sedoş ve lafraise'nin sohbet alanı herkesi bekleriz....;))

vallahi haklısınız ama derslerim cok yogun sunumlar sınavlar aksam oldugunda yataga kendimi nasıl atıyorum allah bilir :))
o yüzden bu aralar pek giremiyorum

merhaba herkese selam:80:

az önce şans eseri burayı gördüm :)

şimdilik iş çıkış saatime denk geldi ama bende burda sizlerle muhabbet etmek isterim

merhaba herkese selam:80:

az önce şans eseri burayı gördüm :)

şimdilik iş çıkış saatime denk geldi ama bende burda sizlerle muhabbet etmek isterim

herzaman bekleriz şekerim buyur gel topiğimizin kapıları herzamn açıııık

tayin için mii ayy hadiii yaa insalllaaahhh hayırlı bi yer olur da rahat edersinizzzz :))

ewt canım yaa inşallahhhhhhh hayırlısı olurr bizimle birlikte bekleyenlere de inşallah 15 hazirandan sonra belli olacaktı süpriz oldu biraz az da olsa rahatladık bi de tam açıklansa

teşekkür ediyorum kızlar sağolun...şimdik çıkıyorum malesef ama yarın ilk müsait oldugumda burdayım inşallah...

tanışma fırsatımızda olur.. hepinize iyi akşamlar diliyorum:80:

iyi akşamlar canım yarın görüşürüz inş.yolun açık olsun eve gidiyosun ya ondan yani)

Son düzenleme:
ewt canım yaa inşallahhhhhhh hayırlısı olurr bizimle birlikte bekleyenlere de inşallah 15 hazirandan sonra belli olacaktı süpriz oldu biraz az da olsa rahatladık bi de tam açıklansa

ayyy heyecanlı geri sayım baslamıs bile sende :)) aminn tatlımmm insallaaahh acıklandıgında iyice rahat edersinizzzzz

ayyy heyecanlı geri sayım baslamıs bile sende :)) aminn tatlımmm insallaaahh acıklandıgında iyice rahat edersinizzzzz

off valla kafam bozuk ecem inşallah yoluna girer herşey ne bileyim ya hayırlısı herşeyin bi olsa bitse şu tayin işi ev yerleştirme vss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…