sedoş ve lafraise'nin sohbet alanı herkesi bekleriz....;))

bi de şu son resimde ki dolap kapaklarına yaptığın uygulama farklı galiba yoksa onlarda mı taş tam çözemedim:26:

onlarda tas ama kagıt gibi bişeyin üzerine yapıstırılmıs serit halinde resmde koyu cıkmıs normalde parıl parıl parlıyo bide resimde belli degil ama ucuk pembe duvar kagıdı duvarlar onunda içi simli ışık acınca yada gündüz onlarda parlıyoo :KK70:

fotolarda kaynanamı gördün mü:KK70:

onlarda tas ama kagıt gibi bişeyin üzerine yapıstırılmıs serit halinde resmde koyu cıkmıs normalde parıl parıl parlıyo bide resimde belli degil ama ucuk pembe duvar kagıdı duvarlar onunda içi simli ışık acınca yada gündüz onlarda parlıyoo :KK70:

fotolarda kaynanamı gördün mü:KK70:

hımmm anladım canım yıpranan dolaplar için harika olur bence güzel fikir hadi albüme gel bakalım tam çözemedim:KK1:

ecemmmm hani sen nişan kıyafetini paylaşacaktın unuttun mu kız ne zamandr söyleyecem bi araya gelemedik ki:KK61:

efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

ya canım cok sıkılıyo :KK43:
ben kayınvalideme altın yüzük yada altın kolye alcam kerem anneme cicek bakıyo internetten bu 1
keremin yegenine kayınvalidem bakıyo ya kerem sanki onun babasıymıs gibi babası alemlerdeyken bi telefon kerem erken eve gel yegenine bakıcaksn.. kerem daha yeni gelmisken apar topar gidiyo.. kerem erken eve gel.. kerem gel yegeninn şuyu var buyu var bıktımm artık.. bunlar en basiti bununla ilgili daha neler neler var bu 3
altınları annesi alıyo diye kendisini ezik hissediyo kukla olma yolunda ama yapısıda el vermedgi icin arada kaldı kuklamı olcak yoksa birey mi henüz karar veremedi bu 4
işimi elime almadan evlenmek istemiyorum ama o kadar uzatamayız biliyorum bu 5
herkesten bıktımmm artık bu da5
sadece annem olsun yeter buuuuu 6 ve sonn

ya canım cok sıkılıyo :KK43:
ben kayınvalideme altın yüzük yada altın kolye alcam kerem anneme cicek bakıyo internetten bu 1
keremin yegenine kayınvalidem bakıyo ya kerem sanki onun babasıymıs gibi babası alemlerdeyken bi telefon kerem erken eve gel yegenine bakıcaksn.. kerem daha yeni gelmisken apar topar gidiyo.. kerem erken eve gel.. kerem gel yegeninn şuyu var buyu var bıktımm artık.. bunlar en basiti bununla ilgili daha neler neler var bu 3
altınları annesi alıyo diye kendisini ezik hissediyo kukla olma yolunda ama yapısıda el vermedgi icin arada kaldı kuklamı olcak yoksa birey mi henüz karar veremedi bu 4
işimi elime almadan evlenmek istemiyorum ama o kadar uzatamayız biliyorum bu 5
herkesten bıktımmm artık bu da5
sadece annem olsun yeter buuuuu 6 ve sonn

ah canım ya naptın valla bayağı daralmışsın sen de anlamadığım keremin yeğenine neden annesi bakıyo çocuğun kendi annesi nerede? neden bakmıyo?
canım altınları tabiki ailesi alacak neden ezik hissediyo ki yanlş bi düşünce bu bence kerem altınları alacak alın karıma takın mı diyecek ilesi tabi ki takacak bizde böyle yani
iş meselesine gelince de eğer kerem gerçekten okulun için verdiğin emeğe saygı gösteren biriyse eğer evlendikten sonra da çalışırsın canını sıkma o konuda

canım nisan elbisemin modelini albüm yaptım dikildikten sonra topikte kendi resmimi paylaşıcam :))

hımm anladım canım sabırsızlıkla bekliyorum ne zaman bitiyo peki :KK52: canını sıkma söylediklerin içinde olur mu sana kerem lazım sen onu tanıyo güveniyo ve neye nasıl davranacağını bliyosan bu konuda da için rahatsa acaba(?l)ara bakma tamam mı?

yegeninin annesiyle babası ayrıldı annesi babaya bıraktı o yüzden kayınvalidem bakıyo ona.. babasıda kendi işyerlerinin basında kerem onların kendi işinde calısmıyo o ayrı bi yerde çalışıyo.. ama babası hayatından ödün vermiyo sürekli yeni sevgililer sürekli gece gezmelerde keremde babası sanıyo kendini ama babası o kadar ilgilenmiyo kereminde benim gibi annesi babası ayrı bide inanılmazz duygusal annem diyo böyle yapma kıskanıyo sanarlar ama artık umrumda degil cok sıkıldım sogudum onun tarafndan iyice

baktın mı elbisemin modeline ordaki gelinlikte kuyruğu bol geliyo benimknde kuyruk kısmında tarlatan olucak daha düz durucak onun dısında aynen öyle güpürlü ama güpürün üstünde de işlemesi oluck

yegeninin annesiyle babası ayrıldı annesi babaya bıraktı o yüzden kayınvalidem bakıyo ona.. babasıda kendi işyerlerinin basında kerem onların kendi işinde calısmıyo o ayrı bi yerde çalışıyo.. ama babası hayatından ödün vermiyo sürekli yeni sevgililer sürekli gece gezmelerde keremde babası sanıyo kendini ama babası o kadar ilgilenmiyo kereminde benim gibi annesi babası ayrı bide inanılmazz duygusal annem diyo böyle yapma kıskanıyo sanarlar ama artık umrumda degil cok sıkıldım sogudum onun tarafndan iyice

keremin abisi oluyo demi söylemiştin ayrıldıklarını nasıl ciğer bunlar ya anne nasıl bırakabiliyo çocuğunu tövbe yarabbimmmm göstermesin bizlere allah korusun... kerem bencede duygusal davranıyodur canım abi ilgilenmiyo e o da abinin eksikliğini doldurmaya çalışıyodur belki çocuk bu sonuçta hani farklı olur söz konusu çocuk olunca ama annesi neden babasına değilde nişanlına yükleniyo onu anlamadım onu çağıracağına gececi babasını çağırsa ya:KK47::KK47::KK47:

hani şu var nişanlının da anne babası ayrı olduğu için çocuk can evinden vuruyodur anladın mı zayıf noktasıdır o şimdi babasız geçirdiği zamanları hatırlıyodur ondan bişey demiyodur bence çok üstüne gitmemeye çalış

X