Sedef hastalığı olup çare bulan var mı?

Merhaba ,
Fayda goren insanlar tanıdıgım için sizinle paylasmak istedim .
İlgilenenlerle detayları gorusebiliriz . Saglık bakanlıgı onaylıdır .

KIRMIZI REİSHİ NİN SEDEF HASTALIĞINA ETKİLERİ

Halk arasında "sedef hastalığı" olarak bilinen psoriasis, nedeni tam olarak bilinmeyen bir deri rahatsızlığıdır. Baş derisi, dirsek, diz ve sırtın alt bölümlerinde görünen kızarıklık, gümüş ren...kli parlak döküntüler şeklinde gelişir. Deri pullanarak kabarır ve lekeler kaşıntı eşliğinde dökülür.

Nedeni tam olarak bilinmese de, tıp otoriteleri hastalı
ğı; kandaki beyaz hücre yokluğu, aşırı stres ve mineral eksikliğine bağlamaktadır. Hastalık bulaşıcı değildir ve günümüze kadar kesin tedavisi bulunamamıştır. Tedavide kullanılan krem ve losyonlar tam anlamıyla başarı sağlanamadığı gibi, yan etkileri nedeniyle istenmeyen sonuçlara neden olabilmektedir.

Uzakdoğu'da 200 yıldır kullanılan ölümsüzlük mantarı kırmızı reishinin Japon ve Amerikan sağlık kuruluşlarınca yapılan incelemelerinde sedef hastalığı tedavisinde büyük başarı sağlandığı gözlemlenmiştir.

Kırmızı reishinin içeriğindeki etkin maddelerden adenosin ve ayrıca arttırımını sağladığı Adrenokortikal hormonlar, sedef hastalığının baş faili olarak kabul edilen ve günlük hayatın istenmeyen ama ayrılınması mümkün olmayan parçası stress üzerinde maksimum etkilidir. Kas gevşetici ve merkezi sinir sistemini düzenleyici etkisinin yanısıra, ruhsal durumu etkileyen hormanların düzenlenmesinde aktif rol oynar.

Ölümsüzlük mantarının barındırdığı mineraller vucudun gereksinimi olan maddelere takviye sağlar. Sağlıklı hücre üretimine katkıda bulunur. Karaciğerdeki detoksik etkisi nedeniyle her yaş grubundaki sedef hastalarına hekimler tarafından önerilmektedir.

bu hastaların umutlarıyla oynayan insanlar ne kadar da çok ve acımasız... herkes birşeyler pazarlama peşinde. umarım bunun 10 da 1i kadar acı çekmezler ama çekselerdi eminim yaptıklarının ne kadar zalimce olduğunu görürlerdi.

merhaba 26 yaşındayım 23 yıllık sedef hastasıyım hastalık kesinlikle geçmiyor kabullenmek lazım kortizon içerikli ilaçlar pek iyi değil corasatin diye yeni bir ilaç var kortizon içermeyen tek ilaç 1 hafta kullandım 2 ay çıkmadı (hamile olduğum için kullanamadım) tavsiye ederim kortizon kullanıp da yan etkilerine boşuna maruz kalmayın

arkadaşlar lütfen aşağıdaki linke bir imzada siz atın ve attırın biz sedef hastaları için..Lütfen bu davete istirak ederek sedef hastalarına yardımcı olunuz ve kisi listenizdeki tüm yardımcı olabileceklerede davet gönderiniz.. saygılarımla http://chn.ge/1jgAfEI

Aranızda neotigason kullanmışlığı olan oldu mu? Faydasını gören duyan var mı acaba? Çapadaki doktora gidiyorum 6-7 aydır ısrarlarla bu ilacı kullandırtıyolarlar. Açıkçası ben bi faydasını göremedim ama yaralarıma bakıp geçen aya göre biraz daha iyi deyip gelecek ay daha iyi olacak diyorlar ama bana göre faydalı bi ilaçsa şimdiye tamamen geçmesi gerekirdi gibi geliyor. Yanılıyor muyum?

üzr dilerim.selam.ben bir azeri kardeşiniz.size bu gün sedefe kesin cözüm verecem.umarım cok insanlara faydam dokunar.ben de 23 il sedef hastasıydım.hic bir cözüm bula bilmirdim.üzülürdüm.agrı cekirdim.her yerim kan olurdu kaşımakdan.namaz kılmak zor olurdu.klorlu suda destemaz alamıyordum.ama hep şükr edirdim Allahıma bu hastalıka göre.Allah bizi sevdiyicin deri hastalıgı verib bizlere. ne kadar haramlardan koruyub bizleri.beden ezalarlmlzl göstermeye izn vermeyib.Ona hemd olsun sonsuza kadar.bir gün Ona yalvarib şifa istedim.artık acıya döze bilmirdim.ama hep namazda.orucda olmuşam.hep Allah cin yaşadım.Onu cok cok seviyorum.dua etdikden sonra rüyada ne gördüm biliyomusuz.Sülükler.adi sülükler.ayagimda.ertesi rus saytlarinda araştırma apardim.forumlara girdim.Elhemdülillah.bu sülük nasıl bir nimet.Allah neler yaratmış.rus forumlarinda insanlar illerle cocuk sahibi olamayanlar iki kurs sülük koyub da cocuk sahibleri olanlar ne kadar.bi cok hastalikdan kurtulanlar.iki ay önce mende başladim sülük tedavisine.evde özüm koyuyordum.şimdi her yerim ter temiz.Elhemdülillah.hic bir şeyim kalmadi sedefden.nasıl mutluyum bilseniz.o üzden sizin saytlarıınıza giriş yapıb bakdım.sizde de sülük cok türkiyede.sonra forumlara giriş yapıb haber verim türk milletime.bilirem ne kadar eziyyet cekdiyinizi.ama bir ricam var sizlerden.ne olur Allaha ibadetle yaşayin.Allah bizleri turk nüslüm olarak karar verdi.bu nimetin kedrini bilek kardeşler.eninde sonunda Ona dönüş yapacayık.ne olursuz bedenimizi gözler karşısına srrqilemeyek.zina etmeyek.dedi kodu yapmayak.esl insan olak.Allah cin yaşayak.unutmayın şifanı da Allah verecek sizlere.sülük.ilac.otlar behane.şifa Allahdandir.birde neolur men sizin forumlara giremiyorum.sizler iyileşdikden hemen sonra insanlara bildirin bu melumatlari.şimdi nasıl kullanacagımı söyleyim sülükleri.men haftada iki defe 10-15tane sülük koyuyordum.ümümi 150-200 sülük olmalı.yaklaşık iki ay sürecek.her defasinda sedef yok olmaya başlayacak.sonuna kadar gediniz.sabırlı olun.hem başka hastalıklarda var ise bedenizde şifa bulacaksız İnşaAllah.kocalarınızda prostat ve başka hastalıklar var ise onlara da koyun sülük.saytlarda sülük hakkinda bilgiler cok.okuyun sonra koyun.kişiler varki onlara olmaz sülük koymak.okuuun ki bilesiniz sizlere olur yoksa olmaz.İnşaAçllah ki olar.men ayaklarima koyurdum.dizimnen aşagi dal terefden.herden de kollarima koyurdum.dirseklere.ne olur sonra yazin bura nasıl oldunuz ve başka sedef forumlara gönderiniz bunu.Allah haminiza şifa vrrsin.mende sizincin dua edecem.sizde hamimizcin ediniz.Allah amanında.he birde bilinki sedefden cok cok agır hastalıklar var.sagolun bizim kardeşlerimiz.

benim arkadaşım yeni bir ilaç kullanarak tedavi oluyor yaklaşık 3 aydır hemen hemen bitti gibi

benim bir arkadaşım yaklaşık 3 aylık bir tedavi ile hemen hemen kurtuldu

benim bir arkadaşım yaklaşık 3 aylık bir tedavi ile hemen hemen kurtuldu

Ben kullandım, yaklaşık 4 yıl önce ilk kutuda geçirmişti. Çok az kalmıştı. 2 yıl önce sedeflerim yine azmaya başladı. Yine neotigason aldım ancak bu kez işe yaramadı hatta kolesterolümü fln yükseltti.Doktorlar bıraktırdı.
Nitekim şu an sedeflerim korkunç durumda yayıldı ve fototerapi görüyorum . Hayırlısı inşallah bu kez geçer (

İlacın tarifini alabilir miyim? 10 yaşındaki kızım için istiyorum.

Bende bundan 6 yil once Elif Guveloglunun tedavisini uygulamistim ama malesef bi etkisi olmadi. Hergun ogul otu meyan koku karabas otu ve isirgan otundan olusan bir cay hazirlayip iciyorsun ( bir sure sonra asiri migde bulantisi yapiyor) yag karisimi iciyorsun kendi ozel kremleri var onlari suruyorsun (kesinlikle cok kotu kokuyo)... onlarin verdigi ilaclari aktarlardada bulabilirsin. Ben cok pismanlik yasadim. Ama insan (ozellikle goruntu bayanlarda daha onemli oldugu icin) gecmesi için herseye basvuruyo... Umarım iyi olursun arkadasim Allah sabir versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bundan 6 yil once Elif Guveloglunun tedavisini uygulamistim ama malesef bi etkisi olmadi. Hergun ogul otu meyan koku karabas otu ve isirgan otundan olusan bir cay hazirlayip iciyorsun ( bir sure sonra asiri migde bulantisi yapiyor) yag karisimi iciyorsun kendi ozel kremleri var onlari suruyorsun (kesinlikle cok kotu kokuyo)... onlarin verdigi ilaclari aktarlardada bulabilirsin. Ben cok pismanlik yasadim. Ama insan (ozellikle goruntu bayanlarda daha onemli oldugu icin) gecmesi için herseye basvuruyo... Umarım iyi olursun arkadasim Allah sabir versin.

eşim 17 yıldır sedef ve en şiddetlisi,tüm vucudu sarıyor,ağızdan tedavi olmazsa kremler işe yaramıyor.
neotigason kullandığı en basit ilacı,biyolojik ajanlar hızlı ve güzel sonuç veriyor ancak riski çok,yan etkileri içinde kanser dahil herşey var ve hem doktor hem ilaç şirketi ben mesul değilim diye imza alıyor.(kullandıkları etenarcept,remicate,humira)humira yan etki verdi ve lenf kanserinin eşiğinde döndük,sanki denek olarak kullanıyorlar.
İlteber Bahadır'ın sedef kürünü kullandık,kesinlikle tavsiye etmiyorum,
1.adam cildiye uzmanı değil,
2.gelen kür mustafa eraslanın dermokür sedef kürü (kendisi geliştirmiş)
3.iki haftada bir görüşüyorsunuz kür boyunca bir dediği diğerini tutmuyor,(önce 15 dk.bekle dedi sonra sakın 10dkyı geçmesin.siz dedininz deyince kem küm)
4.her gün banyo diyor ama her gün banyo daha çok kurutuyor,
5.isteyince iki kutu birden geliyor ve iadesi yok (680 tl ödedik)
sonuç:eşim 2 gün hastanede yatmak zorunda kaldı,çok kötü oldu,sakın yanaşmayın derim

En son liseye hazırlanırken yani bundan 7 sene önce falan doktora gitmiştim. Saç diplerimde sivilce gibi yaralar oluşmaya başlamıştı ve kaşıdıkça kepek gibi dökülüyor, o kabuk kalkıyordu. Çok canım yanıyordu saçımı tararken falan. Sedef başlangıcı dedi, bir iki losyon şampuan falan verdi ama geçmedi. Sonra zamanla kendiliğinden gitti. Fakat stres yaptığım dönemler aniden geri dönüyor. Bacaklarıma falan sıçramış durumda, bazı yerlerde tüyler dökülmüş ve hiç çıkmıyor falan. Tedavisi var mı bu illetin?

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Size kendimde denediğim ve başarılı olduğum bir metodu anlatacağım.17 yıldır sedef hastasıyım.Denemediğim ilaç kalmadı.Kortizonlu kremler geçen yıla kadar fayda ediyordu artık etkisi kesildi.Ben de gerek internetten gerek doktoruma danışarak gerekse eczacıma sorarak çeşitli ürünler denedim.Coresatin,dermovate,psorcutan beta gibi bir çok krem kullandım.Hiçbiri fayda etmedi.Özellikle coresatine verdiğim paraya acıdım.Hastalıkla yaşamaya alışmalısınız lafını sıkça duydum senelerce.Ama emin olun hala alışamadım.Bu sene en önemli şeyin vücudu nemlendirmek ve bağışıklık sistemini güçlendirmek olduğunu anladım.Çünkü enfeksiyonlar vücut direncini düşürüp sedefi alevlendirebiliyor.Bu yüzden hastalanmamaya özen göstermeliyiz.Uyguladıklarımı anlatıcam size emin olun ne çok zamanınızı ne de paranızı alıcak.Öncelikle gereksiz ağrı kesici ve antibiyotik kullanımını azaltın.Ağrı kesici ağrıyı keser tedavi etmez.Antibiyotikte enfeksiyona sebep olan virüslerle birlikte bağırsaktaki bağışıklığı güçlendiren yararlı bakterileri de öldürür.Probiyotik ya da ev yapımı yoğurt tüketin.Bir de beta glukan içeren gıda takviyelerinden kullanın.Beta glukan bağışıklığınızı kuvvetlendirir.Beta glukanı gidip solgar marka almayın eczacıbaşının daha ucuza mili gramı daha etkili olan imutor isimli bir beta glukanı var ben onu kullanıyorum.Soğuk sıkım çörekotu yağı da kullanabilirsiniz bağışıklığınız için ama 1 ay kullandım tadını sevemediğimden bıraktım.Çörekotu yağı kullanıcaksanız sabah aç karnına 1 çay kaşığı tüketin fazlasını doktorlar önermiyor.Bu sene 1 ay öncesine kadar denize gidemediğim için ve kortizonlu kremler fayda vermediği için sedeflerim alevlenmişti.Durduramıyordum.Bir dermatoloğun d vitamini içeren kremler iyi gelir yazısını okudum.Yaklaşık 3 eczaneye sordum öyle bir krem yok dediler pahalı kozmetik kremleri vermeye çalıştılar.Ben de 3-4 tl civari olan devit 3 isimli d vitaminini aldım ve nemlendiricime kattım.Her gün duştan sonra sadece onu kullanıyorum günde 1 kere .400ml nemlendiriciye 1 şişesini kattım.Sedeflerimde gözle görülür bir azalma oldu.Kortizonlu kremlerden çok daha başarılı bir sonuç aldım.Kaşıntım da kesildi.Kaşıntı demişken çikolata yememin kaşıntımı tetiklediğini farkettim ve çikolatayı kestim.Siz de deneyin.Senelerce bizi oyalamışlar paramızı çöpe atmışız diye düşünmeye başladım artık.Bu söylediklerimi uygulamadan önce doktorunuza danışın d vitaminini vücuda sürmenin bir zararı var mı diye ben danışmaya fırsat bulamadan geldim burada sizlerle paylaşmak istedim.Gerçi doktora gitmekten de bıkmış usanmış bir durumdayım ya neyse..Aşağıda 1aylık dvitamini+nemlendirici uygulamasından sonraki sedeflerimin resmi var.Normalde kırmızıya çalan pembe renginde ve beyaz kabukluydular.İlk halini de çekmek isterdim ama siz de görmek istemezdiniz emin olun şampuanımın da içine devit3 koyup deniycem yine gelişmeleri sizlerle paylaşırım.Umarım bu yazımın benimle aynı dertten müzdarip kardeşlerime bir faydası dokunur.Çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…