Sedef_79'un Kondisyon Bisikletiyle Zayıflama Günlüğü

ay ay ay yarın kaç çıkacağız acaba çok merak ediyorum :))))

en az 1 er kilo bekliyorum hepimizdennn ) az kaldi sabaha ;-S

ben yarin uyaninca tartilirim ama arkadasim ise gitmeden internete giremeyebilirim, o da öglene dogru gidiyor kendi i$i oldugu icin ama gider gitmez hemen yazacam, sizlerinkinide merak ediyorum zatenn :-D

canım nasılsın yaa merak ettim ama kilonu daha yazmamışsın,inşallah vermişsindir ben inanıyorum canım ben çarşamba günü bakalım tartıda ne kadar değişiklik olmuş merakla bekliyorum. şükür kaçamak yok,bugün yürüyüşü 1 saate indiricemgece olnuca kaslarım fena gerginleşiyor,buda uyutmuyor bölgesel egzersiz yapmaya niyetlendim bakalım,her yerim yumyumuşak biraz sertleşşin bakalım.sen ne yaptın bugün pazar kahvaltıyı abartma olurmu can

Herkese günaydin kizlarr, bugn tarti günümüz ama baktim kimse yazmamis henz kilosunu, saniyorum pazar günü herkes uzun bir uyku cekmek istiyor )
neysee bende ancak girebildim zaten, sabah tartildimmm, bu siteye üye oldugumdaki baslangic kilom 74 ün zerindeydi. küsüratini hatirlamiyorum..
bu sabah gelen kilom 72.9..
daha yol cok uzun ama olsun, kaplumbaga misali ilerlicez bakalim, ayda 2 kilo üc kilo derken birde bakmisizz 36 beden pantolonlarin icindeyizzz )
bu sabah 9.45 te kalktim, önce 1 fincan kahvemi ictim, sonra araliklarla 300 gram su ve 3 tane kayisi..
kizlar bir not düsmek istiyorum. ben suyu icerken yarim litreyi bir dikiste bitirmem, hatta komik gelebilir ama cay bardagiyla iciyorum.. sebebine gelince... birden migdeye doldurdugunuz su direk idrar olarak cikiyor ama suyu srekli yudum yudum icmek zayiflamaya yardimci oluyor ve vücut sürekli yudumlayarak ictiginiz suyla calisip daha cok hizlandiriyor..
yasadigim yerde amerikan asILLI, alman bir kadin var, kocasi Türk.. kadin tekerlekli sandalyeye mahkum yasiyor ve 30 kilonun üzerinde zayiflamis girtlagina cok dskn bir aile olduklari halde, kocasi cok iyi bir ascidir ve kadin iki porsiyon yemek yer.
bana nasil zayifladigindan bahsettii, tabiki onun derdi sagligi artik gzellikten cikismis i$...
Weight Watchers diyetini yapmis, yani kalori saymis ne yese ve suyu yudum yudum icmis, yani bana dedigi sakIn suyu bir dikiste icip bardagini birakma kenara, sürekli yaninda olsun yudumla, gnlk icmen gereken miktara yudumlayarak ulas migdeni suyla doldurup sonrada ben 2-3 litre ictim görevim tatamamm__ diyip icini rahatlatma cünkü zayiflamak isteyenler icin yanlis dedii..
ben uzun süredir su icmedim hanimlarrr,taa ki bu siteye kaydolana kadar, simdi suyumu yudum yudum iciyorum, nasil yesil cay yaptikmis yudumluyorsakk aynen öyleee.. uzun zamanda farki farkedersinizzz !!!!!!

Neyseeee, sizlerinde kilonuzu merak ediyorummmm, nerdesinizzzzzzzzzz ;-/

cemreee keske oturup keyifle kahvalti yapacak biri olsada bende tika basa yesem raziyim canim.. erkek arkadasim gecen pazar ise gitmedi sirf beni yalniz birakmamak icin ama genelde pazarlarida gidiyor, kendi isi oldugu icin dzenli bir tatil gnmz yok malesef beraber :-(
o yüzden yalniz basima zaten hayatta öyle mkellef bir kahvalti hazirlamam ki ben kendime, simdilik canim bisey istemiyor kayisi yedim 3 tane ve su iciyorum, 1 fincanda kahvemi ictim.. bakalim birazdan yerim heralde ufak tefek biseyler..
eger diyetine ve sporuna sadik kaliyorsan mutlakakii tatida düsüs olur canim, insallaahhh hicbirimiz o hafta kilo kaybedemesek bile pes etmeyizzz!!!!!!

Öncelikle hepinize merhabaa :)

Herkesin sağlıklı yaşamı hayırlı olsunn :)

Bende doğum günümü bahane ederek aileme kondisyon bisikleti aldırmak istiyorum o yüzden daldım konunuza :)

Öncelikle hepinize merhabaa :)

Herkesin sağlıklı yaşamı hayırlı olsunn :)

Bende doğum günümü bahane ederek aileme kondisyon bisikleti aldırmak istiyorum o yüzden daldım konunuza :)

hosgeldin canim aramizaa, kondisyon bisikleti yada kosu bandi aldir hic durma bencee canimm.. özelliklede bacaklarinda ve poponda kilo sorunun ve sellit varsa direk faydasini görürsünn.. dogum gününde simdiden kutlu olsun

kizlar bu arada 3 gündür yedigim kiraz saplarini atmiyorum, direk koyup kaynatip cay yapiyorum ve icine yarim limon sIKIp iciyorum,, limonsuz icilecek gibi degill cünkü ;-/

hosgeldin canim aramizaa, kondisyon bisikleti yada kosu bandi aldir hic durma bencee canimm.. özelliklede bacaklarinda ve poponda kilo sorunun ve sellit varsa direk faydasini görürsünn.. dogum gününde simdiden kutlu olsun

Çok teşekkür ederimmm :) Bi alet olmadan spor yapmak işkence gibi geliyo bana baktım böyle olmıcak en iyisi kondisyon bisikletine karar verdimm :) En çok yanlarım ve basenlerimden şikayetçiyim kaybolcaklar inşallahh :))

merhaba, ara sıra sayfanıza uğruyorum. bi selam vereyim dedim. ayrıca başarılar diliyorum. inşallah hepimiz başarırız. hedeflerimize ulaşırız.

selülitlerinden müzdarip biri olarak kondisyon bisikletini düzenli kullandığım zamanlarda azaldığını farketmiştim.
ben de tekrar başlayacağım. 1 haftada etkisini gösteriyor. biliyorum ama niye üşeniyorum onu bilmiyorum.
neyse, bugünden itibaren ben de yarım saat bisiklet sürcem.

kiraz sapına ben de başladım. ama limonsuz içtim. ya çok kaynatmadığımdan (oğluşumun uykusu gelmişti o nedenle kapattım altını) oğluşum uyuduktan sonra içtim ve güzeldi tadı.

çok mu kaynatmak gerekiyor, rengi ne renk olmalı?

ozaman kondisyon bisikleti dogru adres canim ama tavsiyem kilo vermek istiyorsan en düsük ayarda ve orta tempoda kullann

merhaba canim, hosgeldin..
bisikleti düzenli kullaninca gercekten bel altinda harika sonuc veriyor, bundan 8 sene evvel hergün 40 km yol gidiyordum bisikletle ve bu 3-4 ay srdü, sütun gibi olmustu bacaklarim ama sonra biraktim tabii..sabir ve süreklilik lazim, tamam oldu diyip bir kenara atmamali hicbirseyi.
kiraz sapini kaynatinca acik bir cay görüntüsünde oluyor canim, ama tadi igrenc, o yzden limonsuz icemiyorum :-/
ben icine sicak su döküyorum sonra ocaktada 5 dk kaynatip kapatiyorum altini ve biraz bekletiyorum ,iliyincada iciyorum

Son düzenleme:
ozaman kondisyon bisikleti dogru adres canim ama tavsiyem kilo vermek istiyorsan en düsük ayarda ve orta tempoda kullann

Yaa canm bde kas yapıyo kalınlaşıyor diye gözümü korkuttular ama sanırım dereceyle ilgili sen faydasını görmüşsün sanırım :))

Yaa canm bde kas yapıyo kalınlaşıyor diye gözümü korkuttular ama sanırım dereceyle ilgili sen faydasını görmüşsün sanırım :))

bundan yillar önce bisiklet seanslarina katiliyordum spor salonunda ve cok agirdii, haftafa 5 gün gidiyordum ve ozamanda selülitlerim azalma gösterdi ama ac kalmama ragmen zayiflayamadim ve bacaklarim sistii cünkü agir derecelerde ve pozisyonlarda profesyönel calisiyorlardi..
ama suanda ben evde en düsük derecede ve orta tempoda yapiyorum kisa sredir, bacaklarim incelme gösterdi ve sellitlerim azaldi. ayni zamanda az da olsa kilo kaybettim ve cok az kilo vermeme ragmen insanlar direk neolmus sana, nasil zayifladin gibi tepkiler veriyorlar görnce, aslinda gece aya oranla sadece 3 kilo daha az kilom ama sIKIlastigim icin daha fazla kilo kaybetmis gibi duruyorum, birde sivi tüketimine cok agirlik verdim tabii..

unutma, düsük ayarda ve cok hizli degilde orta tempoda kullanacaksin

Son düzenleme:

Ayy çok teşekkür ederimm yüreğime su serptin tamamdır koydum ben bu işi kafaya :))

kendime dün yapamadigim sebzeli diet yemeginden yaptim, ama henz yemedim, bu saate kadar sadece 3 kayisi 4 kuru hurma yedim ve bol bol kiraz sapi cayiyla su ve kahve ictim bir fincanda..
birazdan patlican patates domates, yesil biber ve soganla ve 2 kasik zeytinyagliyla baharatli yemegimin yanina yogurt ve bir sivri yesil biberle ikram edecem kendime..
buarada yemeklerimi bol acili yapiyorum, metabolizmayi hizladiriyor ve cok seviyorum diye ve yemeklerden öncede mutlaka su iciyorum......

Bende acıyı çok seven biriym ama reflü var sanırım bende acı yediğimde boğazıma geliyo ve öyle yanıyor ki gözlerim yaşarıyo öksürüyorum. O yüzden 2 haftadır hiç kullanamadım Gerçekten metabolizmayı çok hızlandırıyo

zarar veriyorsa tüketme tabiki canim, zaten aslinda herseyin fazlasi zararli ama cok seviyorum yemeklerde-
ayrica zaten metabolizmayi tek hizlandiranda aci degil dimi ama

Öyle tabi canım o kadar tüketirdim ki babam hep bi gün öyle bi acı alcam ki sana atamıycaksın derdi :)) Vazgeçmek şart oldu malesef yapcak birşey yok :)

)
gecmis olsun canim, yaptigin herhangi bir diyet yada spor varmi?

Teşekkür ederimm :)) Belirli bir listem yok ama yediklerime dikkat ediyorum işte klasik olarak şeker yok tuz yok :) Ara öğünlere dikkat ediyorum :)

Spor olarak kondisyon bisikletine başlıycam işte onun dışında yok malesef sıkıcı geliyor bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…