bepanten sürüyomusun ?
canım bu tip soyulmalarda bepanten kullanmalısın diye diyorum.belki kaşıntıların fln bu krem yüüznden olabir çünkü bende hiç kaşıntı olamdı ve forumda okuduğum kadarıylada hiç kaşınan birilerine denk gelmedim.evt soyulan yerler bazıları pembe olabiliyo ama bi süre sore cilt eski halini alıyor merak etme.tüy konusunu bilmiyorum ben hep bepanten kullandım.
soyulma aşmasında muhakkak bepanten kullan diğer kremler fln belki yan etki yapar yada soyulmayı geçiktirebilir.ve elinle soyma yoksa çabuk soyulsun derken soyduğun yerler kıpkırmızı oluyo ve geçmesi iiçn soyulmasından daha uzun beklemen gerekiyo bu seferde.hemde leke kalabiliyor o yüzden dikkat et.bende bayramda 6.seansımı uygulicam.ve senin sonuçalrını merak ediyorum benim özellikle elmacık kemiklerimde çok fazla güneş lekesi vardı ve cidden büyük olçüde kurtuldum.umarım seninde istediğin gibi sonuçlanır.Bu arada unutmadan güneş kremini ihmal etme.soyulan kısımlar mutlaka koruyucu kullan dışarı çıkarken.
canım çok dikkat ettim ben çok yoğun sıcak saatlerde mümkün olduğunca dışarda bulunmamaya özen gösterdim ve güneş kremimi asla ihmal etmedim.ya şimdiki halinden çok memnunum açıkçası lekeler için kullandığım en etkili şeydi.ilk bikaç seans yaptıktan sora geçiyo sanıyosun ama çok hafif şekilde geri geliodu ama seanslar ilerledikçe çoğu geçti.oyüzden ilk seansta eğer istediğin sonuçu alamzsan umudunu kaybetme seanslar ilerledikçe sonuç daha tatmin edici oluyo.cildimdeki donukluğu aldı ve inan çok memnunum:)tek korkum ggden aldığım için tca acaba kalitelimi değilmi ve acaba ileride erken yaşlanmaya fln sebeb olup olmicağı onun dışında hiç bi sorun yok.canım dediğin yerler geçte olsa soyuluyo orada tca az beklemiş olabilr.çünkü bende ana soyulma bittikten sora yanaklarımın kenarları incecik soyulmaya devam ediyo ve oralara tca az beklemiş oluyor.
bi sonraki seansta daha iyi sonuç alırsınız umarım
Canım inşallah sende bu seferki seansında tam sonuç alır ve bir daha yapmak zorunda kalmazsın.Sende seansının aşamalarını paylaş lütfen.
Bugün itibariyle kırmızılıklarda azalma var. Soyulma ise hemen hemen bitmiş durumda. Kızarıklıkların azalmasına sanırım dünden başladığım fito yardımcı oldu. Bu krem de cildimin aşırı kaşınmasına sebep oluyor. Bir dahaki seansımıda paylaşmaya devam edeceğim inşallah. Sevgilerle...
hiç bilmiyorum kaç yıllık olduğunu ama çok derinde değildiler.beni son dönemde çok rahatsız etmeye başlamşlardı. makyaj yaptığımda belli olmuyolardı ama makyaj yapmadığımda rahatsız oluodum ve sorunlu kısım sol tarafımdı özellikle elmacık kemiğimin üstü sanırım en çok güneş alan yerlerim oralar olduğu için.muhtemelen benimde güneş kremi kullanmadığım dönemlerde oluştu.artık yaz kış kullanıyorum.
Bende yüze denemeden önce riske atmamak için kolumdaki yanık lekesine sürmüştüm. Hiç tepki vermeyince vücut için yeterli değildir diye düşünmüştüm. Bugün baktım neredeyse 10 gün sonra soyulmaya başlamış sürdüğüm yer. Şaşırdım doğrusu.
Bu arada yüzümün ilk soyulan yerlerinde kahverengimsi lekeler var gibi. Hiç elle müdahale edip soymadığımada eminim. Diğer lekeleri yok edecek derken yeni lekeler mi oluşturuyor ne