Sedef_79'un Kondisyon Bisikletiyle Zayıflama Günlüğü

son günlerde az yemekten migdem okadar kücüldükii, sIk sIk kalorisi düsük seyler atistirdim gn icinde de, o yüzdende kurt gibi aclik hic hissetmiyorum cok sükür..arkadasim eve geldigimde hazir pismis tavuk almistii.. simdi ben oturup tavugu yesem doyana kadar yicem.. en gzeli dedim migdemi dolduracak biseyler yapayim.. hemen domates dogradim bir tane, birde yesil biber yikadim, yanindada lahana salatasi vardi zaten, önce onlari bir gzel yedimm, tabii migdemde az yer kaldii ve ancak tavugumunda 4 te birini yiyebildim, saat 7 de yedim en son yemegimi ve sonrasinda sadece yesil cay ve su tükettimm..

insan gerekenleri yaptigi zaman cok huzurlu hissediyor kendini yaa, son birkac gündürr ruhende bu konuda hafiflemis hissediyorum :-D

merhaba canım günlüğünü okudum,sporla diyeti aynı anda yapmana sevindim.bende hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum,bugün 2 saat yürüdüm,daha önce sabah ve akşam 1 rer saat yürüyüşle ve sıkı diyetle kilo vermiştim ikisi bir arada olunca faydalı oluyor,arada ziyaret ederim seni canım

Canım günaydın. Diyetin iyi gidiyordur umarım. Nasılsın bakalım?

günaydin canim, cok sevindim sayfami ziyaret etmene.. daha öncede yazdiklarimi okuduysan biliyorsundur yanlis olan herseyi denedim, saglikli yasamayi prensip etmedende olamayacagini gecte olsa anladim.. diyet kelimesini kullanmak istemiyorum cünkü direk migdem kaziniyor ) ama dikkat ederek, suyu gerektigi kadar tüketip spor yaparak basaracagimiza inaniyorum.. herzaman ziyaretini beklerim, mutlu edersin beni ve yol arkadaslarimi

Canım günaydın. Diyetin iyi gidiyordur umarım. Nasılsın bakalım?

günaydin canim, evet hic ac kalmayarak az kalorili gidalar tükettigim icin iyi gidiyor canim..bugün sabah büyük bir agriyla uyandim, regl sancisi :-/
sisliklerim var ama inceldigimde gözle görülüyor.. ben ve yol arkadaslarimin pazar sabahii Tarti günümüz var, bakalim neler olacak )
tesekkr ederim ziyaretin icin, umarim seninkide iyi gidiyordur..

Hıııım mantıklı bir yol izliyorsunuz canım. Senin yerinde olmak için neler vermezdim vallahi ben bir türlü inceldiğimi göremiyorum. Ama vazgeçmek yok, yola devam. Artık iç konuşma yaparak kendimi telkin ediyorum. Motivasyonum ve kararlılığım artıyor. Sürekli "zayıflayacağım" diyorum. Size de tavsiye ederim.:13:

Tuhafcim kendine haksizlik ediyorsun sanki baya biii, 10 kilo vermissin sen zaten gördügüm kadariyla, ben yillardir hic basaramadim simdiye kadar, hep balon sevincler yasadim $ok diyetler yapip.. ilk kez böyle dogru yolda kararliligimi sergiliyorum, ac kalmadigim icinde hic diyet psikolojisi yok ve zorlanmiyorum.. cok tokta sayilmam gercii amaa :-D
kesinliklee pes etmek yokkkk, azimle tüküren beton delermi$ :-DD

biz yol arkadasimla ilk yola ciktigimizda ayda 1 kiloya bile raziyiz dedikk, simdiye kadar ayda bir kilo verseydik, hattaaa 250 gram bile vermis olsaydik üzerimizde hic fazla kilomuzda kalmamis olurdu bunca yillar sonunda dimi amaa..
aza kanaat etmeyen cogu bulamazmis.. pes etmeden 100 gramda versek yola devam canim )

tünaydın canım nasılsın,günlüğünü baştan sona okudum,iradene hayran kaldım,çok güzel istikrarlı ilerliyorsun,seni okuyunca bana da bir güç geldi,sana kısaca kendimi tanıtayım,36 yaşındayım,2 çocuğum var,29 ve 16 yaşları,boyum 163kilom 64.8 şuanda,benimde basen ve göbekte fazlalık var.40 beden etek giyebiliyordum,kilom artınca,geçen çok zor giydim ve baya üzüldüm,dedim sana senin iradene de içine ,anla işte canım,çok kızdım kendime neden başaramyasınki dedim sık dişini zaten hepsinin tadını biliyorsun,ve böylece dün çok kararlı bir adım attım,2 saat yürüdüm,en az 63 olmalıyım ilk hedefte,bugünde çıkıcam yürücem inşallah 2 saat diyorum dur bakalım akşam sana yazarım

bu sabah fenaa bi agriyla kivranarak kalktim yataktan, aylik misafirimiz masallah hicbir ayI sekmeden ugruyor ) bu yüzden gözkapaklarim ellerim ayaklarimda oldukca $i$ vaziyettte..ödemlerim almi$ basini gidiyor )

Neysee yinede ayri bir mutluluk var bugün gözlerimdee
gelelim bu sabahki yedigime ictigime:
sabah cok agrilarim oldugu icin önce bir fincan kahvemi yaptim ve ac karnina ( cok sakincali ) bir agri kesici yuttum
arkasindan hazirlanirken belli araliklarla iki bardak su ictim ac karnina
isyerinde yiyeceklerimi hazirladim ve ciktim evdenn..
1 büyük fincan papatya cayi yaptim kendime,
iki tane yumurta büyüklügünde haslanmis patatesi
1 domatesi
1 sivri yesil biberi ve
1 tanede salataligi büyükgenis bir tabaga lezzetli görünecek sekilde dogradim, üzerine cok cok az tuz serptim tabiki.. $uanda bunlarla yavas yavas atistirarak kahvaltimi yapiyorum..

Bir kavanoza iki kase gelecek kadar mercimek ve bugdayla yaptigim yogurt corbamida koyup getirdim ve mesayim bitene kadar arada iki kasik alip birakiyorum gün boyunca ve sürekli meyve caylari felan tüketiyorum eve gidene kadar.. aksamki yaptigim sporu ve yiyeceklerimide aksama tekrar not gecerim
hepimize saglikli daha ince ve huzurlu bir gün dilegiyleee )

bütün yazdiklarimi okuduysan canim, heryolu denedigimi, nekadar para döktügümü ve ne cokta acilara katlandigimi ( ameliyatlar ) biliyorsundurr.. hepsinin yanlis oldugunu yasayarak ögrendim benn. gercekten diyorum sakin arkamizdan atli kovaliyormus gibi acele etmeyelim, ayda 1-2 kilo bile versek mutlu olup olumlu düsünelim yilda bukadar kilo eder diyerekk..hic daha bugüne kadar zayiflama konusunda bukadar huzurlu olmamistim, cünkü hic ac degilim, diyet yapmiyorum sadece kalorili seyler yerine daha saglikli sayilabilecek seyleri tüketiyorum
eskiden aksama kadar hicbirsey yemezdim, eve gittigimde manyak gibi ac bir halde ve deliler gibi koca porsiyonu o saatte migdeye indirirdim, günde bir kere yedim diyede icimi rahat tutmaya calisirduim birde ))
aksam arkadasim geldigindede meyve salatalari cerezler felan. ben cok yemesemde yinede ona eslik ederdim gecenin 12 sinden sonra üstüne bigüzeeelll :-/
tamam kizim dedim yeterrrrrr, önce spor yapmaya ve aksamlari yememeye karar verdim ama ilk birkac gün aksam yemicem desemde yinede cok iyi basaramadim ama sonra madem saglikli beslenecem, o halde gün icinde sIk sIk atistirarak yiyecem, tIka basa degil dedim, suanda yanimda pogaca simit getirmek yerine mis gibi saglikli ve düsük kalorili seyler getirip azar azar ama sIk sIk atistiriyorum ve hiiiiccccc ac kalmiyorum cok tok olmasamda.. eve gittigimdede en gec 7 de biseyler yiyorum hepsii o.. yavas yavas vericezzz göreceksinn. bu beyninde bitirmek lafi varyaa, cok dogru bakk, ben artik bitirdim bu isi kafamda ve basarcam belki iki ayda belkide iki yilda ama bu sefer olacakk )

harikasın canım ne güzel şeyler yazmışsın,evet sen gerçekten beyinde bitirmişsin bu iş,aklıma takıldı sorucam mahzuru yoksa,ameliyat oldum demişsin,bütün bu işlerden sonra aldığın kilon seni yine eski yerlerindenmi geri geldi,birde toparlattım demişsin,yani kilo alınca ameliyat olmamışsın gibimi oldun,bana göre o kadar düzeltme hemen mahvolmaz diyorum,yani ameliyat öncesi gibi kötü olmaz bedenin,eğer öyleyse hiç bir anlamı yok değilmi onca para dökmenin ve acı çekmenin,ama bende çok istedim o tür operasyonları maddi güç yoktu o yüzden hayal olarak kaldı.neyse şimdi önümüze bakalım,ben yürüyüşe başlayınca en geç 10 gün sonra selülitler azalıyor,yaa ben spor yapmayı çok seviyorum yaa,

canim benilk kilo aldigimda cok fazla $ok diyetler yaptim ve herseferinde 7-8 kilo verip birakinca geri aldim cünkü su kaybiii klasik cevapp..
her kilo alip vermemde de vücudum daha cok yiprandi, bigün aynaya bi baktim gögüslerim baya bir sarmis, ip gibi deil ama o tas gibi halide mazide kalmis.. önceleri cok kafaya taktim ama hic ameliyat olmak yoktu fikrimde. birden aklima girdi ve bikac ay düsündükten sonra Türkiyeye gidip meme kücültme ve basenlerimi yaptirdim.. aradan birkac ay daha gecince bel yanlarini aldirdim ve popo kücültme yaptirdim cünkü ben direk popodan aliyordum.. hayir herhangi bir deformasyon olmadi hep sabit kiloda kaldigim icin, yani eskisi gibi sürekli diyet yapip alip vermedim kilolari, neysee o kaldi yine..
bulundugum kiloyu beni taniyanlara söylesem asla inanmazlar bu ameliyatlarin sayesinde.. zaten hic kilo vermedigim halde en yakin arkadaslarim bile seni ilk tanidigimiz kisiyle simdikinin arasinda daglar kadar fark var diyorlar, kilo vermedim diyorum inandiramiyorum..toparlatma düzeltme ameliyatlari yaptirdim ve meme ameliyatinin görüntüsünden cok memenunun ama dikis izlerimde biraz memnuniyetsizlik var, onuda düzeltecekler ama ben kilo vermeden hicbir operasyon yaptirmicam bidaha.. tekrar 55 kiloya düstügümde insallah gerek kalmaz ama olursada gidip son bir revizyon yaptirrim.. yani özetle ameliyatlari yaptirdigima genel olarak pisman degilim, eskiden cok $iskin duruyordum simdiyse baliketli bir görünüm var..

haa birsey daha belirteyim, ben dogustan yanlardan cikik basenliydim, ayrica genis kalcali.basenlerimi aldirdiktan sonra birdaha basenli biri olmadim, yani sekil bozuklugunu düzellttirdim bidaha cikmiyor, kilo alsa bile vücudum basenlerim bidaha firlamaz, sadece daha tombik bir üst bacak olur normaldede kilo alanlarda oldugu gibi

yesill cayimi aldim ve bisikleetime bindimmm,,,1 saat surüp yaticammm,,,bakalimyarinn kilom kac olucakk insallahhhh wermisimdirrrr:)
eweeetttttt bugundee kilo werdimmm,,,,bisiklet sürmekkk ise yariyorrrr,,hangi sporu yaparsan kilo werrirsin sonucta kalori yakiorsunnn,,,dun 76.5 dim simdi 76.2 300 gram gitmissss bileeee,,,,tartiorum kendimi heergun cunku gun gun werdigimi görunce dahada hirslaniyorummmm.....sewgilerrr

cok sevindimm canim )
bugün basaranlarin fotograflarini ekledikleri bir konu acmislar,önceki ve sonraki8 hallerinin resimlerini gördüm.. gözlerine inanamazsin.. mutlaka girip bi bakin daha cok hirs yaparsiniz ..
önceki hallerinde annesiymis gibi duruyor sonraki hallerinin, neler yapiyoruz biz kendimize böylee yaaaa, Allah im bu mübarek günde duysun sesimizi ve emeklerimizin karsiligini kisa zamanlarda alabilmemizi nasip etsin insallah :-/

tabikide cok fark edioo,,,1 kilo bile insanda fark yaratiyorr,,,benin hedefim 70 olmakkk,,,sonrasi gelirrr zaten,,,boyum 170 oldugu icin 70 bile olsam cok guzel duroyor bendeee,,,aslinda dogum kontrol hapindan aldim ben kilolarii wermekte zor olurdu ama ben gene karar werdimmi yaparimmm haplarda buna engel olamaz,,,

arkadaslar bugün vakit gecmedi calisirken, üzerimde bi uykusuzluk halsizlik özel günden ötürüü, can sIkIntisindan actim ve basari öykülerini okurken baktimki önceki sonraki fotograflarini eklemis site üyelerinden basaranlar.. önce hayretler icinde kaldimm, asla bu o olamazz, önce halleri sanki suanki hallerinin annesi gibi :-S
ve biz üzerimizdeki 15-20 kiloyu dert ederken ve basaramazken insanlarr resmen harikalar basarmis, öylee umutlandimki okudukca ve resimlere baktikcaa, imkansizi basarmislarr yaaa resmen, helal olsun onlara...Mutlaka bakin sizlerdee bence cok yardimci oluyorrr azmetmeyeee......
genel olarak hicbirinin hikayesi diyetle baslamiyor ama,, asiri kilo verenler illakii spor diyorlar,. bir kere daha dedim kendimee bu sefer dogru yoldasin kizim diyee.. bugün eve gidince önce direk 1 saat bisikletime binip bi güzel sporumu yapacam, fenaa gaza geldim benn, kim tutarki artik beniii ))

yesill cayla birlikte sporunu yap daha etkili oluyorrr benceee,,,ben öyle yapiorum

bir an önce kendimi tartim ve 76.0,,,acaba bukadarmiyim yoksaa oruclu oldugum icinmi öyle cikti?anlamadim walla:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…