arkadaşlar niçin bilgi almadan yapıyosunuz bu işleri. mesela tca ilk kullanımında kesinlikle vee KESİNLİKKLE 30 saniyeden fazla tutulmaaaz. yüzünün verdiği tepkiye göre daha sonraki yaptıklarında 10 sn 20 sn gibi arttırırsın. yanma aynı oranda olursa daha da az tutarsın. sizler hemen bi defada olsun diye yaslanıyosunuz asite. biraz forumları okuyun. onları okumuyosanız bari kullanma kılavuzunu okuyun ben yıllardır arastırırım bunu hiç duymadım ilk defada 2 dakika kaldıgını. hatta doktor da yaptı bana 3 seans o bile okadar yapmadı. zaman cok önemli sanıyeler cok önemli. ben 5. kez yapıyorum çok memnunum bende %20 kullanıyorum 5. defada bile 1dk 45 sn tuttum yüzümde. forumlarda bas bas bağırıyoruz ella soymayın diye sitelerde doktorlar anlatıyor. üzerinde yazıyor. cahil cahil işler yapıyosunuz sonrada ayyy deneyimim çok kötü oldu kullanmayın ıvır zıvır. önce gereken şartları iyice araştırıp okuyun sonra o şekilde uygulayın bir kaç seans, sonra işe yaramazsa ben burdayım yine yazışalım. ama önce cildinizi tanıyın hassasmı yağlımı kalınmı nasıl. internet diye bişey var yaa .yararlanın . eminolun bu lekelerden sivilce izlerinden hiç biriniz benim kadar çekmemişsinizdir. 28 yasındayım özgüvenimi yeniden kazandım. bu illet yuzunden hep yuzumu sakladım insan içine cıkmadım antı sosyal oldum. ve ben bu asıtı sadece doktorda yapıldıgını zannederken bu forumda gördüm evde yapılanın oldugunu. sonrasında cok arastırdım okudum günlercce en doğru yöntemi bulmak için. mesela ben doktora yaptırdıkdan sonra ucuz sacma sapan güneş kremleri sürüyodum hatta bazen hıç kullanmıyodum. şimdi anlıyorumkı tca nın en önemli olayı güneş kremi. sürmeden evde perde bile acmıyorum kendimi bu şekilde disiplinize ettikten sonra ancak tca dan verim alabıldım. biliyomusunuz tca yapılıyorken bilgisayar ısıkları evdeki lambalar camdan gelen aydınlık bunlar bile leke yapıyo. bu nedenle güneş kremini sabah kalkınca hemen sürün dışarı cıkmak önemli değil. hatta o sürecte evde mumkunoldugu kadar kalın perdelerle loş karanlık ortamda oturun yani yapabildiginiz kadar koruyun kendınizi sigarayı azaltın alkolü azaltın hatta bool bool vitamınler alın meyve filan. gerçekten işe yaramasını istiyosanız yapabıldıgınız kadar yapmaya calısın sonra bakın bakalım işe yarıyormu ...