Sedef_79'un Kondisyon Bisikletiyle Zayıflama Günlüğü

yesill cayla birlikte sporunu yap daha etkili oluyorrr benceee,,,ben öyle yapiorum

bende bazen limonlu yarim litrelik bir sekersiz limonata yapiyordum spor yapatken yudumluyordum ama bugün dedigini yapacam, mantikli geldi.. yarim limonlu yarim litre yesil cay yaparim kendime spor yaparken yudumlamak icin.. tesekkür ederim canim :-)

boy ve kilomuz birbirine yakınmış canım, ben de senin bahsettiğin gibi ince kemikliyim :))

dediğin gibi haftada bir kilo bir kilo gideceğiz inşallah, spor çok çok önemli su da öyle, bir de arkadaşın yazdığı yeşil çay, çevremde çok kişi var yeşil çaylarını asla aksatmayan ve tığ gibi dinç ve zayıf..

ben en iyisi maddelerime yeşil çayı da ekleyeyim :))

bakalım pazar günü kaç çıkacağız :KK70:

boy ve kilomuz birbirine yakınmış canım, ben de senin bahsettiğin gibi ince kemikliyim :))

dediğin gibi haftada bir kilo bir kilo gideceğiz inşallah, spor çok çok önemli su da öyle, bir de arkadaşın yazdığı yeşil çay, çevremde çok kişi var yeşil çaylarını asla aksatmayan ve tığ gibi dinç ve zayıf..

ben en iyisi maddelerime yeşil çayı da ekleyeyim :))

bakalım pazar günü kaç çıkacağız :KK70:

insan gercekten azmettiyse o acgözlülügüde kalmiyor canim, birde bu az ama sIk beslenme gercekten dinc tutuyor ve kitliktan cikmis gibi yemek yeme isteginde olmuyor.. bunu mutlaka dene. ben günde bir kere yemek yedim yillardir, gram veremedim ama benimkisi diyet olsun diye degildi aslinda düzenim böyleydi birazda..her iki c saatte bir kus yemi kadar bisey atiyorum agzima ve tok degilim aslinda ama aclikta yok,, masalllaaaahhhhhhhhhh.. umarim hep böyle devam ederrr..bende yesil caya basladimm.. önmde limonlu koca bir fincan duruyor suanda :-)

Yeşil çay bitkisinde daha az miktarda kafein bulunmaktadır. Yeşil çay içerek zayıflamak için özellikle aç karnına günde en az 3 kez yeşil çay içmeniz gerekir günde 3 büyük kupa ile içilen yeşil çay, yaklaşık olarak 1 haftada 1 kilo zayıflatan diyet listesideğerindedir. Daha başka bir deyişle zayıflamak için yeşil çay içerek ayda 5 kilo verebilirsiniz.(ALINTI)

Son düzenleme:
Dengem nedense alt st oldu kizlar, günlerdir bagirsaklarim calismiyor,artik baya bir rahatsizlik vermeye basladi,, ödemden bacaklarim balon gibi olmus :-( altina iki yastik koydum diktim havaya simdi..
eve gelir gelmez zeytin yagi koydum bardaga biraz zerine yarim limon sIkIp ictim ac karnina, ondan öncede bir bardak su ictim tabii, eve gelince ilk yaptigim bu oluyor artik :-)
zeytin yagi ve limonun üstünede sicak büyük bir fincan yesil cay yaptim ve kalan yarim limonuda onun icine ekledim ackarnina ictim, insallah ise yarar :-@

aslinda bu aksam ne yiyecegimi bilmiyordum ama arkadasim sagolsun ben yokken isyerindeki elemanlarin kendilerine yaptiklari yemekten getirip mutfaga birakmis ben yokken, banada spriz oldu yani aksam yemegim :-) nohut ve pilav vardi yani bugün aksam menüde..yanindada ayran ictim ve bir sivri yesil biber yedim.. haa bu arada aci kirmizi pul biber metebolizmayi hizlandiriyor diye zerine bolca serptim, zaten aciyi cok severim yemeklerde :-)

bir iki saat dinlenip sporumuda yapacam, spordan sonrada bir özet gecerim artik :-)))

Yeşil çay bitkisinde daha az miktarda kafein bulunmaktadır. Yeşil çay içerek zayıflamak için özellikle aç karnına günde en az 3 kez yeşil çay içmeniz gerekir günde 3 büyük kupa ile içilen yeşil çay, yaklaşık olarak 1 haftada 1 kilo zayıflatan diyet listesideğerindedir. Daha başka bir deyişle zayıflamak için yeşil çay içerek ayda 5 kilo verebilirsiniz.(ALINTI)

ben buna inaniyorum cünkü sahit oldum daha evvel bizim arkadaslarda.. hergn yesil cayi iciyorlardir sabah aksam sürekli ve sekersiz.. hafifte yürüyüs yapiyorlardi ve o yaz ücüde dal gibiydi, biraktilar dallar oldu yine kütük :-DDDD

merhaba :)

günlük açmışsın. şimdi gördüm, hayırlısı olsun :)

ilk sayfayı okudum. hikayen ilginçmiş gerçekten. ameliyat yaptırmak benim de aklımdan geçer zaman zaman ama asla cesaret edemem sanırım. tebrik ederim seni :)

evet canim, üye oldugum gün acmistim bu günülgü, 8 gün olmus..
evet denize düstük yilana sarildik misali :-) eger gercekten ihtiyacin varsa cok fazla korkacak bisey yok canim, bir iki gün zorluk yasarsin ama abartildigi gibide degil, asIL dikkat edilmesi gerekn dogru doktoru bulabilmek !!!senin hikayeni okudum, resimlerini gördüm, baktikcada gaza geldim iyice.. insallah bizlerde senin gibi basaririz canim.. gercekten helal olsun !!!!!!!

Son düzenleme:
evet canim, üye oldugum gün acmistim bu günülgü, 8 gün olmus..
evet denize düstük yilana sarildik misali :-) eger gercekten ihtiyacin varsa cok fazla korkacak bisey yok canim, bir iki gün zorluk yasarsin ama abartildigi gibide degil, asIL dikkat edilmesi gerekn dogru doktoru bulabilmek !!!senin hikayeni okudum, resimlerini gördüm, baktikcada gaza geldim iyice.. insallah bizlerde senin gibi basaririz canim.. gercekten helal olsun !!!!!!!

teşekkür ederim canım çok saol :) henüz başarmadım. inşallah 60ın altına düştüğümde başarmış sayıcam kendimi. ama bu da benim için büyük bir başarı. inşallah sizler de başarıcaksınız.

teşekkür ederim canım çok saol :) henüz başarmadım. inşallah 60ın altına düştüğümde başarmış sayıcam kendimi. ama bu da benim için büyük bir başarı. inşallah sizler de başarıcaksınız.

senin yolun cok daha uzunken basarmissin canim ve suandada cok kisa bir yolun kalmis gitmen gerekenn. kesinliklee sapka cikariyorum uzun süre iradeye sahip olup bunca kiloyu verebilen insanlara, tek denecek sey helall olsun :-)
evet insallah bende basaracam önce bir 15 kilodan kurtulayim, sonrasinda bir 5 kilo daha verirsem yeniden dogmus gibi olucam.. dua ettt :-)))

senin yolun cok daha uzunken basarmissin canim ve suandada cok kisa bir yolun kalmis gitmen gerekenn. kesinliklee sapka cikariyorum uzun süre iradeye sahip olup bunca kiloyu verebilen insanlara, tek denecek sey helall olsun :-)
evet insallah bende basaracam önce bir 15 kilodan kurtulayim, sonrasinda bir 5 kilo daha verirsem yeniden dogmus gibi olucam.. dua ettt :-)))

olucak olucak azimli gördüm ben seni :)

tek ihtiyacın olan şey kendine inanmak, buna garanti verebilirim. çünkü sen kendine inanamazsan kimse inanmıyo kilo verebilceğine. benim yüzüme karşı "senin kilo verebilceğine inanmadık" diyolar :) zevkten 4 köşe oluyorum :)

olucak olucak azimli gördüm ben seni :)

tek ihtiyacın olan şey kendine inanmak, buna garanti verebilirim. çünkü sen kendine inanamazsan kimse inanmıyo kilo verebilceğine. benim yüzüme karşı "senin kilo verebilceğine inanmadık" diyolar :) zevkten 4 köşe oluyorum :)

haklisin canim, beni ilk dogru yola sevkeden tv deki YENI BIR HAYAT isimli program oldu, sonrada bu siteyle tanistim internetten yorumlari okurken.. sonra sen ve senin gibi birkac kisinin basari hikayesini resmini felan görünce, artik daha umutluyum.. insallah bende basaripta yeni hayatima kavusurum, sonucta vermem gereken kilo imkansizi basarmak gibi felanda degildi aslinda ama azim yoktu simdiye kadar ve sabretmedim.. artik hersey gercekten farkliii,, dogru yaptigima inaniyorum bazi seylerii, en azindan yeme aliskanligimi düzene soktum eskiye göre birazz,, inankii cok kilolu birini gördgümdeee dua ediyorum Allah yardimcisi olsun, umarim hafifler diyee, cok zor kilo vermekk cokkk, yasamayan asla bilemezzz

haklisin canim, beni ilk dogru yola sevkeden tv deki YENI BIR HAYAT isimli program oldu, sonrada bu siteyle tanistim internetten yorumlari okurken.. sonra sen ve senin gibi birkac kisinin basari hikayesini resmini felan görünce, artik daha umutluyum.. insallah bende basaripta yeni hayatima kavusurum, sonucta vermem gereken kilo imkansizi basarmak gibi felanda degildi aslinda ama azim yoktu simdiye kadar ve sabretmedim.. artik hersey gercekten farkliii,, dogru yaptigima inaniyorum bazi seylerii, en azindan yeme aliskanligimi düzene soktum eskiye göre birazz,, inankii cok kilolu birini gördgümdeee dua ediyorum Allah yardimcisi olsun, umarim hafifler diyee, cok zor kilo vermekk cokkk, yasamayan asla bilemezzz

ben de artık kilolu insanlara daha çok dikkat eder oldum. şimdi daha çok mu dikkatimi çekiyo bilmiyorum. ben de mi böyleydim ya diyorum kendi kendime. gerçekten bunu yaşamayan bilmez. biz bi de aman yemeseydi de almasaydı demesini çok seven bi milletiz. oysaki kilo almanın çeşitli sebepleri var. sonuçta zayıf insanlar da deli gibi diyet yapıyo değil ya :)

dediğin gibi senin de çok bi kilon yok canım gözünde sakın büyütme bu konuyu. :)

nasılsın canım ben anca fırsat buldum buraya geldim,cevapların için sağol,bende öyle tahmin etmiştim,bozulmaz diye ne güzel imkanın varmış cesaretinde,kendinde ne güzel bir değişim ve yenilenme yaptırmışsın,ama hayat işte herkez aynı kaderi yaşamıyor,bende çok istedim zamanında ama çok pahalı geldi,bende bitkisel aldım epey kullandım,baya küçüldü,şimdi 90 oluyor,1 beden farketti ne yapalım bunada şükür,çare olmayınca bende kendimle barışık olmayı öğrendim büyüdüm,başak burcunun tipik özelliği kusursuz olabilmek için kendini paralar,dur bakayım bu özelliği devreye sokma zamanı geldi,ben şimdi spor sıkı sağlıklı beslenme ve yanında,sıkılaştırıcı jel kullanmaya başladım,faydası olacak eminim,biraz toparlar dimi bugğn sporumu da yaptım şükür
1.5 saat yürüdüm canım
bu gece kandil dualarımız müşterek olsun hayırlı geceler canım:KK16:

Merhaba arkadaşım,

Çok güzel bir topik burası. Keşke benim de verecek çok fazla kilom olmasa da ben de sadece sporla vermeye çalışsam. Şimdilik leslie yapmayı planlıyorum hafif hafif. Çünkü benim kilomdakiler için ağır kardiyo hareketleri tehlikeli olabiliyor. Ama biraz zayıfladığımda ilk iş kondisyon bisikleti almayı planlıyorum eve. Annemde de koşu bandı var, şimdilik ona gittiğimde de hafif yürüsem yeterli.

Çok doğru bir karar vermişsin kendin için, başaralılarının devamını diliyorum arkadaşım :)

tünaydın canım nasılsın bugün gelmemişsin günlüğüne,bende anca kalktım,kahvaltımı yaptım,biraz işlerim var onları yapayım,saat 5 gibi çıkıcam yürümeye bugün 2 saat hedefliyorum inşallah.

nasılsın canım ben anca fırsat buldum buraya geldim,cevapların için sağol,bende öyle tahmin etmiştim,bozulmaz diye ne güzel imkanın varmış cesaretinde,kendinde ne güzel bir değişim ve yenilenme yaptırmışsın,ama hayat işte herkez aynı kaderi yaşamıyor,bende çok istedim zamanında ama çok pahalı geldi,bende bitkisel aldım epey kullandım,baya küçüldü,şimdi 90 oluyor,1 beden farketti ne yapalım bunada şükür,çare olmayınca bende kendimle barışık olmayı öğrendim büyüdüm,başak burcunun tipik özelliği kusursuz olabilmek için kendini paralar,dur bakayım bu özelliği devreye sokma zamanı geldi,ben şimdi spor sıkı sağlıklı beslenme ve yanında,sıkılaştırıcı jel kullanmaya başladım,faydası olacak eminim,biraz toparlar dimi bugğn sporumu da yaptım şükür
1.5 saat yürüdüm canım
bu gece kandil dualarımız müşterek olsun hayırlı geceler canım:KK16:

saol canim, insallah seninde dualarin kabul olur, eger vücudunda deformasyonkar olduysa kesinlikle bol spor yap canim, imkansiz gibi görünün vücutlar bile ciddi düzelmeler gösteriyorr.. sen pes etme elinden geleni yapp, en azindan giyinikken insanlarin agzi acikta kalirr, herkes herkesi ciplakken görmüyor yaa, her insanin kusurlari var ve örtmeyi bilirsenn sen bile unutursun nerelerini begenmedigini inan banaa,
dogru giyim tarzida büyük bir ayrinti canim, sokakta bazen dal gibi kadinlari görüyorum ne tipsiz duruyorlar, cünkü örtmeyi bilmiyorlarrrrr..giyim tarzini bilemem tabiki belkide cok dogru giyiniyorsundur ama $unu söyleyebilirimkiii, baya tombis tanidik bir ablamiz var, kadin minnacik bisey ve top gibi yuvarlak ama herkes onun $Ikligini konusurr, anlatabiliyormuyum ne demek istedigimi,,,
hicbirimiz kusursuz degiliz arkadasim,olamayizdaa,, spor ve diyetlee burda öyle seyler basarmis insanlar gördümkiiiiiii resimlerdee.. kadinlar 120-135 kilo gibi ciddi rakamlardan dal gibi olmuslar, mutlaka vücutlarinda vardir kalan hasarlar ama diyorummmm yaa göremedikten sonra kimse bilemezdee :-))

tünaydın canım nasılsın bugün gelmemişsin günlüğüne,bende anca kalktım,kahvaltımı yaptım,biraz işlerim var onları yapayım,saat 5 gibi çıkıcam yürümeye bugün 2 saat hedefliyorum inşallah.

günaydin canim, adet döneminde nedendir bilmem vücudum cok asiri uyku istiyor, sabah 3 kere saat kurdugum halde hic duymamisim, gec kaldim isede, bankayada ugramam gerekiyordu felan derken ancak oturabildim yerime..masallah cok azimli görüyorum senii, benim bu sayfaya sürekli yazan 3-5 kisiden birisin ve hepimizde cok kararliyizz, insani bu dahada motive ediyorr,, iyiki varsiniz :-))

Merhaba arkadaşım,

Çok güzel bir topik burası. Keşke benim de verecek çok fazla kilom olmasa da ben de sadece sporla vermeye çalışsam. Şimdilik leslie yapmayı planlıyorum hafif hafif. Çünkü benim kilomdakiler için ağır kardiyo hareketleri tehlikeli olabiliyor. Ama biraz zayıfladığımda ilk iş kondisyon bisikleti almayı planlıyorum eve. Annemde de koşu bandı var, şimdilik ona gittiğimde de hafif yürüsem yeterli.

Çok doğru bir karar vermişsin kendin için, başaralılarının devamını diliyorum arkadaşım :)

canim aslinda dogruyu söylemek gerekirse sadece spor ve aksam 7 den sonra yemek yemeyip bol suyla zayiflicaz dedik ama sanki bizdede i$ ciddiye bindi gibi.. baya baya diyet menüleri gibi beslenmeye basladik ama belli bir diyete sabit kalmiyoruz, en azindan ben öyle yapmiyorum, tek tip beslenmeler yada 2-3 hafta ayni diyeti uygulamalari gecmiste cok denedim, olmuyor, versekte geri aldik fazlasiyla.. kendi listeni kendin yapabilirsin.. tabak hazirlarken kendime kalorisi yüksekse yiyecegim seyin kücük miktar alip tabagin kalanini salatalik domates yogurt yada salata gibi seylerle dolduruyorum mesela,, kesinlikle kendi listeni kendin yapabilirsin.. sonucta artik internetten uzmanlari arastira arastira herkes neyi neyle yememesi gerektigini biliyor,, yani kimse eskiden oldugu kadar bilincsiz degil bu konularda..
eger cok fazla kilo varsa zaten sen bizlere oranla cok daha hizli kilo kaybedersin, dikkat edip birazda spor yaptin, umutsuzluga kapilmaaa, bir bakarsinki ben hala ayni kilodayim ama sen bize yaklasmissinn,, burda bircok insan basarmis, oku hikayelerini, bak resimlerinee, demekki imkansiz degil ve bende yaparim dedimi insani kimsee tutamazzzz!!!!!!!!!

X