- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
canim aslinda dogruyu söylemek gerekirse sadece spor ve aksam 7 den sonra yemek yemeyip bol suyla zayiflicaz dedik ama sanki bizdede i$ ciddiye bindi gibi.. baya baya diyet menüleri gibi beslenmeye basladik ama belli bir diyete sabit kalmiyoruz, en azindan ben öyle yapmiyorum, tek tip beslenmeler yada 2-3 hafta ayni diyeti uygulamalari gecmiste cok denedim, olmuyor, versekte geri aldik fazlasiyla.. kendi listeni kendin yapabilirsin.. tabak hazirlarken kendime kalorisi yüksekse yiyecegim seyin kücük miktar alip tabagin kalanini salatalik domates yogurt yada salata gibi seylerle dolduruyorum mesela,, kesinlikle kendi listeni kendin yapabilirsin.. sonucta artik internetten uzmanlari arastira arastira herkes neyi neyle yememesi gerektigini biliyor,, yani kimse eskiden oldugu kadar bilincsiz degil bu konularda..
eger cok fazla kilo varsa zaten sen bizlere oranla cok daha hizli kilo kaybedersin, dikkat edip birazda spor yaptin, umutsuzluga kapilmaaa, bir bakarsinki ben hala ayni kilodayim ama sen bize yaklasmissinn,, burda bircok insan basarmis, oku hikayelerini, bak resimlerinee, demekki imkansiz degil ve bende yaparim dedimi insani kimsee tutamazzzz!!!!!!!!!
Çok haklısın canım, insan kendini, vücudunu tanımayarak verebilir kilolarını. Hayat tarzı haline gelince dikkat etmek, kilo sorun olmaktan çıkıyordur. Siz de çok doğru yapıyorsunuz, kendini sıkmadan dikkat etmek en etkili diyet zaten. Ben de yavaştan başlıyorum spora, kilo verdikçe çoğaltacağım. Eşime söz verdiğim için motivasyonum yüksek zaten bu sefer :)
Aslında tartılsanız da sonuçları görseniz, daha çok motive olursunuz ve edersiniz bizleri de bence :) Ha bu arada mezurayla ölçmek sizin için tartıdan daha etkili bir ölçüm olacaktır bence.
Herkese merhaba kizlarr, önce biseyler demek istiyorumkii, sayfaya ugrayan belli isimler var, son birkac gündür sürekli haberlesiyoruz buradan ve gercekten kendime cok yakin hissediyorum sizleri.. her olumsuzluga ragmen hicbirimiz negatif degiliz.. tesekkür ederim yalniz birakmadiginiz icin !!!!
Size öyle bir haberim varkii, eger ilk sayfadaki hikayemi okuduysaniz benim evlenip ayrilmis cocuksuz bir kadin oldugumu ve suanda kendimden 3 yas kücük ve hic evlenmemis bir insanla beraber oldugumu biliyorsunuzdur..kendisi 1.87 boyunda ve manken gibi bakimli hos biri ve sadece iki kilo aldi diye diyete baslamasiyla bende aslinda kendimi hissettirmesemde ezik hissederek karar verdim zayiflamaya ve ona hicbirsey demeyecektim bu yola adim attigimla ilgili,onun zayiflamaya basladigimi farkedip söylemesinin hayalini kuruyordum ve hatta bunuda sizinle paylasmistim))
adam iki kilo almis diye diyete basladiii ve benim 20 kilo fazlam vardii :-/
ona sorsaniz en fazla 5 kilo ver yeter diyor cünkü balik etli seviyor ama bi bilsekii zayifladigimda ne kadar citi piti bi hatun oldugumuuuu hic öyle dermiydii)
neyseee, ben aslinda tabikide hep kendimi iyi hissetmek icin zayiflamak istemistim simdiye kadar ama bu sefer is baskaydii, onun icinde istiyordum bunu.. Dün aksam i$ten geldiginde bana öyle bisey söyledikiii, hic caktirmasamdaaa havalara uctummmmmm..__ canim sen zayifliyorsun sankii ___ dedi bana kizlarrr yaaaaaaaa, hemde regl dönemimdeyken ve bukadar kisa sürede bunu farkettirebilmem iyice motive etti benii.. Allah immm lütfennnnnnnnnnnnn bu seferr olsunnnn lütfennnnnn
her gece cay demlerdim ona, bende bir yada iki bardak icerdim acik cay onunla.. artik o siyah cayini icerken ben limonlu yesil cayimi iciyorum yarim litrelik fincanimdaa) ve acta olsa tek lokma atmiyorum aksamlari 7 den sonra agzimaaa..
bence cok kilo vermedim henüz, zaten bukadar kisa zamandada imkansiz bu ama spor yapinca vücut topluyor kendini, daha ince görünüyorsun ve az yiyince göbekti migdeydi kalmiyor düzlesiyor iyice,2-3 kilodur en fazla belkide okadar bile yoktur tahminen verdigim kilo,, pazara belli olacak bakalim))
OLUYORRRR KARARLI DEVAM EDINCEE OLUYORRRRRRR !!!!!!!!!
bende düsündüm bu ölcme isinide evde mezura yoktu)
ben söz verdigim icin sadik kalmaya caliyorum yol arkadaslarima bu tartilma konusunda, merak ediyorum ama zaten tartilsam bile dogru sonucu göremem suanda cünkü günlerdir bagirsaklarim iyi calismiyor ve regl dönemindeyim suan, vücudumda okadar sislik ödem varkii,ayakkkabilara zor giriyor ayagim inanki..
canim insan 3-5 kiloda bile cok fark ediyor yaaa.. valla billaaa iki lokma fazla yicezz diye kendimize iskence ettigimize degmezmiss, üzerindeki fazlaliklarin sadece yarisini bile verdiginde esinin sana bakislarinin nekadar degisecegini bi düsünn canimmm ve sakin pes etmee umutsuzluga aslada kapilmaa, inaniyorum basaracagina !!!
OLACAK OLACAK diiyorum sana, merak etme :) Çok sevindim senin adına. O kadar kendine dikkat eden birisinin (sevgilinin) gözleri mezura gibidir bence. O anladıysa kesin incelmeye başladın. Sana bir tavsiyem var canım, ben kullanıyorum çok memnunum. Doğadanın 7 otlu bitki çayı var. İçinde kekik, yeşil çay, mate falan bir sürü ot var. Ödeme çok iyi geliyor. Ben çok memnunum ondan. Akşam eşim çay içerken ben de bi tane poşetini demliyorum koca demliğe (800 ml falandır), ben de onu içiyorum. Çok hoş bir içimi var şekersiz. İstersen tuzlu yediğin zamanlarda ya da ödem hissettiğinde sen de içebilirsin. Farkedeceksin değişikliği hemen bence.
Ha bu arada insan sporsuz 5 kilo vererek 1 beden küçülürmüş ama sporla 3 kilo vermek 1 beden küçültürmüş. Bence hemen bir mezura al kendine :)))
canim bugün aslinda bir türk marketine girip almak istedim ama sabah ise gec kalinca gidemedim.. dogadan forum caylari varmis bagirsaklar icin, onu almayi düsünmüstüm ama bugün is cikisinda mutlaka gidip alacam canim eger markette varsa, büyük ihtimallede vardir zaten..bende herzaman ödem oluyor yaa, nedendir bilmem ama cok cabuk etkileniyor vücudum, sabah giyip geldigim ayakkabiyi otururken cikardim masanin altinda havalansin diye ayaklarim, yerimden kalkacagim zaten zorla soktum ayaklarimi tekrar icine, düsün artik ne kadar sistigini, bundan sonra hergün düzenli icerim iyi geliyorsa, cokkk sagol
ben daha bundan 10 gün öncesine kadar iki bardak su icmezdim günde, nerdeyse susuzluktan kuruyacaktim yanii, simdi sürekli su ve bitki caylari tüketiyorum yada yarim litrenin icine sekersiz limonata yapiyorum, yani günde litrelerce sivi tüketir oldum son 1 hafta 10 gündür ve buna ragmen farkediliyor fark
belki ufacik bir fark ama bu bile bi havalara ucuruyorki insanii
Evet canım, eski bir kıyafetine girebilmek bile mutlu ediyor insanı. Küçük şeyler çok mutlu ediyor insanı. Canım yalnız form çayları bağırsaklık tembelliği yapıyor. İçinde sinameki ve rezene olan çayla içme. Bu 7 otlu çay ödem atıyor ama tembellik yapacak şey yok içinde. Ben çok sevdim valla. Bağırsakların içinse ara öğünlerde hurma ve kuru kayısı yiyebilirsin. Bol su içince çaysız düzelir o sorun.
saol canim, insallah seninde dualarin kabul olur, eger vücudunda deformasyonkar olduysa kesinlikle bol spor yap canim, imkansiz gibi görünün vücutlar bile ciddi düzelmeler gösteriyorr.. sen pes etme elinden geleni yapp, en azindan giyinikken insanlarin agzi acikta kalirr, herkes herkesi ciplakken görmüyor yaa, her insanin kusurlari var ve örtmeyi bilirsenn sen bile unutursun nerelerini begenmedigini inan banaa,
dogru giyim tarzida büyük bir ayrinti canim, sokakta bazen dal gibi kadinlari görüyorum ne tipsiz duruyorlar, cünkü örtmeyi bilmiyorlarrrrr..giyim tarzini bilemem tabiki belkide cok dogru giyiniyorsundur ama $unu söyleyebilirimkiii, baya tombis tanidik bir ablamiz var, kadin minnacik bisey ve top gibi yuvarlak ama herkes onun $Ikligini konusurr, anlatabiliyormuyum ne demek istedigimi,,,
hicbirimiz kusursuz degiliz arkadasim,olamayizdaa,, spor ve diyetlee burda öyle seyler basarmis insanlar gördümkiiiiiii resimlerdee.. kadinlar 120-135 kilo gibi ciddi rakamlardan dal gibi olmuslar, mutlaka vücutlarinda vardir kalan hasarlar ama diyorummmm yaa göremedikten sonra kimse bilemezdee)
ne güzel şeyler yazmışsın sağol canım dediklerinde çok haklısın,ben giyim tarzımı yıllar sonra buldum,benim vücut armut tipi bel ince basenler var buda a kesim giyim demek ve giydiğim hırka ve badiler uzun olmuyacak basenden aşağı inmiyecek,canım aslında giyinikken görsel bir bozukluk yok aksine çok ince duruşum var,ama benim sorunum giysi yokkenki durum,aynaya geçer kendimi incelerim,şura birde şura şöyle olsa diye öyle bakınırım,buda bende hırs yaptı,yürüyüşü artırdım,yemeği azalttım,jele başladım,duşta duş jeliyle çok sert keseleme yapıyorum basen bölgemi ,o zaman kendimi çok daha bakımlı hissediyorum,buda özgüven ve mutluluk veriyor,insan kendini ara ara revizyona sokmalı değilmi,senin yazını okudum ve senin adına çok sevindim,ne güzel bak emeklerinin karşılığını alıyorsun değilmi,benimde eşim az kilo alsam yani 1 yada 2 kilo hemen farkeder,yine kalçalar çıkmış der,kiloyu hiç sevmiyor,kadın dedin zayıf ve bakımlı olacak,kendini salmıyacak der,ona hak veriyorum ben,ama bazen haksızlık diyorum yaa,bayan şişman görüntüde eşi tutmuş elini geziyor,demek öylede seviliyor kadınlar,ben hep bakarım kendime,eşim gereken önemi hiç vermez bana ,aman ne diyelim kader dimi canımm,sedef ayaklarım sızlıyor ama pes etmek yok yürüyüşe devammm.........
Yeşil çay bitkisinde daha az miktarda kafein bulunmaktadır. Yeşil çay içerek zayıflamak için özellikle aç karnına günde en az 3 kez yeşil çay içmeniz gerekir günde 3 büyük kupa ile içilen yeşil çay, yaklaşık olarak 1 haftada 1 kilo zayıflatan diyet listesideğerindedir. Daha başka bir deyişle zayıflamak için yeşil çay içerek ayda 5 kilo verebilirsiniz.(ALINTI)
erkek arkadaşının fark etmesine çok sevindim canım ya.. insan nasıl da hemen motive oluyor değil mi, benim çevrem kilo verdiğim zamanlarda bile geçen gördüğümden daha da kilo almışsın diyorlardı haset fesatlar... pisler...
hele hele diyet yaptığını duyurmaman çok akıllıca olmuş, ben dayanamıyor hemen ağzımdan kaçırıyordum diyetteyim diye, o zaman çok batıyor insanların gözüne, artık çevremle iki laflamaya çıktığımda falan bütün muhabbet "ben akşamları şu kadar yiyorum, ben günde şu kadar spor yapıyorum, ay spor yapsana, ay zayıflasana ,ay ben bugün incecik bir pantolon aldım ay ay ay...." sıkıntı basıyor beni... benim üzerimden yükselmeye çalışıyorlar... deli ediyorlar beni... hele dışarda yemeğe oturuyoruz arkadaş çevremizle... benimkinin arkadaşları ve kendi arkadaşlarım hep birlikte. ya benimkinin yanında bana "sen çorba iç" falan diyorlar... iki lokma yiyip "ayy çok şiştim, karnım gerildi" falan diyorlar görsen incecikler.. hep benimkinin erkek arkadaşlarının eşleri sevgilileri yapıyor bunu...
tabii bu çenesi durmayan kadınların eşleri sevgilileri de bir kuruluyor bir kuruluyor sorma.. geçen gün yine çıktık yemeğe.. benimkinin erkek arkadaşı yanında eşi var. bana demez mi "ya sen incecik bir kızdın ne oldu sana böyle" "Allahtan benim hatun öyle salmadı kendini dikkat eder kendine..." ondan iki gün sonra yine benimkinin başka bir erkek arkadaşıyla çıktık yemeğe "pınar senin bu kiloları verebilmen için çok büyük bir şok diyete girmen lazım, seni ne kadar beğenirdim, çok güzel kadındın, kendini düşünmüyorsan kardeşimi düşün, sen bu kilolarınla mutlu olabilirsin ama onun senden memnun olduğunu hiç sanmıyorum, benim kız arkadaşım kilo alacak böyle ben çok kötü olurdum " demez mi
artık böyle sıkıntı geldi kimseyle bir yere gitmek kimseyi davet etmek istemiyorum, canımı sıkıyorlar..
benim arkadaşlarımda böyle densizlikler olmaz hiç ağızlarını açıp da insanı yerin dibine sokmazlar ama işte erkek arkadaşımın tarafının çenesi durmuyor...
önceden umursamıyor gibi yapardım diyet yapmam ben modundaydım, o zamanlar çok laf sokmuyorlardı ama diyetteyim dedikçe yapamazsın edemezsin, sen artık şişko moduna girdin veremezsin diyip tatmin ediyorlar kendilerini... daha çok baltalıyorlar..
benim erkek arkadaşım da 1.90 boyunda gram yağı yok, kaslı, her gün spor salonundan çıkmayan, manken gibi biri.
onun yanına beni bu halimle yakıştıramıyorlar(
istee senin yerinde olsam önce onlara inat basarrim ben bu isi canim, cok cokkk üzüldümmm, kendimi koydum senin yerinee. sen 75 sin ya, bunu sana yapanlar iki misli9n olsun insallaaaaahhhhhh
kendilerinin bi halt oldugu yok, o yüzden 3-5 kiloyla yükselmeye calisiyorlar kisiliksizlerr. sen suzz ve birkac ay icinde konusacagin günün gelmesini belke canimm..isteyince kararli davraninca gercekten oluyor canimmm, lütfen pes etmee :-((
bizim ofiste kocaman boydan bir ayna var, gelip gecerken bakiyorumda kendime yemin ederim bukadar kisa zamanda inanamiyorumm, demekkii düzgün yiyip azicikta harekett ettikmi oluyormus bakk..hemde hic aclik felan yok bende sIk sIk azar azar kalorisi düsük seylerle beslendigim icin, etimide yiyorum yumurtamida, bakliyatimida, sebzemide, meyvemidee.. ama hepsini oturup tek ögünde karistirmiyorum, birgün et yediysem diger gün bakliyat yiyorum, öbür gün corba meyve sebze agirlikli.. hem migdem bulanmiyor sürekli tek tip beslenip hem gücsüz vitaminsiz kalmiyorum.. bu sefer kendi listemi kendim yapiyorum yanii.. vallaaa simdilik tepkiler süperr hemde cok cok kisa zamandaa yaaa..
bizim patronlar türkiyeye gitmislerdi, az önce ugrafilar ofise biara, ayaga kalkip yanlarina gittigimde __ kiz sanaaa noolmus böyleeee __ dedilerr yemin ederimki daha ilk cümleleri bu olduu.. yaaaa bir mutlu oldumkiii..Allah im cok sükür ve insallah böyle devam ederrr insalllahhh
sende lütfen basaracagina inan, sirf onlara inat, birkac hafta görüsme ve bir beden incelmis sekilde cik her seferinde karsilarina. her firsatta sporunu yapp, diyetten daha faydali bu bakk emin ol
Herkese merhaba kizlarr, önce biseyler demek istiyorumkii, sayfaya ugrayan belli isimler var, son birkac gündür sürekli haberlesiyoruz buradan ve gercekten kendime cok yakin hissediyorum sizleri.. her olumsuzluga ragmen hicbirimiz negatif degiliz.. tesekkür ederim yalniz birakmadiginiz icin !!!!
Size öyle bir haberim varkii, eger ilk sayfadaki hikayemi okuduysaniz benim evlenip ayrilmis cocuksuz bir kadin oldugumu ve suanda kendimden 3 yas kücük ve hic evlenmemis bir insanla beraber oldugumu biliyorsunuzdur..kendisi 1.87 boyunda ve manken gibi bakimli hos biri ve sadece iki kilo aldi diye diyete baslamasiyla bende aslinda kendimi hissettirmesemde ezik hissederek karar verdim zayiflamaya ve ona hicbirsey demeyecektim bu yola adim attigimla ilgili,onun zayiflamaya basladigimi farkedip söylemesinin hayalini kuruyordum ve hatta bunuda sizinle paylasmistim))
adam iki kilo almis diye diyete basladiii ve benim 20 kilo fazlam vardii :-/
ona sorsaniz en fazla 5 kilo ver yeter diyor cünkü balik etli seviyor ama bi bilsekii zayifladigimda ne kadar citi piti bi hatun oldugumuuuu hic öyle dermiydii)
neyseee, ben aslinda tabikide hep kendimi iyi hissetmek icin zayiflamak istemistim simdiye kadar ama bu sefer is baskaydii, onun icinde istiyordum bunu.. Dün aksam i$ten geldiginde bana öyle bisey söyledikiii, hic caktirmasamdaaa havalara uctummmmmm..__ canim sen zayifliyorsun sankii ___ dedi bana kizlarrr yaaaaaaaa, hemde regl dönemimdeyken ve bukadar kisa sürede bunu farkettirebilmem iyice motive etti benii.. Allah immm lütfennnnnnnnnnnnn bu seferr olsunnnn lütfennnnnn
her gece cay demlerdim ona, bende bir yada iki bardak icerdim acik cay onunla.. artik o siyah cayini icerken ben limonlu yesil cayimi iciyorum yarim litrelik fincanimdaa) ve acta olsa tek lokma atmiyorum aksamlari 7 den sonra agzimaaa..
bence cok kilo vermedim henüz, zaten bukadar kisa zamandada imkansiz bu ama spor yapinca vücut topluyor kendini, daha ince görünüyorsun ve az yiyince göbekti migdeydi kalmiyor düzlesiyor iyice,2-3 kilodur en fazla belkide okadar bile yoktur tahminen verdigim kilo,, pazara belli olacak bakalim))
OLUYORRRR KARARLI DEVAM EDINCEE OLUYORRRRRRR !!!!!!!!!
Sakin calismadigin icin sanssiz oldugunu düsünme cünkü hepimiz gectik o dönemlerden, ayricada kilondan utanmaaa, vedaa etttyaa çok seviniyorum senin yazılarını okudukça, sanki ben zayıflamışım gibi, ne olur hep böyle devam et ne olur, çok sevindim ya afferin sana .. patronların bile ne olmuş sana demişler daha ötesi var mı, harikasın, çok pis gaza geldim kalkıp sporumu yapayim bari :))
çok çalışmam lazım çoook diyen bir çocuk vardı reklamlarda :))
kadınlar kulübü bana iyi gelecek galiba :)) kitap etkinliğine katıldım, zayıflama günlüğümü yaptım, film etkinliğine katıldım, dün oturdum hemen bir film izledim, yatmadan önce kitabın çeyreğini okudum, şimdi de bir yandan sporumu yaparken bir yandan da filmimi açacağım mis gibi.. senin ne güzel işin var. benim okul bitti kalakaldım böyle. yüksek lisansa girdim tez dönemimdeyim ama bu master doktora nereye kadar.. işim gücüm olsun öyle yapayim doktoramı. böyle hiçbir şeyin tadı yok. en güzel şey çalışmak.. insan bütün gün evde iyice kötü oluyor ama bir yandan da bu kilolu halimle dışarı çıkmaya bile utanıyorum, benim psikolojimi çok bozdu bu boş çeneliler.
dediğin gibi sırf bunlara inat bile zayıflamam lazım..
senin adına çok çok çok sevindim :))
ne kadar sevindim anlatamam olucak neden olmasın :)aranızın düzelmesine de ayrıca sevindim ne güzel demek ki bir hoş görünmüşsün gözüne devam devam hiç bırakmıyoruz:))
ben 1 günlük zorunlu bir ara verdim ama artık burdayım bugün yine spor yaptım akşam tekrar yapacağım pazar sabah uyanır uyanmaz tartılıp hemen buraya koşacağım çok merak ediyorum veridk mi aceba:)
bu arada bugün kendime kocaman bir nesfit aldım bir iki hafta gider bana evde de vardı biraz. bi süre akşamları onu yerim iki gündür çok dengesiz oldu beslenmem inşallah pazar gününe yansımaz bu