Soyulma durmuş durumda.soyulmalar devam ediyor mu hala ve koyuluk olan kısım nasıl acaba leke leke mi yoksa kararmış gibimi.leke leke ise muhtemelen cildin alt katmanında olan leke yi üst yüzeye çıkarmış olabilir.
çok esmer değilsiniz esmerlerde fln kararma olabiliyomş bazen.acaba ondan mı olabilir dedim ama buğdaysınız ala ala:18:isterseniz bi sefer daha uygulayın ama çok dikkat edin ve bepantenden başka bişey kullanmayın deneme amaçlı sadece kararan bölgeye uygulayın ve dediğim gibi sadce bebanten kullanın.eğer sorun devam edersede uzmana danışmakta fayda var.
Evet haklısın, görüştüğüm uzman bir kerelik lazer seansıyla bu lekelerden kurtulacağımı söyledi. Ama işte tırstım.
Farkında olarak veya olmayarak zamanında cildime gösteremediğim özeni şimdi oluşmuş lekelerden dolayı göstermeye çalışıyorum. Zamanında daha dikkatli olsaydım şimdi uğraşmış olmayacaktım.
zararın neresinden dönsek kardır diyorum artık sıkmayın canınızı.yalnız ben artık uzmanlara çok fazla güvenmiyorum.gideceğin yeri çok iyi araştırmalısın çünkü hepsi para derdinde.bikaç yıl önce ben aldırmak için baya iyi bir yerle konuştum bana tek seans lazerle geçeçeğini söylediler sonuç 600 tl verdim 6 seans gittim renginde açılma bile olmadı sora ameliyatla aldılar ve bu seferki sonuç hafif çukur kaldı.canım o yüzden bende tcayı kendim uyguluyorum çünkü artık bu tip yerlere hiç mi hiç güvenim kalmadı.ama uygulamadan önce deli gibi araştırdım bütün forumları okudum ve ozaman uygulamaya başladım.ben çok memnunum açıkcası.
fito sür burada sanırım çok bekletmişsin oyüzden derin soyulur endişelenme bi sorun olacagını sanmıyorum benimde bazı bölgelerimde koyulaşma oluyordu.akşamları fito sür gündüzde çok gerildikçe bepanten sür.
pembe beyaz olması normal soyulan yerlerin ama bazen soyulan yerlerde tek tük sivilce çıkabiliyor ama fazlaysa alerji olmuş olabilirsiniz.fito bende hiç sivilce yapmadı çok koyulaşan kısımlara ondan sürüyordum genelde.ozamn sadece bepanten kullanın ama günde iki üç kere.hatta bepanten plus antiseptik bir krem onuda deneyebilirsn.sivilceler muhtemeln alerji kaynaklıdır çok rahatsız edicek gibiyse uzmana bir danış istersen inan 6 seans uyguladım ve hiç öle dediğin gibi bir sorun yaşamadım.sadece bazen erken soyduğum için bazı yerler kırmızı kalıyodu ama oda 2-3 güne geçiyordu.hatta 6. seansımı bayramda uyguladım soyulma bitti çoktan ve sonuç çok iyi.küçük bi kesit resmini koyarsan belki daha net bi çözüm sunabilirim.