sedoş ve lafraise'nin sohbet alanı herkesi bekleriz....;))

vallahi haklısınız ama derslerim cok yogun sunumlar sınavlar aksam oldugunda yataga kendimi nasıl atıyorum allah bilir :))
o yüzden bu aralar pek giremiyorum

merhaba herkese selam:80:

az önce şans eseri burayı gördüm :)

şimdilik iş çıkış saatime denk geldi ama bende burda sizlerle muhabbet etmek isterim:KK6:

merhaba herkese selam:80:

az önce şans eseri burayı gördüm :)

şimdilik iş çıkış saatime denk geldi ama bende burda sizlerle muhabbet etmek isterim:KK6:

herzaman bekleriz şekerim buyur gel topiğimizin kapıları herzamn açıııık:KK64:

tayin için mii ayy hadiii yaa insalllaaahhh hayırlı bi yer olur da rahat edersinizzzz :))

ewt canım yaa inşallahhhhhhh hayırlısı olurr bizimle birlikte bekleyenlere de inşallah 15 hazirandan sonra belli olacaktı süpriz oldu biraz az da olsa rahatladık bi de tam açıklansa:KK1:

teşekkür ediyorum kızlar sağolun...şimdik çıkıyorum malesef ama yarın ilk müsait oldugumda burdayım inşallah...

tanışma fırsatımızda olur.. hepinize iyi akşamlar diliyorum:80:

iyi akşamlar canım yarın görüşürüz inş.yolun açık olsun:KK64: eve gidiyosun ya ondan yani:KK66:)

Son düzenleme:
ewt canım yaa inşallahhhhhhh hayırlısı olurr bizimle birlikte bekleyenlere de inşallah 15 hazirandan sonra belli olacaktı süpriz oldu biraz az da olsa rahatladık bi de tam açıklansa:KK1:

ayyy heyecanlı geri sayım baslamıs bile sende :)) aminn tatlımmm insallaaahh acıklandıgında iyice rahat edersinizzzzz

ayyy heyecanlı geri sayım baslamıs bile sende :)) aminn tatlımmm insallaaahh acıklandıgında iyice rahat edersinizzzzz

off valla kafam bozuk ecem inşallah yoluna girer herşey ne bileyim ya hayırlısı herşeyin bi olsa bitse şu tayin işi ev yerleştirme vss

X