Lekeler, Çiller Sedu'nun TCA % 20'lik Deneyimi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Hayır canım, koyulaşmasına mahal verecek hiçbirşey yapmadım. Umarım kısa zamanda gider diye ümit ediyorum. Dünden bugüne gene soyulmaya başladı cildim. Kaç kez soyuldu anlayamadım cidden. Dediğin gibi belki 2-3 hafta içinde tekrar deneyeceğim. Şu yüzümdeki sayılı birkaç çilde yok olsa iyi olacak...

soyulmalar devam ediyor mu hala ve koyuluk olan kısım nasıl acaba leke leke mi yoksa kararmış gibimi.leke leke ise muhtemelen cildin alt katmanında olan leke yi üst yüzeye çıkarmış olabilir.

soyulmalar devam ediyor mu hala ve koyuluk olan kısım nasıl acaba leke leke mi yoksa kararmış gibimi.leke leke ise muhtemelen cildin alt katmanında olan leke yi üst yüzeye çıkarmış olabilir.
Soyulma durmuş durumda.
Leke gibi değil, daha çok karartı gölge gibi. Hala duruyorlar malesef. Özellikle çenede olan bayağı koyu.
Acaba bu işi uzmanınamı bıraksaydım diye düşünüyorum. Daha önce bilgi aldığım uzman lazer demişti direk. Ama lazer yaptırmaya cesaret edemedim insanların suratını kanlı gösteren videoları izledikten sonra:KK43:...

Son düzenleme:
ten renginiz ne acaba onunla alakalı olabilir sebebi tcadır ozamn yani ben 5 kere fln yaptım hiç öle sorunum olmadı ve kararma tca yı uguladıktan sora oluyor zaten onlarda soyuluyor.acaba uygulamada mı hata yaptınız yada farklı nemlendiriciden mi kaynaklandı.

Son düzenleme:
Sanırım her cilt ayrı olduğundan farklı reaksiyon verebiliyor. Benimkide böyle etki gösterdi. Uygulamada farklı birşey yokki zaten. Ben açıkçası nemlendirici ilede alakalı olduğunu düşünmüyorum. Zamanı geldiğinde bir kez daha uygulamak istiyorum, eğer sonuç bu şekilde olursa mecbur bir uzmanla bu işi çözeceğim.

çok esmer değilsiniz esmerlerde fln kararma olabiliyomş bazen.acaba ondan mı olabilir dedim ama buğdaysınız ala ala:18:isterseniz bi sefer daha uygulayın ama çok dikkat edin ve bepantenden başka bişey kullanmayın deneme amaçlı sadece kararan bölgeye uygulayın ve dediğim gibi sadce bebanten kullanın.eğer sorun devam edersede uzmana danışmakta fayda var.

çok esmer değilsiniz esmerlerde fln kararma olabiliyomş bazen.acaba ondan mı olabilir dedim ama buğdaysınız ala ala:18:isterseniz bi sefer daha uygulayın ama çok dikkat edin ve bepantenden başka bişey kullanmayın deneme amaçlı sadece kararan bölgeye uygulayın ve dediğim gibi sadce bebanten kullanın.eğer sorun devam edersede uzmana danışmakta fayda var.

Evet haklısın, görüştüğüm uzman bir kerelik lazer seansıyla bu lekelerden kurtulacağımı söyledi. Ama işte tırstım.
Farkında olarak veya olmayarak zamanında cildime gösteremediğim özeni şimdi oluşmuş lekelerden dolayı göstermeye çalışıyorum. Zamanında daha dikkatli olsaydım şimdi uğraşmış olmayacaktım.

Son düzenleme:
Evet haklısın, görüştüğüm uzman bir kerelik lazer seansıyla bu lekelerden kurtulacağımı söyledi. Ama işte tırstım.
Farkında olarak veya olmayarak zamanında cildime gösteremediğim özeni şimdi oluşmuş lekelerden dolayı göstermeye çalışıyorum. Zamanında daha dikkatli olsaydım şimdi uğraşmış olmayacaktım.

zararın neresinden dönsek kardır diyorum artık sıkmayın canınızı.yalnız ben artık uzmanlara çok fazla güvenmiyorum.gideceğin yeri çok iyi araştırmalısın çünkü hepsi para derdinde.bikaç yıl önce ben aldırmak için baya iyi bir yerle konuştum bana tek seans lazerle geçeçeğini söylediler sonuç 600 tl verdim 6 seans gittim renginde açılma bile olmadı sora ameliyatla aldılar ve bu seferki sonuç hafif çukur kaldı.canım o yüzden bende tcayı kendim uyguluyorum çünkü artık bu tip yerlere hiç mi hiç güvenim kalmadı.ama uygulamadan önce deli gibi araştırdım bütün forumları okudum ve ozaman uygulamaya başladım.ben çok memnunum açıkcası.

zararın neresinden dönsek kardır diyorum artık sıkmayın canınızı.yalnız ben artık uzmanlara çok fazla güvenmiyorum.gideceğin yeri çok iyi araştırmalısın çünkü hepsi para derdinde.bikaç yıl önce ben aldırmak için baya iyi bir yerle konuştum bana tek seans lazerle geçeçeğini söylediler sonuç 600 tl verdim 6 seans gittim renginde açılma bile olmadı sora ameliyatla aldılar ve bu seferki sonuç hafif çukur kaldı.canım o yüzden bende tcayı kendim uyguluyorum çünkü artık bu tip yerlere hiç mi hiç güvenim kalmadı.ama uygulamadan önce deli gibi araştırdım bütün forumları okudum ve ozaman uygulamaya başladım.ben çok memnunum açıkcası.

Hayret ettim, lazerle benlerin yakılmasını gösteren videolar izledim gayet güzel sonuç veriyordu. Sende öyle güzel sonuç vermedi demek. Nerede oturuyordunuz? Benimde eşimin vücudu hep et beni ve yüzeysel benlerle dolu. Bizde onları tedavi ettirmek istiyorduk.

bursa.estetik internationals a gittim ben aldırmak için fiyasko.yani canım 6 seans yaptılar hatta minik bi benim vardı varla yok arası ona da uygulattım ama yok yani hiç bi sonuç alamadım.iz için tekar gidicem ama dünyanın parasını verdim böle bırakmicam yani.

Oranın bir merkezide bize yakın İstanbulda. Bende orasıyla görüşsemmi diye düşünüyordum. Söylediğin iyi oldu canım.

10 Kasım akşamı ikinci denememi yaptım. Geçen sefer 2 dk bekletmiştim, bu sefer 3 dakika. Sabahında suratımın büyük bir bölümü neredeyse siyaha yakındı. Şu andada hala öyle. Dudak çevresi bu akşam itibariyle soyulmaya başladı. Suratım hala sızlıyor. İlk günden beri bepanten sürüyorum.
Aynaya bakmaya korkuyorum şu anda:KK43:....

Son düzenleme:
fito sür burada sanırım çok bekletmişsin oyüzden derin soyulur endişelenme bi sorun olacagını sanmıyorum benimde bazı bölgelerimde koyulaşma oluyordu.akşamları fito sür gündüzde çok gerildikçe bepanten sür.

fito sür burada sanırım çok bekletmişsin oyüzden derin soyulur endişelenme bi sorun olacagını sanmıyorum benimde bazı bölgelerimde koyulaşma oluyordu.akşamları fito sür gündüzde çok gerildikçe bepanten sür.

Sağol canım, aslında geçen sefer 2 dk idi, bu seferde 3 dakika. Aslında çok değil diye düşünüyorum. Ama bilemiyorum. Yarın sabahki duruma göre foto gönderirim canım.Bu arada çenem soyuluyor, soyulan yerler kırmızı gibi.
Fito sürdüm, şimdi yüzüm aşırı kaşınıyor:KK43:

Son düzenleme:
Sabah kaltığımda suratımın bazı yerleri minik minik sivilce olmuştu. Ben bunu dün gece sürdüğüm fitoya bağlıyorum. Çenemin yarısı soyulmuş durumda ve soyulan yerler pembe kırmızı arası bir renkte, ancak benek benek...

Son düzenleme:
pembe beyaz olması normal soyulan yerlerin ama bazen soyulan yerlerde tek tük sivilce çıkabiliyor ama fazlaysa alerji olmuş olabilirsiniz.fito bende hiç sivilce yapmadı çok koyulaşan kısımlara ondan sürüyordum genelde.ozamn sadece bepanten kullanın ama günde iki üç kere.hatta bepanten plus antiseptik bir krem onuda deneyebilirsn.sivilceler muhtemeln alerji kaynaklıdır çok rahatsız edicek gibiyse uzmana bir danış istersen inan 6 seans uyguladım ve hiç öle dediğin gibi bir sorun yaşamadım.sadece bazen erken soyduğum için bazı yerler kırmızı kalıyodu ama oda 2-3 güne geçiyordu.hatta 6. seansımı bayramda uyguladım soyulma bitti çoktan ve sonuç çok iyi.küçük bi kesit resmini koyarsan belki daha net bi çözüm sunabilirim.

pembe beyaz olması normal soyulan yerlerin ama bazen soyulan yerlerde tek tük sivilce çıkabiliyor ama fazlaysa alerji olmuş olabilirsiniz.fito bende hiç sivilce yapmadı çok koyulaşan kısımlara ondan sürüyordum genelde.ozamn sadece bepanten kullanın ama günde iki üç kere.hatta bepanten plus antiseptik bir krem onuda deneyebilirsn.sivilceler muhtemeln alerji kaynaklıdır çok rahatsız edicek gibiyse uzmana bir danış istersen inan 6 seans uyguladım ve hiç öle dediğin gibi bir sorun yaşamadım.sadece bazen erken soyduğum için bazı yerler kırmızı kalıyodu ama oda 2-3 güne geçiyordu.hatta 6. seansımı bayramda uyguladım soyulma bitti çoktan ve sonuç çok iyi.küçük bi kesit resmini koyarsan belki daha net bi çözüm sunabilirim.

Bu akşam itibariyle koyulukların %80i soyulup gitmiş durumda. Ancak soyulan yerler çok acıyor ve ciddi anlamda kırmızı. Bepanten veya fito sürdüğümde acayip acıyor. Seninde dediğin gibi kalın soyulduğu içindir belkide. Benim cildim bayağı hassas galiba, bayağı reaksiyon verdiğine göre. Bu sefer bayağı etkilendi cildim. Eşim sürekli soruyor acıyor mu diye, her defasında hayır diyorum. Çünkü o bana sürekli uzman kontrolunde yap kendin yapma diyor. Yüzüme baktığında halime acır gibi bakıyor:KK43:

Son düzenleme:
Gece yatmadan prednol sürdüm suratıma. Sabah kırmızılıklarda bayağı azalma olduğunu gördüm. Lekelerin koyulukları azalmış ancak hala varlığını belli ediyor. Kırmızıklar yokolunca dahada belli olacak netice...

canım kırmızılık derken kendin mi soyuyosun yoksa soyulan kısım mı kırmızı çıkıyor alttan anlamadım.burada lekeler var olan lekelerdeki açılmamı yada soyulan kısımlarda mı leke oluyor.

X