sedoş ve lafraise'nin sohbet alanı herkesi bekleriz....;))

hımmm o normal değil tabiki oluruna bırak o zaman sende hayırlısını iste allahtan istemezse napacan zorla olmayacak ya yıpratma kendini yaşın kaç bu arada?

buradayım yeni geldim sayılır zaten yarın nesrinler fatoş moli ebuş filan gelecek hazırlık yaptık yorulduk[/QUOT niye geliyorlar ben yokken :KK70: ? hem daha yeni görüştünüz hım??

delüler işte o kadar da dedim ablm yokken gelmeyin diye:KK1:ya geçen hafta geleceklerdi fatoş ayarlayamadı nesoş da hamile ya(ist.daki)doktor işleri oluyodu ancak işte

hazırladım valla kendimi :84::84: aramasam aramıyo yaa saatlerce :84::84: pazar günü doğum günüm bakalım yine soğuk mu davranacak :84::84:

ecemmmmm çok güzelmiş hemşerim ya bayıldım rengi aynı mı olacak hiç bi değişiklik yapılmayacak demi kıyafette

yok canım rengi degişcek ama.. cok ucuk pembe pudra pembesi diil ama daha da acık o renk kalırsa gelinlik gibi olur dedik en yakın rengi secmeye calıstk

ayrı şehirlerde olmakta zor... ben olsam dayanamazdım vallahi

2 haftada bir görüşüyoruz. ben ayda 1 defa gidiyodum o da ayda 1 defa geliyodu ailesi burda çünkü. aramicam ben de o arayana kadar kaç haftadır böyle yaa bişey olmamış gibi davranıyorum belki düzelir diye çünkü ona göre suçlu benim bu ilişkinin buraya gelmesinde. ama yine uzak yine uzak...

2 haftada bir görüşüyoruz. ben ayda 1 defa gidiyodum o da ayda 1 defa geliyodu ailesi burda çünkü. aramicam ben de o arayana kadar kaç haftadır böyle yaa bişey olmamış gibi davranıyorum belki düzelir diye çünkü ona göre suçlu benim bu ilişkinin buraya gelmesinde. ama yine uzak yine uzak...

hımmmm aranızda büyük bi sorun mu oldu ki böyle davranıyo anlam veremedim:26:

oooooooooooy kelebeğim benim nasıl oynuyodu bugün ecem göreceksin bi güzel oynuyo teyzesinin düğününe hazırlık yapıyo kızım

oy ölürüm maşallahhh maşallahhh... :)) tabi ya oynicak teyzesinin dügününde :)) bi büyüsün ooo ne canlar yakıcak güzelliklee maşallaaaahh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

X