canım kırmızılık derken kendin mi soyuyosun yoksa soyulan kısım mı kırmızı çıkıyor alttan anlamadım.burada lekeler var olan lekelerdeki açılmamı yada soyulan kısımlarda mı leke oluyor.
Luccy, bugün kırmızıklar pembeye dönüşmüş durumda. Çene civarım ise yara gibi. Doktora gitmeden önce birkaç gün daha beklemek istiyorum. Pembeleştiğine göre iyileşir diye düşünüyorum.hafif pembe kırmızıysa bu normal ama baya kırmızıysa ve o kırmızılık hala geçmediyse istersen bir cildiyeye git ihmal etme her ciltte aynı reaksiyonu vermiyor demekki.
çok sevindim umarım doktora hiç gerek kalmaz
son durumunuz nedir acaba merak ettim geçtimi kırmızılıklar normale döndümü
Merhaba Luccy, kırmızılıklar ve pembelikler geçti. Ancak deri tam olarak toparlanmadı. Soyulan yerlerde hafifte olsa koyuluk var. Hala minik minik soyulmalar ve cilt üstünde deformasyonlar var. Aşırı derecede kuruluk var. Nemlendiricilerde çaresiz kalıyor. Lekelerin renginde açılma söz konusu ancak hala varlıklarını sürdürmekte. Önceden olmayan bazı çil gibi lekeler oluşmuş durumda. Yani lekelerin yok olmasını ümit ederken yeni lekelerinin oluşmasını sağlıyor bende. Ben mi tuhafım yoksa bu durum olası ihtimaller arasında mı bilmiyorum. Bir değişiklik olursa yazmaya devam ederim. Size benim kadar olumsuz etki etmiyor sanırım. Bir daha kullanıp kullanmamakta kararsızım.
İlgine çok teşekkür ederim...
benimde bazen ikinciye çok ince şekilde soyuluyor dediğiniz gibi.ama olmayan kısımlarda herhangi bir lekelenmeye sebep olmadı sadece ilk seanslarımda bazı kısımlarda olan lekeler yok olmuş gibi görünüp bir iki hafta sora tekrar belirginleşmeye başlıyordu ama şimdi cildim giderek daha tek tona yaklaştı.benim lekeler adına kullandığım en etkili yöntemdi açıkçası.ama sanırım size pek yaramıyor cildinizi siz daha iyi tanırsınız soyulmadan sonra çeşitli ışıklar altında cildinizi inceleyin öncesine göre bi ilerleme varmı daha mı kötüye gidiyor sahsen ben öyle yapmıştım.ilk seansta belirgin fark vardı öncesine göre o yüzden de devam ettim.eğer sizde farkı görebiliyorsanız devam edin ama daha kötüye gitti diyorsanız isterseniz bir seferliğine de olsa uzmana yaptırın.
canım ozaman sen bir daha yapma cildin belki reaksiyon göstermiş olabilir.yani bukadar zamnda iyileşmediyse hala bilmiyorum dikkatli ol çünkü en fazla 10 günde tamamen soyulup bitmesi lazım kızarık olan yerlerde aşşağı yukarı bukadar sürede normale dönüyor en azından bende öle sende neden öle oldu hala anlamadım.hele olmayan yerderde lekelenme olması daha ilginç düşününce tca üst yüzeyi yakıp tamamen alttan yeni bir yüzeyin olumasını sağlıyor mantıken alttaki derinin daha sağlıklı ve temiz olması lazım.tamamen iyileşsin bi daha net yazarsınız sonucu.
Eski lekeler bu birkaç gün içinde yeniden belirginleşti sanki. Tca kullanım sonrası çok koyulaşan yerler hala gölge gibi duruyor. Onun haricinde yeni lekeler var olmuş durumda. Yara oluşan yerler iyileşti ancak koyuluk yaptı suratımda. Bir daha denemeyi pek düşünmüyorum. Hiç yüz güldürücü sonuç almadım malesef...
geçmiş olsun ozamn sakın bidaha deneme üzüldüm sonucun sende böle olmasına.lekeler ve koyu olan kısımlar için expigmenti bi araştır istersen.
okuyunca çok kötü oldum üzüldüm ya büyük gçmiş olsun
Okuduklarıma inanamadım :/ ben de tca yapıyorum sanırım bu 5. seansım oldu 1o günde bir yapıyorum %15. ben de anlattıgınız durumlar olmadı 2 dk bekletiorum az bi yanma oluyor ama korkutucu değil 3 gün içinde de soyuluyor. ben de artık pespembeyim nerdeyse ama lekeeler daha azalmıs gibi ama tabiki mükemmel değil.... gelişmeleri yazıcam. Siz %20 kullanmıssınız ve 3dk bekletmişsiniz bu yüzden olmus olabilir