Sedef_79'un Kondisyon Bisikletiyle Zayıflama Günlüğü

lütfen bu konuda moralini bozma, erkekler bizler kadar hassas degiller canim, belki önem veriyordur ama tavirlari ilgisizdir, yani onun yaninda manken gibi bir hatunda olsaydi yinede o adamin oldugu olacagi okadardir eminimkii..benim erkek arkadasimda dogu kökenli yurt disinda yasasada belli bi yetistirilme tarzi var.. ikimiz okadar farkli iki insanizki aslinda.. baskalarinin yaninda o da bana yalnizkenki gibi davranmaz, ciddi durur mesafeli olur, ilk baslarda sorun ediyordum ama simdi alistim, o da öyleee biri istee diyorum.. aradaki farklari sevgiyle kapatmaya calisiyoruz istee.. yanii sakIn kendini yada kadinligini sorgulama. yeteri kadar bakimli ve ilgili bir kadin olup görevlerini yerine getiriyorsan kendini sorgulamaa..
armut tiple ilgilide sana bir örnek vereyimm.. en büyük ablam benden 12-13 yas kadar büyük, büyük ablamin tipi bizimkilere benzemiyor, farkli bizden o biraz. kemikleri incedir, omuzlari dar, beli cok fazla ince ama kalcada masallahhhhh yaniiii :-))))
bu ablam eskiden daha balik etli bir kadinken tipi hicte güzel görünmüyordu.. bir yaz türkiyeye gittigimde $oklara girdimm. balik etli, o kocaman sarkik popolu ablam gitmisti yemin ediyorum inanamadimmmm. 1.67 boyu var onun ve 62 kiloya düsmüstü, hergün aksam yemeginden sonra kocasini alip yürümeye gitmeye baslamis, kocasi gelmediginde yalniz, poposunun nekadar degistini ne kadar anlatsam aslaaa yeterli olmazz canimm.. motive etmek icin söylemiyorum ama bir poponun seklini degistirebilmek icin en az 6 aylik bir calisma lazimmis, 6 ay bisiklet yada 6 yürüyüs yaptiktan sonra ancak istenilen popoya yavas yavas sahip olunabiliyormus.. birkac ay sonra sende görürsünn bakkk..

merhaba canım çok iyisin sen yaa,insanın halinden anlıyorsun canım,evet bak haklısın mankende olsa o öyle değişmez yani,o konuda yani kadınlık ve ev hanımlığı konusunda hakkımı yemeyim:KK53:çok iyiyimdir sorgulama işine hiç girmem,ne yapalım erkekler istinalar hariç,tam bir öküz,çok afedersin canım doğrusu bu,kabalık doğalarında var,bende isterim dışarıda elele gezmek ,güzel giyinirim ben dışarıda,tesettürlüyüm,ama herşeyim uyar birbirine şık bir görüntü sergilerim yani,eeh yanında varsa bir odun ne yaparsan yap,onun için ben tek başıma yada kızımla gezmeyi ona tercih ederim,kafam daha rahat,bak popo konusunda çok haklısın,güzel gölemlemişsin ablanı,biliyormusun bugün akşam aynada baktım kendime,bilmem psikolojik olarakmı öyle geldi,sanki toparlamış gibi sorunlu yerler,oyy oyy kendimi ipince görmek istiyorum benn,evet tatlım gelelim sadede
bugün yağmurda ıslandım
1 saat 45 dakika hızlı hızlı yürüdüm:nazar:
canım sen ne yaptın spor olarak de bakalım bana hadi :KK1::KK36::KK16:

merhaba canım çok iyisin sen yaa,insanın halinden anlıyorsun canım,evet bak haklısın mankende olsa o öyle değişmez yani,o konuda yani kadınlık ve ev hanımlığı konusunda hakkımı yemeyim:KK53:çok iyiyimdir sorgulama işine hiç girmem,ne yapalım erkekler istinalar hariç,tam bir öküz,çok afedersin canım doğrusu bu,kabalık doğalarında var,bende isterim dışarıda elele gezmek ,güzel giyinirim ben dışarıda,tesettürlüyüm,ama herşeyim uyar birbirine şık bir görüntü sergilerim yani,eeh yanında varsa bir odun ne yaparsan yap,onun için ben tek başıma yada kızımla gezmeyi ona tercih ederim,kafam daha rahat,bak popo konusunda çok haklısın,güzel gölemlemişsin ablanı,biliyormusun bugün akşam aynada baktım kendime,bilmem psikolojik olarakmı öyle geldi,sanki toparlamış gibi sorunlu yerler,oyy oyy kendimi ipince görmek istiyorum benn,evet tatlım gelelim sadede
bugün yağmurda ıslandım
1 saat 45 dakika hızlı hızlı yürüdüm:nazar:
canım sen ne yaptın spor olarak de bakalım bana hadi :KK1::KK36::KK16:

yediklerimi ve bu saate kadar yaptiklarimi yazdim az önce canim günlügümde,suanda dinleniyorum ve 40 dakika sonra felan kalkip kondisyon bisikletimle 1 saatlik sporumu yapacam..

Valla bosver kafaya takma canim yaaa,bazen karsindakileri oldugu gibi kabullendinmi daha mutlu oluyorsun, benim erkek arkadasim odunun teki degildir ama disarida cok dikkatli, moralim bozuluyor, sanki dünyanin en beyefendi insani kendi olmak zorunda,tamam agir ol efendi ol ama okadarda etrafi takma dimi amaa..bazen polyannacilik oynuyorum iste kendimi mutlu sanmak icin,, bi de$meye kalksan kirk tane sorun cikacakta altindan neyseee, bosverrrrr sinirimi bozup duruyor bazi durumlar zatennn..
$u kilolarimdan bir kurtulup kendimi yenileyeyimdeeee ozaman hersey daha baska olacakk........

popondaki degisimlerde psikolojik degildir canim, cok uzun yürüysler yapiyorsun, vücutta spora gercekten cok cabuk tepki veriyor inan bana..

yediklerimi ve bu saate kadar yaptiklarimi yazdim az önce canim günlügümde,suanda dinleniyorum ve 40 dakika sonra felan kalkip kondisyon bisikletimle 1 saatlik sporumu yapacam..

Valla bosver kafaya takma canim yaaa,bazen karsindakileri oldugu gibi kabullendinmi daha mutlu oluyorsun, benim erkek arkadasim odunun teki degildir ama disarida cok dikkatli, moralim bozuluyor, sanki dünyanin en beyefendi insani kendi olmak zorunda,tamam agir ol efendi ol ama okadarda etrafi takma dimi amaa..bazen polyannacilik oynuyorum iste kendimi mutlu sanmak icin,, bi de$meye kalksan kirk tane sorun cikacakta altindan neyseee, bosverrrrr sinirimi bozup duruyor bazi durumlar zatennn..
$u kilolarimdan bir kurtulup kendimi yenileyeyimdeeee ozaman hersey daha baska olacakk........

popondaki degisimlerde psikolojik degildir canim, cok uzun yürüysler yapiyorsun, vücutta spora gercekten cok cabuk tepki veriyor inan bana..

sağol canım çok iyisin evet haklısın ah beni bir deşsen 40 değil 1000 tane dert var,ama artık alıştım takmıyorum kabüllendim,onu değil kendimi değiştirdim,oldu bitti..
popo konusunda haklı olabilirsin canım insan emek ettiği şeylerin gerçekten karşılığını alıyor,inşallah öyledir
menüne ve sporuna baktım çok güzel canım akşamı meyveyle geçiştirdin haaa bak sen benden önce zayıflıcan kızz,ohh afiyet olsun kas olsun canım güç kuvvet olsun:KK9::KK36:

gunaydinn kizlarrrr tarttinizmi kendiniziii????? ben tartim 75.8 olmusum 1 ay önce 80.4 hatta 81 82 de oluyordum,,,,cok mutluyum 1 ayda 5 kiloya yakin werdim,,,darisi sizin basiniza

gunaydinn kizlarrrr tarttinizmi kendiniziii????? ben tartim 75.8 olmusum 1 ay önce 80.4 hatta 81 82 de oluyordum,,,,cok mutluyum 1 ayda 5 kiloya yakin werdim,,,darisi sizin basiniza
ayyy Masallahhh, cok sevindimm, darisi bizim basimiza canim, hayir biz henüz tartilmadik, yarin tartilacazz, herbirimizin en az 1 kilo zayiflamis olmasini umuyorum :-)

kizlar günaydin, benim sorunum ne yazikki hala cözlmedi devam ediyor :-( anlasilan dn yeteri kadar kiraz yiyememisim.. bugn ac karnina kahve iciyorum, sonra 2-3 tane kuru kayisi yiyip zerine 1 bardak su icecem, tahminim yine fayda etmeyecek, ya sinameki li cay alacam marketten yada eczaneden ilac..
bugün ne yer ne icerim tam emin degilim ama dolaptaki patlicanlar bozulmasin diye onlarla birseyler yapmaliyim.. en kalorisiz ne yapabilirim patlicanla, onu arastiracam internetten..
kahvalti yapmicam, iki kiwi soyup yerim 2-3 tanede kuru kayisi, belki 2-3 tanede hurma yerim, yeter o simdilik bana.. ara ara yine yazarim kizlar..
Hepinize iyi haftasonlari diliyorum :-))

Ben de bekliyorum yarını dört gözle sizin adınıza. Kesin çok güzel sonuçlar alacaksınız..

insallah canim, insallah hicbirimiz hayalkirikligina ugramayiz :-))
saniyorum en az 1 kilo vermisizdir adam basi :-/
benim dn aksamim cok zor gecti belli bir saate kadar, bugünde biraz basim dönyor sanki, regl döneminde az beslenmek sakincali saniyorum, canim tatli seyler istiyordu, 4 kuru kayisi, 2 hurma ve iki kiwi yedim sabah, simdide bir ince dilim helva kesip yedim ;-/

canım nasılsın yaaa iyi olmadınmı dünden beri,bende de vardı o sorun kayısı yiyorum her gün 2 tane çok faydası oldu.bugün meyve detoksu yapıyorsun anlaşılan,sana hak veriyorum regl olunca insan ne yiyeceğini şaşırıyor,ben hem tatlı hemde karbonhidratla adeta savaşıyorum.balon gibi şişmek de çabası,kadın olmak çok zor vesselam,bende işlerimi yaptım,yemeklerimide saat 4 gibi çıkıcam inşallah,ayaklarım alıştı bu marotona biliyormusun sedef,kendimi çok iyi hissediyorum.incelmek duygusu ne hoş ne hafif bir duygu,sanki kuş gibiyim kızzz:KK1::KK9::KK36:

canım nasılsın yaaa iyi olmadınmı dünden beri,bende de vardı o sorun kayısı yiyorum her gün 2 tane çok faydası oldu.bugün meyve detoksu yapıyorsun anlaşılan,sana hak veriyorum regl olunca insan ne yiyeceğini şaşırıyor,ben hem tatlı hemde karbonhidratla adeta savaşıyorum.balon gibi şişmek de çabası,kadın olmak çok zor vesselam,bende işlerimi yaptım,yemeklerimide saat 4 gibi çıkıcam inşallah,ayaklarım alıştı bu marotona biliyormusun sedef,kendimi çok iyi hissediyorum.incelmek duygusu ne hoş ne hafif bir duygu,sanki kuş gibiyim kızzz:KK1::KK9::KK36:

biraz daha iyiyim simdi canim bagirsaklarim acisindan, neler yaptim bi bilsennnn, dn kayisi aldim onu bile yiyorum ama ancak yani azicik rahatlayabildimm ama hala ictigim kadar su atamiyorum, kiraz saplarini kaynattim ictim, öyle igrenctiki tadii, limon sIktimda ictim yinede..ama oda kar etmiyor..ama yinede bunada sükür önceki günlere göre cok iyiyimmm.. kadin olmakkk gercektenn cok zorr hemde hangi acidan bakarsan bak....
sen böyle azimle yürümeye devam ettinmi hepimizi gecersin Valla canimm, masallahhh diyelimde nazar olmasin :-)

kizlar bugün diyet patlican yemegi yapacagimi söylemistim ama o i$ yattii.. cünkü arkadasim öglen biara geldi eve, tavuk getirmis, yani bugünlük mecburen tavuk ve salata yapip yicem ama yarin patlicanli yemekten yaparim, pazartesi ise götürmek icin corbamida yapar hazirlarim yarindan.. görüsmek üzere....

yol arkadaşım nasılmış bakalım:)aksi gibi biz başladık senin başına neler geldi bu hafta evren sen kilo verme diye uğraşıyor baksana:)ama biz pes etmiyoruz dimi yarın tartı günümüz:)şişliklerin falan sporuna engel olmuyor inşallah?bu akşam ben iki saat yürüyüp bol bol su içicem yarın hepimizden en azından birer kilo eksilir umarım

yol arkadaşım nasılmış bakalım:)aksi gibi biz başladık senin başına neler geldi bu hafta evren sen kilo verme diye uğraşıyor baksana:)ama biz pes etmiyoruz dimi yarın tartı günümüz:)şişliklerin falan sporuna engel olmuyor inşallah?bu akşam ben iki saat yürüyüp bol bol su içicem yarın hepimizden en azından birer kilo eksilir umarım

aslinda yeterince sivida tketiyorum ve salatalik domates felanda yiyorum ama nedense oldu i$te böyle canim..bugün daha iyiyim ama, evde dinlenme firsatida bulunca cok iyi geldi..
evet yarin tarti günümüz, insallah moralimiz bozulmaz :-))
bugünki sporumu yapmadim henüz ama 1 saat sonra baslicam canim bisiklet sürmeye..
müthisss bir uyusukluk ve tembelliikkk var bugün üzerimdeee :-)

merhaba canım nasılsın keyfin yok gibi çok geçmiş olsun.sporunu yapabildinmi bari,canım ben çarşamba başladığım için yarın tartılamıcam.çarşamba günü tartılıcam onu haber vereyim dedim
evet 1 saat 40 dakika yürüdüm canım,inşallah karşılığını alırız bu emeklerin değilmi bacım:KK1::KK16:

merhaba canım nasılsın keyfin yok gibi çok geçmiş olsun.sporunu yapabildinmi bari,canım ben çarşamba başladığım için yarın tartılamıcam.çarşamba günü tartılıcam onu haber vereyim dedim
evet 1 saat 40 dakika yürüdüm canım,inşallah karşılığını alırız bu emeklerin değilmi bacım:KK1::KK16:[/QU

tabiki canim alacaz emeklerin karsiligini, kimimiz daha hizli basaracaz, kimimiz yavas..
canim sende tartil bizimle, baslangic kilon olur, haftaya pazara kadar.. tabii nasil istersen canim..
ne gzel sporunu yapmissin, ben simdi 5 dakikaya kadar cikiyorum bisikletin üstüne ama baya halsizim, baslayinca gecer heralde ;-/

X