sedoş ve lafraise'nin sohbet alanı herkesi bekleriz....;))

ayyy maşallah allahım hayr günlere koysun cümlesini de onları da inş..
ikiz nasıl zorluyo mu sizi benim nişanlım da ikiz de korkuyorum açıkçası:18::18::18:

amin inşaallh canım......tabiki zor hamileliğide, bakmasıda....ama bildiğim kadarıyla ikiz genleri 1 kuşak sonra olurmuş..benim babaannem ikiz doğurmuş mesela.........

sedooş konudan konuya atlıyorumda bizim oraların adetinde nişanda takı takılmaz dügüne gelemicekler takar dimi keremlerde hem nişanda hem dügünde takılırmıs nişan yastıgı varmıs o ne için kullanılıyo kii bugn bu konusuldudaaa

Son düzenleme:
amin inşaallh canım......tabiki zor hamileliğide, bakmasıda....ama bildiğim kadarıyla ikiz genleri 1 kuşak sonra olurmuş..benim babaannem ikiz doğurmuş mesela.........

hımmm inş dediğiniz gibidir ya tabi yine rabbimin bileceği şey onun emri neyse o olur ama korkuyorum bazen aklıma geldiğinde :18:

alla alla enteresan iyi tarafından bak işe düğün hazırlıkların da eksiklerinde kullanırsın takılanları ama bizde hani eğer düğün burada olmayacaksa mesela ablamın öyle oldu düğünü ist da odu nişanını davullu zurnalı yaptık çaydaçırayla filan çıktı düğün burda olmayacağı için 1. derece düğüne gelemeyecek akrabalar hariç diğerleri nişanda takılarını taktı nişanda gelemeyenler de kınada taktı yoksa bizde 2 defa takı olmaz

işte nişan yastığı da sizin yüzüklerinizin konulması için diye biliyorum ben tepsi yerine kullanıyo bazıları yani ama sizinkiler başka niyetle kullanıyolarsa bilemem:26:

bizde öyle dedik nişanda takılmaz bizim adettee.. diye onların adeti farklıymıss zaten herseyleri farklıı :)) bizimde nişan öyle sözlü müzikli olucaktaa ama dügünde burda olcak sonuc olarak ist.da yasıyoruz ve yasicaz kısmetse neyse fazla altın göz cıkarmazzz :))

aynen dedim ya eksikleriniz için kullanırsın toplar bilezik yaparsın onu değerlendirmek kolay kafana takma

yüzük tepsimiz var ay bilmiyorum ben alıcamm iste eksik olmasın ne kadar 4 4lükte yapsan kusur bulurlarr

kızlarrr ben yavaş yavaş kaçsam uykum geldi yarında misafir var erken kalkacam müsade istesem:26:

Son düzenleme:
kızlaarr bende müsade istiyorum artık yarın kayınvalidemle dügüne gidiyoruz 3.5ta sabahtan onlara kuaföre ve hediye almaya gidicem erken kalkıcam bi hafta sonumuz var ondada huzur yok :)))) ii gecelerrrr herkese

iyi gceler kızlar bende kaçayım.:79:.ama tekrar uğrarım.....sohbetinize katılırım....

kızlaarr bende müsade istiyorum artık yarın kayınvalidemle dügüne gidiyoruz 3.5ta sabahtan onlara kuaföre ve hediye almaya gidicem erken kalkıcam bi hafta sonumuz var ondada huzur yok :)))) ii gecelerrrr herkese

ohh ne güzel işte kız dök bütün kurtları kaynanaya karşı kurtlar onu bassın senden gitsin de hadi iyi geceler şekerim yarın kısmet olursa görüşürüz inş foto çek yarın olur mu merak ederim şimdi
meraklıyım işte napim

kızlarrr ben yavaş yavaş kaçsam uykum geldi yarında misafir var erken kalkacam müsade istesem:26:

iyigeceler...nişanlılık dönemi çok güzel bir dönemdir..tadını çıkarın..hiç unutulmuyor...tabi güzel yaşanırsa........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…