- 26 Nisan 2012
- 280
- 35
Kaçlık kullandın canım? Göz altına çok fazla sürmediysen problem olmaz. Ancak bir dahaki sefere çok dikkat et canım. Ayrıca kesinlikle ama kesinlikle elinle soyma. Kendi kabuklanıp dökülünceye kadar asla dokunma. Yoksa cildin çok kötü olur ve geçmeyecek derin yaralar açabilirsin. Bendede oldu o siyahlık. Sanırım ben çok fazla sürdüğümden kaynaklandı. O siyaha yakın yerler daha kalın soyulacaktır. Yalnız gene uyarmak istiyorum sakın dokunma, benim düştüğüm hataya düşme... Sürekli bepanten sür canım, muhtemelen düzelecektir.
canım cok saol mesaj sayım dolmadıgı ıcın ozelden cvp veremedım canım cok sıkkın suan bn %20lık kullandım cenem yanagım burun kenarlarım gozaltım dedıgım gbı cok koyu dun uygulama yptım dun kızrıktı buugun boyle oldu cok korkuyorm sag trf boyle solda sorun yok iz klıckmı yktımmı cıldımı acaba srklı bepntn suruyorm ust uste annemde cok kızdı alnıma uyguladugumdada kararma oldu ama bu denlı degıldı ve suan elımı gezdrdıgımde hfıf bı sızı hıssedıyorm buralar soyulck demı ız klmıck