Haddinizi aşmadan düzgün bir anlatım yapsaydınız yazınızın hepsini okurdum ama cahil kelimesini görünce sizinde boş konuşanlardan olduğunuzu anladım. Saygılar...arkadaşlar niçin bilgi almadan yapıyosunuz bu işleri. mesela tca ilk kullanımında kesinlikle vee KESİNLİKKLE 30 saniyeden fazla tutulmaaaz. yüzünün verdiği tepkiye göre daha sonraki yaptıklarında 10 sn 20 sn gibi arttırırsın. yanma aynı oranda olursa daha da az tutarsın. sizler hemen bi defada olsun diye yaslanıyosunuz asite. biraz forumları okuyun. onları okumuyosanız bari kullanma kılavuzunu okuyun ben yıllardır arastırırım bunu hiç duymadım ilk defada 2 dakika kaldıgını. hatta doktor da yaptı bana 3 seans o bile okadar yapmadı. zaman cok önemli sanıyeler cok önemli. ben 5. kez yapıyorum çok memnunum bende %20 kullanıyorum 5. defada bile 1dk 45 sn tuttum yüzümde. forumlarda bas bas bağırıyoruz ella soymayın diye sitelerde doktorlar anlatıyor. üzerinde yazıyor. cahil cahil işler yapıyosunuz sonrada ayyy deneyimim çok kötü oldu kullanmayın ıvır zıvır. önce gereken şartları iyice araştırıp okuyun sonra o şekilde uygulayın bir kaç seans, sonra işe yaramazsa ben burdayım yine yazışalım. ama önce cildinizi tanıyın hassasmı yağlımı kalınmı nasıl. internet diye bişey var yaa .yararlanın . eminolun bu lekelerden sivilce izlerinden hiç biriniz benim kadar çekmemişsinizdir. 28 yasındayım özgüvenimi yeniden kazandım. bu illet yuzunden hep yuzumu sakladım insan içine cıkmadım antı sosyal oldum. ve ben bu asıtı sadece doktorda yapıldıgını zannederken bu forumda gördüm evde yapılanın oldugunu. sonrasında cok arastırdım okudum günlercce en doğru yöntemi bulmak için. mesela ben doktora yaptırdıkdan sonra ucuz sacma sapan güneş kremleri sürüyodum hatta bazen hıç kullanmıyodum. şimdi anlıyorumkı tca nın en önemli olayı güneş kremi. sürmeden evde perde bile acmıyorum kendimi bu şekilde disiplinize ettikten sonra ancak tca dan verim alabıldım. biliyomusunuz tca yapılıyorken bilgisayar ısıkları evdeki lambalar camdan gelen aydınlık bunlar bile leke yapıyo. bu nedenle güneş kremini sabah kalkınca hemen sürün dışarı cıkmak önemli değil. hatta o sürecte evde mumkunoldugu kadar kalın perdelerle loş karanlık ortamda oturun yani yapabildiginiz kadar koruyun kendınizi sigarayı azaltın alkolü azaltın hatta bool bool vitamınler alın meyve filan. gerçekten işe yaramasını istiyosanız yapabıldıgınız kadar yapmaya calısın sonra bakın bakalım işe yarıyormu ...
arkadaşlar, bu tca yı hep yüze uygulayanların yorumları var. benim yüzümde bir sıkıntı yok, ancak omuzlarımda kollarıma doğru oluşan sivilce lekelerim var. ben bunu omzlarım için aldım. henüz kullanmadım. cesaret edemedim. açıkçası bu ürünü yüzü dışında bir bölgeye uygulayan var mı? uygulama şeklinde bir değişkilik varmı. daha uzun bekletmem mi gerekir acaba. birde şu bepanten kremi ilk uygulamada yıkadıktan sonra da sürecekmiyim.yoksa soyulamaya başlayıncamı süreceğim. bunu tam olarak anlayamadım. yardımcı olursanız sevinirim..
Benim göbek ve kolumda yanık ve yara lekeleri var. Onların üzerinde uyguladım ortalama 4 kez. Birazcık iyileşme ve renklerinde açılma oldu ancak tam olarak geçmedi. Belki o bölgelere birkaç kez daha uygularım. %20lik olanı vücutta 5 dk tuttuğumda sonuç aldım. 1-2 dk tuttuğum zamanlar soyulma olmadı. O yüzden sizde ilk önce test edin sonra deneyin bence. Ben ikinci denememde yıkar yıkamaz bepanten sürmüştüm ve soyulma bitene kadar günde 3-4 sürdüm. Sanırım doğru olanda bu.
evet az tutabildim. bende hassas olduğunu düşündüm cildimin. bugün sol omuzum soyulmak üzere artık. ancak sağ omuzum da hiçbir hareket yok.o kısım için yeterli olmamış. bir sonraki uygulamada daha uzun süre tutmaya çalışıcam. acaba soyulmayan omuzuma bir daha sürsemmi diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
teşekkür ederim sedu. haklısın beklesem iyi olacak. sol omzum bu arada iyiyce soyuldu altından biraaz kızarık ama pamuk gibi yumuşak birciltçıktı. sivilce izleride sanırım baya azalmış. tamamen soyulduktan sonra daha iyi göreibilicem. sağ taraf solyulmazsa zaten 2. uygulamayı sol omuzum için yaparken yapıcam.acele etmenin bir anlamı yok.. en az 20 gün ara ile die söylüyorlardı sanırım. ama soyulma işlemi tamamen bittikten sonra yine 1 hafta beklemeliyim gibi geldi.çünkü alttan çıkan deri hassas ve daha çabuk etkilenir heralde.
sağ omuzum enteresan oldu :) yani pul pul şu anda ama soyulma falan yok. yani buna soyulma denilemez. sol omuzum baya baya deri değiştirdi. ve tamamen soyulmuş durumda ve haklısın dediğin gibi oldu ilk gün lekeler neredeyse hiç görünmüyordu ama şimdi belli. yani biraz soluk ama hala belli. belki diğer denemelerden sonra kaybolur. sağ omuzum için sanırım h.sonu tekrar yapıcam. asıl lekeler o omuzumdaydı :) yüzümde 2-3 leke var sivilce izi acaba noktasal şekilde kulak çöpü ile falan mesela sürsem mi die düşündüm. komple soyulmasına tahammül edemem zaten çalışıyorum. ne dersin? sen yüzüne komple uygulamıştın dimi? omuzum soyulurken çok iğrenç göründü. deri karardı ve sonra soyuldu.. yüz soyulmasıda aynı böle mi oluyor. ben sabırsızım senin yüzün soyulurkende hani güneş yakarda derin sonra soyulur ya öyle mi oldu...? süreç nasıldı senin için. :) :18:
arkadaşlar niçin bilgi almadan yapıyosunuz bu işleri. mesela tca ilk kullanımında kesinlikle vee KESİNLİKKLE 30 saniyeden fazla tutulmaaaz. yüzünün verdiği tepkiye göre daha sonraki yaptıklarında 10 sn 20 sn gibi arttırırsın. yanma aynı oranda olursa daha da az tutarsın. sizler hemen bi defada olsun diye yaslanıyosunuz asite. biraz forumları okuyun. onları okumuyosanız bari kullanma kılavuzunu okuyun ben yıllardır arastırırım bunu hiç duymadım ilk defada 2 dakika kaldıgını. hatta doktor da yaptı bana 3 seans o bile okadar yapmadı. zaman cok önemli sanıyeler cok önemli. ben 5. kez yapıyorum çok memnunum bende %20 kullanıyorum 5. defada bile 1dk 45 sn tuttum yüzümde. forumlarda bas bas bağırıyoruz ella soymayın diye sitelerde doktorlar anlatıyor. üzerinde yazıyor. cahil cahil işler yapıyosunuz sonrada ayyy deneyimim çok kötü oldu kullanmayın ıvır zıvır. önce gereken şartları iyice araştırıp okuyun sonra o şekilde uygulayın bir kaç seans, sonra işe yaramazsa ben burdayım yine yazışalım. ama önce cildinizi tanıyın hassasmı yağlımı kalınmı nasıl. internet diye bişey var yaa .yararlanın . eminolun bu lekelerden sivilce izlerinden hiç biriniz benim kadar çekmemişsinizdir. 28 yasındayım özgüvenimi yeniden kazandım. bu illet yuzunden hep yuzumu sakladım insan içine cıkmadım antı sosyal oldum. ve ben bu asıtı sadece doktorda yapıldıgını zannederken bu forumda gördüm evde yapılanın oldugunu. sonrasında cok arastırdım okudum günlercce en doğru yöntemi bulmak için. mesela ben doktora yaptırdıkdan sonra ucuz sacma sapan güneş kremleri sürüyodum hatta bazen hıç kullanmıyodum. şimdi anlıyorumkı tca nın en önemli olayı güneş kremi. sürmeden evde perde bile acmıyorum kendimi bu şekilde disiplinize ettikten sonra ancak tca dan verim alabıldım. biliyomusunuz tca yapılıyorken bilgisayar ısıkları evdeki lambalar camdan gelen aydınlık bunlar bile leke yapıyo. bu nedenle güneş kremini sabah kalkınca hemen sürün dışarı cıkmak önemli değil. hatta o sürecte evde mumkunoldugu kadar kalın perdelerle loş karanlık ortamda oturun yani yapabildiginiz kadar koruyun kendınizi sigarayı azaltın alkolü azaltın hatta bool bool vitamınler alın meyve filan. gerçekten işe yaramasını istiyosanız yapabıldıgınız kadar yapmaya calısın sonra bakın bakalım işe yarıyormu ...
kızlar bı bkın bugun tca uyguladım yuzume ılk kez bı kac gun once alnıma uyguladım su ıle yıkadım cok bkletmedım cok ınce syuldu
dunde ceneme ynklarıma burnuma uyguladım bu sefer dha fazla bklettım 1 bucuk dk kdr bepantnle sonlandrdım goz altıma tsrmsıım frkında olamadan suan sol yanagım cenem gozaltım mor kahve sıyah arası ama cok koyu lutfen yrdım edın bu nrmalmı