-
- Konu Sahibi sedosbilal
off valla kafam bozuk ecem inşallah yoluna girer herşey ne bileyim ya hayırlısı herşeyin bi olsa bitse şu tayin işi ev yerleştirme vss
canım bence hiç kafanı yorma ya öyle ya da böyle açıklanacak ve eminim rabbim gönlünüze göre verecektir hemde baksana maşallah hep şans sizinle :)) bunda da hayırlısı olacagına eminim sıkma sen canını
yok kız ondan değil zilli kaynana bozdu sinirimi dün onlardaydık da yumurtladı yine bişeyler
anaaammmm :)) dert daha büyükmüşşş deseneee :)) hayırdır inşallah
sağol şekerim slm sen nasılsıın bakalımmm....
yok kız ondan değil zilli kaynana bozdu sinirimi dün onlardaydık da yumurtladı yine bişeyler
kız bitmez onların lafları,olayları.............alış bacım............
valla ya aynen öyle
kolaay gelsin bugün bizde de temizlik vardı :) hiç bitmezz zaten..
off kaynanalara alışılmazz vallahi ya onların anladıgı dilden cevap vermek geliyor insanın içinden yada hiç görüşmemekte elde degil özellkle benim ki cok ama cooooook arada kalıyor
kız bitmez onların lafları,olayları.............alış bacım............
anacım zoru bana değil ki oğluna salağın düşünmüyo zavallımı herşeyi ona yıktı resmen delirtiyo beni ya alışılmıyo valla bana bişey dese normal diyecem kendi evladını düşünmüyo lafta kurbanlar oluyo ama gel bi de içine sor oğlan çocuğu evlendirinceye kadarmış e iyi ol evlendikten sonra da olsun mal yaa
vallahi ben 9 yıldır evliyim.bitmedi,bitmiyor.ne istiyorlar anlamıyorum....................
ne ekersen onu biçersin demişler ama insan zekasız olunca anlamıyo demekki işte benim huzurumu bozmak isteyenin kendi huzuru bozulsun inşallah dilerim allahtan
canım doğa kanunu sanırım.herkeste var aynı dert...................
canım doğa kanunu sanırım.herkeste var aynı dert...................
yok yok doğa kanunu bi yana kıskanıyolar bence oğullarını valla ben ona yoruyorum bu salaklıklarını
biride bu kuralı yıksa ya cici kaynana olsa yaa off off bitmez bunların verdigi sıkıntı evlatlarını mı paylaşamıyolar yoksa baska seyleri mi artık dertleri neyse bide anasına da düskün oluncaa daha da sinir bozucu oluyo ya neyse
boşver canım canını sıkma.eşin(müstakbel)senden yanaysa sorun yok...............