Lekeler, Çiller Sedu'nun TCA % 20'lik Deneyimi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kaçlık kullandın canım? Göz altına çok fazla sürmediysen problem olmaz. Ancak bir dahaki sefere çok dikkat et canım. Ayrıca kesinlikle ama kesinlikle elinle soyma. Kendi kabuklanıp dökülünceye kadar asla dokunma. Yoksa cildin çok kötü olur ve geçmeyecek derin yaralar açabilirsin. Bendede oldu o siyahlık. Sanırım ben çok fazla sürdüğümden kaynaklandı. O siyaha yakın yerler daha kalın soyulacaktır. Yalnız gene uyarmak istiyorum sakın dokunma, benim düştüğüm hataya düşme... Sürekli bepanten sür canım, muhtemelen düzelecektir.

canım cok saol mesaj sayım dolmadıgı ıcın ozelden cvp veremedım canım cok sıkkın suan bn %20lık kullandım cenem yanagım burun kenarlarım gozaltım dedıgım gbı cok koyu dun uygulama yptım dun kızrıktı buugun boyle oldu cok korkuyorm sag trf boyle solda sorun yok iz klıckmı yktımmı cıldımı acaba srklı bepntn suruyorm ust uste annemde cok kızdı alnıma uyguladugumdada kararma oldu ama bu denlı degıldı ve suan elımı gezdrdıgımde hfıf bı sızı hıssedıyorm buralar soyulck demı ız klmıck

canım cok saol mesaj sayım dolmadıgı ıcın ozelden cvp veremedım canım cok sıkkın suan bn %20lık kullandım cenem yanagım burun kenarlarım gozaltım dedıgım gbı cok koyu dun uygulama yptım dun kızrıktı buugun boyle oldu cok korkuyorm sag trf boyle solda sorun yok iz klıckmı yktımmı cıldımı acaba srklı bepntn suruyorm ust uste annemde cok kızdı alnıma uyguladugumdada kararma oldu ama bu denlı degıldı ve suan elımı gezdrdıgımde hfıf bı sızı hıssedıyorm buralar soyulck demı ız klmıck

Tekrar diyorum sakın dokunma, sürekli bepanten sür ve kendi kendine kurumaya bırak. Eğer dokunmazsan bir problem olmaz gibi geliyor.

canım resım yukledım bı bakarmısın sandıgım gbı korkunc bı durumdamıyım

canım resım yukledım bı bakarmısın sandıgım gbı korkunc bı durumdamıyım

Ne yapmışsın kendine :KK53:
Arkadaşlar 1-2 kişinin olumlu sonuç almasını okuduğunuzda hemen kendiniz de yapmaya çalışıyorsunuz.
Bu işler şakaya gelmez...
Neden bi uzman kontrolunde yapmıyorsunuz...
Yazık değil mi yüzünüze...

Benimki daha beter olmuştu. Sürekli bepantene sür. Eğer soymazsan dokunmazsan iz kalmaz gibi geliyor. Güneşe mümkün olduğunca çıkma. Haberlerini paylaşmaya devam et canım.

TCA %20'lik ilk deneyim (ilk gün)

Dün akşam 7 civarı TCA %20liği uyguladım. İlk önce kolumdaki güneş lekesinde denedim 5 dk, hiçbir yanma veya değişiklik olmadı. Bende çok etkili değilmi diye tereddüte düştüm. Sonra yüzüme uyguladım. Sürer sürmez cayır cayır yanmaya başladı. Ben ki acı eşiği yüksek bir insan bu müthiş acıya dayanamadım. 2 dakikayı zor ettim. Herkeste bu denli büyük acı olduğunu düşünmüyorum. Şimdi ise yüzümde biraz gerilme ve uyuşukluk var gibi. Sürdükten sonra yer yer beyazlamalar oldu. Ben tüm surat beyazlayacak diye bekledim ancak bazı bölgeler beyazladı. Bakalım yarın neler olacak...
(Sizde deneyimlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum)

cnm sakın bephantene den başka bir nemlendirici sürme çünkü bu işler şakaya gelmez ilk başladığında cildinde 30 sn beklet ilerki seanslarda cilt alışdıkça 2-3 dk bekletebilirsin ama başka şeyler sürersen kötü olabilir yapman gerek şu yüzünü sakın soyma cildini tahriş edecek sabun yada jel kullanma sadece su ile yıka ve dışarı çıkarkende güneş kremi sür fazla bekletince daha iyi sonuç almazsın aksine ilk uyguladığın için cilt alışık değil fazla soyulabilir

cnm sakın bephantene den başka bir nemlendirici sürme çünkü bu işler şakaya gelmez ilk başladığında cildinde 30 sn beklet ilerki seanslarda cilt alışdıkça 2-3 dk bekletebilirsin ama başka şeyler sürersen kötü olabilir yapman gerek şu yüzünü sakın soyma cildini tahriş edecek sabun yada jel kullanma sadece su ile yıka ve dışarı çıkarkende güneş kremi sür fazla bekletince daha iyi sonuç almazsın aksine ilk uyguladığın için cilt alışık değil fazla soyulabilir

Merhaba canım, cildimi mahvetti zaten:KK43:... Yeni lekeler, yeni izler, ciltte sivilce izi gibi boşluklar oluşturdu. Birde gözenekleri büyüttü. Bu yüzden bayağı zamandır kullanmıyorum. Şimdi biotaches kullanıyorum. En azından güvenli bir ürün. Lekelerimde açılma söz konusu. Sağol canım iyi niyetin, yaklaşımın için.

X