-
- Konu Sahibi sedosbilal
2 haftada bir görüşüyoruz. ben ayda 1 defa gidiyodum o da ayda 1 defa geliyodu ailesi burda çünkü. aramicam ben de o arayana kadar kaç haftadır böyle yaa bişey olmamış gibi davranıyorum belki düzelir diye çünkü ona göre suçlu benim bu ilişkinin buraya gelmesinde. ama yine uzak yine uzak...
oy ölürüm maşallahhh maşallahhh... :)) tabi ya oynicak teyzesinin dügününde :)) bi büyüsün ooo ne canlar yakıcak güzelliklee maşallaaaahh
hımmmm aranızda büyük bi sorun mu oldu ki böyle davranıyo anlam veremedim:26:
oy ölürüm maşallahhh maşallahhh... :)) tabi ya oynicak teyzesinin dügününde :)) bi büyüsün ooo ne canlar yakıcak güzelliklee maşallaaaahh
lafraise teşekkürler iltifatların için. Allah sana da güzel,hayırlı bir evlat versin.
onun için hiç bişey yapmıyomuşum....
aileme yalan söyleyip haber vermeyip 8 saatlik yola çıkıyorum benim için hem maddi hem manevi külfeti var bunun. bunun arkasına sığınma diyo. daha büyük napayım. cebimdeki son parayla yanına gittiğim zamanlar oldu sırf onu 2 gün görebilmek için. gel gör ki hiç bişey yapmıyomuşum onun için ilişkimiz için
canım uzak olmak gercekten kolay degil adı koyulmus bişeyler olsa o günü beklersin en azından ama böyle sonu nolucak bilememek zorr kendini yıpratırsın
selam iyi geceler.......................gelebilirmiyim..............:78:
teyzesine çekmiş eniştesini az yakmadı diyomuşum şimdi
iyi ki olmuş ya valla bi başka onun sevgisi allahım sana da bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla enişteyle
aminnn insallah hayırlısıylaa gelsin insallah cümlemizee :)) dimi sedoss :))
leblebi gibi kavruldu oğlan sen ne dersen o olsun sedanın dediği olsun diyip duruyo :
tabi kiiii hoşgeldin iyi gecelerrrr
çok efkarlı burası gelirsen dertlenirsin haa
selammmm iyi geceler tabiikiiii hoşgeldinn :))
çok efkarlı burası gelirsen dertlenirsin haa
diyecek tabi hanım köylü o artık
neyse ben yatayım kızlar sizin de canınızı sıktım