- 9 Aralık 2010
- 2.001
- 10
-
- Konu Sahibi sedosbilal
yok canım ya daha öyle birşey duymadım daha...................tabiki oğullarıda anneye düşkün olunca bittiğininresmi demektir..............
zaten onları kudurtan da bu oluyo ya eşin senden yanaysa huzursuzluk çıkarmakla kalıyolar bu da insanı çileden çıkarıyo işte mutluluklarını çekemiyolar
ayyyyyyy allah korusun nasip etmesin onlara o günü inaşllah
boşver çatlasın ozaman..sen huzurunu bozma...................
kızlar ben şimdilik kaçtım...eşim pc nin başına geçecek..artık bana nezaman sıra gelirse...............
ama içim rahatladı bu kaynana sorunu bi tek bende degilmis :)) benimki genelde benden yana ama anası 2 aglayıp duygu sömürüsü yapınca olay bitiyo bak annemde üzülüyo napalım onuda böyle kabul edicez.. üzülüyosa yapmasın o zaman cok sükür bugüne kadar konularda ben haklı oldugum icin hiç kendimi ezdirmedim hep verecek bi cevabım oldu hee eger anasının tarafınıda secerse kendi bilir...................................................................................
bencede seçim yapmak zorunda kalır gibi geliyo bana.........................
gözüme gelmez vallahi kralınıda tanımam......................................................... :))
öylee tabii ona göre düsünüp tasınsın :)))
canım ben çıkıyorum anneme yemek hazırlayıp gelicem geldigimde burdaysan devam ederiz
anaları düşünse keşke bunları ama nerdeeee onlara yazık valla bilale diyorum eksiğimiz var napacaz canını sıkma alırız sen üzülme yeterki diyo anası da gebersin inşallah derdinden ohhhhhh oğlu benim işte
ben geldiimmm kimse yok mu :)) kayınvalidemler bizdeydide gittiler ancak gelebildim
burdaaaaa:2::2::2: