Sedef hastalığı olup çare bulan var mı?

cnım b12 neden kullanmadn :? bugun yarn bende aynı sekılde temın edıp kulanmayı dusunyrm

geçmiş gün tam hatırlamıyorum ama, kullanmış olmam lazım, kullandım hatta galiba ya, neden kullanmadın diye sordun yukarıda yazdığım listede de var.

geçmiş gün tam hatırlamıyorum ama, kullanmış olmam lazım, kullandım hatta galiba ya, neden kullanmadın diye sordun yukarıda yazdığım listede de var.

canım ben bu vıtamnlerı naısl kullancam aç karnamı tok karna mı sabah öğle akşam yardımcı olursan sevnrm:

Arkadaşlar bir sitede okudum karbonatlı su kullanmak sedefe çok iyi geliyormuş..nasıl kullanılacagını aşagıya kopyalıyorum umarım şfa buluruz...:)))

Merhaba , ben mart başımı ne başladım içmeye mayıs 20 sinde bütün yaralar gitmişti. Hazirandan beri içmedim şimdi yine başladı çıkmaya. Yine içmeye devam edecem bırakmakla iyi yapmamışım. Benim çok ileri düzeyde idi.
Sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı ingiliz karbonatı yarım bardak kaynar suda kabartıp erittim iyi suyla ılıştırp içtim. Eczaneden ingiliz karbonat diye alacaksınız. Soley firmasınındı aldığım.
Ayrıca çörek otu aktardan öğüttürdüm 200 gr. 1 tatlı kaşığı günde yedim acı oluyor öğütülünce tadı 1tk taze badem çektirip yanında yedim. Bittikçe çörek otu taze çektirin. çekilmişi faydalı
rutubetsiz karanlık yerde muhafaza edin ..
Aktardan shifahome marka propolis hap aldım sabah akşam günde 2 şer adet yuttum. Birde karaciğer güçlendirici var yine aynı markanın mda adı söylerseniz anlarlar .
Başka merhem ilaç kullanmadım. Ayaklarımıda 1 kova dayanacak sıcaklıkta suya aktardan aldığım karbonar 1 avuç atıp erittim 1 saat soktum ellerimide kaşıntı falan aldıydı
sabır işi zor bu hastalık ve çok kişide görülüyor. Kola asitli içecek içmeyin asla. Acı ve turşu kızartma azdırıyor.
Ben aldığımda 4 tl ya yakındı eczaneden ingiliz karbonat. Dediğim haplarda 19-20 tl idi şişesi. Ayrıca devit 300.000 ıu ampul ayda 1 kırın ekmeğe yiyin. Bunun harici bir şey yapmadım. Yine başlıyacağım kullanmaya bakalım kışında faydalı olacakmı bu yaz rahat giyindim.

arkadaşlar lütfen SEDEFE KESİN ÇÖZÜM diye yazıp numara ve mail adresi verenlere itibar etmeyin varsa gerçek çözüm burdan açıklasınlar amaçları sadece PARA!!!bu gibi insanlar para için herşeyi yapar lütfen ama lütfen İNANMAYINNNN.gerçekten çare olsa dünya sallanır çünkü bu dertten çok muzdarip insan var..

bir kovaya dayanabileceğim kadar sıcak su koydum karbonat attım ve ayağımı uzun bir müddet bekledim ,inanın bana kaşıntısı hemen kesildi ama diğer yerlerde yine kaşıntı var sadece beklettiğim yerde olmadı..koyun kovaya karbonatlı suyu akşam eşler ve çocuklar uyuduktan sonra tv karşısında bekletin :)))

Arkadaşlar, sedef hastasıyım, eşim de seboraik dermatatit.
doktor her ikimize de Bluecap adında bir krem reçeteledi. Aynı zamanda spreyini de. sprey saç dipleri için çok kolay kullanm imkanı veriyor.
İlk sürmemden itibaren inanılmaz bir rahatlama sağladı. kaşıntı ve kuruma belirtisi yok oldu.
Kim bulduysa allah bin kere razı olsun.
eczanelerde satılıyor. şampuanı da var ama bence gerek yok. krem ve sprey ile çok rahat edeceksiniz. :21:

Arkadaşlar ben 8 senedir sedef hastalığıyla uğraşıyorum ve bi sonuç alamadım.Bu hastalıktan kurtulan biri varsa yada etrafınızdaki kişilerden buna çözüm bulan varsa lütfen önerilerinizi paylaşırmısınız

slm canım bendede 20 senedir sedef hastalığı var ama 20 senedir tam bi caresini bulamadım sürekli kullandığım bi ilaç var onunla biraz düzeliyo ama tamamiyle geçmiyo hele kışın dahda kötü oluyo en önemli ilaç stresten ve üzüntüden uzak durmak canım:KK43:

arkadaslar bende coresatinin faydasıı cok gördüm yani inanılmaz memnunum...

sedefinin yoğunluğu ne kadardı ne kadar ve nasıl kullandın ???

canım benm sadce eklem bölgelermde vardı. bu yaz güneşlenemedim ve boğaz enfeksiyonm oldu ellerime felan sıcardı hep gunde ıkı uc kere surdm nemlendrcı gbı zaten kremi ılk aldgmda kokladm felan bunun ne faydası olcak dedm reklam sandm burda okuduklarımı ama benı tanlttı gercekten ellermm gectı dız kapaklarma sursem onlar gecıo ama beyaz leke kalıo ellermde kalmadı ama anlamadm ben su vıtamnlerı denıem en kısa zamanda onunda fayda saglıcan dusnyrm

canım benm sadce eklem bölgelermde vardı. bu yaz güneşlenemedim ve boğaz enfeksiyonm oldu ellerime felan sıcardı hep gunde ıkı uc kere surdm nemlendrcı gbı zaten kremi ılk aldgmda kokladm felan bunun ne faydası olcak dedm reklam sandm burda okuduklarımı ama benı tanlttı gercekten ellermm gectı dız kapaklarma sursem onlar gecıo ama beyaz leke kalıo ellermde kalmadı ama anlamadm ben su vıtamnlerı denıem en kısa zamanda onunda fayda saglıcan dusnyrm

sedefin geçmesinden sonra kalan beyaz lekeler geçici oluyor. onu dert etmeyin. benim de sedef yerim geçince beyaz lekeler kalıyor sonra zamanla yok oluyor.

Kızlar sedef hastası olan arkadaslara yardimci olmak isterim . Burda uzun uzun anlatmak yerine yardım ci olmami isteyenler ozelden yazabilir. Acil sifalar

arkadaşlar benim eşimde 3-4 aydır sedef hastası ayaklarında ve ellerinde var biyopsi alacakmış doktor oda olmazsa ışın tedavisi verecekmiş benim sorum sedef hastalarında ayaklarda şişme olurmu şişiyor ve iltahap akıyor

arkadaşlar merhaba sedef hastalığı benım ananemde bacaklarında ve kollarında vardı yıllar önce gittigi doktor verdiği merhemlerle hiç bir şekilde kalmamasıyla birlikte geçirmiş..hatta merhemlerini bitirmeden geçtiğini söylüyor doktorun adı Fusun Arda Özşahin,İsmet yorgancılar polikinliğinde çalışıyor.İzmir'de bir devlet hastanesi..internetten randevu aldığınızda gece 12de giriş yapıp almanız gerekiyor, hemen doluyor..ve çok dolu olduğu için randevunuz 15 gün sonrasına veriliyor,acil şifalar geçmiş olsun herkese..ayrıntılı bilgi almak isteyen msj atabilir.

merhaba
ben 10 sene önce sedef olmuştum. kafa derimde yaralar şeklindeydi. kadıköyde tavsiye üzerine dr.barış
dervent e gittim. eczanede yapılacak bir solusyon yazmıştı. ve 1 hafta 10 gün gibi kısa sürede hiç bir şeyim kalmadı. tek hatırladıgım siyah bir karışımdı ve oldukça kötü kokuyordu. görüşmenizde yarar var bence. çok geçmiş olsun..

merhaba bende sedef hastasıyımm saclarımda beyaz pulcuklar var ve 8 senedir ne denediysem olmadı ... lütfen ilacının ismini verirmisin

sedef hastalığı için majistral bir kaç ürün var isteyenler varsa bililendirebilirim.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu dertten müzdarip herkese Allah acil şifalar versin. Benim de ablam sedef tam 17 yıldır. Geçen yıl bir herbalist le tanıştık ve çok şükür tertemiz oldu. arzu eden varsa telefonunu paylaşabilirim.

herbaliste bende gittm on liraık bıtkılere bı suru para saydgımı hatrlıyorum denemedıgm yontem kalmadı bana fayda saglayan tek kremde coresatın tek gecerım gecırdıgı yerlerde smdılk bısı cıkmıo bır ay oldu guneslenme sonrası bıle bı hafta da cıkardı...tüm vücudumu dalinle yıkıyorum elimi bile:) ayrıca hamam gttım gecelerde kese yapan kadın bana dedıkı buraya gelen bı kadın sebamed le bu hastalıktan kurtlmş dedı :) bıde arkadslar bakla tedavısne basladım yaklasık bır aydır kuzenlerım şok oldu bana okdr fayda saglıokı allahıma cok sukur yazın ellerim ayaklarım mahvolmtşm kafayı yıodum açk ayakkabı bıle gıyemıodum :KK43:(allah herkese yardım etsn arkadslar

X