlatıyor. üzerinde yazıyor. cahil cahil işler yapıyosunuz sonrada ayyy deneyimim çok kötü oldu kullanmayın ıvır zıvır. önce gereken şartları iyice araştırıp okuyun sonra o şekilde uygulayın bir kaç seans, sonra işe yaramazsa ben burdayım yine yazışalım. ama önce cildinizi tanıyın hassasmı yağlımı kalınmı nasıl. internet diye bişey var yaa .yararlanın . eminolun bu lekelerden sivilce izlerinden hiç biriniz benim kadar çekmemişsinizdir. 28 yasındayım özgüvenimi yeniden kazandım. bu illet yuzunden hep yuzumu sakladım insan içine cıkmadım antı sosyal oldum. ve ben bu asıtı sadece doktorda yapıldıgını zannederken bu forumda gördüm evde yapılanın oldugunu. sonrasında cok arastırdım okudum günlercce en doğru yöntemi bulmak için. mesela ben doktora yaptırdıkdan sonra ucuz sacma sapan güneş kremleri sürüyodum hatta bazen hıç kullanmıyodum. şimdi anlıyorumkı tca nın en önemli olayı güneş kremi. sürmeden evde perde bile acmıyorum kendimi bu şekilde disiplinize ettikten sonra ancak tca dan verim alabıldım. biliyomusunuz tca yapılıyorken bilgisayar ısıkları evdeki lambalar camdan gelen aydınlık bunlar bile leke yapıyo. bu nedenle güneş kremini sabah kalkınca hemen sürün dışarı cıkmak önemli değil. hatta o sürecte evde mumkunoldugu kadar kalın perdelerle loş karanlık ortamda oturun yani yapabildiginiz kadar koruyun kendınizi sigarayı azaltın alkolü azaltın hatta bool bool vitamınler alın meyve filan. gerçekten işe yaramasını istiyosanız yapabıldıgınız kadar yapmaya calısın sonra bakın bakalım işe yarıyormu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…