sedoş ve lafraise'nin sohbet alanı herkesi bekleriz....;))

canım uzak olmak gercekten kolay degil adı koyulmus bişeyler olsa o günü beklersin en azından ama böyle sonu nolucak bilememek zorr kendini yıpratırsın

oy ölürüm maşallahhh maşallahhh... :)) tabi ya oynicak teyzesinin dügününde :)) bi büyüsün ooo ne canlar yakıcak güzelliklee maşallaaaahh

teyzesine çekmiş eniştesini az yakmadı diyomuşum şimdi
iyi ki olmuş ya valla bi başka onun sevgisi allahım sana da bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla enişteyle

hımmmm aranızda büyük bi sorun mu oldu ki böyle davranıyo anlam veremedim:26:

onun için hiç bişey yapmıyomuşum....

aileme yalan söyleyip haber vermeyip 8 saatlik yola çıkıyorum benim için hem maddi hem manevi külfeti var bunun. bunun arkasına sığınma diyo. daha büyük napayım. cebimdeki son parayla yanına gittiğim zamanlar oldu sırf onu 2 gün görebilmek için. gel gör ki hiç bişey yapmıyomuşum onun için ilişkimiz için

güzelim sıkma sen canını ya. erkekler böyledir. hep daha fazlasını isterler bu yüzden onları memnun etmek için değil ; onlardan memnun olmak için hayatında tutmalısın.

canım uzak olmak gercekten kolay degil adı koyulmus bişeyler olsa o günü beklersin en azından ama böyle sonu nolucak bilememek zorr kendini yıpratırsın

ecem öyle diyosun da bahane değil ki bu biz 4 senedir ayrı şehirlerdeyiz 2 ay sonra kavuşacaz allah izin verirse yani bu bahane adı konmadan bekledik hemde bence bayandan beklemek gelmiyosun demek bahane etmek gelip gitmek erkeğin daha çok elinde

teyzesine çekmiş eniştesini az yakmadı diyomuşum şimdi
iyi ki olmuş ya valla bi başka onun sevgisi allahım sana da bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla enişteyle

leblebi gibi kavruldu oğlan sen ne dersen o olsun sedanın dediği olsun diyip duruyo :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…